Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
-
BitiOne
tag
Nekem erre az a tippem, hogy az a képernyő a gyári nokia alapképernyő és ugye bár a szoftver alapvetően támogatná a menü elforgatását is, de mivel a samsung letiltotta ezt, ezért lehet, hogy nálad ez okozhat galibát. Nálam az egyik HX rom csinálta ugyanezt, de a gyári romok nem.
-
muveszur
addikt
Így van, nem magyar...
Továbbra sem tudom eldönteni, hogy az IL5 béta vagy végleges-e már. A legtöbb forrás véglegesnek tűnteti fel, ugyanakkor nem lett tökéletes a görgetés a Galériában.
Sokan azt mondják, hogy még lesz egy frissítés, amiben javítva lesz ez a bug, ergo az lesz a végleges verzió.
De számomra az ad legnagyobb okot a kételyre, hogy HyperX azt mondta, továbbra is vár a Samsung által kiadott végleges verzióra. Sőt, ezért csinálta meg elöször a Speed verziót. -
muveszur
addikt
HyperX oldalán elérhető a HX 2.01, ami több hiba javítását tartalmazza.
Viszont ahogy én látom, JAVA-ról nem esett szó, elvileg frankónak kellene lennie.Továbbá nem véletlen, hogy HyperX nem csomagol JAVA 2.02-t a ROM-ok mellé, sőt említést sem tesz róla. Elvileg már javítva van a JAVA motor, szóval nem érdemes szórakozni a béta állapotú 2.02-vel. Próbálok az információra forrást keresni.
-
muveszur
addikt
Azt nem lehet tudni, hogy mikor lesz magyar kinetikus görgetéses firmware. Az a biztos, hogy UK-ban januárban elérhető lesz, HyperX pedig jön a 2.0-ás ROM-jával.
Persze, aki a gyárit szereti, annak ez nem jelent semmit.
Az biztos, hogy magyar nyelvű új gyári ROM több mint egy hónap múlva lesz csak! -
factory01
tag
nem mutat semmit csak 0-lát,múltkor mikor hard resetet csináltam akkor volt adatforgalom,mert kint volt az E betű,aztán átállítottam ésd utánna nulláztam azóta nullán van,szóval nem volt adatforgalom úgyhogy fogalmam sincs ez mitől lehet,veszek egy új kártyát a jövő héten,ha még 1x eljátsza ezt velem akkor eladom a francba és veszek egy N97-es......
-
Quasi_modo
nagyúr
Próbáltam már a fényképezőt, nekem kb olyan képeket produkál mint amik a tesztben vannak
Akkor nézd meg mire van állítva a fénymérés. Ha középre súlyozott, akkor használj mást. (főleg normál) A tesztben is írták, hogy középre súlyozott fénymérést használtak, attól olyanok a képek. De ezt legjobb az alapbeállításaknál beállítani és nem fényképezéskor, mert akkor ez lesz az alap. A témák használata visszaállítja a középre súlyozást.
Saint_ Fólia most sincs. Meg karc sincs. -
muveszur
addikt
A DivX filmeket ne konvertáld, lejátsza a gyári Videolejátszó program simán mindet.
És a két beépített videólejátszó közül a VideoPlayer programot használd, és NE a RealPlayert.A SmartMovie-t meg felejtsd el... A telefonon beépítve van a platform legjobb videolejátszó programja! (Majd a CorePlayer jön .mkv támogatással, de ki tudja mikor).
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
kb 10mp. ezért gyanús a dolog. no mindegy, majd kiderül.