- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deter
aktív tag
Már többször írtam, hogy elviekben sikerült feltenni az egyedi fw-t, csak nem működik vele a modem (és már végig zongoráztam minden lehetőséget), de visszatudtam minden egyes alkalommal állítani a gyári firmware-t.
Valójában én is tapasztaltam olyan problémát néhány alkalommal, amit joecontra[/B leírt, konkrétan, amikor megjelenik fw reset után, a frissítő menü, a "feltöltésre" kattintva, rádob, hogy offline kapcsolat vagy hasonló oldalra. Ami egy IP ütközésből fakadhat. Vagy mert nem tud a modem értelemszerűen IP címet osztani a kártyának. De ubuntu-n ilyenkor például a "auto etho"-kattintva, frissíti az adott hálózati eszközt, és megszűnik a hiba, így gond nélkül megy a gyárira való vissza flashelés. Abban sem vagyok biztos, hogy előre megvolt-e címezve a hálókártyája joe-nak.
Egyébként nem akarok laikusként okoskodni, de nem csak a puffer kondikban meg az árnyékolásban van a differencia, ahogy látom a d1 verzión más, a LAN vezérlő IC-je (NIC) is, tehát nyilván más meghajtója is. Megpróbálom kilistázni, hogy gyári firmware-rel, pontosan milyen meghajtókat is használ a D2-es modem...
(opera bug: valamiért a fórum motor oda is tesz kiemelő kódot, ahova én nem tettem, többszöri szerkesztés után is)
üdv_
deter
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest