- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
zyndian
csendes tag
Üdv ismét Dchard!
Na megcsináltam amiket mondtál, a modem jelenleg ADSL2-re van állítva és kiszedtem előle a szűrőt, nem tudom minek volt ott amúgy sincs telefonunk.
Nem tudom látszik-e valami javulás, de olyan mintha az az 1 megabit is fürgébb lenne pedig nem lett gyorsabb
DMT:
Így néz ki a ház falán a kötődoboz:
A kinti dobozból kb 20 méteres 4 eres kábel jön a benti bekötődobozig.
Ez pedig a szobában lévő bekötődoboz:
A bejövő 4 eres kábelen van valami alufólia árnyékolás is de nincs összekötve a fekete-szürke szállal. A fekete szürke szálak hozzá vannak kötve a földkábel fekete szürkéjéhez, de a szobába lévő dobozba semmihez se.
Egyébként tavaly ment simán az 5 megabit még a régi szürke D-Linkel, szóval ha most is bírná akkor nekem bőven elég lenne, nem kábelezném át az egészet ha nem muszáj.
A mostani adatok alapján lehet látni valamit a vonal kapacitásáról? Vagy még mindig a béka segge alatt van?
Köszönöm szépen az eddigi segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest