- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
deter:
Most akkor sikerült felrakni D2-re az én firmware-emet és el is indul? Vagy sikerült felrakni, de nem indult el, és utána sikerült visszaállítani az eredetit? Kérlek fogalmazzatok pontosan, mert szeretnék ennek a problémának a végére járni.
Mindenkinek:
A két hw verzió között semmilyen eltérés nincsen, az hogy néhány kondi kisebb vagy nagyobb, vagy nincs árnyékolás a CPU-n az a mi szempontunkból édesmindegy. Ezt egyébként az is jelzi, hogy nincs külön gyári firmware D1-es és D2-es modemekhez. Én végig toltam D1-es modemmel az összes elérhető gyári firmware-t, túl vagyok már a fejlesztést is beleszámítva vagy 500 flash programozáson és semmi baja a cuccomnak. Nem viccelek: napi 10-15-ször simán megírtam a flash-t és működik.
Hogy bebizonytsam mennyire bombabiztos megoldás a Broadcom bootloadere, ma megtettem azt, amit senkinek nem ajánlok: amikor a modem éppen írta fel a firmware-t a flash memóriába, kirántottam a tápot alóla. Természetesen ezután nem indult el a modem, de a leírásban is szereplő módon vidáman újra tudtam írni akár az eredeti akár a saját firmware-emet, és működött utána hibátlanul.
Detertől nagyon várom az infót a D2-vel kapcsolatban.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest