- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
infectedmann
őstag
Én hétfőn egy 2/16GB-os változat boldog tulajdonosa lettem és eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. 30.000 Ft-ért bestbuy volt
-
aelod
veterán
-
mdraco
őstag
Láttam egy érdekességet, ha valakit érdekel:
Redmi 4/4X : Improve Camera Quality Drastically(100% working) [ROOT]
Én nem rootolok, ezért nem próbálom ki. -
aelod
veterán
igen az volt az elso amit teszteltem h rezeg e
ikonok egy fokkal jobban neznek ki feher hatter de megszokhato
rootolni ujra kell viszont azert irok igy sorry
okosabb hnap leszek mert feltoltam es eljottem edzeni igy csak par dolgot tudtam megnezni rajta
remelem a random hivas problemak is javitva lettek rajtarootolni a leiras alapjan kell ezt is?
-
mdraco
őstag
Rakom fel ezt az új global stable-t. Kíváncsi vagyok milyen, meguntam a miui 9 global betában a fényerő szabályozását.
-
LyonnaisFan1
őstag
Nekem is felkínálta az update lehetőségét, de még ki kell várnom vele.
A telep kapacitása nem elegendő a művelethez, és semmi kedvem téglásítani
Meg egy két felhasználó tapasztalata is segítene.
-
orso0355
őstag
válasz
trebrona #5785 üzenetére
Nekem a Mi Fittel zagyva és rossz volt, nem lehetett testreszabni semmit, és nem lehetett okos ébresztést sem beállítani - úgyhogy már a kezdetektől a Tools-t használtam, és tényleg jó volt. A telefon nem is volt a közelemben sem, plusz repcsiüzemmód, és mégis bombabiztosan ébresztett
hasznos volt, mert így a férjem nem ébredt fel a zenélgetésre meg csörgölődésre
Hát, remélem, azért ez a sok minden beállítgatás stb. csak jelent valamit
update: okos ébresztésnél kellett a BT, de ezt csak egy-két alkalommal használtam. "Mezei" ébresztésnél nem kellett.
-
-
orso0355
őstag
válasz
orso0355 #5780 üzenetére
Nem akarom elkiabálni... hívást jelez, meg többnyire az értesítéseket is. Az ébresztés pedig reggel kiderül
most ahogy teszteltem, ébresztett, de itt ugye net is van, meg bluetooth is, meg minden, éjszakára pedig ezeket le szoktam lőni... Meglátjuk. Reménykedem!
Az a fajta vagyok, aki nem fogadja el, hogy valamit nem lehet megoldani valahogy
kütyüzök, mókolok, telepítek, javítgatok, ha kell
tökjó hogy van ez a fórum, iszonyú nagy segítség. Tényleg köszi mindenkinek mindent. Úgy szeretném, ha működne
-
orso0355
őstag
Igen, ez az az ablak, amit az első képen mutatott üzenet megnyit. Itt ki kell vennem a jelet, aztán újra bejelölni (micsoda hülyeség?).
Az akksihasználatnál is rögtön így állítottam be, tehát ez is oké.
Eddig nem volt nálam fejlesztői beállítás, most "aktiváltam" azt is (vagy miez na) jó ötlet, teszt indul
Köszönöm szépen!
-
starr
őstag
válasz
orso0355 #5775 üzenetére
A felugró ablaknál azt hiszem csak ideiglenesen lehet engedélyezni.
Beállítások, További beállítások, Adatvédelem:
Hozzáférés értesítésekhez. Itt be lehet fixre kapcsolni.
Beállítások, Akkumulátor és teljesítmény, Alkalmazások akkumulátor használatának kezelése:
Itt állítsd arra, hogy "Ki".
Fejlesztői beállítások:
Miui optimalizáció: Ki
Memória optimalizálás: Ki
Hónapok óta így van nálam, nem merül jobban ( 30-40% / nap), és végre minden fut rendesen a háttérben. -
gorje
senior tag
Szerintem beta stabil.
Visszajelzesek
Amiket eddig olvastam: jobban melegszik es merul, rezges mukodik nema modban, autostart funkcio nem mukodik megfeleloen. -
orso0355
őstag
Na jó, most már tényleg csak egy kérdés...
Újraindítás után újra kéri minden alkalommal a hozzáférési engedélyt az értesítésekhez (jelen esetben a Mi Band Tools app). Ezt minden alkalommal tényleg így külön be kell pipálni? Mert benne van az indítópultban is, lakatoltam is, hogy be se záruljon... stb. de mégis ezt mondja. Más appnál ezt nem tapasztaltam, bár olyan sok mindent egyelőre nem is használok, csak most ugye ez lenne fontos.#5774 trebrona, igen, be vagyok - csak azt hittem, talán tényleg van egy másik fiókom, ezért próbáltam szerencsét, hátha másikhoz párosítottam a Bandet, de nem, ugyanez a fiók van. Most bejelentkeztem vele a Mi Fitben is, külön (mehhhhh
), aztán ha így se, akkor azt hiszem, felvagdosom az ereimet, vagy nemtom
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #5771 üzenetére
Nem, sajnos, hiszen ott nincs mihez párosítani. Csak a gyári Mi Fit app mellett használható. És eddig jó is volt
még küzdök azért egy kicsit. Nem adom fel
Az összes szóba jöhető emailt és telefonszámot kipróbáltam, de csak egy fiókom van - ahhoz email és telefonszám is párosítva van, hiszen pénteken kértem a bootloader nyitáshoz az smst
bármelyikkel jelentkezem be, ugyanazt a fiókot adja. :-/
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #5769 üzenetére
Benne van. És amikor rákoppintok, látom, hogy tölt be, indul el, szinkronizálni akar meg minden...
Egyébként hívásról sem kapok értesítést a Mi Fittel, csak néha egy-egy random értesítést, de az meg a Tools-nak köszönnető, a Mi Fit nagy ívből sz...ik rám -
orso0355
őstag
válasz
orso0355 #5764 üzenetére
Különben hiába. Pl. a Mi Fit minden alkalommal külön elindul. Hilába lakatoltam, hiába engedélyeztem futóként, indítópultban, mindenhol. Egyszerűen leáll.
Én anno email címmel regisztráltam a MI fiókba, egyetlen ilyen fiókom van, nincsen telefonszámos hozzáférésem, szóval nem tudom, mit keressek még, vagy mit próbáljak...
-
fradi81
veterán
középső gomb nyomásakor bezárja a megnyitott appot. Ilyenkor nem kéne hogy az eltűnjön a futó alkalmazások közül?
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #5761 üzenetére
Én is már mindenhol mindent engedélyeztem, lakatoltam, meg minden istennyila...
-
Daemos
tag
Sziasztok,
Egy olyan problémám van hogy ha bezsélgetés közbe kapok egy hívást és fel szeretném venni illetve a másik ilynekor tartásba marad (elvileg) akkor a telefon azt az üzit dobja hoyg nem lehet váltani hívás közt...
Vodás vagyok, felhívtam és elvileg a "hívástartás funkció" és a "hívásvárakoztatás" funkció is aktív náluk.
Telóba pedig be van kapcsolva a várakoztatás funkció. Tudtok valami más beállításról ami esetleg kimaradt vagy van ötletetek?
Köszönöm.
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #5755 üzenetére
Mivel már nekem sincs már ötletem, megpróbálom
de nagyon csodálkoznék
köszi!Különben megőrülök. Most pl jönnek néha értesítések. Random
kétszer is jött, mert írtak nekem messengeren. De hogy ez is most hogy?
-
szabeska
addikt
Sziasztok! ez alapján fel tudom tenni zárt boootloaderrel a dev romot? Van aki csinálta már így közületek?
-
orso0355
őstag
válasz
trebrona #5747 üzenetére
Mindenesetre eddig tökéletesen működött, most se bekapcsolt, se kikapcsolt bluetooth-tal nem megy. Nem küld rá semmit, nem képes alvásadatokat se kinyerni belőle, a MI Fit értesítéseket se küld, úgyhogy egy nagy szar... Semmit nem csináltam, csak másik telefonra raktam rá
nem tudom, mi lehet a gond. Nagyon elkeserítő, mert nagyon nagy hasznát vettem eddig, és most meg semmire nem tudom használni.
Természetesen az appban állítgattam az ébresztést, nem a telefonon...
de a Mi Fittel nem működött rendesen, ezért használtam a Tools-t, azzal csodálatos volt
Töröltem is a Mi Fitet a fenébe. Majd otthonról megpróbálok valami mást... nem tudom mit.
-
orso0355
őstag
válasz
trebrona #5745 üzenetére
A gond az, hogy a Mi Fit nem kezeli az érintéses ébresztést, és a telefont kell rázogatni, valamint bluetooth-on kell maradni folyamatosan. Ez meg nem jó
az alkalmazásértesítéseket se kezeli jól, nem lehet testreszabni semmit.
Érdekes, hogy egy Elephone P6000-en tökéletesen, csodálatosan működött, a gyári Xiaomin meg nem :-/De azért megpróbálom.
Update: semmi rezgés, semmi értesítés, semmi, semmi, semmi.
Kezd elegem lenni, pedig az egyik fontos oka volt, hogy épp ezt a telót választottam, hogy azonos gyártótól legyenek cuccaim (Band, headset, stb.). Minden egyéb téren tökéletes a telefon, nagyon szeretem, de hogy ezzel mi a fene baj lehet, elképzelni se tudom
-
orso0355
őstag
Nos. Nálam szituáció a következő. (Mi Band 1s)
Párosítom, minden oké kb negyedóra-félóráig. Aztán valahogy elkezd rezegni és villogni, ha megérintem, abbahagyja, de a mobilon ez úgy jelenik meg, hogy újra kapcsolódik a telefon és a karkötő. A gyári Mi Fittel nézem. Értesítéseket továbbra is küldi, viszont az ébresztés a tíz tesztelés ellenére SEM működött ma reggel sem. Nem szinkronizál alvásadatokat sem.
Pedig még elalvás előtt is kipróbáltam: intelligens ébresztés a Mi Band Tools-ban belőve, bluetooth kikapcs, ébreszt. Minden oké, érintéssel jóváhagytam. És reggelre nem ébresztett mégse.
Kérlek, adjatok valami tanácsot, mi a fenét csináljak? Xiaomi a telefon, Xiaomi a band, és nem működnek együtt????? Iszonyú csalódás
-
aelod
veterán
A napokban hívásoknál LTE és 3g kapcsolatnál (full térerőn) a hívó fél nem hall a fogadott hívás esetén. Másnak is előfordult ez a hiba?
-
Cyrin
addikt
Az alkalmazások mobiladat felhasználásának mérését beállítottam, a kimutatásra rákattintva bejön egy alkalmazásokat tartalmazó lista, adat és wifi kapcsolókkal. de mit jelent itt az adat? mobilinternetes hozzáférést tudok korlátozni vele?
-
kbadam4
csendes tag
Sziasztok,
lehet olyat ezzel a 4X-szel, hogy a HOME-gombra érintéssel fogadom a hívást?
Köszi!
-
Black_Raven
veterán
Ez az idő végig 4g mobilnettel jött ki, kb minimum 80% aktív mobilnetezéssel. Mivel szinte csak akkor megy a kijelző, mikor netezek is. Wifivel lehet jobban bírná, vagy nem.
Viszont ebben nincs most zene, csak pár óra BT a Bandnek.Tehát ez nem kiemelkedő teljesitmény, csak normál az akksi mérete miatt.
-
ReFleXx
addikt
második akksitoltes, 2 napig birta, 2.5óra SOT-al
érdekes hogy akkor 5.5 ora SOT fél napot jelent, mert 1.5 napot birt 8 óra SOT mellett. -
mdraco
őstag
válasz
Black_Raven #5726 üzenetére
Nekem Miui 9-el átlagban 4 óra jön ki. Nem értem nektek hogy jön ki olyan sok. Nálam megy minden, 3-4G, gps. Most próbálom, gps kikapcsolva, 2G, wifivel megy a net. És több mint kétszer annyit bírja. Úgy látszik, hogy a gps és 3-4G a nagy fogyasztó.
-
paolinho
őstag
válasz
trebrona #5715 üzenetére
A Miuihu nekem viszont tetszene, és én szívesen ki is próbálnám. A teló nyitott, tehát a TWRP telepítésnek sincs akadálya, viszont egy dolog, ami sajna nem világos számomra. Ha vissza szeretnék mégis térni a Glob.Dev-re, az miként valósítható meg? Ebben tudnátok segíteni?
-
lócitrom
őstag
ha csak nem téglásítod a telefont vagy nem törlöd valamilyen úton-módon az NVRAM tartalmát nem igazán kell tartanod a garancia ugrásától. kiderülni nem fog, ha buheráltad és végül egy konyhakész gyárival küldöd vissza valamilyen meghibásodás címszó alatt. elmondható, hogy elég jól menthetőek ezek a telefonok.
-
lócitrom
őstag
válasz
kaposznyak #5724 üzenetére
még annyit, hogy ne várj Xiaomi esetében. szinte esélytelen. semmi sem teszi kívánatossá már az akkora kijelzőt. annyi mindent lehet manapság csinálni egy telefonnal, hogy nem sok létjogosultsága van.
-
aelod
veterán
válasz
Black_Raven #5726 üzenetére
-
aelod
veterán
válasz
kaposznyak #5722 üzenetére
Xz1 compact.
-
trebrona
nagyúr
válasz
kaposznyak #5722 üzenetére
Ezt a témát már igazán átvihetnéd ide: Melyik okostelefont vegyem?
-
aelod
veterán
válasz
kaposznyak #5711 üzenetére
Sonynak van most egy kis méretű erős hardveres telója. Igaz nem a redmi 4x árkategóriája...
-
válasz
kaposznyak #5716 üzenetére
Ez az egy kisebb méretű teló fog jönni a közeljövőben
Vagy van még a samu a3 3017 -
fzoli86
tag
válasz
kaposznyak #5716 üzenetére
nem hiszem...nyavalyás 5,5" erőltetik.
-
Black_Raven
veterán
válasz
trebrona #5715 üzenetére
Hát ez profi munka..lenne, de mivel angolul van..na jó, szódával elmegy. A Miuihu, hú hát köszi meggyőztél nem kell, a 60%-a nekem a dev is ilyen. Xposedet most nem akarok, mert nincs olyan funkció amire szükségem lenne. Jó volt ezt látni.
kaposznyak: ne már, egy telefonra sem érdemes várni, amikor van SE. -
kaposznyak
aktív tag
válasz
LyonnaisFan1 #5713 üzenetére
És vannak a 4,5"-ra tervek? Mert ha jövőre kiadnának egy ekkora készüléket, kivárnék.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #5710 üzenetére
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
Black_Raven #5712 üzenetére
Nem, úgymint:
1. Ne vegyek, mert tudsz gyártót, aki tervez 4"-t vagy
2. Nem érted, minek a 4" ragaszkodás? -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Nem feltétlenül muszály. Annyit kéne a Xiaominak, hogy az egykezes módra integráljanak 4.5 colos kijelzőmódot is.
Az pedig egy kisebb manccsal is jól használható.
Most ugye a 3.5 és 4.0 van, de azok nem esnek annyira kézre. Nekem azok kicsik
-
Black_Raven
veterán
válasz
Nem, nem tudunk más gyártót.
igen vegyé SEt
LyonnaisFan1 attól még a telefon nagyobb marad -
-
trebrona
nagyúr
válasz
kaposznyak #5708 üzenetére
Biztosan nem tervez.
Tavaly volt egy kósza hír, azóta is érkezik. [link]
(#5707) vince:
Egészségetekre!
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudjátok, nem tervez-e a Xiaomi 4"-os telefont piacra dobni?
-
paolinho
őstag
Bocsi, ez engem is érdekelne.
A MIUIHU-s rom OTA-n is frissül? Mert mintha az összefoglalóban TWRP lenne a rom mögé írva, vagy az csak a telepítésre vonatkozik? De akkor a Tiszta telepítés nem játszik? Illetve a Global dev-hez képest ez mennyivel tud többet, vagy miben másabb?
Ha esetleg próba gyanánt feltenném, és nem annyira tetszene, mint a Global dev., akkor az eredetit visszatenni ugyancsak a Tiszta telepítés metódusával lehet? -
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #5701 üzenetére
Akkor ott valami más van, nem azt az egy alkalmazást lövi ki. Erre nézz rá: [link]
(#5694) Attipapa:
2014. januárban regisztráltam én is.
-
Medve81
tag
Tegnap beállítottam a telefonon, hogy ha nem vagyok elérhető, akkor legyen átirányítva egy másik, vezetékes telefonra.
Jelenleg 1 Telenoros kártyát használok (délelőtt 4G-n) és 2 híváskor is a vezetékes telefonra jött a hívás.Ezek után azonnal átállítottam 3G-re a telefont.
8.2.12 ROM van rajta.
Ez így nem vicces már, mivel hiába B20-as, ha instabil a 4G használata.
Ezen kívül tökéletes telefon lenne, kompakt, aksi idő szuper, elég erős is, de 4G-n instabil...
-
Black_Raven
veterán
válasz
trebrona #5698 üzenetére
Eltűnik a futó appok közül, Bandageba belépés után sem szerepel, de minden újrainditás után, úgy hogy 3 app van az auto indulásban,akku kivételben, full engedéllyel lakattal, a Mifit, Messenger lite és Mi Bandage.Szóval újrainditás után csak a Mifit indul, a másik2 eltűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged