- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Aliexpress-en volt egy akció az egyik eladónál a Március 12-i Tech Reward akció keretein belül. Limitált 100 darabból 2db-ot bekockáztattam.
Viktor0610
Samsung chipes LD márkájú Class 10-es kártya. Már a 12. HW Test is sikeres! Teleírtam vagy 6x filmekkel teljesen és eddig hibamentes. Jelenleg pedig az egyik a Hongmimban van és jól teszi a dolgát. Akciósan volt 3USD, jelenleg 9.99USD. Néha ki lehet fogni jót is nagyon olcsón, de ez a 100-ból 1 kategória. Nekem *kop-kop* most szerencsém volt.Ilyen amúgy a kártya és a csomagolása:
Más:
Lehet úgy frissíteni az 5.4.1-es Bétára, hogy a belakott rendszerem megmaradjon (5.3.27)?hevizms
Próbálj meg leszedni pár MIUI V5 vagy V6 témát és azokban általában a régebbi van, amit jobban látni. Illetve valahol láttam a beállításokban, hogy átlátszó legyen-e a háttere ennek a résznek vagy sem. De nem tudom merre... annyi beállítás van. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Peugeot, Citroën topik
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest