Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aelod
veterán
Igen volt
. Jesszus mennyit nyüstöltem azt a telefont te jó ég!
A végén már csak ilyen 2 óra kijelző időim voltak mert a proci túl volt húzva elég rendesen.Hát nem tudom nagy különbséget nem vettem észre, max a rezgés bugot javították a frissebbnél meg egy két olyan dolgot amiket én nem vettem észre, nem tűnt fel a bugjuk.
-
thomas77
senior tag
Én most a stuntcalls-t használom. A hangminőség olyan, mint egy átlagos mobilhívás. Alig észrevehető késéssel. Nem veszek észre minőségi különbséget alkalmazás és a beépített SIP kliens között. Csak egyszerűbb kezelni, mivel van hálón belüli opcióm, így nekem jobb, hogy minden hívás előtt választok:SIP vagy mobilról menjen a következő.
-
-
Dave Crank
senior tag
MobileVoip-t én is használom, tökéletesen megy. más voip alkalmazások is jól mentek, nevet nem tudok mondani, hogy melyikek, mert én csak a MobileVoipot használom, a többit fater próbálta.
Tárcsázóba nekem nincs beépülve, de nem is állítgattam, hogy így legyen, de most hogy kérdezted, utánanézek majd az alapértelmezéseknél.
Elég sokat hallgatok utazás/meló közben zenét telefonról, xiaomi basic fülessel jelenleg, szerintem jó a minősége. Bár egy húzott hangerős MTK után halk, de minőségben szerintem megfelelő, és másik fülessel is jó volt.
Ha már szóba jött a MobileVoip, nekem olyat csinál ezen a telefonon, meg az előzőn is, hogy ha telefonáltam, majd home-mal kiléptem, és ha újra telefonáltam volna, akkor nem hallottak a túloldalon.
Ha kiléptem visszagomb, majd exittel, majd recent apps-ból kilőttem, és újra megnyitottam, újrahívtam, akkor megint jó volt.
Valakinek csinál még ilyet?
Bár szinte tuti, hogy ez app probléma, és nem a telefon miatt van, mivel másik készüléken is tapasztaltam ezt. -
Dave Crank
senior tag
Szerintem abszolút ajánlott a telefon!!
Fényképezője jó képet csinál, és gyors vakuval is!Másik:
Tudom, hogy tárgyalva volt már, és keresgélek is vissza most, de ha valaki tud linket dobni jó edzett üveghez, és szilikontokhoz (egyszerű, sima fekete ultra thin), azt megköszönném.
Tokot már rendeltem, de sajnos rendeléskor félre nyomtam, és note 4-hez valót rendeltem....Ebay, vagy aliexpress amúgy a jobb?
Én idáig csak ebayről rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Epson nyomtatók
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest