Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A Prohardver lapcsalád tagjai:
- PROHARDVER! - hardver fórumok
- Mobilarena - mobil fórumok
- IT café - infotech fórumok
- GAMEPOD.hu - játék fórumok
- LOGOUT.hu - közösségi fórumok
- Fototrend.hu - általatok készített fotók
- Hardverapro.hu - apróhirdetések minden témakörben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
-
7Heads Drago
veterán
Nem vágom hogy számolja a rendszer a hsz-eket. A piaci hsz-ek eltüntek. A közöségibe mentek át ha jól gondolom.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
thesound
addikt
válasz Viktor0610 #1946 üzenetére
Köszi a próbát, bevallom nem ismertem ezt a gombot/menüt a lap alján.
Erre jó lenne egy opció, hogy a többi nézetben is választható lenne. Most hogy nincs régi logout, vagy megszokom vagy bedobom az ötletládába vagy
megpróbálom átszoktatni magam másféle használatra.Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
MODERÁTOR
-
thesound
addikt
Az "új" mobilos listanézetbe, ki lehet rakni az utolsó hozzászólás idejét, tagját? Ahogy a régi logoutos mobil nézetben volt.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Krisz1000
tag
válasz Viktor0610 #1943 üzenetére
köszönöm!
-
MODERÁTOR
válasz Krisz1000 #1942 üzenetére
Úgy tudom, a Freemail nen feltétlenül használható, de tegyél egy próbát itt: Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímemet).
Xiaomi 13T
-
Krisz1000
tag
sziasztok! csak freemailem van! egy moderátor tudna segíteni a megerősítésben? ezt használom húsz éve. itt is. nem szeretnék váltani. előre is köszönöm!
-
válasz Viktor0610 #1940 üzenetére
Rendben, az a furcsa hogy nem jövök rá mitől függ hogy mikor melyik marad kis felbontású. Valami olyasmi lehet hogy idővel törlődnek a képek. Feltettem újra bugosba a kérdést hátha. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz MasterDeeJay #1939 üzenetére
Láttam, kérdeztél már a bugos topikban is.
Ez inkább ott van jó helyen, ott hozd fel, kérdezz rá ismét. (Sajnos, nekem nincs ötletem. )Xiaomi 13T
-
Aprónál aktiváltam pár korábbi lejárt hirdetésemet de valamiért egyiknél sem jelennek meg a nagyobb felbontású képek csak a kicsiket jeleníti meg a nagy helyett. Vagy ennek van valami átfutási ideje?
Azt nem feltételezem hogy kicsinek kellene maradniuk mert akkor minek fizetnék pluszba a hirdetésre? -
harsanyi315
csendes tag
válasz Aprósólyom #1937 üzenetére
Köszi!
Gránit Bank számlát nyitnál? Ha most nyitsz számlát 50 000 Ft bónuszt zsebelhetsz be! Írj még ma, és segítek!
-
Aprósólyom
addikt
válasz harsanyi315 #1936 üzenetére
Pedig benne van az ÁSZF-ben. A több tételes hirdetésről meg egy link, ami egy logout magyarázathoz irányít. Bár lehet nem voltak meg ezek, akkor, mikor kaptad, ki tudja. A lényeg, hogy a hardverapro jobb felső sarkában a "további fontos tudnivalók"-nál ott az ÁSZF, olvasható. Nem hosszú, különösen nem az, ha tartalomjegyzék szerint, a számodra érdekes információkat olvasod.
Jevons paradox
-
harsanyi315
csendes tag
válasz Viktor0610 #1935 üzenetére
Értem, köszi a választ!
Igazából ilyen apróságok miatt kaptam korábban is, valami probléma volt az árral, mert több terméket is hirdettem, és azt kell megadni ami a legelsőnek szerepel a hirdetésbe, csak hát ezeket én nem tudtam, és nem is igazán találtam erről semmilyen írott szabályt, ami ilyen részletességgel belemegy, hogy mit szabad és mit nem 😅
Gránit Bank számlát nyitnál? Ha most nyitsz számlát 50 000 Ft bónuszt zsebelhetsz be! Írj még ma, és segítek!
-
MODERÁTOR
válasz harsanyi315 #1934 üzenetére
Nincs erre konkrét szám.
Nyilván az is számít, mi miatt kapnál retorziót.Xiaomi 13T
-
harsanyi315
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy üzenetet, hogy regisztrációm figyelmeztetésben részesült (semmi durvább szabályt nem sértettem) csak a hirdetésembe megtalálható volt a “Legjobb” szó, és ezek szerint, én eddig nem tudtam de nem szabad beleírni.
Hány figyelmeztetés után tiltanak?
Nem célom semmilyen szabályt megsérteni, nem is tudtam, hogy például amit fentebb írtam bármit sértene, de rosszul tudtam.
Előre is köszönöm szépen a választ!Gránit Bank számlát nyitnál? Ha most nyitsz számlát 50 000 Ft bónuszt zsebelhetsz be! Írj még ma, és segítek!
-
fox64
tag
Üdv mindenkinek!
Telefon csere után szenvedek,mivel a ms authenticator-on nem volt bekapcsolva a biztonsági mentés,így 2fa kódot nemtudok generálni,az asztali gépemen még a multhéten benyomtam hogy egy hónapig ne kérjen de azután hogyan tudom ezt a problémát megoldani?
A kompromisszumok nem jók semmire.
-
addikt
Sziasztok!
A “Keresés mentése”funkció hardveraprón csak úgy tud működni, hogy egyedül a kiválasztott kategóriát menti el?
Úgy próbálom végezni a mentést, hogy beírtam kulcsszavat is és már érkezett időközben több értesítés is, hogy új hirdetést adtak fel, de egyik sem tartalmazza azt szót, amit közben beírtam.
Pl engem a “vezetéknélküli fejhallgatók” kategórián belül csak olyan hirdetés érdekelne, ami címében és/vagy leírásában tartalmazza a “Beats” szót.
-
sm4e86
csendes tag
válasz Viktor0610 #1930 üzenetére
Köszönöm a választ, de ez sajnos nem segít, mert azzal a profillal nem fórumoztam. Mondjuk az, hogy nem is emlékszem, hogy létrehoztam volna azzal a névvel profilt..
https://supermario4ever.wordpress.com/
-
MODERÁTOR
-
sm4e86
csendes tag
Az érdekelne, hogy tagra valamilyen módon rá lehet keresni? Találtam ősrégi topikot erre, de az ottani link már nem él.
Szeretném megváltoztatni a felhasználónevemet, de amire megváltoztatnám, az már foglalt. Szeretném felfedni a felhasználói adatokat, azokból hátha ki tudom hámozni az E-mail címet és a jelszót, amivel akkor regisztráltam.https://supermario4ever.wordpress.com/
-
Rokamitya
csendes tag
Sziasztok. Új, középkategóriás okostelefonban gondolkozom (Xiaomi Redmi Note 13 Pro), magyarországon történő átlagfelhasználásra (Net, fotózgatás, sorozatnézés netflixről, stb. Nem játszom). Van értelme 5g képes változatot vennem? szeretném egy 3,5 évig használni majd.
Várhatóan mikor terjed el széleskörűen itthon az 5g és mikor válik majd enyhén elavulttá az 4g?
Előre is Köszönöm a segítő válaszokat.Köszönöm!
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Van olyan lehetőség, hogy az összes hozzászólásom láthassam listában és mellette hogy melyik topikba küldtem?
Esetleg olyan megoldás lehetséges, mint a Takeout a Google fiókoknál, hogy letölteni egy vagy több .zip fájlban? A .zip fájlt kicsomagolni és a kommentek egy vagy több text fájlban vannak, mellettük a dátum és hogy melyik topikban vannak?Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Khadris
csendes tag
De a működést szeretném megérteni
A 30 hsz-hez tartozó kezdő rangot nem kaptam meg, pedig ahhoz csak 30 nap kell, emiatt arra gondoltam, hogy a mostani csendes tag rangom magasabb, mint a kezdő.
Szóval a 2 éves, 100 hsz-es tag rangnál mi a következő magasabb rang a normál kategóriában?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Khadris #1923 üzenetére
Egy adott rang eléréséhez szükséges mindkét feltétel teljesülése.
Most a kis aktivitásod miatt beleestél a csendes kategóriába és 100 kombinált hozzászólás elérése esetén tag rangot fogsz kapni.
Őstag rang eléréséhez legalább 2000 kombinált hozzászólás és legalább 3 éves regisztráció szükséges.
Harrrr!!!!
-
Khadris
csendes tag
válasz Viktor0610 #1922 üzenetére
Köszi, átböngésztem a linkelt összefoglalót, meg a hozzá tartozó topikot is, de nem találtam benne a választ. Meg tudnád mondani, az én esetemben ez hogy lesz? 100 poszt után tag rangú leszek, az oké, de utána mi van? Az idő számít, és a következő lépcső a 2000 poszt utáni őstag rang, vagy a hsz számít és 500 után aktív tag leszek?
-
MODERÁTOR
válasz Khadris #1921 üzenetére
Az itteni összefoglaló végén: Rangrendszer a Prohardver lapcsaládon
A régi felhasználói fiókkal kapcsolatban ide tudsz írni: Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímemet)Xiaomi 13T
-
Khadris
csendes tag
Sziasztok, milyen feltételek teljesülése mentén lehet csendes tag rangból kilépni? 250 hsz után tag leszek, vagy az időhöz tartozó hsz számot kell hozni?
Illetve, ha egy korábbi regisztrációmhoz már nem férek hozzá, mert megszűnt az ahhoz tartozó e-mail cím (céges volt), mi a teendő? Törlődik az account idővel, és újra használható lesz a név?
-
szalai019
csendes tag
válasz Viktor0610 #1919 üzenetére
Rendben, köszönöm a válaszod.
-
MODERÁTOR
-
szalai019
csendes tag
Sziasztok!
Felhasználónév-váltással kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Ha megváltoztatom a nevem, az eddig megszerzett Hardveraprós értékeléseim nem vesznek el? Ha rossz helyre írtam a kérdést elnézést és kérnék átirányítást a megfelelő topikba. -
Corleone33
senior tag
Egy olyan nagyon kezdö kérdésem lenne, hogy HA-n hol találom a jelentés opciót tag esetén?
Lasd pl félrecsúszott egy üzlet és én vagyok az eladó ebben a szituációban, azt tudom hogy hirdetést lehet jelenteni de feltételezem nem a saját hirdetésem alatt kell jeleznem a vevő..problematikus viselkedését, vagy rosszul gondolom?
[ Szerkesztve ]
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
harsanyi315
csendes tag
válasz Viktor0610 #1914 üzenetére
Rendben, köszönöm a választ!
-
MODERÁTOR
-
harsanyi315
csendes tag
Sziasztok!
Hogy lehet úgy beírni a hirdetésbe a telefonszámot, hogy egy kattintással hívható legyen?
Pirosan ki van emelve, és ha megnyomom megnyílik a tárcsázó, én akárhogy próbáltam nem sikerült.Gránit Bank számlát nyitnál? Ha most nyitsz számlát 50 000 Ft bónuszt zsebelhetsz be! Írj még ma, és segítek!
-
ForRedGlory
félisten
válasz harsanyi315 #1910 üzenetére
Köszi, ez nem jött szembe velem.
-
harsanyi315
csendes tag
válasz ForRedGlory #1909 üzenetére
Én ezt találtam ezzel kapcsolatban: https://m.logout.hu/bejegyzes/rios_gephaz/a_privat_uzenetek_kuldesenek_szabalyai_a_prohardve.html
-
ForRedGlory
félisten
Aktuálisan milyen szabályok vannak most a privát üzenet darabszámra nem előfizetőknek? Az utóbbi pár napban nagyon sok emberrel privátozok üzleti ügyben és már minden üzenet után kéri az ellenőrző szöveget, ami kissé nagyon fárasztó. Az összefoglalóban lévő link sok éves oldalra visz, amin minden át van húzva, így gondolom nem az a mérvadó.
-
addikt
Remélem, hogy jó helyen vagyok a kérdésemmel.
Miért van az, hogy, ha feladok egy új hírdetést aprón, vagy módosítom a régit, akkor azt írja az oldal, hogy biztonsági okokból aktiváljam a hírdetést e-mailben?
Eddig a céges gépemen csinálta, (utáltam is ott bármit hírdetni, szerkeszteni), most újra kellett telepítenem a PC-met és itt is elkezdte, a falra tudnék mászni tőle. Mit lehet ez ellen tenni? kérlek segítsetek.⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
Krisztianby
tag
Üdv, van lehetőség arra hogy privát levelezés vissza legyen állítva?
Tisztogattam és kitöröltem egy levelezést amit nem szerettem volna. Sok üzenet váltás volt benne és hasznos infók amiket később is szerettem volna használni.~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
veterán
Egy pici segítséget szeretnék kérni. Hol tudom beállítani( vagyis nálam visszaállítani), hogy egy oldalon 50 hozzászólást lássak. Jelenleg kb 200 hozzászólás vagy / oldal.
KöszönömCsak egészség legyen, meg térerő!
-
sb
veterán
Nyilván vmi alátámasztás (pl. pm-ek) után lenne értelme.
De ha megtörtént az adásvétel akkor mi akadályoz meg abban, hogy vki lehúzzon indokolatlanul? Még a példádból se kell kilépni: "Adásvétel megtörtént, senkinek nem ajánlom, alkuképtelen, arrogáns eladó!!!" (=nem adta féláron )Sztori:
Szólt az eladó, hogy kedden érkezik a termék, felajánlotta, hogy ki sem teszi hirdetni, félreteszi nekem.
Visszakérdeztem, hogy később is átvehető-e, lehet, hogy csak szerda-csütörtök lenne jó.
Válasz: Oké, kedd-csütörtök között bármikor mehetek, elrakta nekem. Írjak, csörögjek.Ezek után:
- Csüt délelőtt pm, majd még 4-5 db, egy válasz sem jött. Közben látszik, hogy folyamatosan belépett az apróra minden üzenet után.
- Telefonon hívtam, kinyomott.
- Az első pm-em utáni órában ugyanolyan termékre a hirdetése inaktiválva. Ill. egy pozitív vevői visszajelzés aznap délután, hogy eladta valakinek és "mennyire korrekt eladó!"Akkor ez csak nekem nem kerek, hogy ilyen után megy tovább az eladó pár tucat pozitívval? (Egy negatívja van de a leírásában az is meg van magyarázva, hogy ő volt az áldozat... Nyilván.)
Szvsz eléggé közérdekű lenne ilyennek is megjelennie az értékelésben. Én pl. biztos kerülném ha ilyesmit, vagy legalább több negatívot látnék előre.Utolsó üzenetem annyi volt, hogy legalább egy utolsót válaszoljon, bármit. Pl. "bocs, elfelejtettem és eladtam, ez van." Hibázni szoktunk, ez a magatartás az ami gáz. Már ha hiba volt és nem a vevő lesz*rása. Így vagy úgy az lett.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
sb
veterán
Sziasztok!
Hardveraprón adásvétel nélküli értékelés abszolút nem lehetséges?
Lehet, hogy furán hangzik miért kellene üzlet nélkül, de ha az eladó miatt hiúsult meg és negatív jellegű a történet akkor ez információval bírhat a későbbi vevőjelölteknek is.
Köszönöm! -
addikt
válasz Mr.Mercury #1894 üzenetére
Szia!
Legutóbb én úgy csináltam, hogy kerek 1 hét múlva írtam rá kedvesen, hogy "Szia, ha minden rendben van azóta is és megfelel végül a termék, akkor ha gondolod értékelhetjük egymást ".
Archiválni bármikor lehet a hirdetést, archív hirdetésre is tud értékelést kezdeményezni, de értékelés lezárásakor egyébként is rákérdez majd egyúttal, hogy archiválja-e.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést, ha nem ide illik a kérdés, de nem találtam meg a jó topikot, vagy csak vak vagyok... A kérdésem az lenne, hogy eladóként mennyi időt illik hagyni a vevő részére, hogy értékelést kezdjen? Mikor archiválhatom a hirdetésem, ha nem jön értékelési kezdeményezés? A választ előre is köszönöm!
Mercury
-
harsanyi315
csendes tag
Szia!
Semmi nem fog elveszni, viszont a régi neved még látható lesz az adatlapodon egy bizonyos ideig.
Ez az infó nem a neved mellett lesz, hanem az ellenőrzőkód beírása után lesz látható.Ha valamit rosszul írtam, akkor javítsatok.
-
Az-X
őstag
Sziasztok!
Sajnos nem találtam jobb helyet a kérdésemnek... szeretném a nagyon rég, bohó koromban választott nick nevem megváltoztatni. Találtam ere lehetőséget az Adatlapom menüpont alatt. Nem probléma a megjelölt összeg befizetése sem. Viszont mielőtt meglépném, szeretnék biztos lenni abban, hogy a korábbi múltam, avatarom, hozzászólásaim, értékeléseim... nem vesznek el. Kérnék szépen megerősítést ebben.
Köszönöm,
Tamás:)
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Hogyan kell linket úgy beszúrni, hogy ne a "link" szöveg íródjon ki, hanem az amit én beállítok? Régen simán át lehetett írni.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
harsanyi315
csendes tag
válasz Viktor0610 #1886 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
-
MODERÁTOR
-
harsanyi315
csendes tag
Sziasztok!
Elfogadtam egy értékelést egy felhasználótól, mint később kiderült nem is vásárolt tőlem semmit, egy moderátor törölte is az értékelést teljesen jogosan.
Azért fogadtam el, mert hasonló időben, tényleg volt vásárlóm, nem a hardveraprón leveleztünk, és azt hittem ő akar értékelni..
Ebben az esetben, hátrányt jelent nekem, hogy moderáltak egy értékelést korábban, vagy ez még nem számít szabályszegésnek?
-
MODERÁTOR
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Miért lehet az, hogy ezt a 2FA kódot sosem fogadja el a felület? Itt be tudtam egyszer lépni, de iPhone-ról már nem tudok.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
tomi_x
tag
Sziasztok !
A belépési email címemet szeretném megváltoztatni, de sajna a régi email fiókomhoz már nem férek hozzá.
Mit lehet ilyenkor tenni ?köszi
tomi -
MODERÁTOR
válasz vidékiürge #1878 üzenetére
Pl. ide bemásolod a topik linkjével együtt, és beállítjuk neked.
Xiaomi 13T
-
vidékiürge
tag
Hali!
Nyitottam egy topicot és szeretnék egy témaösszefoglalót csinálni rá. Ezt tudok én is vagy kérni kell?
Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore *** Köszönöm, hogy nem vagy megmondóember!
-
Henrik255
újonc
Sziasztok! Lenne egy asztali számítógépek, elszeretném adni de semmenyire sem vágom a témát hogy a konfig mennyit érhet: Videókártya: NVIDIA Geforce GTX 680, Alaplap: ASUS MAXIMUS VIII HERO, Táp: Be quiet power zone 650W, Processzor: Inter Core i7 7700k 4,2 GHz, Noctua processzor hűtő, Gépház: Be quiet (pontosabb nevét nem tudom), ebben szeretnék tőletek segítséget kérni, hogy körülbelül mennyit érhet így a gép..
-
Balcsix
senior tag
válasz Winner_hun #1873 üzenetére
Értem. Köszönöm!
-
Balcsix
senior tag
Sziasztok!
Valószínűleg hülye kérdés, és csak elkerülte a figyelmem a dolog, de hol kaphatok arról értesítést, illetve hol láthatom ha válasz érkezett egy hozzászólásomra valamelyik topikban? -
MODERÁTOR
-
mihaczitomi
junior tag
Sziasztok hol tudok olvasni arról ,hogy milyen különböző "rang" fokozatok vannak a prohardver fórumokon ?????
06 30 962 8221
-
Bjørgersson
félisten
válasz lanszelot #1867 üzenetére
Alapból nem vagy az, különben az adott topikban őstag helyett Topikgazda állna a neved alatt. A Moderátort keresek a fórumhoz! topikban tudod kérni az illetékesektől.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
lanszelot
addikt
válasz Winner_hun #1866 üzenetére
Először is köszönöm szépen a válaszokat
Bár még mindig nem tudom, hogy ha én hoztam létre akkor topik gazda vagyok e ott vagy sem.
Ha nem, akkor magamat kell megkérem, hogy az lehessek? -
lanszelot
addikt
válasz Bjørgersson #1864 üzenetére
Mi az a topik gazda?
Ha én hoztam létre akkor nem én vagyok az? -
Bjørgersson
félisten
válasz lanszelot #1863 üzenetére
Topikgazda kell legyél az adott topikban, csak akkor tudsz összefoglalót létrehozni, s utána bármikor szerkeszteni. Ha jól emlékszem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
lanszelot
addikt
Hello,
Új topikot hoztam létre, de rosszul
Úgy szerettem volna, hogy legyen összefoglaló, amit mindig újíthatok. De ez nem sikerült. Csak egy első hozzászólást készítettem.
Hogy tudok olyat csinálni, hogy legyen összefoglaló?
Illetve tudom e javítani a meglévőt, vagy azt törölni kell, és újra az egész? -
Mr Dini
addikt
Üdv!
Feltennék egy kérdést, mielőtt akaratlanul is az oldal szabályzata ellen szegülnék. Utóbbi nyilván elkerülendő lenne, így szeretnék biztosra menni.
Adott egy Androidos telefon, aminek itt a PH!-n is van topikja és erre fejlesztek egyedi romot. Többen is használják a csoportból, illetve sokszor meg lett már nevezve. Viszont nem tudom én, mint fejlesztő mennyit beszélhetek a romról, reklámnak számít-e egy hobbi projekt, amiből nekem semmiféle anyagi hasznom nem származik és főként saját magamnak csinálom, elfér-e a topik kontextusát betartva esetleg frissítéseket linkelni, illetve magyarázatokat a wikiben?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
válasz Winner_hun #1859 üzenetére
Ezt a kérdést nem értem.
Ez egy hamis hd5970 ami eredetileg egy hd3850/4730 volt csak átmatricázták.
Úgy nem hírdethethetem hogy hamis 5970 az oké, de 3850 ként gondolom igen.[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz MasterDeeJay #1858 üzenetére
Tudod, hogy hamis és eredetiként árulnád?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Felraktam egy fake kártyát apróra azzal hogy fake és hogy mi az eredeti típusa. Persze törölve lett.
Ha eredeti típust visszaállítom azaz amiből hamisították akkor úgy felrakhatom? Fake Matricát, márkajelölést mindent leszednék róla csak a hűtő maradna. Jetway hd4730 1Gb a kártya típusa amiből készült és sapphire hd5970 2gb volt a hamis
. -
titán
válasz Bjørgersson #1856 üzenetére
Ezt nem tudom.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Bjørgersson
félisten
válasz Gubek-Einste #1855 üzenetére
A modkerben már nem lehet topikgazdának jelentkezni?
-
titán
-
Gawamatsu
senior tag
Hali,
topicgazdaságot hogy lehet szerezni?
Van egy általam nyitott topic (Asustor NAS) és az aktuális deadbolt ransomware támadás kapcsán hasznos lenne összefoglaló írása, ahhoz meg úgy tudom kell.Kösz.
-
Bjørgersson
félisten
-
oraculus6
lelkes újonc
Sziasztok!
Nagyon régen nem léptem be a fórumba és amikor szerettem volna belépni akkor "hibás belépési email cím vagy jelszót" üzenet jelenik meg.
Az "elfelejtettem a jelszavam" részben pedig az kért információk beírása követően "Ennek a felhasználónak a jelszava nem pótolható!" jelenik meg (freemail-es volt a belépesi email címem).
Mivel nem tudtam hogyan tovább, újra regisztráltam magam egy hasonló felhasználónévvel.
Az adminisztrátorok tudnának segíteni abban, hogy a régi fiókomban betudjak lépni és használni tudjam?
Köszönettel,
Ori -
-
suits
tag
válasz Bjørgersson #1849 üzenetére
Hardveraprón árult termékre
-
Bjørgersson
félisten
Hardveraprón árult termékre vagy Hardveraprós szolgáltatásra gondolsz?
-
suits
tag
hali
Vki letudná írni gyors hogy müködik hardveraprón a fizetés ha veszek valamit? -
cbm1974
tag
Sziasztok, melyik topikban lehet válaszokra lelni GPS-el kapcsolatos problémákra ?
1. kapcsolatfelvétel módja PÜ...!!!
-
Winner_hun
titán
válasz Czmorek #1841 üzenetére
2. Töröljük a nem aktív tagokat
Itt érdeklődj, hátha tudnak segíteni
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Czmorek
aktív tag
válasz Winner_hun #1840 üzenetére
5 és fél órával regisztráltál előttem.
Ahogy leírtad úgy nem tudok rátalálni. Esetleg volt valaha inaktív user gyomlálás?
Kilistázva esetleg kitudnám választani.
A People szó volt nagyon elírva, félreütve. Azt nem tudom ,hogy volt-e előtte esetleg valami mint pl. PartyPeople
Az akkor használt emailfiók tuti megszűnt. Lehet még @egon.hu volt a szolgáltatja. Eleje talán whja14, vagy vhja14 volt az emailnek.[ Szerkesztve ]
-
Czmorek
aktív tag
Sziasztok!
Felhasználói névre rá lehet keresni valahogy?
Esetleg ki lehet-e listázni valahogy az összes nicket betűrendbe?
A mostani nickemnél is van régebbi regisztrációm, de valamikor elfelejtettem hozzá valami adatot és újat csináltam (a mostanit).
Kíváncsi lennék, hogy létezik-e még.
Sajnos a pontos nevet se tudom, ráadásul egy elírt angol szó volt a nick...[ Szerkesztve ]
-
-
pista43
friss újonc
Mielőtt a kérdésemmel fordultam volna a fórumozókhoz elolvastam az ittlevő témák zömét de még hasonló problémával sem találkoztam mint az enyém. Az"itt"-re kattintva se jött megoldás a problémámra.
Amúgy köszönöm az infót.[ Szerkesztve ]
-
pista43
friss újonc
Üdv a fórumozóknak!
Amíg win7-et vagy korábbi verziókat használtam az asztali gépemen semmi baj nem volt akkor ha 2 db wincsesztert csatlakoztattam a géphez. Amióta win 10-et használok egy idő után a gép nem indul el és NTLDR üzenet jelenik meg.
Ha az egyik wincsesztert kiiktatom akkor normálisan elindúl a gép majd visszatéve a második meghajtót minden a régi. Ma ismét úgy indult a napom, hogy ki kellett venni az egyik wincsesztert és a fentebb említett procedúra következett. Kérdésem az, hogy a win 10 miért nem viseli el a két wincsesztert?
Pista.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Andralin #1832 üzenetére
Ez azért kell, hogy ne lehessen valótlan üzletet értékelni. Ha az eladó is visszaigazolja az üzlet létrejöttét, akkor nincs az, hogy random emberek adnak neki értékelést.
Ha nem engedélyezi az eladó az értékelést és az értékelő negatívan szeretné értékelni, akkor a jelentés gombra kattintva leadhatja a negatív értékelést, amit a hardverapródok engedélyeznek és meg fog jelenni az eladó adatlapján.Harrrr!!!!
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Most vásároltam első alkalommal a HarverAprón. Tudnátok abban segíteni, hogy vásárlás után hogyan kell értékelni az eladót?
A termék adatlapján rányomtam az Értékelem gombra, de erre azt írta ki, hogy "Már kezdeményeztél értékelést"Innen most hogyan tovább? Igen, kezdeményeztem, hogy hogyan tudom meg is írni és elküldeni?
-
Mr X
veterán
válasz #72445440 #1824 üzenetére
Az Egyéb -> Ingyen elvihető kategória nem jó?
-
MODERÁTOR
válasz Krisztianby #1822 üzenetére
A moderátort keresek a fórumhoz topikban tudod jelezni, ha hozzászólást szeretnél töröltetni.
Harrrr!!!!
-
Krisztianby
tag
Hello.
Van lehetőség utólagos komment törlésre vagy szimplán annak tartamának törésélre?
Anno pár helyre írtam ami egyáltalán nem az én világom és így vissza gondolva nem igen szeretem hogy ott van .~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
MODERÁTOR
-
Mirage
tag
Hali,
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy ha például engem érdekelne puszta kíváncsiságból, hogy a kedvenc topikjaim, pl PS5 topik hányan tekintik meg egy nap, azt meg lehet valahogy nézni?
Tehát nem csak a hozzászólásokra gondolok, hanem a megtekintésekre. -
gjoco1
addikt
válasz XboxGamePass #1816 üzenetére
Szimplán letiltod és pacsi.
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
senior tag
Sziasztok,
Hol lehet jelenteni tagot, akinek nincs aktív hirdetése? Az adatlapján nem látok erre opciót. "Másod"regisztráció, sokszorosan kitiltott felhasználóról van szó, aki privátban zaklat és szeretném rá felhívni a figyelmet.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Szia!
Ilyet szerintem sajnos nem lehet. -
benyo513
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy hogyan lehet linkekre rákeresni a fórum hozzászólásaiban? A [link] vagy href kifejezésre rákeresve nem talál linkeket. Ha az URL path-t írom be, az sem működik. -
Föcsök
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha meg szeretném tudni, hogy miért lett az egyik hirdetés kitiltva (nem az enyém) azt megtudhatom? Esetleg, ha nem teljesül egy üzlet és már nincs fent a hirdetés, hogy tudnám jelenteni? Van egy email, vagy topic esetleg külön erre?
Erről lenne szó: [link]
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Tudom béna vagyok, de a legutóbbi játék eredményeit hol tudom megnézni? Se a topicot, se a játékot nem találom
-
szombi
tag
Sziasztok!
Nem épp abszolút kezdő, de most ez megfogott. Hardverapró: keresem a hirdetés oldalán (terméklap?) a "Kedvencekhez hozzáad", azaz a csillag gombot. Én vagyok ekkora láma hogy nem találom, vagy tényleg nincs ott? A listákban (akár az "xxx további hirdetései") ott van, de jó lenne ha a terméklapon is ott lenne. Ha konkrétan keresek valamit akkor a listából megnyitom (új lapon) ami felkeltette a figyelmemet, végigolvasom a hirdetést, majd azután döntök hogy berakom-e a kedvencek közé. Ez kicsit macera, ha a terméklapon nem lehet... -
jel1
aktív tag
Hogyan tudok úgy keresni, hogy csak az ingyenesen elvihető termékéket adja ki?
Szeretnék követni ilyet, hátha meg tudok menteni pár cuccot a kukától. -
gjoco1
addikt
válasz harsanyi315 #1804 üzenetére
Nincs mit !
Amúgy ha gond van , keress egy [Moderátort] és segít ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz harsanyi315 #1802 üzenetére
Szia !
Ha kifutottál a szerkesztési időből aligha.
Ha még szerkesztheted , akkor töröd és lap elhagyása ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
harsanyi315
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a saját hozzászólásomat lehet törölni?Gránit Bank számlát nyitnál? Ha most nyitsz számlát 50 000 Ft bónuszt zsebelhetsz be! Írj még ma, és segítek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót, mielőtt kérdezel!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- OLED TV topic
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- Asrock 970 pro3 R2.0 / csak a lap + kishibás /
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 ssd,a képen látható állapotban!
- Lenovo ThinkCentre M900 tiny WiFi gyári állapotú, Windows 11Pro 27 % áfás 2 év garancia (2026,11.20)
- 1TB Kingston SSD M.2 NVMe PCie A2000 ssd a képen látható állapotban!
- Huawei MateView GT 34 Sound Edition Monitor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest