- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TokLac
senior tag
válasz
muveszur #8098 üzenetére
Egyet értek egyébként maximálisan! A 3D színes ikon elég undorító. De kinek-ez, kinek az. Liamstearsé a legszebb munka szerintem. Van most nekem is egy egyedi koncepcióm erre, részleteket nem árulhatok el. Lehet nem lesz belőle semmi.
Látom kiraktad a Turbo patchet!
Ki is próbálom.
-
TokLac
senior tag
Nos, agyaltam ikon módosításon. Liamstears szerintem megcsinálta a Samsung helyett amit megkellett volna! Jól illik a rendszerbe. Most töltöm fel, a honlapon hamarosan elérhető. Semmilyen más módosítás nem érte a V3-at. Ez csak egy színes ikonos verzió. Szerintem nagyon szép, most ez van fent nekem.
-
TokLac
senior tag
válasz
tariattila #8093 üzenetére
Szerintem minden telónál előfordul ez hogy cella váltás, vagy gsm-3g váltáskor szakad a hívás.
-
Peti567
aktív tag
Olyat ti nem tapasztaltatok hogy telefonálás közbe megszakad, nekem volt már párszor és most az előbb is, és arra gondoltam hogy nem akkor csinálja amikor átvált 3G-ről, sima GSM hálózatra vagy mire! Mert ott ahol telefonáltam éppen volt 3G de néha válltogatja, és mikor szétkapcsolt is sima GSM jel volt!
-
sauser
tag
A I8910-hez letölthető a HD turbó zip.Minden romhoz jó állitólag.Lelőhelye:i8910 user fórum.
-
BitiOne
tag
válasz
Quasi_modo #8081 üzenetére
Előtte a n2o3 volt fenn és az nagyon merült nálam.
-
BitiOne
tag
Srácok ez az új modem (+ TokLac romja) nektek is ilyen drasztikus akkuidőnövekedést hozott mint nálam?
5-6óra zenehallgatás + kb félóra wifi + a szokásos használat, mindezt az utolsó csikkal bírta. Ezelőtt sokkal hamarabb lemerült!!! -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #8077 üzenetére
Valamint még annyi, hogy USB csatlakoztatás után a gyári ROM-nál bentmaradt egy futó folyamat, és újraindítás nélkül eszméletlengyorsan leszívta az akksit. Nem kellemes mindig újraindítani a telefont.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Feri bácsi #8063 üzenetére
a gyári ROM-mal is jól lehet használni, vagy mindenképpen piszkálni kell?
muveszur-nak teljesen igaza van, az első gyári rom is kíválóan használható. Én két dolog miatt cseréltem le: 1. Kinetikus scroll, 2 egy bug: bizonyos üzemmódokban az alfanumerikus billentyűzeten csak az első karaktert ütötte be. Tehát "a" betü volt de "b" már nem. ezért állandóan a fektetett módot használtam. A két dolog nélkül is kíválóan megvoltam, de így kicsit jobb.
Tehát a személyes nyomott véleményem az hogy piszkálás nélkül is remek készülék. -
muveszur
addikt
válasz
Peti567 #8072 üzenetére
Természetesen. Egyébként itt egy videó az II1-es régi, olasz ROM-ról, amivel jött a 3D Feladatkezelő, részletesen bemutatva azt: 3D Feladatkezelő
Akkor ott a "hiba" forrása. Ez ilyen. De SisContents-el lehet módosítani.
Nem tapasztaltam halkabb csengéseket. Nem állítottál át valamit az Audio_Tune menüben?
-
Peti567
aktív tag
válasz
muveszur #8069 üzenetére
Visszatudom majd csinálna a 3D feladatkezelőt ha nem tetszik?
A gyári precision (piros csíkos) téma van fent! A telefon módban, ahova írod a számokat az a felület narancssárga!
A n2o3 eredti témájánál (fekete háttér) ez a felület kék!
Amugy nem fontos, megszokás kérdése....Az hogy halkabb lett az ébresztés és a csengés jobban izgat! Ti nem tapasztaltatok ilyet?
-
muveszur
addikt
válasz
Peti567 #8068 üzenetére
Szia!
A 3D Feladatkezelővel nem tudom mi a baj, de az tuti, hogy valamit kavarsz.
Csináld az alábbi módon, így nem lehet elrontani:-Indítsd el a PowerBoot alkalmazást. Gyanítom, hogy itt már látod a Z:\sys\bin\Nav3Dapp.exe sort.
-Opciók--->Add new application--->Command line
Ide pedig gépeld be a következő sort, majd engedd, hogy hozzáadja a listához (OK)
Z:\sys\bin\taskswitcher.exeEgészen pontosan hol narancssárga neked? Nekem az eredeti témával normális kép. Nem változtattad meg a témádat?
-
Peti567
aktív tag
Sziasztok!
Az N2o3 rommal kapcsolatban van 1-2 megjegyzésem:
- A telefon ébresztéskor jóval halkabb lett, és jobban figyelve csengéskor is, kb olyan mintha nem lenne a maxon a hangerő hanem vagy 2 csíkkal lejebb lenne állítva, de természetesen maxon van! Ezzel lehet valamit kezdeni?
- A 3D felafatkezelő nekem nem működik, azt írja ki hogy frissítési hiba!
- Tudom hogy ez már csak hepcia de, a telefon bódban ahova beírom a számokat a háttér narancssárga, eddig nem ilyen volt, (talán fehér vagy piros csíkos) nem lehet mást szint beállítani?
Köszi
-
muveszur
addikt
válasz
BitiOne #8066 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted, de:
Effektek letiltása:
Menü--->Beállítások--->Testreszabás--->Témák--->Általános--->kiválasztott téma--->Opciók--->Témahatások--->KiA Photocontactot ki a 3D navigáció kikapcsolásával tudod lelőni:
Menü--->Beállítások--->Testreszabás--->Főképernyő--->3D Navigáció--->KiVagy pedig egy trükkel más alkalmazásra cserélni a Photocontactot a 3D Nav-ban.
-
BitiOne
tag
TokLak!
A romod changelogjában írod: "alap főképernyővel 177MB és letiltott efektekkel, kikapcsolt foto névjeggyel". Hogyan lehet letiltani az efekteket és kikapcsolni a fotonévjegyet?
És ez pontosan mit jelent: "galéria és zenelejátszó mod".
Amúgy teljesen jól sikerült a rom, gratolálok hozzá. -
muveszur
addikt
válasz
Feri bácsi #8063 üzenetére
A gyári ROM-mal is szépen lehet használni a telefont, de a legfrissebb ROM-ok csodákra képesek.
De pl Quasi_modo ebben a hónapban váltotta le a gyári ROM-ot, eddig nagyon megvolt a gyárival is, és használta rendesen.
-
Feri bácsi
tag
Sziasztok ! Nem akarok túl nagy hülyeséget kérdezni, előre is bocs ! Ha most veszek egyet a gyári ROM-mal is jól lehet használni, vagy mindenképpen piszkálni kell? Ahhoz nincs sok kedvem és időm se..
Előre is köszi!
-
Detros12
tag
Lehet ha jelenik meg a Samsung i8920: Super AM-OLED kijelző és 12 MP kameraval rendelkező telefon. Ez a samu válasza a Nokia n8 12 megapixelesére.
Itt egy kép róla:
Az alant látható fotón az állítólagos Samsung i8920 Omnia HD2 készülék látható, mely a pletykák szerint a gyártó első Symbian^3 alapú üdvöskéje lesz. A jövevény pontos specifikációja egyelőre nem ismert, de a feltételezések szerint a Nokia N8 közvetlen ellenfelének szánt jövevény LED és xenon villanóval is ellátott 12 megapixeles autofókuszos kamerát, 16 vagy 32 GB belső memóriát, WLAN 802.11b/g/n átviteli képességet, valamint 4 hüvelykes, 360x640 képpontos Super AM-OLED érintőkijelzőt is felvonultat majd. A nagyobb kijelző természetesen nagyobb fizikai méretet is jelent, de ez sokak számára nem lehet majd akadály. Furcsa módon a kamera kapcsán nem esett szó nagylátószögű optika vagy megnövelt szenzorméret alkalmazásáról, mely a finn készülék egyik legnagyobb dobásanak tűnik. Az alant látható fotó eredetisége egyelőre vitatható, bár számos oldal szerint maga a készülék biztosan létezik, hiszen a Samsung már korábban is megerősítette egy az év második felére tervezett Symbian alapú modelljének érkezését. -
Angel78
aktív tag
Üdv mindenkinek
Nos azt hiszem a teló megléte óta a legnagyobb nyúzópróbának vetettem alá a héten. Sajna térdműtétem miatt a győri kórház vendégszeretetét élveztem, de ha nincs a HD megb*sz az unalom. Így végig nézhettem a House idei epizódjai, pár dvd rippet, tengernyi zenét és több órányi rádiózást, telefonálást. Wifi az nincs :-(
Senki ne gondolja, hogy az üzemidő nagy szám, de hogy elég volt a bent töltött 2 1/2 nap alatt kétszer fullra feltöltenem az nem semmi. A nővérkék rácsodálkoztak, hogy így is lehet filmet nézni, és milyen király minőségben. forever oled display!viccen kívül ezen a héten vált teljessé a szerelem a készülék iránt. Már csak egy net előfizetés kell, és teljes a gyönyör.
Ha van még itt hezitáló user az ne remegjen vegye meg azonnal.
-
TokLac
senior tag
Kis érdekesség!
Nem semmi! És vannak bőven találatok!
[link] -
válasz
tariattila #8053 üzenetére
Csak nem értem, miért az aggódás: egyértelmű, hogy a CDMA telefon nálunk nem fog megjelenni, hiszen ilyen hálózat nincs nálunk.
-
muveszur
addikt
válasz
tariattila #8051 üzenetére
Szvsz nem az ár lesz a meghatározó tényező, mert ha jól emlékszem, a Sprint azt mondta, hogy az Evo 400$ lesz függetlenül. Ez még $=Euró + Áfa kalkulációval is baráti ár. Viszont én csak olyan információt találtam, ami szerint az Evo nem lesz Európában.
-
-
muveszur
addikt
Nekem nem sikerült, de mintha valaki még aznap linkelte volna a megfelelő telepítőket.
A Gsmarena-ra felkerült a Galaxy S tesztje... Engem nagyon meggyőzőtt, még ha nincs is villanó. Ha nem lesz Evo Európában, lehet meglesz mire váltok.De még az is lehet, hogy nem lesz váltás.
-
tariattila
veterán
válasz
Quasi_modo #8044 üzenetére
-
phaet0n
tag
válasz
tariattila #8041 üzenetére
hyperX írta az oldalán:
"Just want to inform you:Maybe some of you have read yesterday that the Samsung i8920 HD2 has leaked out ! Now i can confirm 100 % that THIS IS A FAKE and will be never released !"
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
tariattila #8043 üzenetére
Nem mindegy arra a pár hétre?...
-
tariattila
veterán
válasz
Quasi_modo #8042 üzenetére
így gondoltam én is... de ha kijönne ezekkel a paraméterekkel és főleg a 4'super amoleddel akkor nem lenne kérdőjel, hogy N8 vagy HD2...
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
tariattila #8041 üzenetére
Majd ha a Samsung megerősíti, akkor hiszem el, hogy így fog kinézni.
-
tariattila
veterán
üdv az uraknak! mi a vélemény a HD2 sym3-ról ?? szerintetek nagyon fake ??
-
muveszur
addikt
válasz
Peti567 #8038 üzenetére
Szia!
3D Feladatkezelőről itt van egy kis videó: [link]
A 3D Nav pedig minden gyári ROM-ban szerepel: főképernyőt jobbra húzod menü, balra húzod Photocontacts.
Mint írtad, alapból nem lehet jobbra-balra húzgálni a főképernyőt. Tedd fel a patchet, és menni fog.Az alábbi programok is megtalálhatóak a uTalk kivételével minden gyári ROM-ban.
SmartSearch: kereső, ami az egész telefonon keres mindenhol
SmartReader: egy scanner alkalmazás, többek között névjegyeket is beolvas.
Gypsii: helymeghatározós közösségi
uTalk: szintén közösségi, az orosz ROM-okban található meg.A fényképezőt ha csatlakoztatod a GPS-hez, akkor ha csinálsz egy fényképet, elmente a kép készítésének helyét is az EXIF adatokba.
Olvass vissza egy picit, az utolsó 50 hozzászólásban biztosan linkelve van a vörös csíkos hátterű téma.
VIBO:ez is törli a cuccokat?
Nem, nem töröl semmit, ha csak a MODEM-et teszed fel. Nálam csak a hívásnaplót törölte.
De ha visszaolvasol kb 50 hozzászólást, le van írva. -
Peti567
aktív tag
Feltettem a N2o3 -t hála muvészurnak!
Ez a 3D feladatkezelő és 3D navigációt érdemes feltenni?
Nem tudnátok képet mutatni erről a feladatkezelőről, hogy el tudjam képzelni?
Milyen ez a bekapcsoló n2o3 animácio?Mik az alábbi programok:
Smart Reader
Smart Search
Gypssi - ez valami közösségi, ha jó láttam, használja ezt valaki?
uTalk?A fényképező beállításoknál van olyan hogy csatlakozzon a GPS-hez, az mire jó? Nekem nem csinált semmit!
Ja és végül kéne a gyári vörös csíkos téma, ez a fekete nagyon komor!
Köszi -
VIBO
őstag
amugy leszedtem a jc1es modemet.
hogy kell telepiiteni? -
dudi6
senior tag
Nálam recsegett n2o3-al, de beállítottam kézzel a hálózatot (T-Mobile) és azóta nem recseg.
Beállítások->Kapcsolatok->Hálózat : Hálózatmód az Gsm, Operátorválasztás: Kézi -
-
Beszéltetek a recsegésről!
Nekem is jelentkezett régebben, de Bukest romjaiban ezt nem tapasztaltam!Most a KNBS5-öt használom, amióta kijött!
Tegnap összesen kb1,5órát beszéltem, de egyik hívásnál sem jelentkezett (volt 2-3 perces beszélgetés is, illetve 30-40 perces is) -
galusz72
tag
válasz
muveszur #8021 üzenetére
Tehát akkuidőben KNBS5 a nyerő, fényképek terén ki lenne az? KNBS5 van olyan mint KNBS2, vagy N2o3 a győztes?...
Nem lenne rosz egy szavazás ahol a romokat osztályozhatnánk kőlön fényképek, video, akkuidő, stabilitás stb szerint.expander: azért nálam nem olyan vészes a hx-v4, habár lehet mostanában nem nyúzom annyit.
-
Peti567
aktív tag
válasz
muveszur #8021 üzenetére
És ha az akkut nem nézzük akkor melyik a jobb a N2o3 vagy a KNBS5?
Most is kibírom hogy naponta tölteni kell...Ugylátom nincs kinetikus menü a KNBS5-be és ez a szines főképernyő se jön be annyira, inkább a másik a nyerő!
Holnap megpróbálom feltenni, remélem menni fog!
Csak sajnálom a sok adatot, programot amit essig rátettem!
Névjegyzéket kimásolom, utána simán vissza másolom és kész? (SIM-re nem fér) -
muveszur
addikt
válasz
Peti567 #8019 üzenetére
Szia!
Az n2o3 üzemideje nem a legjobb, nálam max 2 nap, de átlagos. Ha ennél jobb üzemidőt akarsz, akkor KNBS5-t tedd fel ( ez mindjárt felkerül a blogomra).
3D-s ikonok csili vili kis cuccok a főképernyő alján, nekem őszintén szólva nem tetszik. Megváltoztatni is meg lehet, n2o2-ben tuti meglehet flashelés nélkül is. Utánanézek.
Nem, nem hagyományos módszerrel kell, hanem az .exe-s megoldással kell flashelni.
galusz72:Képek minőségében nem tudok nyilatkozni, de a KNBS5 akkuideje biztosan jobb, mint a V4-é.
-
galusz72
tag
HX-V4 -et használom már jó ideje. meg vagyok vele elégedve minden téren de ha van rom ahol jobb az akku idő és a kamera szebb képeket csinál lecserélném. Szerintetek ?
Köszönöm előre válaszotokat -
Peti567
aktív tag
Eljött az idő hogy ROM-ot frissítsek!
Ha jól vagyok informálva jelen pillanatban az N2o3 -rom a legjobb, így van? Ezt érdemes feltenni?
Hibáját találtatok már? Akku idő milyen?
Melyiket töltsem le:
N2o3 ROM, angol, gyári főképernyő ikonokkal vagy
N2o3 ROM, angol, új 3D főképernyő ikonokkal?
Megtudnátok mutatni mi a külömbség?
Ha felteszem a 3D-st és nem tetszik vissza lehet csinálni gyárira?
Ugy ezt a művészúr blogjában leírt Hagyományos megoldás -alapján kell flashelni?Köszi
-
Quasi_modo
nagyúr
-
-
llll
senior tag
izé...telefonnál mi a fenét jelent az, hogy "melyik modem van fent"?
és a JB1-JC1 cserénél ugyanúgy elvesznek az adatok, mint sw frissítéskor? -
Bdanyy
addikt
Azt hogy lehet megnézni, hogy melyik modem van fent?
-
BitiOne
tag
Valaki anno belefutott a dupla névjegyekbe. Na ezt most nekem is sikerült. Mi is a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Debian GNU/Linux
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest