- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateesh
csendes tag
Köszi a segitséget!
És esetleg a másikban is tudnátok vmi infoval szolgálni, mármint az aluminium tokrol, h mennyire jo, most a kinézete annyira nem érdekel, mennyire védi a telot, nem karcolja-e meg esetleg a tok valahogy vagy akármi info, meg h hol lehet kapni gyári tokot, és mennyiért?
Bocsi, h ennyit zargatlak titeket vele, csak következö héten szeretném lerendezni és nem akarok porul járni a tokkal.
Előre is köszi ezt is!
Sziasztok! -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #4197 üzenetére
Remélem...Bár nekem nem fontos, mert nekem ugyanmindegy, hogy gyári vagy nem gyári szoftver van rajta, de azért a Közösség szempontjából sokkal jobb lenne, ha mi is kapnánk belőle.
-
banpity
tag
Sziasztok
Nemtom hogy volt-e már linkelve az új szoft???
Ha nem akkor itt vanhttp://www.youtube.com/watch?v=rS4_rMzJvXA&feature=player_embedded
-
muveszur
addikt
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi videót: [link]
Elég jónak tűnik...Szerintem nyugodtan nevezhetjük 2.0-ás firmwarenek, mert ez nem kis csiszolgatás.
-
Ateesh
csendes tag
válasz
Quasi_modo #4192 üzenetére
Igen, megjeleniti ott is a zeneszámokat, de amikor el akarom inditani a lejátszást akk kiirja, h nem támogatott formátum, v vmi ilyesmi.
-
Ateesh
csendes tag
Köszi a segítséget!
De még pár kérdés:
Tudom, h nem a legszebb, de nekem fontosabb, h minél jobban védje a telot, ugyh azért néztem ki magamnak ezt a fém tokot. Viszont ezzel kapcsolatban szeretném még megkérdezni, h tényleg jol véd, ugy értem, h massziv és a fém tok megfelelöen van "kigumizva", h a telo ne sérüljön meg?
A másik kérdés, h mennyibe fáj a gyári samsung tok, ami pár hsz-szel elöbb volt belinkelve. ill az elötte lévö, ezek szerint utánzat???
A harmadik kérdésem, h miért van az, h ha mp3-at játszok le a telon, akkor ha a fájlkezelöben teszem, simán lejátsza az mp3-akat, csak ugye nem tudja egymás után, hanem folyton nekem kell elinditanom külön külön öket, viszont ha bemegyek a zenelejátszoba, akk nem játsza le öket, mintha nem lennének jok a fájlok, miközben a fájlkezelöben meg mégis simán viszi öket?Köszi a válaszokat!
Csácsá! -
Tanbá-apó
tag
válasz
Senser87 #4183 üzenetére
Az IE7 gyári fw-vel valóban gyalázatos volt a geotagging, nekem volt olyan kép hogy valahová a csendes óceán közepére mutatta, pedig a lakóhelyemen készült. A főzőtt romokkal viszont már tökéletesen mutatja, most próbáltam jópár képet a picasaban!
Jelenleg a HX 1.72 Bulgarian van nálam fent! -
Senser87
tag
Próbáltátok már azt, hogy bekapcsoljátok a geotagginget, úgy fényképeztek, akkor hozzácsapja a képhez elvileg a helyet ahol csináltad. Eddig, ok is lenne, de ha ezt a képet picasa programmal meg google-earth-al megnézem, rákattintok a geocímkére, akkor elkezdi belőni a helyet, de nagyon nem pontos, akár 50Km is lehet a kép készítése és a jelzett hely között.
Valami bug lehet?
GPS garminnal működik, úgyhogy nemtom hol lehet a baj. -
factory01
tag
most én is megnéztem lápáfény alatt de nem igen láttam semmit,lehet azért mert maszatos a képernyő,vagy csak nekem is nagyon halvány.
-
Quasi_modo
nagyúr
-
expander
senior tag
dehogy hiba
tegnap vettem eszre amugy pont enis, erös napfenyben, az erintöpanel az ....
-
Obolony
senior tag
válasz
szhunor #4159 üzenetére
Köszi szépen, ez így már jól látszik. Érdekes ez a tok, nekem is hasonló van, a tied a gyári utánzata. nem igen értem miért van kivágva a teteje
visszatérve az eredeti témára, én eddig nem láttam a kijelzőn ezt a rácsosodást, most megvizsgáltam erős fénynél, lámpánál, xeon fényben, de nem nem nem, nem látszik. szerintem ez egy hiba, és vidd vissza. nem kell ilyennek látszódnia.
-
expander
senior tag
válasz
factory01 #4169 üzenetére
ez valami bug vagy nemtudom micsoda, nekemis volt ilyen, a windowsos kepnezegetö csak akkor jeleniti meg normalis aranyaiban a kepet, ha diavetitesben nezed, akkor teljesen jo, ha csk ugy siman ahogy te linkelted, akkor torzitja... vagy diavetitesben nezed, vagy en pl. ajanlom az ACDSee progit
-
factory01
tag
windows vista van a gépen,a gyári windowsos képnézegető,amit fényképezőgéppel csinálok kép az jó,az teljesen normálisan hozza ki.
Úgy szoktam átrakni,hogy tároló módba teszem a telefont,kikeresem a képet és áthúzom a gépre vagy átmásolom. -
Ateesh
csendes tag
Nos nem tudnátok segiteni???
-
szhunor
tag
válasz
factory01 #4162 üzenetére
Nem lehet, hogy te WLAN-on DLNA-s megoldással teszed át a képeket (én akkor találkoztam ilyesmivel azt hiszem) ?
Vagy simán csak átmásolod a telefonról ,,adattárolás" módban ?
Nézd meg egy másik képnézegetővel a képet, pl EZZEL .
Vagy nézd meg, hogy mekkora a felbontása a telón a képnek, mi van beállítva a kamera beállításainál (pl. 8 Megapixel), majd ha átmásoltad akkor meg a gépen nézd meg, hogy ugynaz a felbontás marad-e, mert nem változhat meg, csak adatot másolsz át. -
Ateesh
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok hol lehetne venni BRANDO alumínium tokot fekete színben, mert hiába kerestem neten, sehol sem találtam, csak ezüstben???
Előre is kösz!
Csácsá! -
szhunor
tag
Akkor remélem így már bejön.
Képek -
JanoXP
aktív tag
válasz
Magnum_ #4149 üzenetére
igen, használtam azt is... Nekem annyi nem tetszik benne, hogy ahhoz szét kell csúsztatni azt az amúgy sem kis telefont, ami így még nagyobb lesz. Mi meg egyszerűen csak elfordítjuk a telót és már írunk is...
Ez a szétcsúsztatható teló nekem amiatt nem jön be, mert ha pl. kimegyek egy rally-ra, vagy olyan helyre, ahol por van, és ha ez bemegy a legapróbb részeibe is a telónak, akkor ez tud majd idővel gyönyörű karcokat majd produkálni az N97 QWERTY gombsorán... -
zola-
őstag
válasz
szhunor #4141 üzenetére
Szia!
Persze, a kapacitív kijelzőnek látod a "rácsait".Én is látom de csak akkor, ha fullra törölgetem a kijelzőt,és lámpa alatt nézem. Az eddigi telóim rezisztívek voltak(puha a kijelzőjű) ott pöttyök vannak, de azokat láttam alapból is, ha nem volt bekapcsolva a kijelző.Szóval ennek így kell kinéznie. -
JanoXP
aktív tag
-
JanoXP
aktív tag
válasz
Quasi_modo #4130 üzenetére
Én is olyan user vagyok, aki nem hónapokra tervezi egy-egy teló megtartását. Eddig nekem is csak Nokiám volt, de mivel nem volt túl sok cash a kasszámban, így az olcsóbb, alacsony-középkategóriás 6-os sorozatú készülékeim voltak (6110 - 6150 - 6210 - 6310i - 6101 - 6131). Ezeken nem a megunás, sokkal inkább a tönkremenés miatt adtam túl (pl. a 6101-esemből az 1 éves lányom perpetuum mobile-t csinált: úgy telenyálazta az adatkábel és töltőbemenetnél a telót, hogy akkor is világítottak a számlap-gombjai mögötti ledek, amikor a teló csutkára lemerült). A 6131-esemről meg olyan szinten lejött a krómhatású festék körbe, hogy valami elképszető. Kőkorszaki megjelenése lett a telónak.
Ez az első váltásom Samsungra. Az asszonynak Samsung-ot vettünk 3 éve, ő azóta azt használja. Hol káromkodik, mert hamar lemerül, vagy csipog, mint a félőrült, hol szereti, mert viszonylag könnyen kezelhető.
Amikor kinéztem a HD-t, meg se mertem neki mondani, mert gondoltam, hogy a fejem leharapja, ha meghallja, hogy 110-ért veszek egy telefont kp-re ráadásul. Aztán felhomályosítottom, hogy 2,5 éve a 6131-esem vettem 50 ezerért újonnan, az övét meg 44-ért, szintén. Ez majdnem együttesen ez az ár, de ha a két teló tudását összeadom, 5. hatványra emelem, akkor sem ér fel a HD-vel. Ez a telefon - ha valaki nem profi körülmények között csinálja - kiváltja a fényképezőt, a videókamerát és a GPS-t. Hogy csak a legnagyobb dolgokat említsem.
Egyik ismerősöm most kapott egy N97-et ajándékba, majd vele hasonlítgatom össze a tudást. De az eddig olvasottak, hallottak alapján meglepne, ha az övé bármiben is jobbnak bizonyulna... -
szhunor
tag
Hali !
Valaki észre vette már ezt a jelenséget a kijelzőn ?
[link]A kijelző tökéletesen működik, gyönyörű a kép, de amikor kint pl erős napsütésben tükröződik a kijelző ezeket az ,,x"-eket veszem észre.
A képet most persze meg úgy készítettem, hogy rá világítottam lámpával, de kint ugyanez van csak ott az egész kijelzőn látni.
Már régóta látom, de most jött el az ideje hogy megkérdezzem.
Szóval ez természetes vagy sem ?A link egy online ftp-re visz, remélhetőleg.
Van egy-két hasznos progi ha kell szedjétek nyugodtan.Köszi !
-
Bdanyy
addikt
Ahogy látom, ez szolgáltatós[link]
-
muveszur
addikt
Megakadt a szemem egy ilyen firmware-n:
Samsung I8910 Omnia HD XXII1 PRTII1 Play PolandA kódból ítélve szeptember körüli frissítés lehet, ami bőven újabb bármelyik magyarnál. Ha jól sejtem, tartalmaz ez is magyar nyelvet. Aki nagyon unatkozik, kipróbálhatja.
-
hdman
őstag
válasz
Quasi_modo #4136 üzenetére
Agree.
Ez milyen felszereltség? Vagy M-packet? Gyönyörű!
Az írást sajna csak reggel 8:32 kor teszik ki.
-
factory01
tag
Hello
Az mitől van,hogyha csinálok a telefonnal egy képet és felrakom a gépre akkor össze húzza a gyári rom van rajta.Ilyen a kép:
[link] -
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #4132 üzenetére
gondolom logout címlap
-
hdman
őstag
válasz
Quasi_modo #4130 üzenetére
Már beküldtem, nemsokára kiteszik. A Nokia lecsúszásáról szól. Aztán csak kíméletesen
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
kakuk100 #4128 üzenetére
Olvastam, hogy ha használom az adatkábelt akkor ki-be kell kapcsolni. Ez a töltésre is vonatkozik?
Nem.
Különben is kevesek tartanak meg meg 2 évig egy telefont manapság.
Nem olyan kevesen. Sok olyan ismerősöm van aki ha talál egyet ami nagyon tetszik, meg nagyon jól tudja használni, akkor addig ragaszkodik hozzá, míg szét nem esik.
hdman Milyen cikk? -
hdman
őstag
Kész a cikk, hamarosan elérhető lesz.
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Nem tudom mi lehet a telómmal. Mostanában nagyon hamar lemerül az aksi. Lassan minden nap tölteni kell pedig nem használom sokat. Még a Bettery Extendert is feltettem ami állítólag növeli az aksi idejét. Olvastam, hogy ha használom az adatkábelt akkor ki-be kell kapcsolni. Ez a töltésre is vonatkozik? Ha valakinek van valamilyen jó tanácsa nagyon megköszönném.
Más, Én sosem veszek szolgáltatónál telefont. Amennyiért 2 év rabsággal meg tudod venni náluk azért szinte függetlenül is meg tudod venni. Belepiszkálnak a szoftverbe stb.
Különben is kevesek tartanak meg meg 2 évig egy telefont manapság.
Üdv. -
Varszegig
veterán
válasz
Magnum_ #4115 üzenetére
én pár éve eldöntöttem, nem veszek szolgálatótól telefont. Ugyanis nem kívánom odaláncolni magam egyikhez sem. 11 éve vagyok pannonos. Ezek után volt idő, amikor naponta kaptam sems.t, havonta egy postai küldeményt, hogy írjak alá 2 év hűséget, mert akkor milyen fasza lesz nekem, kapok percdíj kedvezményt. 11 év részben önkéntes hűség után piros szőnyegen kéne elém tolni a meztelen nőket, már elnézést. De legalább a 10 éves évfordulón önként adni azt a kedvezményt, amivel kínálgatnak. 2 év rabságért kösz nem kell. Nem akarok szolgáltatót váltani, mert kb. mind egyforma, de engem ne kóstolgassanak.
-
zola-
őstag
Nektek is csinál olyat a telótok a hx 1.7 bulgár rommal, hogy a zenelejátszóban mikor a telefont elfordítjátok, vagy vissza akkor kilép a főképernyő ikonjaira? Persze nem mindig.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Magnum_ #4114 üzenetére
vagyis mégse ahogy Senser irta... Eccerüen a Nokiát éri meg... ugye a zokosteló kissebb részesedéssel rendelkezik itthon a szolgáltatóknál. a HD meg nem az olcsó telefon félefajta. Helyette van Hero (ami olcsóbb) N97 (ami szar), meg ipohne. iphone-t, nokiát viszik, mint a cukrot.
vagy a szolgáltatók nem hallottak netán az i8910-ről?
-
Magnum_
nagyúr
én foglalkozom versenyjoggal, így a kartell szóra felkaptam a fejem.... az lehet, hogy a 3 hazai mobilszolgáltató között kartell lehet hallgatólagosan, de ez, hogy azé nincs Samu mert Nokia-Pannon kartell van....
ahogy senser írta. ebben a szegmensben szolgáltatótól a Nokia fogy, az éri meg, az a kevés hazai felhasználó, aki megvette/megvenné a HD-t, megveszi függetlenül (vagy olcsóbban 0%-al vagy leszarja a pénzt és MM-ben..)
-
hdman
őstag
Azt hiszem erről írok is egy cikket, han em haragszotok meg akkor a gondolataitok is fognak benne szerepelni, mint a múzsáim
-
hdman
őstag
Nem baj, mi meg a markunkba röhögünk és élvezzük a sok szolgáltatást
Aki csúcs (Symbianos) telefonra vadászik, az valamilyen szinten úgyis képben van, vagy ha nem, utánanéz a dolgoknak. Aztán valószínűleg úgyis a HD-nél köt ki, mert ez a piacon elérhető egyik legjobb telefon.
Aki 150k -ért vesz X6-ot az megérdemli
Android nem lesz rossz, elég erőteljesen fejlődik. Amibe a Google belenyúlt, az eddig mindig jól jött ki. Kiváncsi leszek. Nem elképzelhetetlen, hogy a távoli jövőben (~ 2010 vége felé) kipróbáljak egy Androidos készüléket. De addig is, marad a HD.
Nekem már elég sok Symbian-os telóm volt, kezdve a 7650-nel, amit 2 nap után eladtam, egy halom haszonnal. Na ott elkapott az ív, azóta is csak Symbian alapó telóm van.
6600 (imádtam), 6630 (imádtam), N82 (imádtam), és most a HD.
Látszik, hogy mindig 2 generációt vártam meg.
Ugye 6600 és a 6630 között volt a 7610, 6630 és az N82 között volt az N73, az N82 és a HD között volt az 5800
-
zack
nagyúr
válasz
Senser87 #4106 üzenetére
Mondasz valamit...kicsit kartell gyanús, mert tény hogy a Nokia készülékei kaphatók legnagyobb számban a szolgáltatóknál.
Volt 1-2 teló a múltban ami érdekes módon nem ért el a magyar szolgáltatókhoz, holott nagy sikere lett volna.
Itt van az Omnia 2 is...milyen dolog hogy magyar garival csak 2GB tárhellyel kapható, bolti garival meg kezdetektől kezdve 8GB...ez korrekt?Full lerántós itt az országban szinte minden és mindenki.
-
zack
nagyúr
Elég ha megnézed az X6 Nokia-t....150k. Mi tud? Dettó u.a. mint az 5800, csak az X6 kapacitív kijelzős, és alapban benne van a kinetikus görgetés. De ezeket leszámítva semmi fejlődés az 5800-hoz képest. Remélem most 2010-ben jó pár darab pofont fognak kapni a júzerektől, eladási statisztikát illetően. Megérdemelnék...
(#4101) Quasi_modo:
Furcsállom én is. Engem kis túlzással megköveztek, mert nem istenítem az agyon "hájpolt" Androidot...Őt valószínű azért nem, mert "úttörő" volt, és bevállalta az elsők között.
-
Angel78
aktív tag
Ha már Ős Nokiásokról beszéltek, úgy érzem meg lettem szólítva. Quasi_modóhoz hasonlóan én is felírhattam volna az elmúlt hat év jelentősebb típusait, de nem akartam senkit "majmolni". Mint többeknek nekem is ez az első symbian és egyben samsung telóm is, és azt kell mondanom nagyon jó döntésnek érzem. Sok mindent kell még megismernem\megtanulnom rajta, de jó érzés úgy használni, hogy nem fagy, nem nyikorog\ropog, minden benne van ami most kell, és még jól is néz ki. Hát csak ennyit akartam röviden.
A nokia csúcscuccai meg egyenesen LoL
-
AS
félisten
Most nézem ez készülék még mindig best of best, nagyobb tudásu telo nem nagyon van nála.
És ujabb SW kel egyre jobb.
Pl Ázsiában még csak most januártól kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest