- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanti
senior tag
Sziasztok!
Kérdezném, hogy HX2 Rom-mal használja valaki az ÚJ Nokia Free Maps-ot és ha igen, akkor gond nélkül megy? -
AS
félisten
Samsung most épiti ki a rendszert , nem kőnyű régiókra külön szoftvert gyártani.
-
Gabenpetit
csendes tag
válasz
grippen53 #5093 üzenetére
Off
Bocs hogy en is belepofazok ebbe a helyesiras hiba dologba, de a te masfel sorodban is van 3 hiba, es ahogy visszaolvasom a beirasaidat, hat sok figyelmet nem szentelsz a minosegnek. Ezt azert irtam, mert egy smiley-t sem latok a beirasodban...
Amugy is erdekes, hogy bevallod gyenge vagy angolbol, es masok segitsegere szorulsz, kesobb meg pont angol oldalakat hivatkozol meg az ott olvasottakkal. Akkor hogy is van ez?
On -
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5092 üzenetére
persze, az segit. de sajnos a samsung erre ugy tunik nem fordit tul sok energiat. nem is ertem hogy miert... es nem csak a mi nyelvunkon, azert a tobbiek sincsenek elkenyeztetve... de meg igy is nekunk van a legjobb telonk
-
Quasi_modo
nagyúr
Igazából szerintem nem szükséges még úgy csúcs symbian
Számomra akkor lesz érdekes egy új Symbianos gép, ha azon már az új rendszer ketyeg. Ezért szerény számításaim szerint majd csak jövőre foglalkozom a váltással.
ezzel együtt ha kihoznak egy új gépet még izmosabb vassal, akkor vevők is biztosan lesznek. Meg hát akkor fenntartják a folyamatosságot. Vagy az új Symbianos gépbe beépítenek valami új dolgot: projektor, xenon, vagy engedélyezik a transmittert...
Obolony De az is plusz eladott darabszámot jelent. Csak erre gondoltam. -
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5086 üzenetére
azert ne feledjuk el hogy a szolgaltatos fw-k honapokat csuszva, vagy soha nem jonnek ki a nokiabol... szal sztem nem ezen mulik a dolog.
azon tul a lengyel play (aki vszinuleg azert eladott onmaga tobbet mint az egesz magyar piac) is csak egy fw-vel van beljebb hivatalosan mint mi
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #5084 üzenetére
Igazából szerintem nem szükséges még új csúcs symbian, hiszen a mai napig nincs igazi ellenfele. csak az nem veszi ezt, akinek fontos a qwerty és/vagy nagyon hűséges a nokiához (ők ezután se térnek meg). Minden más esetben ezt kel venni. (elvi esélye a sationak lett volna de az meg milyen lett)
-
Bdanyy
addikt
válasz
Quasi_modo #5088 üzenetére
Igen
-
Bdanyy
addikt
válasz
Quasi_modo #5086 üzenetére
Lengyeleknél van szolgáltatónál ~4-szer nagyobb lakosság mellett is kaptak 1 frissítést
(vagy csak nem rakta senki fel a többit? )
-
-
AS
félisten
Hamarosan bejelentik a HD2 ö samsungot hogy Symban lesz rajta nem tudni de 1 ghz proci és HD videó garantált lesz.
Majd még írok.. -
törölt tag
csak hogy kicsit másfelé tereljem a beszégetést, van egy észrevételem
még korábban átállítottam az audio tune menüben az értékeket, hangosabb videó és zene miatt, de tegnap azt vettem észre, hogy elég halk lett ismét mindkettő. az imént megnéztem ezt a menüt, és minden érték visszaállt gyárira, pedig ezeket elvileg a ROM csere sem írja felül.. -
grippen53
csendes tag
válasz
Quasi_modo #5078 üzenetére
Veled tökéletesen egyetértek,az enyém is jó,de ha lehetne jobb is akkor mértne.
-
galusz72
tag
Hali mindenkinek!
Néhány gondolat a magyar firmwareról:
A Samu is számító, melyikünk nem az (ne legyünk gyerekek). Oda fejleszt ahová megéri neki, és nem biztos h arra a régióra ahol csak néhány példány kel el havonta.
A másik dolog h hány telefont, programot, mást használtunk, használunk ahol egyáltalán nincs magyar nyelv?! És mégis!
Akit ez zavar, hát vegyen mást és dicsérje azt, de ne ezt szapulja állandóan. Unalmas már, menjen át a szifonosokhoz, ott biztos tárt karokkal várják...
Még valamit. Egy dolog biztos: A legkisebb kompromisszumot kellet kötnie annak a aki ezt a telt választotta, valljuk be, ez az egyik legkompaktabb tel a piacon. Szinte minden benne van...persze ennek is vannak hiányosságai, de melyiknek nincs?!!
Üdv -
migabi24
nagyúr
Összebarkácsoltam 1 diszkrétebb ki/bekapcsolást, ha érdekel valakit ide felraktam [link]
-
grippen53
csendes tag
válasz
muveszur #5065 üzenetére
Javaslom látogas el Anphase blogjára,nagyon érdekes dolgokat fogsz olvasni,sajnos ránk nézve nem jók.Már régebben is lehetett olvasni, hogy a Samu kiszál a Symbianból,Úgy néz ki már halott telefonnak tekinti.Minden fejlesztést az Androidba és a Badaba öl.Mert mégiscsak januárra igérték a hivatalos frissitést.Kidobtak vagy három bétát tök egyformák.az XXIL5-höz nem történt előre lépés.
-
muveszur
addikt
-
Quasi_modo
nagyúr
Na jó. A végre kijön az új magyar rom akkor majd előadom a véleményemet. Állítólag a fényképezéshez nem vagyok hülye, a fülem meg abszolút hallás.
Bár a kérdéses dolgok minőségéhez nem kell sok, csak szem meg fül. (Úgy értem saját és nem az, hogy mit írtak valahol.) -
grippen53
csendes tag
válasz
muveszur #5060 üzenetére
Te ritka önfejű ember vagy.Az user fórumon egyértelműen leirják a hibákat,ezek szerint ezek nem hozzá értő emberek.Attól hogy én a legújabb német romhoz a lengyel rom CS fájlt tallózom azért az még tökéletesen működik.Különben is az előbb emlitett fórum egyik gurujától kértem véleményt.Mivel én elég gyenge vagyok angolból,ezért a barátom segiségét kértem ő vette fel a kapcsolatot az illetővel és segitettek.Le a kalappal előttük mert mindenben segitettek,és a kinetikus görgetésen kivül minden benne van abba amit én használok full magyarul.Abba egyet értünk,hogy nyelv területén nagyon gyengén muzsi kálunk de az én koromba már bocsátható,de még igy is kellemetlenül érint.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5059 üzenetére
Nem romlott semminek sem a minősége....
Azt pedig, hogy kombináljuk a ROM fájlokat, nem tarom jó megoldásnak.
Nem véletlen, hogy külföldi fórumon sehol sem ajánlják, és az, hogy minden egyes firmware-nek saját CSC fájlja van.... -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5056 üzenetére
Videó az kb olyan, mint volt. A fényképek minősége talán javult kicsit beltérben is.
Zenehallgatásnál nem éreztem különbséget...HX 1.7-től kezdve már szvsz nem nagyon amatőrmunka, ez a 2.0 pedig igencsak stabil. Sőt, a kinetikus görgetés még jobb is lett, mint az IL5 UK-ban.
-
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #5056 üzenetére
A gyári uk kineticet lehet magyarosítani azzal a módszerrel amit feljebb írtak? A billentyűzet is tudni fogja az ékezeteket?
-
Obolony
senior tag
válasz
Quasi_modo #5052 üzenetére
nem vagyok muveszur, de sztem a UK rom tokeletes, bug mentes. legalabbis felhasznaloi szinten. lehet hogy nagyon komolyan tesztelok talalnak tizedmasodperces keseseket benne, vagy hasonlo dolgokat, de egy nagyon jol hasznalhato, nagyon kellemes kis rom lett. eddig a legjobb es legstabilabb.
-
factory01
tag
Lenne egy olyan kérdésem,hogy az egyik képről a galériában lett vagy 20 db másolat és nem tudom,hogy mitől,mikor törölni akarom azt írja ki,hogy nem lehet,hogy tudnám letörölni?
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #5045 üzenetére
van ott más helyesírási hiba issss... de ez is már helyesírás ellenőrző topic? no offense, csak kérdezem..
-
grippen53
csendes tag
válasz
Quasi_modo #5045 üzenetére
Én már nem tudom mit gondoljak hiszen a külföldi fórumokon a tőlem okosabbak sem értik a Samu hozzáállását.Vagy nagyot fog szólni,vagy ennyire képesek.
-
grippen53
csendes tag
Igen lehetséges még a legújabb német romnál is ,itt is a lengyel rom cs-ét kell betallózni és tökéletes.Én azert cseréltem le a németet az olaszra mert ez valamivel frissebb.A másik pedig
c suit:gyári olaszt completten föltenni,ezután pedig a Flasing Tollal föltenni szintén a lengyel CS-ét és a globál 1-et.
-
Tudtok valami s60 v5-ös programot (mármint egy i8910-re kéne) ami tud white és black listet kezelni?
-
Bdanyy
addikt
Valahogy esetleg valami programmal hangtárcsázást be lehet állítani? Mert megszoktam az utóbbi x évben míg működött a headsetem hogy csak bemondom akit hívok és kész, aztán most vettem újat és látom itt nincsen ilyen.
-
grippen53
csendes tag
válasz
muveszur #5037 üzenetére
A kamera jóval gyorsabban tölt be,de a képek minősége nem a legjobb.Videó:a hang rosszab mint volt a képkockákat még mindig elhagyigálja.A görgetés még mindig hiányos és nem stabil.A böngészés viszont jó.Vissza került a 3-rom alapjáték.Érdekes módon a zene lejátszónál is hang romlást észleltek,tehát minőségi előre lépés nem történt.Még mindig nem tudja senki,hogy ez e a végleges.De úgy tűnik hogy igen HiperX szerint nem lessz jobb.Ezeket az infókat I8910 user fórumról szedtem.Én is feltettem és ezek a hibák valóban igazak.Tehát ez ugyan az mint az arab és az orosz csak olaszul.
-
Obolony
senior tag
-
grippen53
csendes tag
Hát fiúk ha ilyen lessz a magyar is akkor ez szomoru.teljesen megegyezik az orosz és az arabbal.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #5032 üzenetére
Elvileg február 5-én lesz elérhető PC Studion keresztül az angol és az olasz.
A teljes Európához pedig február - márciust mondanak. -
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Be lehet valahol azt állítani, hogy a kamera képeket nem mentse el mindig külön dátumozott mappákba??
Mert engem nagyon zavar!
Illetve ezt az új "fél-hivatalos" FW-t fel lehet rakni Win7-en, vagy ehhez is XP kell?? -
muveszur
addikt
Mégsincs magyar benne.... Ne tessék már izgulni!
Azért felrakom, kipróbálni
-
gPéter
tag
értem.Vagyis feb.5.-e után a pc studio automatikusan erre az új magyar szoftra frissítené?
-
grippen53
csendes tag
A romokat azért cserélgessük mert szeretjük a maximumot kihozni a telefonból,ugyanis majdnem minden frissités tartalmaz valamilyen újdonságot vagy jobban optimazilálják a szoftvert.A tiéd régi ezzel adták ki a telefont nálunk.Hivatalosan még nincs újabb.A napokban kell érkeznie.A jele XXJA1 Febr.5-e.Azt már várd meg.
-
gPéter
tag
bocs a hülye kérdésért,de laikus vagyok-miért cserélgetitek a rom-okat a telefonon állandóan?Az enyém valami xxie7.Ez mit jelent?ez nagyon régi?
-
grippen53
csendes tag
Ha valakit érdekel
c suittal föltettem complett XXII2 olasz romot.Ezután Bootlederbe tettem a telcsit a CSC XML filéhez betallóztam a i8910 PRTII1 lengyel cs fájlt,majd a Contentsbe a I8910 globál1 G1 8G fájlt(ez tartalmazza az ősszes gyári dolgot ami a belső memóriába volt.Igy a szoft XXII2 9.18-i eredeti olasz full magyar nyelvvel.
-
törölt tag
-
Beerwolf
senior tag
A PC Suite ImageStore-jának nem lehet valahogy megmondani, hogy ne ugyanoda mentse a képeket, mint a videókat?
-
Bdanyy
addikt
válasz
Gabenpetit #5005 üzenetére
Hogyha flash módban vagy, akkor bele kell kattintanod a videóba, és kinagyítja teljes képernyőre, vagy ha átteszed youtube-ot a videó alatt standard video player módba, akkor a realplayer fogja megnyitni, azt viszont csak teljes képernyőn megnyitva lehet nézni. A flashnak jobb a képminősége szerintem, meg sosem szaggat, másiknál vannak néha elcsúszások, de általában mégis azt használom mert könnyebb benne tekerni.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #4991 üzenetére
Mindig annyi időm elmegy, míg visszapakolok mindent.
Na jó most már nálam is érik egy reset. Mióta a játék mappámban 230 játék volt egyszerre, azóta azt a mappát 2-3 másodperc alatt nyitja meg hiába pucoltam ki. De gondoltam most már megvárom a FW frissítést, mert máshol nem tapasztaltam lassulást. -
lalakov
senior tag
Köszönöm a válaszokat, megnyugtató.
-
muveszur
addikt
válasz
Gabenpetit #5002 üzenetére
Az Opera Mobile/Mini nem támogatja a flash tartalmakat. Nézd a Youtube-t a gyári böngészővel.
-
Gabenpetit
csendes tag
Sziasztok!
Az Operaban miert nem tudom inditani a videokat? Youtube, inda.
Probal egy szerverre kapcsolodni sikertelenul.
Kell valamit letolteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest