- kemotox: Ki érti ezt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Már jojózik a szemem...mint rendes topiklakó, 2000hsz-nél tartok visszaolvasásban.
Lehet most már le kellene feküdnöm rövidesen, mert este el fogok aludni a színházban.(#2498) muveszur: Várjuk!
-
Land
veterán
Kamerája javult fw frissítéssel?(külföldi ha nincs még magyar) INNOV8-hoz képest le van még maradva minőségben?
-
AS
félisten
Ujabb hir:
Készül a kinetic scrolozos fw is -
zack
nagyúr
válasz
banpity #2493 üzenetére
Na ez egy fontos infó, köszi.
Sms és híváskezelő progikon kívül nem nagyon fogok mást használni. Vagy ha mégis felesleges dolgokat nem fogok feltenni, csak amiket használok.Az nem lenne rossz ha mindenki összeírná milyen progikat próbált ki, és milyeneket használ jelenleg is, mert akkor tényleg nem "lőhetünk" mellé progi választásban!
-
banpity
tag
-
banpity
tag
Muveszur egy hatalmas kérésem lenne feléd
Tudnál csinálni egy packot amiben mindenféle alkalmazás meg játék benne lenne ami fut a drágaszágunkon???? És ha nem lenne túl nagy kérés feltennéd valahová??? Vagy esetleg msn-n át tudnád küldeni??? Tudom elég nagy kérés de Te jobban otthon vagy ebben.
Nekem is az 1.5-ös van fent és sajna van egy pár cucc amitől sajna meghülyül szegénykém
-
muveszur
addikt
válasz
szhunor #2487 üzenetére
A HX 1.5 bulgár tartalmazza a hacket, ez az egyik újdonsága...Szóval nincs szükséged semmiféle szignófájlra, szignózásra.
Flashelés után egyszerűen csak tedd fel a mellékelt RomPatcher Plus programot, majd aktiváld és add hozzá az automatikus indítást a patchekhez, és bármit telepíthetsz ezután!
-
muveszur
addikt
3D Navigáció alkalmazásainak testreszabása:
Szükséged lesz:
-Hackelt telefonra
-Erre a szöveges fájlra.
-Fájlkezelőre, ami megjeleníti a rendszerfájlokat
-AppUidList widget-re (Letölheted [innen])Leírás:
1. Nyitsd meg a letöltött szöveges fájlt, és szerkeszd át az alkalmazások UID-jét arra, amelyire akarod.
Az alkalmazások UID-jét az AppUidList widgettel tudod megnézni.2. Az elkészült szöveges fájlt tedd rá a telefonodra. Ezután másold be a C:\Private\10202be9 mappába, és írd felül a régit.
Ezek után lépj a C:\Private\10202be9\persists mappába, és töröld ki a 20020607.cre fájlt.3. Indítsd újra a telefonod!
Fontos megjegyezni, hogy a 3D Navigáció alkalmazásai mindig futnak majd, így hatással lehet az akkumlátorra!
-
szhunor
tag
-
muveszur
addikt
Én nem tudok róla, hogy azokat meg lehet változtatni...
Viszont a 3D Navigation alkalmazásait meg lehet változtatni egy egyszerű hackkel, így oldalra lapozás esetén bármilyen programot be lehet állítani, mert szerintem a photocontact-et és a menü-t lehet nélkülözni innen.Bocs a késői válaszért, kb 1 órás áramszünet volt...
-
muveszur
addikt
válasz
muveszur #2481 üzenetére
Nem jött össze....[Ezzel próbálkoztam]
Esetleg még valaki megpróbálhatná, lehet hogy én voltam nyomorék.
-
muveszur
addikt
Szia!
Felrakom a Handy Shell 2.0 betát, megnézem, mit tud.
zack kollégának a Nokioteca-ról szerzem be, nemsoká kész lesz.Még nem valósult meg a Day Hand Input következő verziója, de már én is nagyon várom...
Ha nem mégse úgy alakulna a dolog, lehet elkezdem megnézni, hogyan kell ilyet csinálni. -
joey04
titán
köszi nektek, akkor majd muveszur-tól még kérek egy választ a handy shellre, ha lehet!
zack: te arról a kínai oldalról szerzed a key és cer fájlokat? (ha jól rémlik még N82es időkből)
egyébként ez megvalósult már? -
zack
nagyúr
Három lehetőség van:
-Ujj használata
-Samsung Widget
-Gyenge"Ujj" használatánál a főképernyő lapozható, és 4 ikon jelenik meg felül...gyorshívás, üzenetek írása,könyvjelző,galéria. Az alsó 4db alap ikon persze nem változik.
"Widget" funkciót tudod...
"Gyenge" beállításnál tök üres a kijelző, csak az alsó 4db alap ikon látható, de ugyanúgy lapozható, mint a többi módban.Handy Shell-t még nem próbáltam, túl friss a kütyű...várjuk a szignó fájlt.
Quasi_modo:
"A képernyő jobbra balra tologatás külön kell kikapcsolni.(3D navigáció)"
Ezt nem tudtam én se. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #2474 üzenetére
Eszemben sem volt öaazeveszni. Legfeljebb jeleztem, hogy nem telkjesek az ismereteid.
A flashelgetésről meg csak annyit, hogy mivel naponta dolgozom flash IC-kkel, ismerem némileg a lelkivilágukat. És már csak azért sem ajánlanám a napi szinten történő hobbyszerű újraflashelést.
Ennyi.
joey20:A 4 alapikonon kívül ott marad alul a 4 szokásos ikon.
A képernyő jobbra balra tologatás külön kell kikapcsolni.(3D navigáció) -
joey04
titán
ha a föképernyőnek a basicet állítom be, akkor a 4 alap ikonon kívül nem látható semmi ugye? nincs ott se a samu widget, se a képernyőt nem lehet jobbra-balra tolni hogy a telefonkönyvbe meg ki tudja hova kerüljek ugye? és alul az 4 ikon az akkor is marad? Handy Shellel megoldható, hogy ebben a nézetben a gyári 4 helyett 5 vagy 6 ikon legyen, de egy sorban?
-
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2471 üzenetére
A Samsung-LG szervíz az Oktogonnál van...voltam ott, beszéltem velük, mivel LG Arena-t nyúztam 6 hónapig. Tök normállisak voltak, nem igazán érdekli őket hogy legális "ápdéttel" vagy másik régió verziója van e rajta. Ez az LG topikban is vita volt.
A függetlenítősdi pl. az LG-nél úgy néz ki, hogy fel kell tenni egy full flash-t ami gyári függetlenné varázsolja. Hátránya, hogy bár független lesz, de külföldi régiós. Onnantól kezdve a sima update is frissíteni fogja, arra a régióra amiből készült az *.fls fájl, csak az a hátránya hogy nem nagyon lehet visszaállítani. Ez már sanszos hogy így mennyire garis, de Omnia-nál ilyenről nincsen szó.
Szóval ha ROM-ot cserélsz, és szervíz előtt visszarakod a magyar hivatalosat, kizárt hogy belekössenek, no rizikó. Sztem még akkor se kötnének bele, ha nem tennéd vissza, de azért az tutibb ha hivatalos magyar szoftverrel viszed be. GSM-es garinál tök mindegy, mert úgyse tudják milyen volt rajta a külföldi mivoltjából adódóan. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2473 üzenetére
Nem is írtam, azt hogy a Product kód átírása és a ROM csere ugyanaz lenne...
Ezen ne vesszünk össze... -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2471 üzenetére
Mivel a Samsungon és a Nokián teljesen más történik ilyenkor...A Nokiákon a Product kód átírása történik, annak nyoma marad, és utána lehet frissíteni.
Samsungon nem kell semmit átírni, csak teljes ROM cserét lehet végrehajtani...
Az egyik fő ok azis, hogy nem lehet downgradelni Nokiákon még Phonix-szel sem.
Nézz bele jobban, ha érdekel.
Részemről vége. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #2470 üzenetére
Kicsit ferdítés ez, hogy megoszlanak a vélemények...Egyedül csak Te hangzotatod, hogy nem biztos, hogy tovább él a garancia flashelés után.
Ne kezdjünk megint vitát. Ugyanis szerintem egyedül te hangoztatod, hogy a flashelés nem érinti a garanciát.A Samsungnál nem tudom, de a Nokiánál biztosan nyoma marad. Inkább csak a szervizestől függ, megnézi-e hogy vannak -e nyomai.
Szerintem bizonyos ismereteid neked sincsenek meg. De hagyjuk.
Mint mondtam mindenki saját felelősségére... -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2465 üzenetére
Kicsit ferdítés ez, hogy megoszlanak a vélemények...Egyedül csak Te hangzotatod, hogy nem biztos, hogy tovább él a garancia flashelés után.
Egy olyan eset nem volt, hogy a flashelés miatt bukott volna a garanci. Se itthon, se külföldön nem találtam rá példát. Aki garanciába akarta vinni, visszatette az eredeti szoftvert, és már vitte is garanciába.
-
Phobos25
csendes tag
nohát mostmár én is nagyon szeretnék ide tartozni a tulajok közé. a keret megvan rá, de honnan rendeljem? melyik gsmboltról van jó tapasztalat?
-
benczeb
aktív tag
válasz
Quasi_modo #2465 üzenetére
Hogy erted, hogy magyar verzio? Nekem nem fontos a magyar nyelv meglete, de a garit nem akarom elbukni, vagy berhelni a telefont.
-
AS
félisten
Elég gyors ezzel a rommal:
link -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
benczeb #2464 üzenetére
A hivatalos magyar verzió még mindig a májusi (05/22). PC Studióval ezt csak akkor tudod frissíteni ha jőn ki új hivatalos magyar. Vagy ráberhelsz pl egy főzött olaszt amit már tudsz frissíteni a hivatalos olaszra.
Bár szerintem a főzött romoknál a garancia kétesélyes. (Erről megoszlanak a vélemények.) -
benczeb
aktív tag
Sziasztok, ahogy olvasom a bejegyzeseket, latom, hogy rengetek hack van.
De ha ma bemegyek egy boltba, es ezt a keszuleket valasztom, uj firmware lesz rajta? Vagy hivatalosan otthon is a pc studio-n keresztul tudom frissiteni?
Tudja vki, hogy melyik a legujabb hivatalos verzio?Koszi,
b -
joco25
csendes tag
Nem DVB-H, és nemkell semmi előfizetés állítólag, és ingyenes!
Olvastam a következőket:
Ingyen Mobil TV - FRISS! Használd telefonod TV nézésre!
Az eddigi gyenge minőség után most már kiváló minőségben tévézhetsz, rádiózhatsz és webkamerázhatsz, ingyen. Kattints a folytatáshoz!
Ha valaki T-mobilos kiprobálhatja, én sajna pannonos vagyok. Itt a webcím:
http://upfone.hu/?q=content/ingyen-mobil-tv-friss -
zack
nagyúr
Internet előfizu nem hinném hogy kell hozzá, csak mobil tv előfizetés. Vannak olyan csomagok amiben ingyenes a mobil tv ill. benne van pár óra ingyenes használat az előfizuban. Ilyenek pl. a Media Mania "S", "M" és "L" díjcsomagok. Nézz körül a T honlapján, vagy hívd fel az ügyfélszolgálatot, ők jobban el fogják tudni mondani.
-
joco25
csendes tag
Kedves furumozók!
Szeretnék egy kis segítséget a mobil tv-vel kapcsolatban.
Amit tudok: T-mobil szolgáltatónál megy. Nekem Pannonos van, de átmennék a másikhoz a tv miatt. Samu HD telóm van. (i8910).
Kérdésem, kell internet kapcsolat hozzá? ..vagy elég a t-mobilos kártya is. Vagy előfizetéses csomag kell? Vagyis sima t-mobilos kártyással megoldható-e az ingyenes mobil tv-zés? Ilyenkor a telefonvonalon jön a tv adás? vagy elő kell fizetni a mobil internetre? Ez mobilon hogyan működik?
Köszönettel előre is, a segítségért. -
zack
nagyúr
-
Bdanyy
addikt
Még a lengyelben is benne van a magyar nyelv meg t9. Én mondjuk 5800-t alapból ki is hagytam meg N97-et a kijelzőjük miatt, ez végre nem merül le több óra netezés után sem. Nekem jól bírja tök jól az akksi ipod felesleges lett amit N95 mellett még használtam mert az napi 1-2 akksit simán megevett
Az az érdekes, hogy itt 7 csík van, ráadásul ha mind a 7 eltűnt már akkor sem merül le hanem csík nélkül is elmegy még egy ideig, és nokiával ellentétben itt nem a 7 csík tart legtovább, hanem az 1 csíkos állapotban még nagyon sokat bír ki. Ez nálam van hogy 2 napot is kibír, eddig még egyik telefonom se tudta ezt
Kivétel talán pár régi monokróm.
-
zack
nagyúr
Térerő gond nálam sincs. Sőt! Arena-hoz képest jóval erősebb. Tudom, mert a lakásban 6 osztásból 3 volt az Arena-n, ez meg fullon van, 6-ból 6.
Aksiról még nincs kellő tapasztalatom, de ma reggel 6.00-kor vettem le a töltőről, 10h-ig készenlétben "szundikált" majd 10.30-tól 13.30-ig folyamatos max. hangerős mp3 hallgatás, közbe 10-20p telefonálgatás, sms.
A 6 osztásból 1 tünt el eddig, ami mindenképpen kecsegtető.ui: Lehet egy 5800-át nem cserélnék Omnia HD-re. Nem azért mert nem jobb, hanem mert dupla annyiba kerül. 5800 is Symbian-os érintős, bár rezisztív. Multimédiában gyengébb, de ennyit megérne neked egy jobb kamera?
Persze ha jól el tudod adni az más, de általában ezeken a tranzakciókon csak bukni szokott az ember, kivéve persze ha előfizus.Bdanyy: Linket tudnál adni ahonnan ezt a bolgárt le tudnám szedni? Illetve tippeket is elfogadnék melyiket érdemes még feltenni a bolgáron kívül, amiben van magyar nyelv.
-
Bdanyy
addikt
Én felraktam a legújabb gyári bolgárt, azzal jóval gyorsabb lett, és van benne magyar nyelv meg t9 is. A főzött romokkal viszont rossz tapasztalataim voltak fagyott kilépett bugos volt minden szét volt piszkálva stb. Ennek a bolgárnak egy hibája van, ha a böngészőben megnyomod a leállítot (pl oldal betöltése közben), akkor kilép.
-
muveszur
addikt
Magyar nyelvű leírások:
Rövid kezelési útmutató
Felhasználói kézikönyvÚjabb magyar nincs, szerintem egyenlőre maradj ennél
-
zack
nagyúr
válasz
muveszur #2436 üzenetére
Köszönöm!
Mindjárt jön a hard reset, aztán utána a teló beállítgatása... sajnos az elején biztos lesznek még ilyen "béna" kérdéseim.Nincs magyar nyelvű leírásom hozzá, és persze ez is nehezíti a boldogulásomat.
A szoft verziója I8910XEHIE2 25/05/2009 Ennél van jobb, vagy hagyjam?
-
zack
nagyúr
Egy régebbi hsz-be találtam:
"A Mass Memory-t formázd le, utána csinálj Hard Resetet."A hard reset okés, de a mass Memory-t hogy formázom?
-
muveszur
addikt
Hogyan töltsünk le az Ovi Store-ból a saját számítógépünkre???
Általam készített videó róla: [How to download from Ovi Store to computer]
Angol illetve magyar nyelvű leírás a videóban
Szükséges eszközök:
-Firefox
-User Agent Switcher kiegészítő
-User Agent fájl: [Letöltés]1. Töltsd le a User Agent Switcher kiegészítőt, és telepítsd fel.
2. Importáld a már letöltött fájlt.
3. Menj az Eszközök, Default User Agent menüpontba, és a listából válaszd ki a kívánt telefont. i8910 HD esetén az 5800-t vagy az N97-et válaszd.
4. Menj az store.ovi.mobi webcímre, és regiszráció után bármit letölthetsz! -
zack
nagyúr
válasz
muveszur #2430 üzenetére
Arena Java-s játékaihoz képest a PacMan is minőségi.
Attól függ mit mihez viszonyítunk.
Quasi_modo:
erdoke segített a választásban. Ő nagy PDA guru. A pontot az "i"-re az tette fel, hogy jövőre jön a WinMo 7 valamikor nyáron, és az csak kapacitív kijelzővel fog menni, tehát az Omnia 2 nem lesz frissíthető Win7-re. 6-8 hónapra meg nem veszek 100k PDA telefont, amit majd 50-ért se fogok tudni eladni, mert mindenkinek WinMo 7 kompatibilis kütyü fog kelleni.
Azon felül a Symbian rendszerem volt már, és tetszett, és ez a telcsi igazi nagy fejlődés, előrelépés multimédiában az Arena-hoz képest, mint az Omnia2.
Valahogy nem bízom a WinMo-ban...a PDA fórumon belül az Omnia2 topik tele van sírós smiley-val. Nem túl bizalomgerjesztő.Azon felül, csak külföldi garisat tudtam volna venni, és mint köztudott vannak hibás kijelzőjű szériák, a javításuk, csreréjük meg 4-5 hét.
Mondtam, hogy köszönöm ebből nem kérek. -
zack
nagyúr
válasz
muveszur #2428 üzenetére
Életbe szebb mint videón, mert képeken és youtube-on kicsit gagyi hatása volt a króm csíknak, amitől kicsit féltem is! Meg is lepődtem amikor megfogtam, mert ez az érzés elmúlt. Minőségi cucc.
Belinkelem az Arena topikból az első tapasztalataimat az Arena-hoz képest. Nem akartam még véleményezni, de többen is kíváncsiak voltak, hogy milyen...[link]
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
Nah..akkor csatlakoznék én is a topikhoz, mint friss HD tulaj.
Remélem nem fogok sok ökörséget kérdezni, folyamatosan fogok visszaolvasgatni ahogy időm engedi. Eddig fülig ér a szám, és bár az LG Arena is jó volt, ez azért más szintet képvisel. -
Tökione
csendes tag
Ez azért különösen érdekes mert én is onnan rendeltem az enyém. Viszont a doboz oldalára nekem ez van írva:
Net Contents: 1 Main Set, 1 Battery, 1 Travel Adapter, 1 Strereo Headset, 1 Data Kit, 1 Navigation Map Kit, 1 Leather case, 1 TV out Cable
Ez alapján csekkolhatod hogy minek kellett a dobozban lennie és neked mi volt benne.
-
Tökione
csendes tag
válasz
Phobos25 #2414 üzenetére
Üdv!
Nekem a 16Gb-os Blue violet Omnia Hd-m van. A teló színe az nagyon sötét majdhogynem fekete.
Igazából csak nappali fényben lehet látni azt hogy sötét lila. A 16Gb-os verzióhoz jár még a dobozban egy jó minőségű bőrtok, de sajna nem csíptethető övre.
Képem és linkem nincs de ha keresgélsz biztos megtalálod. -
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy:
Használ valaki BlueTooth-os headset-et??
Azzal lehet rádiót hallgatni, meg zenét?? Úgyan úgy működik mint a vezetékes füles, vagy csak telefonálásra lehet használni??
Mert engem nagyon zavar ez az agyba dugós füles, és akarok venni másikat, és akkor már Bluetooth-osat akarok!! -
banpity
tag
Sziasztok
Akit érdekelne hogy a Samsung tegyen lépéseket a frissítések terén az itt
http://www.petitiononline.com/fixi8910/
regizzen.
-
TooN
aktív tag
Hi!
Valakinek van személyes tapasztalata az Exchange ActiveSync programról?
Előre is köszi!
-
Machos
tag
muveszur a legnagyobb köszönet!
-
kakuk100
őstag
Szia,
Köszi szépen megpróbálom, de nem találom a főmenübe, hogy hol kell elmenteni.
Üdv. -
muveszur
addikt
Szia!
Zene hangerejének növelése, fülhallgató:
Play Sound--->MP3 HeadPHN--->HS Gain: 6db--->#Zene hangerejének növelése, hangszóró:
Play Sound--->MP3 LoudSPK--->PreDR Gain: 6db--->#Vidó hangerejének növelése, füllhagató:
Play Sound--->MP4 HeadPHN--->Coarse Gain: 6db--->#; PreDR Gain 6db--->#Vidó hangerejének növelése, hangszóró:
Play Sound--->MP4 LoudSPK--->Coarse Gain: 6db--->#; PreDR Gain 6db--->#Csengőhang hangerejének növelése, füllhagató:
Play Sound--->Ring HeadPHN--->Coarse Gain: 6db--->#; PreDR Gain 6db--->#Csengőhang hangerejének növelése, hangszóró:
Play Sound--->Ring LoudSPK--->Coarse Gain: 6db--->#; PreDR Gain 6db--->#Ezután menj vissza a főmenübe, és nyomj rá a BackUp-ra, hogy elmentsd a változásokat!
Természetesen csak saját felelőségre, semmilyen formában nem válalok érte felelőséget!!!
-
Machos
tag
Sziasztok!
*#0002*28346#nél hogyan kell a külső hangszórókat magasabbra venni mp, videó és csengőhang esetében?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Assetto Corsa EVO
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest