Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
hát basszus, sajnálom
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
telód meggyógyult végül?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
telkó rendbejött?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
xbox360gamer
üzenetére
média márkt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
sajnálom, pedig te tényleg nagyon vigyázol a telefonodra

-
Magnum_
nagyúr
válasz
Gabenpetit
üzenetére
ezt írta feljebb #5061 : Mivel én elég gyenge vagyok angolból,ezért a barátom segiségét kértem ő vette fel a kapcsolatot az illetővel és segitettek. tehát így oldja meg az angol fórumokat.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
van ott más helyesírási hiba issss... de ez is már helyesírás ellenőrző topic? no offense, csak kérdezem..
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Obolony
üzenetére
nem akarok itt vitatkozni, de
a btk 279: Visszaélés ártalmas közfogyasztási cikkel279. § (1) Aki forgalomba hozatal céljából olyan közfogyasztási cikket készít vagy tart, amely az egészségre ártalmas, vétséget követ el és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) Aki ártalmas közfogyasztási cikket forgalomba hoz, bűntettet követ el és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(3) Aki a (2) bekezdésben meghatározott bűncselekményt gondatlanul követi el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.mi köze ehhez?
nem a 296/A-ra gondolsz?
nem áll meg. higgyé' nekem. széleskörű, nyilvános tájékoztatásra terjed az ki.... ez polgári jogi kategória. ilyen miatt feljelentést tennél, szerinted nem utasítanák el kapcsiból?pont azért, mert pogári jogi kategória. hibás teljesítés. Ptk 305.
de ezen kivül tippem sincs, mire gondolsz a Btk-ból...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
gondolom logout címlap
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Magnum_
üzenetére
vagyis mégse ahogy Senser irta... Eccerüen a Nokiát éri meg... ugye a zokosteló kissebb részesedéssel rendelkezik itthon a szolgáltatóknál. a HD meg nem az olcsó telefon félefajta. Helyette van Hero (ami olcsóbb) N97 (ami szar), meg ipohne. iphone-t, nokiát viszik, mint a cukrot.
vagy a szolgáltatók nem hallottak netán az i8910-ről?

-
Magnum_
nagyúr
én foglalkozom versenyjoggal, így a kartell szóra felkaptam a fejem.... az lehet, hogy a 3 hazai mobilszolgáltató között kartell lehet hallgatólagosan, de ez, hogy azé nincs Samu mert Nokia-Pannon kartell van....

ahogy senser írta. ebben a szegmensben szolgáltatótól a Nokia fogy, az éri meg, az a kevés hazai felhasználó, aki megvette/megvenné a HD-t, megveszi függetlenül (vagy olcsóbban 0%-al vagy leszarja a pénzt és MM-ben..)

-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
csak nem te vagy az apám?

(#4082) Quasi_modo: korkülönbség és lakóhely-körzet alapján sanszos lehet....
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
tudom hogy nincs, és azt is tudom,hogy fekvő, övre csiptethető tokod van. mindent tudok.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
köszi! ha nem is rövid időn belül, de te is android felé fogsz lépni

nem mintha most szidnám a rendszert, de ugye azért váltottam, mert nagyon olcsón jutottam hozzá az új telefonhoz. -
Magnum_
nagyúr
eladtam ma a telefont.
Szeretném megköszönni mindenkinek a segítségét, különös tekintettel Quasi_Modo-nak a sok linket, továbbá kiemelten muveszurnak, aki időt nem spórolva mindenkinek segít bármiben.

átnyergeltem egy olcsóbb androidra. a különbözetnek pedig megvan a helye.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
petrasgabor
üzenetére
én ugy tudom, hogy utómunka után is maradnak az exif fájlok, ha megtartom őket, nem? legalábbis nálam a photofiltre mindig rákérdez, megtartom e őket.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zed juron
üzenetére
bocs, hogy vigyázok a dolgaimra. nem akartalak megsérteni, de ahogy elnézem, a nagy számok arányában ez nem szép,mintsem szép. használd egészséggel.
Az is lehet hogy már kinőttem ebből a kinézete alapján döntök korból.
én azért próbálom összekötni a külsöt a beltratalommal,és ez egy kifejezetten szép telefon. de a tok nem 
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Senser87
üzenetére
én gyártói garisat vettem ujmobiloknál...
és igen, tisztában vagyok a gyártói gar, előnyeivel-hátrányaival. én is a gyártói garaciát "preferálom". figyelni kell a honlapjukat, felhivni öket, irni nekik.sztem korrektek. más GSM bótot nem ismerek, de eddig oké az ujmobilok. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
én sem ragaszkodom már a garminyhoz,sőt

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
attól függetlenül jó dolog a fizikai.