Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
Ilyen telefont szeretnék, de nem tudok dönteni a fekete-arany között
A feketével az az egyetlen "gondom", hogy unalmasnak tűnik tőle a telefon, olyan mint az összes többi.
Az arannyal kijönnek a különbségek, és egyedibbnek tűnik.
Ti hogy látjátok a helyzetet? -
MATEO6600
őstag
Igazatok van!
Visszaolvastam kicsit és ezek a tokok tetszenek.
Még azért azt el kell döntenem hogy feketére kerüljön a tok vagy aranyra -
MATEO6600
őstag
válasz MATEO6600 #1756 üzenetére
Még egy kis help kéne!
A fentebb említett linken lévő tokok közül a feketét venném.
Nem sikerült kitalálnom, hogy a képen lévő telefon arany vagy fekete színű?
Mert a szélei így a tokban aranyak, hátul viszont fekete.
Ha azt a külső akarnám elérni, akkor fekete vagy arany színű telefont kéne vennem? -
MATEO6600
őstag
válasz gingerbalm #1766 üzenetére
-
MATEO6600
őstag
Értem köszönöm mindkettőtöknek!
Akkor ahogy sejtettem, ez a tok eléggé elfedi a telefon eredeti színét, és csak néhol látni az eredeti színt. -
MATEO6600
őstag
válasz gingerbalm #1866 üzenetére
Hmm értem, nagyon megvan ez csavarva akkor
De ha szemből azt a külsőt akarom elérni, akkor egyszerűbb ha veszek egy fekete telefont.
Jó lenne azért képen is látni hogy mutat ez a fekete tok szemből egy arany telón, fólia nélkül -
MATEO6600
őstag
válasz gingerbalm #1868 üzenetére
Hmm, azt hiszem meggyőztél, hogy fekete legyen
Viszont szerintem ez az arany fóliás párosítás se valami szép, bár lehet csak a képen nem jön át -
MATEO6600
őstag
válasz gingerbalm #1885 üzenetére
Én világ életemben windows phone-os voltam, és nincs is gmail-es fiókom, csak outlookos.
Regisztrálnom kell gmailbe, vagy esetleg lehet használni az outlookos címet? -
MATEO6600
őstag
Hali!
A mai nappal én is beléptem a boldog telefontulajok klubbjába
Eddig maximálisan meg vagyok elégedve vele, életem első androidos telefonja!
Emiatt rögtön lenne is pár alap kérdésem:
A helyesírás ellenőrzőt akárhogy is próbáltam, de nem sikerült kikapcsolni... csak azt engedi, hogy a névjegyeket békén hagyja-e.
A gyári YT alkalmazásra rá lehet valahogy erőszakolni hogy alapból 720p-ben játssza a videókat? ez se sikerült. Háttérben sajna nem fut a lejátszás ezzel
Valamint tudnátok mondani egy oldalt, ahol alapvető alkalmazások vannak felsorolva a telefonra?
Eddig WP-s voltam, és ott böngészőből 1 volt, itt meg a gyárin kívül van a Chrome, Firefox, stb... el vagyok veszve a rengetegben -
MATEO6600
őstag
A lassú töltési idő a gyári töltő alacsony áramerőssége miatt van, vagy más töltővel is lassú a dolog?
Tisztában vagyok, hogy 4100 mAh-t feltölteni nem kis idő, csak érdeklődök -
MATEO6600
őstag
Akkor nem csak nálam van ez...
Valami borzalom.
Itthon szoktam gitározni nem nagy hangerőn és az előző szutyok telefon tökéletes minőségben vette fel az anyagot. Ezt meg elindítom, 2 mp-ig itt is fasza a minőség, aztán aminőség átvált valami orbitális szarhalomba és úgy is marad a végéig. Nem értem, ez valami hang normalizálás akar lenni vagy wtf?
Kipróbáltam egy másik hangrögzítőt is a gyárin kívül de sajnos az is ilyen -
MATEO6600
őstag
Marketing... Aki nem ért hozzá (a vevők 99%-a), csak annyit lát belőle, hogy 8 mag, és ez jól hangzik.
Aki tisztában van a big.LITTLE architektúrával, az tudja hogy mik azok a clusterek és a heterogén multiprocessing.
Ettől függetlenül igaz, hogy 8 magos a telefon, mert tényleg az.
Rövidre zárva a szót, wikipediáról idézve:" A magas prioritású vagy nagy számítási teljesítményt igénylő szálak ebben az esetben a „big” magokhoz rendelhetők, míg az alacsonyabb prioritású vagy kisebb intenzitásigényű szálak, mint például a háttérfeladatok, a „LITTLE” magokkal hajthatók végre".
Értsd: 4 erős mag, 4 gyengébb mag az erőforrás -> akksikímélés szempont miatt.
-
MATEO6600
őstag
válasz emerzee #2272 üzenetére
Látom még nem világos...
A socket 8 magot tartalmaz. 4 gyengébbet és 4 erőset. Mind a 4-et tudja egyszerre használni hála a heterogen multip. megvalósításnak.
Más kérdés, hogy erre elég kevés esély van, mert az esetek többségében ekkora multi tasking nem jellemző egy smartPhonera.
Valószínűleg a futtatott stressz teszt sem tudta ezt kiaknázni, de ettől még 8 mag van a telefonban és mind a 8 működik.
Én ezzel zárom is a témát, ha még mindig nem tiszta, javaslom a következő cikk áttanulmányozását: [link] -
MATEO6600
őstag
Ne keverd meg a dolgot.
A csúcstelefonoknál (pl Samsung S8+) is big.LITTLE archi van, 4 gyengébb és 4 erősebb maggal. És igen ez is 8 mag, meg a 4x-ben is 8 mag van.
Egyik esetben sem klaszterezett, hanem heterogén felépítés van, szóval a rendszer használHATJA mind a 8 magot egyszerre (erősen indokolt esetben).[ Szerkesztve ]
-
MATEO6600
őstag
válasz MATEO6600 #2599 üzenetére
Support levele a mikrofon problémára, hátha valakit érdekel:
Greetings from Xiaomi!
I understand your concern and regret the inconvenience you have experienced. I would request you to follow the below mentioned steps in order to resolve this issue:
Check in recorder (Tools >> Recorder)
Perform hardware testI would request you to follow below mentioned steps to perform hardware test:
Dial *#*#6484#*#*
Select the option of Main Mic/Loop Back (For Mic test) or an appropriate option in which you are facing an issue
Follow the steps mentioned over there and check the result (Some sensors also have an option of calibrating. Press that also)
If result pass, then please create the backup and factory reset the device, but if it failed then would request you to coordinate with your regional support for a quicker resolutionHere are the steps to reset your device after creating the backup of your data:
Sign Out from your Mi Account : -
Go to Settings
Select Mi Account
Then confirm to Sign OutCreate a Backup : -
Go to Settings
Select Additional Settings
Select Backup and Reset
Select Local Backups
Select Backup
Select Accounts and Contacts & Deselect System
Then select Backup so that a backup would be createdFor Finding Backup File :-
Go to Internal Storage
Select MIUI
Select Backup
Select All Backup(Note :- Please save the backup file in your system so that your important data would be prevented)
For factory reset:-
Go to Settings
Go to Additional Settings
Backup and Reset
Go to "Factory Reset"After that update the latest MIUI version and to update the latest MIUI version please select "Settings - About phone - check update" in your device, if there is a new version available, please follow the steps to complete the update.
If you can’t update the phone system by OTA, please create a backup of all the data which is available in your phone and follow the below mentioned steps for ROM flash.
For ROM flash follow below steps:
Visit http://en.miui.com
Click on downloads, select appropriate model
Click on global version and download full ROM (Stable version)
Copy the downloaded zip file to downloaded_rom folder in internal storage of the device. (If you do not have the folder named downloaded_rom in your device, then request you to create new folder by this name)
Go into tools select updater
Tap on top right corner(...) and choose update package
Browse for the folder downloaded_rom and select ROM file
Tap on updateRestore the Backup :-
Go to Settings
Select Additional Setting
Select Backup and Reset
Select Local Backups
Select Backup File
Select Restore in order to complete this processAlso would like to inform you that we are not selling the Mi Phones in US/European region and also not having the service centers as of now. So regret to inform you that we would not be able to provide you any assurance for the repair service. If the issue persists after performing all troubleshooting steps then would request you to please coordinate with your source of purchase.
Please get in touch with us if you need any further assistance.
Thank you for being a valued customer. Have a nice day!
Regards,
Avinash
Xiaomi Customer Support -
MATEO6600
őstag
Üdv!
Sokak tanácsára én is rendeltem egy ilyen tokot ami a minap meg is érkezett.
Nem volt drága, de valami eszméletlen gagyi minőségű.
Másnál is recseg/ropog/csúszkál az alsó-felső aranyillesztés?
A középső rész rendben van, de felül és alul rettenet... -
MATEO6600
őstag
válasz gingerbalm #2635 üzenetére
Csúszkál, konkrétan annyira, hogy ha rezeg a telefon akkor a felső-alsó keret rendesen berezonál.
Nem volt sok időm baszakodni vele, majd este munka után megpróbálom újra, remélem csak elrontottam valamit és nem hibás. -
MATEO6600
őstag
válasz gingerbalm #2638 üzenetére
Na szarakodtam vele kicsit, de akárhogy is igazítom lötyög... Kurva szar mert a kezembe veszem és azt az érzetet kelti hogy szétesik a kezemben... Teljesen elveszti a telefon minőségérzetét.
-
MATEO6600
őstag
válasz gingerbalm #2660 üzenetére
Nem tudom, szerintem igen :\ Írtam most neki egy üzenetet hogy így használhatatlan. Reménykedek, hogy küld egy újat.
-
MATEO6600
őstag
Gyári töltővel kegyetlen lassú a dolog... Volt hogy 2 óra alatt 15%-ot töltött, wtf?
Úgy vettem észre, hogy töltés alatt kötelező kikapcsolni a wifi/adatátvitelt, mert az nagyban lassítja a dolgot. Anélkül tűrhető a töltési idő -
MATEO6600
őstag
Spotify használók: másnál is előfordul, hogy a telefon gondol egyet és lejátszás közben vagy leáll (számváltás között), vagy bezárja magát az app?
-
MATEO6600
őstag
Megjött aliexpressről az IMAK üvegfólia.
Van valakinek valami tanácsa felhelyezést illetően, vagy essek neki csak a leírás alapján? -
MATEO6600
őstag
válasz Dave Crank #2743 üzenetére
Nekem sehogy se adta be a képlopást... Most beállítottam a 3 ujjas gesztusra ami meg vagy müxik vagy scrollozok a képen
-
MATEO6600
őstag
válasz gingerbalm #2660 üzenetére
Nos, visszaírt az eladó hogy küld helyette egy másik féle tokot:
Nekem egyedül az tetszik amit rendeltem, így nem tudok dönteni, kockáztassak-e és rendeljek-e ugyanolyan tokot? Olvastam a kommenteket és mások is írták, hogy lötyög, neked viszont nem. Nehéz döntés...
-
MATEO6600
őstag
válasz gingerbalm #2772 üzenetére
Köszönöm a visszajelzést és a videót is!!
Már írtam is a csókának, hogy én valami más terméket kaptam.
Te is pont tőle rendelted?[ Szerkesztve ]
-
MATEO6600
őstag
válasz gingerbalm #2775 üzenetére
Kaptam is a választ:
"I'm sorry i just checked this problem with our boss, we have two different factories as suppliers. maybe while your friend ordered the case, the price is a little higher than current price. anyway for this one, how about we
resend you a new one same as your friend with high quality ?"Érdekes, nem árt ezt szem előtt tartani, hogy aki ilyen tokot rendel, 2 félét is kaphat... de nem nyitok vitát, ha normálisat kapok -mint te- én azzal megelégszek.
-
MATEO6600
őstag
válasz gingerbalm #2780 üzenetére
Így van. Mindent meg lehet magyarázni, de attól még nem azt kaptam amit hirdetett, és ami a képen van.
A gond ezzel az, hogy újabb ~25 napot kell várnom rá -
MATEO6600
őstag
Apropó:
Másnak is volt most a nagy melegben, hogy a telefon jelzett a túl meleg akksi miatt?
Ha jól emlékszek 47°-ot írt.
Mit érdemes ilyenkor tenni? -
MATEO6600
őstag
kamera appra melyikat ajánljátok?
A gyárinál talán némileg jobb képet csinál az Open Camera, viszont hozzá képest rettenetesen lassan exponál... -
MATEO6600
őstag
Beállításoknál be van kapcsolva az akkumulátor kímélő üzemmód, azt alkalmazás specifikusan át lehet állítani. Az esetedben valszeg a gyári MIUI kímélő üzemmód van belőbe, kapcsold ki.
Beállítások/Akkumulátor és teljesítmény/ Alkalmazások akksihasználatának kezelése
Nálam a Spotify-t lőtte így ki. -
MATEO6600
őstag
válasz Krisszalai #5069 üzenetére
ROM + melyikfóliát + melyiktokot fórum.
Amit le lehetne rendezni egy összefoglalóba betett írással, csak én is lusta vagyok összeírni, hogy miből melyik a jó, pedig már milliószor meg lett vitatva
-
MATEO6600
őstag
Melyik kamera programot ajánljátok?
A legnagyobb problémám, hogy faszán befókuszálom a képet, majd amennyire óvatosan csak tudom megérintem az exponálás gombját és az esetek nagy részében ez akkora mozgással jár, hogy elmosódik a kép... Valami stabilizálás nem ártana a szoftverbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Tőzsde és gazdaság
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest