Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Elég ha megnézed az X6 Nokia-t....150k. Mi tud? Dettó u.a. mint az 5800, csak az X6 kapacitív kijelzős, és alapban benne van a kinetikus görgetés. De ezeket leszámítva semmi fejlődés az 5800-hoz képest. Remélem most 2010-ben jó pár darab pofont fognak kapni a júzerektől, eladási statisztikát illetően. Megérdemelnék...

(#4101) Quasi_modo:
Furcsállom én is. Engem kis túlzással megköveztek, mert nem istenítem az agyon "hájpolt" Androidot...
Őt valószínű azért nem, mert "úttörő" volt, és bevállalta az elsők között. -
Angel78
aktív tag
Ha már Ős Nokiásokról beszéltek, úgy érzem meg lettem szólítva. Quasi_modóhoz hasonlóan én is felírhattam volna az elmúlt hat év jelentősebb típusait, de nem akartam senkit "majmolni". Mint többeknek nekem is ez az első symbian és egyben samsung telóm is, és azt kell mondanom nagyon jó döntésnek érzem. Sok mindent kell még megismernem\megtanulnom rajta, de jó érzés úgy használni, hogy nem fagy, nem nyikorog\ropog, minden benne van ami most kell, és még jól is néz ki. Hát csak ennyit akartam röviden.
A nokia csúcscuccai meg egyenesen LoL

Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Konteó topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest