- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bambuszpro
tag
válasz
notika77 #30640 üzenetére
Azt nem tudom higy sikerült csinálnod. Amíg használtam többször esett pofára mikor biciklizés közben kicsúszott a zsebemből és kétszer még részegen sikerült ráharapni ami a hátlapon látszik is. Egyszer sem tört be pedig a legolcsóbb üvegfólia volt rajta.
Egyedüli baja hogy egy sávban nem mindig érzékel de akkor egy erősebb eső kapott el és egy picit beázott
-
Bambuszpro
tag
Strapabíró egy telefon az biztos. Nálam is kapott mindent. Futárkodás közben elkapott az eső és konkrétan a tok és telefon közül folyt ki a víz. 200ft-s beszéd hangszóró csere és minden ment tovább. Rendszeresen volt leejtve egyszer, esett párszor ki a zsebemből is biciklizés közben egyzser még egy erősebb harapást is sikerült rá abszolválni
. Kisebb horpadás a hátlapon de semmi extra.
-
-
Bambuszpro
tag
Nálam is az volt a helyzet hogy a szeretett redmi 4x-em csere érett lett mert jobb oldalt egy ujjnyi sávban nem érzékelt. A mérete miatt ragaszkodtam hozzá és használtam ennek ellenére tovább. Karácsony elott elkezdtem nézelődni az utód után hasonló árkategóriában mint annó ezt. Ha a merethez rgaszkodtam akkor vagy ennél mar gyarilag rosszabb teljesítményű telefont találtam ujonnan vagy használtan szóba jött a Samsung s7/edge talán az s8 illetve az a40 ha lehet kapni, meg a oneplus 3 illetve az 5/5t. Volt akkora szerencsém hogy 5t árban sikerült kifogni egy oneplus 6-ot. Annak ellenére hogy ez már sokkal nagyobb a kijelzője ténylegesen 2 óra volt megszokni. Azóta használhatatlanul kicsinek tűnik a redmi. Nem akarok senkit meggyőzni az hogy a nagyobb jobb de sajnos ha ragaszkodunk a mérethez akkor már gyárilag elavult telefont veszünk vagy hasonló korú csúcsot aminek kérdéses a hosszabb támogatása. Esetleg engedünk ebből az igényből és méretet váltunk. Akkor újonnan is vannak relatív jó vételek használtan meg végképp.
Nem akartam hittériteni senkit csak leírtam a saját véleményem mivel már többször merült fel itt fórumban is hogy mire lenne érdemes cserélni.
-
Bambuszpro
tag
Igen a a format data is megvolt. EFS-ről külön mentésem nincs maximum valami régi mentésből tudom elő halászni. De tudtommal ha azt is formázom akkor nem nagyon kéne működnie a telefonnak. Nem volt ilyen bajom kb 1 hónappal ezelőttig ezen kívül meg minden más rendben van a készülékkel.
-
Bambuszpro
tag
Előtte bliss 12.10 most baikal legfrissebb. Gyanus volt a bliss mert teljesen random merult illetve rendesen melegedett. Emiatt vissza mentem a bevált baikalra. Itt csak érdemben ez a probléma maradt.
Ideiglenesen azt csinaltam ,hogy ezzel blokkoltam azt a csíkot. Nem tökéletes megoldás de legalább nem nyomkod el mindent amikor meghülyül
-
Bambuszpro
tag
Sziasztok. Olyan problémám van már megint ,hogy néha a telefon úgy dönt ,hogy egy ujjnyi vasta sávban jobboldalt vagy nem érzékel vagy nyomkodja magát a képen látható módon. Erre van valami tipp mert elég idegesítő így használni ezt a telefont. Tiszta telepítés volt, mindent IS legyalultam elötte. Utólagos dalvic és cache törlésnél eltaknyol mert nem tudja csatolni a /data particiót.
-
Bambuszpro
tag
válasz
Bambuszpro #29911 üzenetére
Megoldódott. Annyi ,hogy egy gyors sim ki-be és akkor megkérdezi melyiket akarom használni. A két kártya közötti váltás is rendesen megy mostantól (persze a DIGI-re APN-t be kellet állítani)
-
Bambuszpro
tag
válasz
szimi57 #29905 üzenetére
Nálam amilyen tempóban használódik egy elavult kavics lesz mire megdöglik. Nem rég kapott új akkut azzal még újabb 3 évet nyert nálam
, feltéve ha össze nem töröm véletlen. Ezzel ez lenne a leghosszabb ideig használt telefonom.
(#29891) kano Úgy tűnik működik amit írtál. Tiszta telepítést csináltam Bliss 12.10-el és a BitGapps csomaggal. Merülés úgy tűnik rendben van de szerintem de egy kicsit még javulni fog. Esetleg arra van valami tipped ,hogy miért nem hajlandó a mobilnetet használni? Telenoros eddig defaultba ment korábban csak a Diginek kellett APN-t beállítani. De most egyik sem megy. Ha más nem akkor megy vissza a 12.9.
-
Bambuszpro
tag
Néha durvábban nyomja. Olyan mint ha egy ujjnyi szélességben nem érzékelne a jobb oldala. Illetve néha meghülyül és elkezdi magát random nyomkodni. Pedig telepítés elött a recoveryben az SD-n kívül mindent formáztam.
Olyan baja van ,hogy nem akarja végig nyomni a cache és a dalvik törlést mert arra hivatkozik ,,hogy nem tud csatlakozni a /data-hoz. Amikor meg manuálisan akarom csatolni akkor csak azt az egy particiót nem hagyja. Ennek véletlen nem tudod mi lehet az oka?
-
Bambuszpro
tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne ,hogy csak nálam hülyült meg a telefon? Jobb felső sarokban nem hajlandó ott érzékelni ahol megnyomom hanem mellette egy ikonnyival. Ami csak azért nem túl kellemes mert sok minden van elrakva abba a menübe amit használnék és így rendszeresen mellényom. jelenleg a legfrissebb Bliss Os van rajta. Nem tudom ,hogy hardveres vagy szoftveres eredetű a baj de ha nem muszáj akkor nem raknám újra csak azért ,hogy kipróbáljam.
-
Bambuszpro
tag
válasz
albiosz #29865 üzenetére
Helló!
Ezzel tegyél egy próbát. Nekem korábban visszahozta pár képemet amit elveszettnek hittem.
-
Bambuszpro
tag
-
Bambuszpro
tag
-
Bambuszpro
tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne hogy bármely custom rom-on vagyok mint ha az akkunak nem lenne valós a kijelzése. Elég gyakran csinál olyat hogx gondol egyet és lemerül. Ezt eljátsza 4-10 vagy akár 20%-nál is. Amikor meg újra bekapcsolom akkor megint annyin van mint mielőtt kikapcsolt. Valahogyan nem lehet kalibrálni az akkut? Csak mert elég idegesítő.
-
Bambuszpro
tag
válasz
Casoli #28164 üzenetére
Szevasz. Jelenleg ezt használom egy ideje. Nálam egész jól bírja. Többi ROM-on és miui-n is érezhetően gyengébben teljesített az akkum. Ezzel viszont 5-5,5 órás kijelző idő még most is megy. Az is plusz pont ,hogy közelít a stock rendszerhez
. Miui baromságaiból már elegem volt.
-
Bambuszpro
tag
válasz
wanted5 #25775 üzenetére
Én is visszatértem egy régebbi verzióra. Van egy módszer ,hogy eltüntesd csak kell hozzá root.
Build prop editorra rákeresel erre a sorra:ro.build.version.incremental
Azt a verzió számot áttirod valami batár nagy-ra pl 9.9.9.99 mint ami nekem van.
Újraindítás és nem is fog zargatni a frisítés amig véletlen meg nem jelenik egy olyan verzió mint amit fennt beírtál. Ezért kell valami nagy verziószámot megadni
-
Bambuszpro
tag
Sziasztok.
Kéne egy bevált ROM+kernel ajánlás. Egy kicsit kezdem unni a MIUI logikáját. Sajnos nem találtam eddig olyat ami megfelelt volna. Eddig több romot is kipróbáltam de mindegyikkel volt valami bajom.
DotOs: Nem akart menni az internet megosztás. Nagyon ritkán de hajlamos volt szaggatni.Ezen kivül minden rendeben. Akku idő csak egy picit csökkent a miuihoz képest de elviselhetően.
ArrowOs: Egész tűrhető de az akku idő nem hozta azt a szintet amit MIUI alatt. Viszonylag gyakran szaggatott is az UI illetve az alkalmazások váltásánál. Hajlamos volt továbbá beakadni az értesítés és endomondo alatt megállás nélkül pittyog.
Havoc-OS: Jelenleg ez van fent. Nem szaggat de mégis az eddigi legrosszabb. Iszonyat lassan akar tölteni pedig ugyan azt a töltőt és kábelt használom mint eddig. Ráadásul úgy merül mint a titanic. Egy éjszaka alatt merül simán 20-25% -ot is. Pedig nem is nyúlok hozzá. Ugyan ezt csinálja Rocket kernel 2.0 alatt és a legfrissebb Yelov Jaguar alatt is.
Az ,hogy treble vagy nem az nekem mindegy. Ami a lényeg:
-ne szaggasson
-közelítsen a miui alatt hozott üzemidőhöz
-menjen a camera API2
-lehetőleg ne valami módosított miui legyen
-menjen rajta a magisk probléma nélkül
-minimum 7.0 ás android.Előre is köszönöm a segítséget.
-
Bambuszpro
tag
Egy bugot vettem észre a DoTOS 2.5-ben. Saját kernele van fent. Ha meg akarom osztani a netet akár hotspotként akár usb-n újraindul. Ezen kívül szerintem teljesen vállalható.
-
Bambuszpro
tag
Szevasztok. Csak nálam van az ,hogy kb 1 hét után megjegyzi kb mikor némitom le és onnantól magától le némítja? Ez csak azért idegesítő mert 3 műszakban dolgozok es mire megjegyzi addigra már masik időre megyek. Nincsen semmilyen haggal kapcsolatos automatizálás csak estére lekapcsolja a mobilnetet meg a wifit, illetve ha merül szinte mindent kikapcsol.
Miuihu 9 8.3.15
-
Bambuszpro
tag
válasz
arnyekxxx #22880 üzenetére
Régebben használtam hasonló megoldást de azt a bármely kábel végére lehetett rakni mint egy adaptert. Rendesen ment vele az adatátvitel egyedül a töltés volt egy hangyányival lassabb. Leszoktam róla mert a mágnes egy kicsit erős volt és mindig kihúzta a töltő fejet mert annak nem volt elég erős kis kapaszkodó fogacskája. Erről van szó.
-
Bambuszpro
tag
Egy gyors tipp azoknak akik szeretnének élő hátteret beállítani MIUI 9 alatt. 2 mód van rá:
1.Alternatív launcher. Nova-val próbáltam ott be lehetett állítani.2.Letöltöd ezt.Legörgetsz a Live Wallpaper Picker-hez és csinálsz egy parancsikont. Parancsikonra bökve fel jön a választó. Kiválasztod és örülsz
.
Remélem tudtam segíteni.
Tesztelve MIUIHU 9 8.3.15
live wallpaper, élő háttér, beállítás, trükk
-
Bambuszpro
tag
Sziasztok. Egy ideje nem nézegettem a topicot így nem tudom ,hogy volt -e már hasonló problémája valakinek.
Rendszeresen van az ,hogy feloldáskor egy pár mp után nem érzékeli az érintéseket. Pl ha feloldom gombbal és utána még hagyja a feloldani a zárat belépnék egy alkalmazásba és onnantól nem érzékel. Ha viszont úgy oldom fel ,hogy gomb utána homegomb majd feloldás akkor minden rendben. De ha úgy hogy pl felvillan és úgy ujjlenyomat akkor már megint ezt csinálja.
Elég idegesítő ezzel szórakozni így ha lenne valami ötlet rá ,hogy alapból ilyen vagy én állítottam el valamit ami ezt csinálja akkor kérlek szóljatok.
MIUIHU 9 8.3.15 de 2-vel korábbi verzió is ezt csinálta.
-
Bambuszpro
tag
válasz
pinterakos #10110 üzenetére
Próbáld meg azt hogy Biztonság/Alkalmazáskezelő/Az alkalmazásod/Akkumulátor kímélő/ Nincs korlátozás.
Most látom egy kicsit lassú voltam.
-
Bambuszpro
tag
válasz
pinterakos #10101 üzenetére
Nekem is ilyen volt. Nálam annyi volt a megoldás hogy az alkalmazásnál beállitottam hogy ne legyen korlátozva a háttérben való futása.
-
Bambuszpro
tag
Még mindig nem oldódott meg. Visszaraktam a frissítés előtti mentésemből. De a hibák itt is fennállnak a mentésből visszaállítva is.
(#8514) vince az általad írt 3.0.3 -as verzió van fent a TWRP-ből. Azóta jött ki egy újabb MIUIHU de azzal is ezt csinálja.
(#8518) kidnou Próbáltam keresni de csak azt találtam ,hogy valami play hiba volt és azért nem ment.
-
Bambuszpro
tag
Valaki találkozott ezzel a problémával? MiuiHu dobott ki frissítést. TWRP-vel egy sd kivételével mindent töröltem előtte, majd törlés után feltelepítettem.
Elindul meg minden de a magisk nem volt. Rendszer telepítéskor átugorta. Illetve felmerült egy olyan probléma is ,hogy play-ből nem mindent hagy telepíteni 492-es hibára hivatkozva. De ezt csak random alkalmazásokkal játssza nem tudom mi alapján. Illetve a quickpic is nonstop errort dobott.
Toltam rá egy frissítést a tool-al. Mindent úgy csináltam ahogy ott volt írva. Feltelepül de ez a hiba ugyanúgy megmaradt. Cserébe magisk benne volt és működött.
Van erre valami megoldás? Ez a 10.19-es verzió mint ha pörgösebb lenne.
MiuiHu 9 7.9.21 ==> 9.10.19
-
Bambuszpro
tag
válasz
szekelyd #7058 üzenetére
Nálam a feloldás megy egy mi babd 1s-el. Annyira tetszik hogy szinte nem is használom az ujjlenyomat olvasót. Mi fitben lett beállítva, asszem néhány engedélyt meg kellet adni es onnantól megy.
A gmailos engem ia idegesít. Illetve az is hogy a messenger beszélgetés ből csak az utolsó sort jeleníti meg nem mondjuk az utolsó 2-4et.
-
Bambuszpro
tag
Hát nálam sajnos nem ment alöző MIUIhu alatt. (magisk-et nem frisítettem) Sajnos ezt csak akkor vettem észre amikor az OTP és a Pokémon go nem indult. Hide-al az OTP ment de a Pokemon nem.
Annyira még nem maceráltam az RGB-ledet. Én már ennek is örülök ha különböző színnel jelenik meg egy gmail és Messenger. Esetleg nem tudod hol/mivel tudom alkalmazásonként állítani a színt? Mert beállításokban csak a 3 opciót találtam (értesítés ,hívás ,üzenet)
-
Bambuszpro
tag
válasz
Black_Raven #6019 üzenetére
Annyira nem erős nálam a gyári kábel. Ezért tértem át mágneses adapterre.
-
Bambuszpro
tag
Nem tapasztaltam ezt a galéria hibát. Mondjuk az első dolgom volt lecserélni quicpic-re
Amúgy nekem is volt anno z1c-m és tényleg nagyon kézre állt. Ragaszkodtam is az 5 col alatti mérethez emiatt. De kényszerből kellett egy kicsivel nagyobb telefont valaszrani mert azalatt nem volt ertelmes hardverrel telefon. Többek között ez volt nem arany árban normális hardverrel emberi méretben. Eleinte én is féltem egy kicsit hogy nagy lesz de 1 hét alatt hozzá szoktam -
Bambuszpro
tag
Rendeltem egy ilyen mágneses usb adaptert. Ipaky tokkal együtt használom. Épp hogy belefér csatlakozózával együtt de így is sokkal kényelmesebb mint tökörészni az usb-vel. Néha egy kicsit meg kell igazítani mert a felső része a tok miatt határeset. Aki akar egy kicsit reszel a tokon és tökéletes de a 3 hetes tokomat nem farigcsálnám emiatt.
Igény esetén teszek fel képet is.
Más:
Pár napja áttértem miui 9-re. 8-ashoz képest nekem javult az akkuidő és az android fogyasztása is vissza mászott 50%-ról 30 körülire. Ez az osztott képernyős mód meg nagyon bejövős
RAM-ból alapból egy kicsit kevesebb szabad de mint ha kicsit fluidabb is lenne az egész. Beállítások pontjain egy kicsit variáltak amit nem egészen tartok mindenhol logikusnak de ez az előzőnél is így volt. Eddig nekem tetszik és szerintem jobb mint a 8-as.
-
Bambuszpro
tag
válasz
LyonnaisFan1 #3578 üzenetére
Én csak egy jbl bt450-et használok. Nekem működik a hangerő fel-le illetve a zene megállítás/indítás és a zene léptetés is ahogy kell. (spotify)
Global stable 8.2.10Más. Ma reggel vettem észre hogy olyat csinált ,hogy kikapcsolta magát a képernyőzár ujjlenyomat kombót. Egyszerűen amikor lezártam nem kérte egyiket sem csak simán beengedett. Beállításokban megnéztem de nem lett átállítva semmi. Szerencsére egy újraindítással megoldódott de attól még furcsa volt.
-
Bambuszpro
tag
válasz
trebrona #3416 üzenetére
Megvolt a hiba oka. Múltkor mérgemben egy teljesen más telefon szám hozzárendelésével csináltam egy másik acc-ot. SMS-ben az volt az account száma amit mérgemben csináltam. Nem értem miért erre küldte a visszaigazolást amikor nem is ezt a számot adtam meg ahhoz. Na mindegy.
Most meg 99%-nál leállt. Így most kénytelen vagyok várni 72 órát.
-
Bambuszpro
tag
válasz
Sutee89 #3408 üzenetére
Igen. Sorrend fastboot->gépre kapcsol->mi unlock elindít-> driver telepítés -> bejelentkezés
Egy engedély ellenőrzés után azt írja ki "Your device isn't suported by Mi unlock".
Alatta link a bootloader engedély kéréshez. Az engedélyt megkaptam mert sms is jött róla és az oldalon is már a letöltési linkhez dob.Maga a fiók stimmel. Program fent kiírja az azonosító számot és az stimmel a miui oldalon bejelentkezett account számával.
Telefonon is engedélyezve van a nyitás a fejlesztői beállításokban.
-
Bambuszpro
tag
Na már egy kicsit haladtam előre de megint egy kis segítség kellene. Végre sikerült a nyitási igényemet leadnom és meg is kaptam a visszaigazolást kb 10 perc múlva. A mi unlock-ot le is tölti ahogy kell, elindítom, bejelentkezek és egy kis töltés után azt írja ki ,hogy az eszközömet nem támogatja a mi unlock
.
Ilyenkor mit tudok vele kezdeni? A legfrissebb és az 1.1-es verziójával is ez van.
-
Bambuszpro
tag
válasz
Bambuszpro #2618 üzenetére
Erre esetleg valaki?
-
Bambuszpro
tag
válasz
lócitrom #2658 üzenetére
Ha jól értelmezem akkor csak próbálkozott és egyszer csak sikerült neki. Előtte a VPN-ezést javasolta egy másik srác de nem próbálta ki.
De találtam valami megoldás szerűt csak nem teljesen értem. Odáig megvan ,hogy ha kínai és angol oldalon nézem akkor az IP-m más de onnantól mit akar?
Komolyan mit össze bénázok már vele. Előtte csak két Sony-n nyitottam bootloadert de az se perc alatt megvolt ezzel meg itt szívok 3 napja.
-
Bambuszpro
tag
válasz
gyulavezir #2664 üzenetére
Nálam ment rendesen minden probléma nélkül.
-
Bambuszpro
tag
válasz
lócitrom #2625 üzenetére
Az oldalon mi fiókba bejelentkezve fennt megjelenik a telefon. Az sms-ek közül csak az elsőt kapom
meg de utána meg hibaüzenetet írt kínaiul. Google szerint "IP számát alkalmazás meghaladta".
Megpróbáltam öcsém gépéről is de ott is ezt írta.
Gondolom túl sokat próbálkoztam sikertelenül.Erre van valami tipp?
-
Bambuszpro
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem. Tegnapi nap megpróbáltam kérelmet beadni a xiaominak hogy nyissák ki a bootloaderem de az adatlap helyes kitöltése után valami kínai hibaüzenetet dobált fel. Sokadik próbálkozásra sikerült továbbmennem a megerősítő sms-ig ahol meg is kaptam de a kódot nem fogadta el. Többször is újra küldettem vele de azokat meg sem kaptam.Utána meg megint ki írt valamit kínaiul. (gondolom ,hogy túl léptem a 10 sms-t/nap) Ezt mind vivaldi alatt hozta össze.
ma újra próbálkoztam de a legfrissebb firefox alatt. Az adatkitöltős része elsőre el is fogadta de a második résznél amikor a megkapott visszaigazoló kódot írtam be megint ki írt valamit kínaiul. De itt sikerült kimásolnom a hibaüzenetet és a google azt mondta valami ip túllépés.
Ugye ez most nem azt jelenti ,hogy fekete listára került?
Szeretném rootolni a drágát.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Bambuszpro
tag
Sziasztok. Már 2 napja én is tulajdonosa vagyok egy ilyen készüléknek. nagyon megvagyok vele elégedve és a próbálgatás alatt az akkuban nagyon pozitívan csalódtam. 2 órányi pokemon go-zás közben merült kb 20%-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Wise (ex-TransferWise)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest