- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
Quasi_modo #5998 üzenetére
Persze hogy nem baj, bocs csak felhúztam magam, hogy valaki segítő szándékkal megosztja veletek a tutit, és leordítjátok, pedig az összes jó rom így került a látókörünkbe, hogy valaki megkockáztatta és kipróbálta, mindenki le van ragadva HX romoknál, pedig tele vannak hibával, én azokat nem merem felrakni, mert csak panaszt olvasok róluk
-
migabi24
nagyúr
Tovább nyúztam a telót, 10 perc telefonálás, 30perc navigálás után nagy nehezen eltünt 1 pöcök, az eddig használt romok ilyenkorra már a felén túl voltak, valamit nagyon eltaláltak
-
muveszur
addikt
Csak egyszer ronts el egy ilyen CS fájl cserét, aztán mehet a telód a gariba...
De ha Te mindenáron szeretnél próbálkozni, legalább nekünk nem kellEgyébként megjelent a legújabb Hyperx firmware, a 2.1... A changelog alapján nagyon jónak tűnik... Akit érdekel, annak részletes információ magyarul itt: [link]
Közben kaptam egy kis ajándékot Jimed-től, aki készíti a TurboROM-okat... Egy vip rom, ígéretesnek tűnik. Gondolkozok most, melyiket tegyem fel
-
sauser
tag
válasz
Quasi_modo #5986 üzenetére
Arra gondolok hogy én is csak olyat linkelek be amit már kipróbáltam,és látom hogy jó.Teljesen távol áll tőlem másnak másoknak kárt okozni.A kamerával kapcsolatba egyetértek veled,de alap beállitással is jó képeket kéne hogy készitsen ha már ennyi pénzt adtunk érte.Egyébként az infókat a legnagyobb I8910 HD fórumról szedem és próbálom tudásom szerint közzé tenni.Amikor közzétettem hogy jó pár romhoz jó a magyar rom Cs-je ezért is kaptam hideget meleget,pedig hidd el én ezeket mind kipróbáltam és ezáltal próbálok segiteni.És már nagyon sokan igy cseréltek romot,jók a vissza jelzések.
-
migabi24
nagyúr
Nem muszáj felrakni emberek, csak a jó szándék vezérelte sauser kollégát, inkább hálával tartoztok neki, hogy kockára teszi a telóját nap mint nap és olyat linkel be ami kivan próbálva, nem 2 napja van meg az én telóm se, és hetente flashelek mert kíváncsi a természetem, az összes menő újabb rom megfordult a telómon, de ez maradni fog 1 darabig, üzemidőröl annyit, hogy éjszaka feltöltöttem reggel 5 óta használatba van a teló, egész nap baszkuráltam, neteztem, fényképeztem, klippeket néztem rajta, és még nem hiányzik 1 pöcök se, ha ez nem kell nektek akkor használjátok a többi szart
-
galusz72
tag
válasz
Obolony #5967 üzenetére
Egy fórum nem arra való hogy kibeszéljünk bizonyos témákat? Te is hozzáteszed a véleményed, meg a többi húsz ember és aki akar következtetéseket von le. A kb 4 hónap alatt 3 romot cseréltem, most nincs szándékomban de ha mégis megteszem csak is olyat fogok feltenni amit mindenki dicsér.
Ha semmit nem beszélünk ki akkor XXIL5 XEUIL3 Generic is csak egy noname rom lenne.
Nem a hozzáértésedről van szó hanem arról ahogyan azt közzéteszed, de ez is csak egy vélemény, ami nem biztos h így is van.
Minden jót! -
sauser
tag
válasz
Quasi_modo #5983 üzenetére
Ezért kéne több tisztelet másokkal szemben.
-
Quasi_modo
nagyúr
Mindig megvárod mig valaki letesztel valamit
Én mondjuk ezzel egyet is értek. Ilyen kaliberű cuccnál biztos nem lennék első tesztelő. Másrészt amúgy sem raknék fel semmilyen amatőr katyvaszt.
Mostanában úgy is boldog-boldogtalan nekilát romot főzni és még el is hiszi magáról hogy ért hozzá...
sauser Dikk! csak az éjszakai képek szarok voltak Nem voltak szarok csak automata módban. Aki lusta egy kicsit állítgatni az ne fotózzon, vagy ne lepődjön meg az eredményen -
sauser
tag
válasz
Quasi_modo #5978 üzenetére
Dikk! csak az éjszakai képek szarok voltak,ennél pedig jó.De ezt már más is leirta pár hozzá szólással feljebb.
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5978 üzenetére
ezért emeltem ki
mert ez volt a legkomolyabb érvük a warezrom mellett...
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5968 üzenetére
Nem tudom, hogy hyperx hányszor flashelt már.... De az biztos, hogy rengetegszer! Ha az ővé kibírja, akkor a miénk is. Csak nem különböző minőségű flash ic-kel kerül gyártásba a teló. Szerintem. Bár lehet hogy rossz a gondolkodásom.
-
eos30d
aktív tag
Obolonyd barátunk azt hiszi hogy miatta forog a föld.
picit magasról "beszél" . De ez a jó hisz ez a topic legalább pörög. Ha néha nem is idevágóan.
-
Obolony
senior tag
válasz
#35104512 #5973 üzenetére
igen, csak tudod aki komolyan linkel egy romot, az teszi mindezt change log-al, leirassal, telepitesi utmutatoval, esetleg videoval. es ha mindez megvan, azt mondom, ejha, ez igen. dejo hogy jott egy szakerto a forumra!! viszont nem egy noname fajlmegosztora linkel be valamit amire leirja: huuu a legfaszább, még a kamera is jó, dikk.
erted, erzed a kulombseget, nem? a szakmaisagot... na itt ilyenrol szo se volt, arc viszont van rendesen, abbol nincs hiány...
ezek utan a masik szerencsetlen rafut, hogy jooo ez, mert voltam annyira mafla hogy en fel is raktam rogton. es töccsétek. erre kérdeztem hogy vállal-e esetleg anyagi felelősséget a szavaira, hiszen nem 3ezer forintos telefonokról beszélünk.
vagy válall-e felelősséget arra, hogy esetleg a jelszavaim, banki adataim nem a kedves szakácsnál landolnak aki jóóól kifőzte ezt a leellenőrízhetetlen főzött romot...
mindezek után én vagyok a ritka bunkó természetesen... de nem baj, már hozzászoktam
-
törölt tag
válasz
Obolony #5972 üzenetére
na még egy és befejezem az off -ot
én úgy gondolom lehet ő is szakmai, attől hogy itt csak pár hsz -a van, más fórumok is léteznek, vagy akár fórumozás nélkül is értheti a dolgátettől függetlenül én pl nem próbálom ki a rom -ot, meg vagyok most elégedve a legújabb magyarral
-
Obolony
senior tag
válasz
#35104512 #5971 üzenetére
mint latod egyaltalan nem
amugy meg szakmailag igen. ha mar van parszaz/ezer hozzaszolasa, akkor lehet hogy megbizhatobb mintha egy-ket hozzaszolas erejeig regisztral par napja, es rogton warez romokat linkelget. ettol meg lehet jo, meg minden, csak mindenkeppen sokkal sokkal korultekintobben kell eljarni, mintha pl muveszur linkelgetne...
-
Quasi_modo
nagyúr
Valami hasonlóról elmélkedtem itt pár hónappal ezelőtt. Bár nekem ugyan mindegy, ha valaki minden hozzáértés és alapfokú ismeretek nélkül is tologatja föl a különböző romokat, de azért mindenki legyen vele tisztában, hogy csak saját felelősségre.
És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a beépített flash ic hány újraírást fog elviselni. Mert azt pl szerintem nem tudja itt senki. -
Obolony
senior tag
válasz
galusz72 #5966 üzenetére
jahogy ez a baj? nem erdekel hogy valaki micsoda. ujonc v ph addikt. ami erdekel az az hogy ne rakjunk be ide olyan moddolt romokat amirol senki nem tudja hogy hogyan mukodik, mi van benne. foleg azert ne, mert idejohet barki ujonc, es az ujoncsaga nem a ph rang, hanem a hozzaertese, es felteszi. aztan meg megy a siras. hogy el lett cseszve a teloja. es a romot a PH-rol toltotte le. vagy te Galusz Zoltan szemely szerint kezeskedsz ezert a romert? azert hogy a felhasznalo a 100ezres keszuleket nem cseszi vele haza orokre? anyagi felelosseget vallasz erte esetleg?
en is idejovok, mint hecker, regelek, hozzaszolok 32-t, vagy 5ot, aztan bedobom a sajat szuuuuperRom 5.8.25.75 verziomat. a sok tök feltolti, aztan en meg rohogok. jobb esetben csak az osszes jelszavat tudom meg, meg banki azonositojat, rosszabb esetben kilottem a telojukat, mert az milyuen vicces. ki az az agyhalott aki egy par hozzaszolassal biro forumozo altal linkelt romot feltesz a telojara??? nem is ertem....
mert pl muveszur ha valamit letesztel, akkor mar tudom hogy tul nagy baj nem lehet, habar meg vele is elofordulnak hibak, amit nem vett eszre. de tenyleg a semmibol idecseppent user ne rakjon be fozott romot, hogy huuuu az milyen istenkiraly, mert nem tudhatjuk hogy az-e.
lehet akar istenkiraly is, de el is cseszheti a telefont. es ez a borzalmas benne. ki vallal erte felelosseget???
szal keremszepen ha egy mod van ra akkor esszel, es korultekintoen forumozzatok... es foleg flashelgessetek minden noname szart....
-
Obolony
senior tag
válasz
Obolony #5962 üzenetére
galusz72:
tenyleg megyoztel egy masik forumot linkelve amin egeszen 32 azaz harmioncketto hozzaszolast produkalo tag hirdeti a sajat szarjat... haaaat tenyleg.
amugy abba kene hagyni ezeket a lenyomozhatatlan eredetu, gagyi romoknak a hirdeteset. tul draga ez a telefon ahhoz, hogy ilyeneket ussunk ra, mert egy ujonc bedob egy linket ide, es esetleg egy masik ujonc majd ugyesen felteszi maganak.
aztan majd itt sir ri hogy szar a telo... tenyleg hagyjuk abba, amugy is a warez temat elegge erosen surolja amit meg nem is lehetne...
-
galusz72
tag
válasz
Obolony #5958 üzenetére
changelog
based on I8910XEJB1/JB2 russian firmware,
firmware is fast enough,
43mb free spcae in C,
all unwanted russian stuff removed
all default/original functions are there,
kastor effects--universal effects by dark knight
most stable and good battery life,
used imaging compression ratio from sev7en R7(75,85 and 95),
100% hackable,
added new wallpaper,
webbrowser in XEJB1 firmware is good,
removed most of default sounds(u can use ur tones),
searches music in both sounds as well as music folders,
video player changed to 1.0.0.88 for less/better subtitle display space
-
bences
tag
Hi
Használja vki ezt a menüprogit?
Voyager Menu
Én kipróbáltam, de szerintem eléggé ette az akksit. Konkrétan nem mértem, h csak eme progi futása mit eszik meg, de ha ment, igen hamar lement az akksi 2 csíkra. Szerintem ha max 2 napot elment volna teló.
Más nem tapasztalt hasonlót?
menü kikapcsolása, és tel újraindítása után megint jól bírja
-
Obolony
senior tag
hát bocsáss meg, de én ezt mind mind elhiszem. de se change log, se forum, se semmi, csak egy 5 beirast megélt újonc a PH-n.... egy noname fájlmegosztó, meg egy másik lelkes újonc akinek 2 napja sincs meg állítólag a telója... hááát, nekem nincs mégegyszer 100+ ezer forintom egy telóra. ha más kipróbálta, az dobjon egy mailt
lol
-
-
rob-sz
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ilyen telóm eladó, ha valakit érdekel!!!
Szóljatok, ha kell!!
-
válasz
Quasi_modo #5942 üzenetére
Telefont felismert azonnal, de a headsetem nem akarja
Azért 11,3Mb, mert közel 600 bejövő, és 200 kimenő üzenetem van + egy témát (amit használok) az a C:/-en van, meg azt hiszem a HelloOX-is oda telepít! -
Peti567
aktív tag
válasz
bedugen #5938 üzenetére
Vidéki vagyok (Debrecen) így a speedshop-ba bemenni nem tudok, de a honlapon szétnézek! Amerikába se terveztem hogy megyek így muszály más tokot keresnem!
"Tehát nem kérdés a kérdés"---- ebből azt szűröm le hogy minél drágább annál jobb! (de azért ez nem mindig így van, azért kérdeztem inkább!!)
Köszi a segítséget -
Ígéretemhez híven jelentem: C:/-en 11,3MB szabad hellyel
Sygic tökéletesen megy, Garmin 1 szer befagyott, térkép tallózás közben (de nálam ez a régi ROM-al is megvolt!)Egy kérdés: XXJA2-vel volt-e valakinek probléma a BlueTooth-al??
Mert egyszerűen nem látja a BT headset-em!
A régi magyarral gond nélkül, elsőre felismerte! -
Quasi_modo
nagyúr
Nem azért, de csak vissza kellene olvasni. Többször ki volt itt már tárgyalva ez a fólia dolog. Volt a hol, a milyen, meg a mennyiért is.
-
Peti567
aktív tag
Akkor már csak az a kérdés hol tudok rá való fóliát venni, vagy ezek kivágósak?
Tudtok egy linket írni ahonnan tudok rendelni?
És kéne egy tok is, ami nem övre csíptethető, és nem túl nagy!
Nagyon megköszönném ha tudnátok linkeket küldeni, ha itt nem lehet akkor pü.ben!
Köszi! -
maathe
senior tag
16 GB-ost egyáltalán lehet majd még kapni? Kb. másfél hónapja várok de azóta 1x sem volt sehol.
-
Hege-Zs
tag
Köszönöm Obolony.Nem azért kérdem mert titok,csak azt nyílván hamarabb észreveszem.
Nekem teljesen tökéletes,csak ha lehet tökéletesebbé tenném
.Na mind1,akkor komolyabban utánanézek.egyetlen problémám,hogy az aksija eléggé vékonyan bírja,kicsit több mint átlag használat melletkb egy nap.Szerintetek mit csináljak?Nem tud valaki egyébként hozzá adatkábelt?Mert engem érdekelne egy.....
Üdv
-
szhunor
tag
Uh. Neked szántam a választ: Peti567
-
szhunor
tag
válasz
BitiOne #5926 üzenetére
Nekem azért van rajta egy Brando Ultra Clear Protector Plus képernyővédő fólia.
Megszoktam már, hogy ha veszek egy új telefont, ami nem 2 fillér akkor arra teszek, még ha karcááló is, nyugodtabb vagyok ha rajta van.
Szóval amikor kiveszem a dobozból már dobom is rá a fóliát.
ui.: van egy felesleges fóliám ha netán valakit érdekelne, kaptam ajándékba még a telefontokhoz (Győrben átvehető)
(Hong Kong-ban ez nem téma, utánad dobnak még 3 db-ot ha veszel tőlük valamit). -
BitiOne
tag
válasz
Peti567 #5925 üzenetére
Én azért a hátuljára meg az oldalaira (ahol ez a zongoralakk felületű műanyag van) tettem védőfóliát, mert az akufedél azért zsebben hordva - hozzátenném, hogy én nagyon vigyázok rá és külön zseb van fenntartva a telefonomnak - elkezdett (hajszálvékonyan ugyan) karcolódni. A kijelző egyrészt az edzett üveg miatt nem karcolódik, másrészt pedig azért megnézném kinek az újja karcolná meg (bármilyen üveg is lenne)!
-
Peti567
aktív tag
válasz
Quasi_modo #5924 üzenetére
Oké, akkor nem teszek rá, köszi!
-
Peti567
aktív tag
Kijelzővédő fóliát ti használtok? Milyent tegyek rá?
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5919 üzenetére
ne is mondd.... én biztos hogy felkötném magam...
-
galusz72
tag
Kössz mindenkinek a segítséget!
Obolony biztos igazad van de, ha valaki nincs olyannyira a helyzet magaslatán mint Te, attól még próbálkozhat, nem?
Vagy az használjon 5110-est
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5914 üzenetére
nagyon orulok h gyogyulgat a kis beteg
es kerlek nyaron a medenceprobat mar ne hajtsad vegre
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Geni86
tag
-
Tökione
csendes tag
5893-as hozzászólásommal kapcsolatban főleg az első kérdésemre nincs senkinek valami megnyugtató válasza?
-
Obolony
senior tag
válasz
Hege-Zs #5908 üzenetére
szerintem eloszor hasznald gyari rom-al a telefont par hetig, olvass rola tobbet a neten. aztan ha ez megvan, akkor lehet fozott romozni, meg moddingolni. vagyis addig is lehet, de nem erdemes. a telod ugy jo ahogy van.
addig meg nagy lelkesen olvasgassal itt
szerk: es gratula a telodhoz, remelem annyi oromod lesz benne mint nekem, illetve itt a tobbi forumtarsnak!! (legalabbis aki nem adta el, vagy nem dobta a hoba
)
-
Hege-Zs
tag
sziasztok.
Ma vettem egy ilyen telefont.Szerinted elég szuper.az lenne a kérdésem,hogy mik azok,és mit jelentenek,hogy
őzött Rom,Rom,Fash,Modding?
mit érdemes rajta megcsinálni,hogy kicsit "jobb" legyen?!
előre is köszi ha pü.-ben kérhetem a válaszokat!
-
Hege-Zs
tag
sziasztok.
Ma vettem egy ilyen telefont.Szerinted elég szuper.az lenne a kérdésem,hogy mik azok,és mit jelentenek,hogy
őzött Rom,Rom,Fash,Modding?
mit érdemes rajta megcsinálni,hogy kicsit "jobb" legyen?!
előre is köszi ha pü.-ben kérhetem a válaszokat!
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5903 üzenetére
kb ugyanerre akartam utalni
-
Quasi_modo
nagyúr
Hát remélem nem sértő, ha azt mondom, hogy flashelés előtt azért nem árt legalább a minimális ismereteket megszerezni...
-
Obolony
senior tag
válasz
galusz72 #5901 üzenetére
kérlek ezt olvassad át FIGYELMESEN
" Csinálj Hard Resetet a telefonodon!
Kikapcsolt állapotban a telefonon nyomd meg az előlapon lévő 3 fizikai gombot egyszerre!
(Hívás gomb + Menü gomb + Bekapcsoló gomb)" -
galusz72
tag
S.O.S. Bukest romját szeretném felrakni de a *#7780# után kéri a lock kódot, nekem meg gőzöm nincs mi az. Használtan vettem a telefont.
Kérem segítsetek, már formáztam az e:-t meg a memkarit is de itt elakadtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest