Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisocsi
tag
Szia!
Melyik romot használod? Mert nekem ezt akkor csinálta,ha telepítve van a HXPatcher.
Mihelyt törlöm a telóról,nyomok neki 1 SR,és már működik minden rendessen.
1 HR mindenképp csinálj ha sehogy sem akar menni. Elötte ugye 1 biztonsági mentés.Üdv.
Bocsi,nem privátot akartam küldeni,félrenyomtam.
Ide is kiírom hátha másnak is ilyen gondja van. -
-
A gyönyörtől, meg az örömtől csorgott be a pisi - de ez csak vicc!
nemrég raktam fel, és még tesztelem!
Egyenlőre nekem is az jött le, hogy a hívás lista nem jön össze, még akkor sem, ha már telefonáltál.
néhol még megakad egy kicsit, gondolkodni, de ennek ellenére nagyon fa**a!!!

-
muveszur
addikt
Én úgy értettem, hogy a bolt flashelte tuti a telefont már egyszer legalább. Úgy került rá a magyar nyelv több, mint valószínű. (Kivéve ha Lengyelországból vagy Bulgáriából hozták be).
Nem akarlak én bíztatni a flashelésre, de az biztos, hogy a legújabbak már nagyon tuti kis firmwarek.
Én meg nem emlékezhetek mindenre, hogy ki mit írt nekem PÜ-ben. Naponta több is jön ilyen célból.
-
phaet0n
tag
Hát, ha probléma esetén a boltba kell vinni, akkor jól gondolta Quasi, és tényleg nem gyári garis. Bár én ettől annyira nem lennék elkeseredve, mert nem valószínű, hogy olyan sokszor lenne vele gond, hogy zavarhatna, hogy a boltba kell vinni. (én pl. garancia nélkül vettem, de már amúgy is lassan kifutok az egy évből, és nem volt vele gond... "kop-kop-kop")
-
-
muveszur
addikt
Szia!
A téma nem változtatja meg a telefon nyelvét, telepítés után újraindításra sincs szükség, csak menj a Beállítások--->Személyes--->Témák menüpontba és aktiváld.
Én azt ajánlom, hogy a témákat a C:\-re telepítsd. Ha az E:\-re tennéd, Táróhely USB csatlakozás közben nem lenne elérhető, és visszaállna a gyárira.
-
llll
senior tag
én egy huszáros megoldással kivágtam minden olyan hozzáférési pontot, amin keresztül mindenféle rejtelmes adatforgalom generálódhatott (net, wap, mms)...
otthon gondolom úgyis wifizel te is
ha meg nagyon kellenek ezek a hozzáférési pontok, sim-et kiveszed-beteszed és viola:
megint ott vannak -
muveszur
addikt
Először is nézd meg az Eszközökben a Naplót, és nézd vissza, hogy milyen portokon keresztül mentek az adatkommunikációk...
Ha csak Wifizni akarsz, és nincs mobilneted, szerintem törölheted a T-Mobile Wap és Internet opciókat.
Ha mobilnetet is használsz, akkor állítsd be a böngészőben, hogy mindig kérdezzen rá, hogy hova csatlakozzon.A beállítások--->Kapcsolatok menüpontban pedig priorizálhatod a portokat.
-
Tanbá-apó
tag
-
Varszegig
veterán
Ma jött meg. Puhább a belseje, mint a Brandonak.
-
-
factory01
tag
be van állítva biztos a routereden,hogy kérje a MAC számot,nekem is be van állítva,hogy kérje e a MAC számot és mikor én is megvettem a telefont megtalálta a routert,de nem tudtam felmenni rá,mert nem volt beírva a telefon MAC száma!
Ahogy muveszur is írta írd be a kódot és kiadja a telefonod MAC számát aztán azt pedig be kell írni a routerben a megadott helyre,de mivel nem tudom milyen routered van ezért kérdezz utánna! -
benceje
csendes tag
Üdv!
menü->beállítások->kapcsolatok->célok->internet->új hozzáférési pontként kerestesd meg a wifit. bírod a kulcsot, de tudnod kell, hogy a routereden van-e
1. mac szűrés (ez elvileg írásod szerint nincs)
2. dhcp engedélyezve van-e (ha nincs, akkor neked kell a létrehozott hozzáférési pontba lépve a további beállítások között IPV4-ben ip-t beírnod)így mennie kell.
Én most csináltam dsl lanból egy usb wifi stick segítségével win7 alatt wifi hálót!
I8910 és n5800 simán megy róla...
-
Peti567
aktív tag
-
Peti567
aktív tag
Debrecenbe veszem, 105e Ft-ért 8 gigást!
Tudom hogy 98 körül már lehet kapni ha megrendelem, de én jobban szeretem szemügyre venni az árut mitelőtt megveszem!
Laptopnál is így csináltam, a boltba megnéztük hogy minden rendben van-e vele, nincs-e pixel hiba, stb.Dejó most vettem észre hogy "tag" lettem!

-
muveszur
addikt
Ezt igaz nem az én privimből szűrted le??? Ha igen, akkor nagyon rosszul értelmezed a dolgokat. Teljesen mindegy,kinek a nevén van, de oda kell visszavinni, mint ahol az első tulajdonos vette, vagy ha gyári garancia, akkor valamelyik Samsung szervízbe (amik úgyis Pestre küldik).
-
muveszur
addikt
Az XXL-nél a "használt 0 perces" megjelelölés a különbözeti adózásra utal, tehát 0%-os lesz az áfa. Ezért annyi az annyi, nem pedig kb 150k.
Én is így vettem a telefonomat, hoztak egy bontatlan dobozt, előttem kibontották, és megvettem. Teljesen korrektek voltak, és mind látod, még mindig működik a telóm nem kis sikerrel!

-
Senser87
tag
Figy.
Aki az ujmobilokból vásárolt futárral, az gyártói garisat vett, szóval teljesen mindegy a bolt hozzáállása a későbbi gyaranciális témához, így könnyű dícsérni. De az XXL-nél jókat hallottam a későbbi gariztatásról.
Használt, 0-percest kapsz mindenhol, bolti garival, ennyiért nincs is más, max nem írjk ki, szóval gondold át mégegyszer, itt a későbbiek is számítanak. A többi boltról még nem hallottam, talán még a partnero. -
Angel78
aktív tag
Nem gond, szívesen. Hsz-t írsz és alul a kódoknál a "Link" gombocskára klikk feljön egy ablakocska oda bemásolod a site címét figyelve a (http//) ne duplázd. OK után a szövegbe illesztett link vastagon szedett helyére azt írsz amit szeretnél. Az fog pirosan megjelenni. Ennyi az egész

-
muveszur
addikt
Az EU garanci azt jelenti, hogy a bolt behozza külföldről, majd magyar szoftvert tesz rá, és értékesíti a telefont. Ezt a fajta garanciát a boltban érvényesítheted.
Nem tudom, hány ember tett a kijelzőre fóliát, de az biztos, hogy nemsok....
Én augusztus óta zsebben hordom fólia nélkül, egy darab karc nincs a kijelzőn.Viszont a hátlap eszméletlenül karcolódik, arra vehetsz rá valamit.
Ha nagyon sok pénzed van, vegyél rá Invisible Shieldet

-
muveszur
addikt
Bár nem tőlem kérdezted, azért válaszolnék:
Ma Magyarországon a GSM boltokban 99,9%-ban csak és kizárólag bolti garanciával lehet kapni a telefonokat. Gyári garanciával telefonhoz csak a multikban juthatsz hozzá csillagászati árakon.
16GB-os verzió pedig sehol sincs magyar garanciával.
A telefonnak capacitive kijelzője van, az emberi test töltését érzékeli, nem pedig a kijelző benyomását. Egyébként a kijelzőt nehéz is lenne benyomni, mert edzett üveg előlapja van, ami elvileg karcálló, és ez nálam a gyakorlatban is jól teljesít.
Ezért érintőceruza nincs hozzá, de nem is kell. (Halkan jegyzem meg, hogy elvileg lehet már kapni ceruzát ilyen kijelzőkhöz is, de még gyerekcipőben van).
Az egész felület ujjra van optimizálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Villanyszerelés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest