- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Bambuszpro #3295 üzenetére
Próbálkoztam.
Nem tudom a titkot, próbáltam otthonról, munkahelyről, mobilnetről, wifiről, mindig ugyanúgy és egyszercsak elfogadta az sms-kódot. -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Szállító76 #3284 üzenetére
A HDR módot szoktam használni, attól nekem nem fagy le. Panorámát még nem használtam.
-
Integreat
tag
Sziasztok!
Ma a kezemben fogtam egy Redmi Note 4-et is, és abszolút "fogható", persze annyira nem kényelmes, mint a 4x egykézben, de használható. Így adódik a kérdés, hogy Ti miért választottátok a 4x-et a Note 4 helyett?
Kíváncsi vagyok a véleményekre -
gelbelex
őstag
Sziasztok, páromnak lett ilyen telefonja, arany, eustock-tól. Tetszik, bevált.
Emerzee hozzászólása alapján innen rendeltünk átlátszó tokot és fehér fóliát.
A tok bevált. Noha nem emelkedik a kijelző síkja fölé (így nem is véd annyit), de nem ér hozzá a fóliához oldalról. A fólia illeszkedik, felrakás után (még?) tapad.
Olvasom a topikot, tanulságos... -
aelod
veterán
válasz
this is life #3287 üzenetére
És olyant is tudsz ajánlani amit itghon tudok megvenni?
-
-
bunnyhu
senior tag
válasz
this is life #3281 üzenetére
Nem tudom ez mennyire csúszós, de ha nem az ilyen is jó lehet.
-
Szállító76
tag
Sziasztok!
Nektek a gyári kamera app jól működik? Mert nekem a hdr és a panoráma módtol kifagy a kamera. Eustock-nál vettem.
Köszi a válaszokat. -
Dave Crank
senior tag
válasz
Krisszalai #3249 üzenetére
Milyen hívások közben? gsm, vagy valami más, pl.: voip, messenger, viber..?
Nekem akkor csinálta ezt, amikor adatvédelmi beállításokban kivettem az ébrentartást az appokknál..., mire rájöttem...
De ha gsm, akkor nem ez lesz a baj. -
vince
őstag
válasz
Sutee89 #3276 üzenetére
Nem a nyitási kérelem leadásától/elfogadásától ketyeg a 72 óra, hanem a MI fiókod készülékhez kapcsolásának időpontjától.
(#3277) bunnyhu
Nillkin vagy MSVII tokokat néztél? Szerintem nem bumfordiak (Nillkint használok, tettem fel korábban fotókat is róla), az Ipaky tokot pl. én is bumfordinak tartom -
miku84
tag
"A jótállási jegy hátoldalán megtalálható a pixelhibára vonatkozó rész, a szerviz eszerint jár el."
Ami ez lenne: "A készülék kijelzőjén megjelenő hibás pixelek esetén az ISO9241-302, 303, 305, 307: 3008 szabvány szerinti Class 3 besorolás szerint járunk el." Vki tud erről vmi közelebbit? Köszi! -
bunnyhu
senior tag
Bizonyára egyedi eset vagyok, de hátha van érintett olvasó. Keresek valami olyan matricát, amit csúszásgátlóként a telefon hátuljára tudok ragasztani. Tok nélkül mint az olajos vaj a jégen, tokkal bumfordi, ezért gondoltam, ha találok valami jó matricát az jó alternatíva lenne, de amit eddig láttam csúszásgátlós szalagot pl. az nagyon durva lépcsőkre való, a mintás matricák meg ugyanúgy csúszós felületűek.
-
Sutee89
aktív tag
Ez szerintem nem így van. Miután tegnap reggel 10 óra körül, hosszas szenvedés után végre el tudtam küldeni a nyitási kérelmet (folyamatosan azzal a hibával dobta vissza a kérelmet, hogy az adott IP-címről túl sokszor próbálkoztak), 13-kor poénból elindítottam az MiFlashUnlock-ot (2.2.406.5) és egyből engedte nyitni a telót. Szóval szerintem nem kell megvárni az x órát, vagy csak jó verziószámú progival próbálkoztam.
(#3271) htctopaz
Először próbáld az összefoglalóban lévő leírást a nyitáshoz, ha nem sikerül, akkor talán ezzel menni fog. -
lócitrom
őstag
válasz
htctopaz #3271 üzenetére
tehát a telefonon IS be vagy lépve a fiókodba? ha igen. akkor engedélyezd a fejlesztői beállítások menüjét (Beállítások > A telefonról > 8x megérinted a MIUI verziót). a Beállítások > További beállítások menüponton belül megtalálod ezután. engedélyezed a beállításokat és lejjebb van egy menüpont: Mi Unlock állapot. azt megérinted és ott kérni kell a feloldást. ekkor történik meg a hozzárendelés is egy úton.
-
htctopaz
tag
A nálamnál okosabbak segítségét kérem. Nekiálltam kinyitni a bootloadert, minden ment rendben. Kaptam egy jóváhagyást egy félórán belül.(You've been granted the permission to unlock your device).
A MI Unlock tool a verifyinget megcsinálja, de nem nyitja ki a telót. (Current account is not bound this device)
Be vagyok lépve a MI accountba, a developer módban engedélyezve van a bootloader nyitás. Mi lehet még a baj? -
Chemistry
csendes tag
Köszi mindenkinek, remélem ez tényleg megoldja.
-
Chemistry
csendes tag
válasz
lócitrom #3264 üzenetére
feltöltős vagyok, NETplusz L 1 gb.
-
pasztoha
tag
-
Chemistry
csendes tag
Arra mennyi esély van, hogy eustockról véletlenül B20 nélküli 4x-et kaptam? A gyárban összekeveredhet a kettő?
Nyilván leellenőriztem, amit tudtam, a dobozon rajta van, hogy Global version, és a teló hátulján pedig a MAG138 belegravírozva, ami szintén ezt jelenti. Viszont nem kapok 4g-t, pedig engedélyezve van minden, APN beállításokat átnéztem, és a Telekom lefedettség-térképe teljesen piros a lakhelyemen. -
Jakuu
őstag
Androits gps test free, a gplayen van active gps service opcio benne, en regebben is azt hasznaltam. Amugy az akkumulátor és teljesítmény beallitas alatt, alkalmazasok akkumulatorhasznalatanak kezelese menuponton belul, az adott alkalmazasnal, ki lehet valasztani, hogy nincs korlatozas, akkor elméletileg nem szabadna kikapcsolnia, nalam legalabbis se az ertesitesek, nem maradnak rejtve kikapcsolt kepernyonel, se a wifit nem kapcsolja ki, ha bekonfiguralom igy az adott appot.
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
GPS loggert szeretnek hasznalni, (Sports tracker,) de lekapcsolt kepernyonel nincs GPS.
Mar minden beallitast kiprobltam, ami eszembe jutott, mindenfele hozzaferest megadtam neki, beraktam az automatikus inditasba is a programot, meg ki van kapcsolva a "Turn on MIUI optimization" is. Lakatot is raktam mar ra. Nem tudom, mit lehet meg allitani.
Mondjuk az ertesitesekkel is van gondom, mas programoknal, ami nem mindig jon meg, amig le van zarva a kepernyo, de mindegy, az nem annyira gaz. -
jano222
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #3253 üzenetére
Gondolom root-olt a készüléked már.
Ajánlott starr kolléga írását elolvasnod itt (nekem bevált):
[link] -
Chemistry
csendes tag
Sziasztok!
Végül lett egy ilyen készülékem, eustockról lett rendelve régebben, B20-as változat elvileg.
Minden működik, szeretem, a Telekomnál vagyok, viszont jobb felül mobilnetnél csak 3G-t vagy H+-t ír ki, ami még mindig nem 4G. Pest megyében, városban lakom, szóval kéne lennie 4G-nek. Így két kérdésem van:Hol tudom lecsekkolni, hogy B20-as 4x-em van-e?
Elképzelhető, hogy egy 2 éves micro SIM nem tudja még a 4G-t?Egyéb ötlet?
-
novakalex
aktív tag
Aliexpressről milyen fóliát ajánlotok?
-
Krisszalai
csendes tag
Proximity szenzor nem tünteti el újabban hívás közben a képet. Sehol nem találom a beállítását
Találkoztatok vele már?
-
Departed
őstag
válasz
pasztoha #3245 üzenetére
Na ez jól hangzik, akkor megoldotta a frissítés. Eustock-os rendelt telefon minden gond nélkül frissíti tehát magát?
A csak fehér led-en kívül maradt még más nem kicsi probléma a Redmi 3-hoz képest? Pl. az akksi használat, úgy hallottam gondok vannak vele hogy nagyon merül. (3-ast rendes használattal 3-4 naponta kell csak tölteni még most 16 hónaposan is) -
Laca2008
újonc
Sziasztok !
olyan problémám van, hogy a Sygic navigációban (fizetős verzió) nem müködik a hangutasítás. (korábban jó volt).
Valakinek esetleg van hasonló tapasztalata , megoldás ?-természetesen a hangerő be van kapcsolva
-a mikorfon engedélyezve van
-a magyar hangfile le van töltve .Előre is köszi a segítséget !
-
kzsolt86
csendes tag
válasz
Departed #3243 üzenetére
Eleinte nálam jelentkezett a hiba, ezért egy darabig 3G-re állítva használtam a telefont. Miután frissítettem a 8.2.10.0-ás globál stabil verzióra, akkor gondoltam kipróbálom újra és visszaállítottam 4G-re. Azóta én nem tapasztaltam a hibát, pedig ez már több héttel ezelőtt történt.
-
Departed
őstag
A "folyamatosan 4G-re állítva nem csörög ki időben a telefon ezért alapból 3G-n kell használni és erős nethasználatnál átállítani ideiglenesen 4G-re" dolog továbbra is él, nem is látszik hogy hegesztenének valami megoldást rá?
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
A készüléknek véleményetek szerint milyen audio (jacken keresztüli) minősége? Esetleg viszonyítási alap más telóhoz?
Másik kérdésem pedig, hogy használja valaki VOIP-ra? -
Lil21
csendes tag
Volt ez a "szélén levegős a fólia"-ügy, és nekem is rövidebb üvegfóliám volt, ami naná, hogy elállt a széleken. Olvastam itt, hogy a fórumban ajánlottátok ezt itt, úgyhogy rendeltem is egyet. 25-én rendeltem, 27-én feladták, most negyedikén meg is érkezett.
Tökéletesen helyre tudtam hozni vele a széleket, volt, ahol nagyobb levegő-rés is volt. (A tíz csomaghoz még egy ajándékot is hozzádobott egyébként.)
Próbáltam lefotózni, de valahogy sehol sem voltam olyan körülmények között, hogy jól látszódjon, remélem, a lényeg átjön, aki kételkedett volna a cuccban. ^^ -
Vjankovics82
senior tag
válasz
Viktor0610 #3237 üzenetére
nem jó akárhogy csinálom!
-
válasz
Vjankovics82 #3236 üzenetére
Google barátommal két dolgot találtam.
Egy: kapcsold ki az USB hibakeresést.
Kettő: kevés a szabad hely a rendszerpartíción. -
Vjankovics82
senior tag
ez mit jelent: twrp-be írja! write error no space left on device android
nem tudom a xposed frameworkot telepíteni!
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Viktor0610 #3233 üzenetére
Akkor nem én vagyok amatőr. Amúgy érdekes találmány a miuitól.
Ráadásul általalam kiválasztott alkalmazásoknál el lehet tüntetni a golyót, és nem zavar az adott alkalmazás használata közben.
Ez nekem mondjuk a Bouncy Ball vagy a Tomb Raider 2 közben jól jön. Mindkettőnél zavaró lenne a laszti. -
válasz
LyonnaisFan1 #3232 üzenetére
Nem.
-
LyonnaisFan1
őstag
Ezt a lebegő labda nevezetű hasznosságot nem lehet valahogyan az alsó sávra helyezni? Ahol a play áruház és társai vannak. Akárhogy csinálom odáig nem hajlandó elmenni.
-
-
-
carr
őstag
válasz
Dave Crank #3158 üzenetére
Emlékeztetem magam.
-
lócitrom
őstag
válasz
pasztoha #3205 üzenetére
először FTP kiszolgálót kell indítani a telefonon. ehhez elindítod a fájlkezelőt és a legalsó ikonra kattintasz. majd Beállítások gombra kattintasz, beállítod a kódolást UTF-8-ra, valamint legalul beállítasz egy jelszót és egy felhasználónevet. nem kell, hogy bonyolult legyen, alapesetben csak te akarod majd ilyen módon elérni a telefont és másolni rá. ha ez megvolt visszalépsz és elindítod a szolgáltatást. ezután a gépen kell valamilyen fájlkezelőt intézni. teszem azt Total Commander-t és azon keresztül ehhez hasonló módon lehetséges a csatlakozás. nem néztem meg a videót és nem tudom mit tartalmaz, de neked csak annyi a dolgod vele, hogy a telefonod által megadott IP/port kombinációt valamint jelszót és felhasználónevet beállítod és mented ezt a kapcsolatot. ezután csatlakozást követően eléred a telefonod tárhelyét.
a Windows fájlkezelő is tud FTP kapcsolatot létrehozni, de az most így vakon nem ugrik be.
-
aelod
veterán
válasz
Dave Crank #3208 üzenetére
Megvan. Sikerült, várom a választ rá. Üzenet kérdés is megoldódott. Most már csak a rezgés ami idegesít...
-
aelod
veterán
válasz
Dave Crank #3158 üzenetére
Bocs ha sokat kérdezek de az sms-eknél hogy lehet beállítani, hogy ne ömlesztve jelenítse meg a beérkezett üzeneteket hanem feladó szerint?
-
aelod
veterán
Köszi a bootloader-nyitas leírást. K
Kérdés. Néma üzemmódban miért nem rezeg értesiítés érkezésekor? + a rezgés erősségét még mindig nem találtam meg.
-
pasztoha
tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek, olyanok vagytok, mint anya a hülye gyerekével! 😁 Sajnos a wp nagyon jól működött minden különösebb allitgatas nélkül, és pl. eszembe se jutott, h az USB_n módosítani kell. Szóval szokni kell! Még aztán nem vagyok egy tech guru, FTP_t sem használtam még soha és még sorolhatnám.
-
válasz
bartonfink #3203 üzenetére
Engedélyeztetni?
Hát a visszaéléseket, gyanús appokat megelőzendő.
Amennyiben olyan app akar hozzáférni dolgokhoz, aminek nem kell a működéséhez, azt nem engedélyezed.
-
bartonfink
újonc
válasz
Viktor0610 #3199 üzenetére
köszönöm,azt nem értem ,hogy miért kell mindent külön engedélyeztetni.......
-
-
veek91
csendes tag
sziasztok! Látom, hogy nincs gorilla glass-szel felvértezve a ketyere. Akkor ez azt jelenti, hogy számítani kell rá, hogy rendesen karcolódik? Mert én immár bő 3 éve használom az egyetlen gorilla glass-es okostelefonomat, és karcnak nyoma sincs a kijelzőjén. Akkor erre kell az üvegfólia?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest