- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
Ez sajnos egyre jobban igaz a Nokiára is... Sőt... A nokia anyaghasználata is teljesen a béka segge alatt van, a hardver ősrégi, a szoftverről meg ne is beszéljünk. Minden nokia topikban megy a zsörtölődés, mert mindenki béta teszternek érzi magát.
Itt a topikban is nem egy ősnokiás van, aki most váltott először Samsungra, a fent emlitettek miatt. (pl: ém is)
-
zack
nagyúr
válasz
muveszur #4094 üzenetére
Legalább valami megmozdult...
Eddig még ennyi se volt a HyperX romokat leszámítva.
Jó kis teló ez, kár lenne érte, ha a frissítés miatt vérezne el...
Mindenképpen jelenleg az I8910 és az I8000 tartom a legjobbnak a felső kategóriában. Ilyen áron, amennyiért a Samsung kínálja, a többi gyártó labdába sem rúghat. A következő szint ami előrelépés az a HTC HD2. De az meg 50k-val drágább, és lényegében nem tud többet. Sőt... Karma is vett egy Milestone-t, de félelmetes, micsoda szivattyú van vele. Instabil full bug halmaz az egész rendszer, nincs rá még frissítés se...Milestone topikba le van írva akit érdekel. Szóval manapság az a tendencia gyártói aspektusból, hogy kiadunk egy kurva drága telót a felső kategóriában, agyon "hájpoljuk" amennyi pénzünk van erre a célra, majd kiadjuk béta szoftverrel, a júzer meg várja a frissítést mint a messiást. A Motorolának ez jó, mert a vételár már a zsebükben figyel, az egyedüli szenvedő alany a júzer, aki megvette induló áron a telót drága pénzért, és mire azt mondja, most már jó és stabil a rendszer addigra eltelt 3-4 hónap, és 50-60% veszített az induló árából. Magyarán ki van szórva minimum 50-60k az ablakon. Ebből a Milestone dologból is azt szűröm le, hogy nem szabad azonnal "fejest ugrani" 1-1 új modellbe. Egyre inkább nem. Irreálisan drága, és beta szoftverrel kerül ki, és csak a szívás és idegeskedés van vele. Kíváncsi vagyok a Nexus-nál mi lesz a helyzet stabilitás terén... -
hdman
őstag
Valaki tudna nekem ehhez hasonló témát linkelni? Fontos lenne, h XpressMusicos ikonok legyenek, és lehetőleg fehér. Ez elméletileg a Nokia 5230 gyári témája, de nem igazán találom meg sehol...
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4095 üzenetére
Természetesen nem hivatalos, csak kiszivárgott béta verzió.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4093 üzenetére
Egyébként már van egy kinetikus görgetéses firmware, IL2 kóddal... A baj az, hogy erősen béta állapotú, rengeteg hibával. Úgyhogy türelmesen várjuk a véglegest.
-
szhunor
tag
Üdv !
B.Ú.É.K. , egy kis késéssel !
Rég nem voltam már erre fele, kérdésem pedig lenne ?
Mi hír van a Januárban megjelenő Gyári Új firmware-ről, ami minden régióra érkezik ?
Köszi ! -
Bdanyy
addikt
Nekem már első 2 napban megkarcolódott a kijelző, úgyhogy ment rá a fólia, amit ingyen adtak a tokhoz, egyáltalán nem látszik hogy rajta van, és sehol sem akar feljönni szeptember óta
-
zola-
őstag
Még a karcokról annyit, hogy érdekes módon ezen a telón ami hozzámkerült sehol nincs karc, kivéve a körben futó krómkeretet.Érdekes, hogy karcolódik hamarabb, és nem a műanyag.De legalább tudom tutira, hogy fém az a fényes rész, mert nem pattan le sehol sem.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #4080 üzenetére
csak nem te vagy az apám?
(#4082) Quasi_modo: korkülönbség és lakóhely-körzet alapján sanszos lehet....
-
zack
nagyúr
válasz
muveszur #4070 üzenetére
Szokás kérdése. Köröm nem kell hozzá..ez egy baromság. Nem sokban különbözik a HD-től, max. annyi, kicsit erősebben kell érinteni / nyomni. Én 2-3 nap alatt megszoktam. Egyébként rezisztív. Az igaz hogy sérülékenyebb mint a kapacitív, de azért nem veszélyes. Brando Ultra Clear fóliával olyan mintha nem lenne rajta semmi. Fólia nélkül is használható, de ilyenkor célszerű csak ujjal nyomkodni, mert a cerka megkarcolhatja. Persze cerka nem kell sehova, mert minden vezérelhető ujjal, én se használtam még hozzá, csak kipróbálás szinten.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #4077 üzenetére
tudom hogy nincs, és azt is tudom,hogy fekvő, övre csiptethető tokod van. mindent tudok.
-
Quasi_modo
nagyúr
Próbáltam már a fényképezőt, nekem kb olyan képeket produkál mint amik a tesztben vannak
Akkor nézd meg mire van állítva a fénymérés. Ha középre súlyozott, akkor használj mást. (főleg normál) A tesztben is írták, hogy középre súlyozott fénymérést használtak, attól olyanok a képek. De ezt legjobb az alapbeállításaknál beállítani és nem fényképezéskor, mert akkor ez lesz az alap. A témák használata visszaállítja a középre súlyozást.
Saint_ Fólia most sincs. Meg karc sincs. -
zola-
őstag
válasz
Magnum_ #4064 üzenetére
Remélem 2 hétnél tovább húzom....
Próbáltam már a fényképezőt, nekem kb olyan képeket produkál mint amik a tesztben vannak.Hát egy kicsit számítottam csak jobbra.... Nekem nincsenek akkora elvárásaim egy "telefonnal" szemben.Ha teljesen értékelhető képet szeretnék, akkor előveszem a pana lumixot.
A samsung omnia2 kijelzője rezisztív, és nagyon sérülékeny.Ez volt nálam az egyik kizáró ok, mert utálom a képernyővédő fóliákat....... -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4066 üzenetére
Ez tetszik nagyon, mivel Land kollégának az istenért se sikerült szépeket csinálni állítása szerint
Srácok, lenne itt egy kis kérdés, mindenki véleményére kiváncsi vagyok:
Megtudtam, hogy az Omnia2 kijelzője rezisztív...Na most: rezisztív vagy kapacitív? -
muveszur
addikt
A DivX filmeket ne konvertáld, lejátsza a gyári Videolejátszó program simán mindet.
És a két beépített videólejátszó közül a VideoPlayer programot használd, és NE a RealPlayert.A SmartMovie-t meg felejtsd el... A telefonon beépítve van a platform legjobb videolejátszó programja! (Majd a CorePlayer jön .mkv támogatással, de ki tudja mikor).
-
zola-
őstag
Sziasztok! Tulaj lettem én is a Zack, majd Land telefonját kaparintottam meg.Jó a teló tetszik nagyon csak azt nem értem, hogy a gyári helikopteres cucc megy teljes kijelzőn, amit én konvertálok, ugyanolyan kodekkel, és felbontásban az pedig nem.
Próbáltam felrakni a smartmovie 4.1 és 4.15 progit, vagy öt féle változatát el is indul, de mindig kilép belőle magától.Ne igazán értem.A Hx 1.7 bolgár rom van fent.
-
zack
nagyúr
válasz
muveszur #4059 üzenetére
Hozzánk minden később jön.
Elég bika hardver van alatta, kíváncsian várom majd a teszteket. Én azt mondom 2010 még nem az Android éve lesz...
Bár a droidosok már temetik a Symbian-t és a WinMo-t, én még mindig azt mondom, a 2 legkiforrottabb rendszer. Úgy féltem az Omnia 2-től, hiszen az első WinMo-s PDA-m, és annyira negatív véleményeket hallottam, hogy majdnem ez riasztott el, ill. el is riasztott, mert az i8910-et választottam először. Most már nyugodtan állíthatom, 1 hónapos használat után, hogy számomra jobb, és szerethetőbb mint az i8910. Még mindig csak azt tudom kiemelni negatívumként, hogy nincs annyira süllyesztve a kameravédő lencse mint az i8910-nél. Ezért sérülékenyebb, ill. maszatosabb lehet mint a többi süllyesztettebb megoldás.
Nálam nem nagyon sérülhet, mert vigyázok rá mint a hímes tojásra, sosem teszem le még az asztalra sem úgy, hogy nincs alatta valami (általában a saját gyári tokját). de a maszatosság akarva-akaratlanul is érint. Hihetetlen jó "buzizni" ill. tesztelgetni a rendszert a különböző progikkal, így megmondom őszintén a fényképezés, videocam, filmnézés háttérbe van szorulva még mindig.Lassan vége a progik tesztelésének, ami ugye a legidőigényesebb, és utána következhet a fényképek gyártása, és a multimédia jobb kihasználása. Az már biztos, hogy a dupla LED majdnem eléri a Xenon vaku szintjét.
-
eos30d
aktív tag
válasz
Quasi_modo #4058 üzenetére
Ki szolt hozzád?
Művészúr ért a művészethez ezért írtam neki.
-
törölt tag
eddig én is gsm módban használtam, és ugyanilyen bugyogós, recsegős szar hang volt pár perces beszélgetés után, most 3g van használatban, így tényleg nincs semmi probléma.
elég szar, hogy ez van, de ezért debrecenből nem fogom elküldeni szervízbe... -
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #4053 üzenetére
Nagyon remélem, eddig egyébként olyan dúrva hiba nem volt, hogy nem értettem amit mondanak, még nem vagyok annyira dühös a kicsikére
adok neki időt
-
factory01
tag
én is gsm módban használom,nekem semmi gond nincs a térerővel meg a hangal sem,valószínű,hogy valami gyári hibád van akkor.
-
Senser87
tag
Megtörtént az első olyan hívásom, hogy felvettem, és nem hallottam semmit, valamint a hívó fél azt mondta, hogy foglaltat jelzett nála. Gyári szoftver, vodafone, új témákat tettem fel utoljára.
-
muveszur
addikt
Beállítások--->Telefon--->Sensor beállítások--->Ki.
Megjegyzem, ennek semmi köze nincs a telefonáláshoz, a proximitry sensor továbbra is aktív marad!
A következőket fogja kikapcsolni:
-Hívások némítása a telefon lefordításakor
-Ébresztő némítása a telefon lefordításakor
-A kijelző automatikus elfordítása
-Videólejátszás némítása a telefon lefordításakor
-Zenehallgatás némítása a telefon lefordításakor -
lovi7404
csendes tag
válasz
kennystyle #4042 üzenetére
1 napja vagyok 3g-ben.Most minden ok.
!
-
hjanoo
csendes tag
válasz
Quasi_modo #4045 üzenetére
Az első hetekben csak az üzemidő miatt választottam a gsm módot. Így hátha kevesebbet "eszik". De kiderült, hogy semmi különbség gsm->3G->kettős mód között.
-
hjanoo
csendes tag
Én használtam gsm módban egy darabig, de semmi gond nem volt a hangminőséggel. Most kettős módban van, de így is tökéletes.
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #4041 üzenetére
Remélem, azért ilyen nincs
-
kennystyle
aktív tag
válasz
Tanbá-apó #4035 üzenetére
Köszi a segítséget, még ha kicsit lebaszós módon jött is.
Próbálkoztam már csak GSM módban és dual módban is, "tiszta" 3G-vel még nem, de az irodában maxon van a térerő 3G-vel is úgyhogy arról megy itt tuti és 1 helyben ülve is produkálja a jelenséget pedig olyankor csak nem vált tornyot.
Mindenesetre ezt a csak 3G-t még megpróbálom, hátha alapon, aztán megy szervizbe.
Bár mivel XXL Gsm -es nem gyári garis, nem tudom mi lesz pontosan. -
Bdanyy
addikt
Nekem is előfordul hogy néha kicsit felhangosodik de amúgy nincs gondom a hangminőséggel. Én kettős módban használom, de mindig 3G-n van kivéve metróban, ott ugyanolyan rossz a vétel, mint az összes többinél
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #4038 üzenetére
Belső tisztítás? a Porra gondolsz? zsír új a telefon, 1 porszem nincs rajta, vigyázok rá.
De a 3G úgylátszik megoldja a problémát.
-
Senser87
tag
válasz
kennystyle #4032 üzenetére
Voltam a samsung szervízben. Azt mondta a srác, hogy nemsok baj van a HD-vel, csak néhányat hoztak vissza "térerőgondokkal". Azt mondta hardveres hiba:S Ez lehet az? Nagyon félek, hogy az enyém is ilyen :S
-
Tanbá-apó
tag
válasz
Csak magamat ismételném... Olvasni kéne mielőtt írsz!
(mondom én, igaz Quasi?? hdgdgdgd)
Azt tapasztaltam h ha csak 3G-n használja az ember akkor nem jelentkezik, csak gsm illetve kettős módban, akkor is csak ha gsm cellában vagy épp. Legtöbbször akkor jelkezik a probléma amúgy ha adótornyot vált a telefon, ez legtöbbször menet közben jön elő, de volt már h otthon miközben a ház egyik végéből átsétáltam a másikra.
Ha van stabil 3g térerő felétek, válts arra, nem vettem észre h számottevően csökkenne az akku üzemidő, viszont a probléma nem jelentkezik többet. Nem tom ez mitől lehet...
Ez nem hangszóró, hanem valamiféle vételi probléma.
-
Varszegig
veterán
válasz
Quasi_modo #4033 üzenetére
szerintem is jó a hangminősége. semmi gond vele. és biztos, hogy az említett telónak szervizben a helye.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Olvastam máshol is, hogy a hangminősége nem az igazi a telónak, de szerintem ez durván szar így, valami tippet tudtok adni ?
1. Szerintem a hangminőséggel semmi baj, sőt kifejezetten jó.
2. Viszont a tiedet lehet, hogy szervízbe kellene vinni. -
kennystyle
aktív tag
sziasztok,
Nekem a teló hívás közbeni hangminőségével akad gondom.
Már 3-4 hónapja megvan, minden egyéb nagyon OK-s vele, de hívás közben igen furcsákat produkál. Az alap, hogy szinte minden pár percnél hosszabb beszélgetésnél többször eljátssza, hogy hirtelen felhangosodik a hangszórója de nagyon, aztán egy pillanatra elnémul majd visszaáll "normálra". Viszont időnként, vagy mondhatni inkább sűrűn játssza azt, hogy elkezd recsegni beszélgetés közben, legalábbis a bejövő rész, először kicsit, majd gyakorlatilag érthetetlen lesz a szöveg.
A gyári magyar soft volt rajta szinte végig, gondoltam hátha egy csere segít valami rajta, felraktam az 1.71-t, de nem változott semmi.
Olvastam máshol is, hogy a hangminősége nem az igazi a telónak, de szerintem ez durván szar így, valami tippet tudtok adni ? -
Tanbá-apó
tag
Hali all!
Jópár napnyi keresés után végre egy működő verziót sikerült az általam egyik legjobban várt alkalmazásból, a C64 emulátorból
találni!
Tesztelem a napokban és jövök egy full leírással és linkekkel!!!
-
phaet0n
tag
Ez az "arcom hozzáér a kijelzőhöz"-dolog sejtem mitől van.
Nekem legalábbis amiatt van (hogy ha be van kapcsolva a mozgásérzékelő), hogy ha a távolságérzékelő érzékeli, hogy a fejemhez raktam beszéd közben a telefont, és elsötétíti a kijelzőt (nagyon innovatív dolog, de nem biztos, hogy ugyanilyen hasznos), és egy pillanatra eltávolítom a fejemtől, amit szintén érzékel, és bekapcsol a kijelző, és utána az arcomhoz érintem hozzá először a még bekapcsolt kijelzőjű telefont, megesik, hogy megnyomok egy-két gombot.
Addig idegesített, hogy kikapcsoltam a mozgásérzékelőt. (mivel külön ezt a hívásos dolgot nem tudtam) -
blt.62
őstag
válasz
muveszur #4009 üzenetére
Nem tudod miért van az,hogy néha mikor hívásom van felveszem és valamiért kikapcsol a képernyőzár és az arcom ahogy hozzáér a kijelzőhöz mondjuk bekapcsolja a kihangosítóját vagy elindítja mondjuk a névjegyzéket,amihez hozzáérek? Nem mindig csinálja de ilyenkor amikor kiveszem a zsebemből már akkor is gond van ha hozzáér a kezem a kijelzőhöz,mert mondjuk elindít valami alkalmazást és vissza kell állítanom,hogy lássam ki hívott. Tudsz segíteni?
-
Senser87
tag
Valaki tudna priviben egy programpakkot küldeni?, mert nemtudom mit tehetnék fe, és mit tudok csinálni a telefonnal :S
-
Tanbá-apó
tag
válasz
lovi7404 #4013 üzenetére
Ez nem hangszóró, hanem valamiféle vételi probléma.
Azt tapasztaltam h ha csak 3G-n használja az ember akkor nem jelentkezik, csak gsm illetve kettős módban, akkor is csak ha gsm cellában vagy épp. Legtöbbször akkor jelkezik a probléma amúgy ha adótornyot vált a telefon, ez legtöbbször menet közben jön elő, de volt már h otthon miközben a ház egyik végéből átsétáltam a másikra.Ha van stabil 3g térerő felétek, válts arra, nem vettem észre h számottevően csökkenne az akku üzemidő, viszont a probléma nem jelentkezik többet. Nem tom ez mitől lehet...
-
lovi7404
csendes tag
Sziasztok!Régebben már kérdeztelek benneteket, hogy volt-e valakinek hangszóró problémája.Nemrég kaptam vissza a szervízből, de néha most is úgy lehet hallani, mintha nem lenne térerő(szinte érthetetlen amit hallok).Kihangosítva megszűnik a hiba.Kb. minden tizedik hívás ilyen.Tipp??Thx!!
-
Angel78
aktív tag
Nem gond, szívesen. Hsz-t írsz és alul a kódoknál a "Link" gombocskára klikk feljön egy ablakocska oda bemásolod a site címét figyelve a (http//) ne duplázd. OK után a szövegbe illesztett link vastagon szedett helyére azt írsz amit szeretnél. Az fog pirosan megjelenni. Ennyi az egész
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Quasi_modo #4003 üzenetére
Megpróbálok betenni egy linket:http://www.getprice.com.au/Samsung-SGH-I8910-Omnia-HD-16GB-Titanium-Silver-Mobile-Phone-Gpnc_95--42536645.htm
Igen láttam és olvastam is amit lehetett. -
NÓPARA
aktív tag
válasz
Magnum_ #3997 üzenetére
Helló Saint!
Néztem itt is a telót de a titán-silver nincs a honlapjukon.Tegnap még a B-tel honlapon virított és ma néztem már nincs ott. Telefonon még nem érdeklődtem mert még nincs meg a lóvé rá. A többi tapasztalt kolléga viszont a személyes átvételt részesíti előnyben. Bár már vásároltam neten és mind futár hozta ki és tényleg nem volt gond semmivel. Ezt csak azért szeretném mégis személyesen átvenni mert ha nem tetszene véletlenül akkor tudok mást választani. Bár kétlem hogy másik lenne ha csak az anyagi oldal bele nem szól. -
kukukk
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Azt esetleg tudja valaki hogy a kiválasztott üzemmód nevét hogyan lehet megjeleníteni a főképernyőn?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Sorozatok
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest