- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
23.-án érkezett meg a W8s-em. Azóta tesztelem. 2 nagyon fura gond van vele. Szerintetek cseréltetni kell, vagy szoftveres?
1. Ha felteszem töltőre, akkor random idő után hallat egy olyan hangot, mint amit bekapcsoláskor és kiírja, hogy új sim lett behelyezve, mit csináljon vele...okézom és megy tovább az élet.
2. Időnként eldobja a sim-et, ilyenkor pin-t kér. Beírom és megy tovább minden. Ezt a problémát úgy tudtam orvosolni, hogy levettem a pin kérést, aztán megoldja magától, de akkor is időnként eldobja a hálózatot és piros X van a térerő kijelzésnél.
Na ilyennel valaki találkozott már? Esetleg van olyan, aki XDA-n olvasott már ilyenről?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jövedelem
- Spotify
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest