- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
muveszur #5196 üzenetére
Látom pont a szignózás a téma, hurrá!
Félig off ugyan, mert 5800 de a típus ugye mindegy.
Én még a régi OPDA kínai oldalt ismerem, és most szükség van egy 5800-nak cer, key fájlokra. Ez az oldal működik még? Mert kértem a fájlokat, és az adatok kitöltése után azonnal meg is jelentek a fájlok, le is tudtam tölteni őket! Gyanúsan gyors a dolog, hiszen régebben is órákat, rosszabb esetben napokat vártunk. (Kipróbálni nem tudom, mert nem az enyém a telefon)Az általad linkelt oldalon is megcsináljam azért? Nem gyanús ez a gyorsaság?
-
factory01
tag
válasz
muveszur #5189 üzenetére
azért kérdeztem,hogy elég-e megcsinálni csak a PC-s szignózást,és azt írtad,hogy elég csak a szignózás,akkor ezek szerint félre értettem,mert te arra gondoltál amit igényelni kell!
Úgy látom ezzel az igényléssel elég sokat kell szenvedni úgyhogy szerintem inkább csinálok egy hard resetet... -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Forrest Gump #5192 üzenetére
Romcsere után nem biztos, hogy jól jársz ha mindent visszateszel, mert az esetleges hibák is visszakerülnek.
-
Forrest Gump
tag
Biztosan iszonyú láma kérdés lesz, de nézzétek el nekem, első okos telóm!
Csináltam egy teljes biztonsági mentést PC Studióval.
Ha egy új romot felteszek és hackelem, visszaállítom ezt a mentést, a feltelepített progik is visszakerülnek vagy csak a képek, zenék, névjegyzék, stb....?
Csak mert ez a backup lett vagy 3 gigás.Köszi!
-
törölt tag
HX2.02 flesselésnél csak azt egyszer kell flesselni, vagy a modemet ugyanúgy külön kell mint a HX2.0 -nál
-
factory01
tag
válasz
Quasi_modo #5180 üzenetére
leszedtem az 1.35-öt és van hozzá egy leírás is,azt írják,hogy szignózni kell,ezt hogy kell csinálni vagy mi kell hozzá,van valahol valami leírás,hogy kell szignózni?
Köszi! -
lalakov
senior tag
Eszembe jutott még pár kérdés, ha nem gond:
A Hard Resetnél kér PIN kódot mielőtt nekilátna a folyamatnak? Vagy bárki szórakozásból/bosszúból formázhatja a rendszert?
Ha DLNA-jel kiteszem a képet tv-re, akkor azon élvezetesebb a böngészés? Próbálta már valaki?
-
factory01
tag
válasz
muveszur #5177 üzenetére
Itt ezt szedtem le:
[link]A hard reset csak a végső megoldás,mert nem nagyon szeretném mivel sok dolog van rajta és nem akarom utána vissza pakolgatni...
Amit belinkeltem x-plorét ha nem megfelelő verziójú esetleg tudnál egy olyat linkelni ami működik?vagyis ez is működik de mikor belépek megfagy... -
laca71
aktív tag
Sziasztok !
Sziasztok !
Hol találom meg a i8910 globál1 G1 8g fájlt ?
köszönöm:Laca
-
factory01
tag
felraktam az X-plorét,de mikor belépek megfagy a kép,kijön egy ilyen szürke háttér amiben van valami szöveg,alul van egy OK és Cancel gomb,egyikre sem tudok rámenni,csak akkor tudok kilépni belőle ha megnyomom a kilépő gombot a telefon alján.
Akkor hard reset marad csak?
Most ki sem tudok lépni az alkalmazásból és állandón fut,a fájlkezelőben meg sehol nem találom a telepített fájlok között -
factory01
tag
A Samsung Pc studiot le tudom valahonnan szedni?mert a CD-ről olyan lassan akarja telepíteni,hogy az borzalom...
-
Bdanyy
addikt
válasz
Quasi_modo #5171 üzenetére
Magamra értettem, nekem mindegy hogy milyen nyelv van a telón amíg megértem
-
Bdanyy
addikt
válasz
muveszur #5165 üzenetére
Lehet hülye a kérdés, de pl egy olyan billentyűzetet mint ami ipod touchban van meg lehet oldani rá? Szal ne legyen ékezetes karakter benne stb, minél kevesebb betű amik annyira nincsenek széthúzva a kijelző széléig ( hogy tokkal is lehessen használni)
Mert ha ez megoldható, akkor tényelg felesleges a magyar nyelv, ez van olyan gyors mint a t9
-
muveszur
addikt
válasz
Senser87 #5160 üzenetére
Most készülők egy billentyűzettel, ami megoldja ezt a problémát... Vasárnapra kész lesz.
Sőt, egy állóbillentyűzet is lesz hozzá. Mindkettőnek az alapja a telefon gyári bilentyűzete.
Részletek itt: [Projekt a magyarokért] -
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem:
Vettem egy i.Tech i.VoicePRO 901 [link]
Tegnap beüzemeltem, és csak a telefonhívásokkor tudom használni!
Nem lehet filmnézés vagy zene hallgatás közben is használni? Mert ha elindítok egy filmet akkor a telefon saját hangszóróin szól a hang?
Van valami beállítás? mert sehol nem találtam!
Vagy nem is lehet ezt így használni? -
Geni86
tag
Üdv.!
Érdemes feltenni,ezt az új HyperX romot? Jelenleg 1,7 bulgarian van fent,úgyhogy ennek függvényében kérdezem. Lesz érdemi változás?
-
grippen53
csendes tag
Kint van a XXJA2 firmware.
-
factory01
tag
Köszönöm a segítségeket,holnap majd feltelepítem aztán megnézem,remélem sikerül,vagy marad a hard reset....
-
Legi5
csendes tag
Szia Factory01!
Nálam is ugyanez a baj volt, csak azzal a különbséggel, hogy nincs benne memoriakártya. Egy formázás + Hard Reset segített, de azóta is visszajött, pedig nem telepítettem semmi rosszat rá! -
factory01
tag
válasz
muveszur #5140 üzenetére
akkor mit lehet vele kezdeni,hogy ki tudjam törölni?mert kicsit idegesítő,hogy van benne olyan kép amit meg sem lehet nézni és még ráadásul másolat is,de olyan mintha egyik percről a másikra lett volna ott,mert nézegettem a képeket,aztán kiléptem és mikor következőleg beléptem már ott voltak a másolatok
-
válasz
muveszur #5137 üzenetére
Biztos, hogy ezek nem privát könyvtárak? Nem szokott UID-vel figyelgetni mappa a gyökérben...
Apropó, nézegettem a Mapsnek hiányzó DLL-eket, de sajnos nem találtam meg, mi lehet. Van még az a verzió, hogy 5800-áról megpróbálom összeszedni, csak ez eddig kiment a fejemből.
factory01: A gyárival biztosan nem lehet, legyen az privát vagy nemprivát mappa, mivel a C: meghajtón csak a Data könyvtárban lehet vele matatni.
-
factory01
tag
válasz
Quasi_modo #5135 üzenetére
a gépen keresztül töröljön vagy a telefonból is tudom,mert a telefonban néztem és ott nem találtam ilyet
bocsánat,hogy ilyen "suta" vagyok hozzá de ilyen téren nem sokat értek hozzá
-
galusz72
tag
Ez igazán jó hír mindanyiunknak!!
http://www.mobilport.hu/pda_pna_hirek/20100204/matol_teljesen_ingyenes_a_symbian/ -
muveszur
addikt
Sziasztok!
Segítésre lenne szükségem: egy .txt fájlban található kb 30000 sor... Minden sorban 1 szó van, de sajnos a szavak után sok-sok szóköz, illetve tabulátor is van.
Hogyan tudnám gyorsan eltűnteni a felesleges karaktereket???És igen, kapcsolódni fog majd a telefonhoz
-
Hadi
tag
Tudtok olyan hangfelvevő progit ami olyan minőségben vesz fel mint a gyári, de 1 óránál többet tud rögzíteni?
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5125 üzenetére
Így igaz... Ha még utána is meglesznek a képek, akkor töröld ki a következő mappákat:
C:\101f8857\Cache és E:\101f8857\Cache -
Hadi
tag
Elolvastam csak azt nem értem hogy ugye itt 2 exe van, PL
kezdem a hx2.0 val, felteszem ahogy le van írva majd újraindul a teló, beírom pin-t, bejön menü, aztán kikapcsolom, boot mod és tehetem fel a Modem ja1.exe-t? Vagy egyszerre kell vhogy? -
Hadi
tag
Hx.2.0-át szeretném feltenni, de 2 exe van becsomagolva. Hogy kell ezt feltenni? Vki tud segíteni? Flashelés menetét elolvastam művészúr oldalán, de az még korábbi leírás ahol csak 1 exe file van. Ez az eslő flashelésem nem akarom elrontani.
-
factory01
tag
Sziasztok
A telefon galériájában az egyik képről lett vagy 60 db másolat és nem tudom hogyan....nem engedi törölni a képeket és meg sem lehet őket nyitni egy olyan kis ikon van mindig ott mikor betölti a képet legelőször amikor belépsz a galériába,próbáltam gépről is a törlést,de azon meg semmi nyoma annak,hogy a képből lenne is valami másolat,mikor a telefonból törölni szeretném azt írja,hogy photo54 nem törölhető és oda rak egy villám szerűség jelet.
Gyári magyar rom van a telefonon.
Valaki tud valami megoldást,hogy tudnám törölni őket? -
Medley
tag
Üdv mindenkinek!
Valaki meg tudná mondani, hogy érdemes-e az XXJA1 ITVJA1-Generic Italy-t feltenni a mostani UK helyett?
Választ előre is köszönöm!
Üdv:
Medley
-
Gabenpetit
csendes tag
Mi tortent az 5104-es es 5108-as hozzaszolas kozott? Csak nem egy Grippen szallt erre s fujta el?
-
A topikot újra megnyitottam! Kérnék mindenkit, hogy tartózkodjon mindennemü személyeskedéstől.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Gabenpetit #5096 üzenetére
ezt írta feljebb #5061 : Mivel én elég gyenge vagyok angolból,ezért a barátom segiségét kértem ő vette fel a kapcsolatot az illetővel és segitettek. tehát így oldja meg az angol fórumokat.
-
llll
senior tag
létezik erre a gépezetre vmi registry cleanerhez hasonló romeltakarító?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Premier előzetesen az Echoes of the End
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- GTA VI
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Futás, futópályák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- Új Redmi Note 14 Pro 5G 256/8GB Black.
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest