- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi7404
csendes tag
válasz
kennystyle
üzenetére
1 napja vagyok 3g-ben.Most minden ok.
! -
Senser87
tag
válasz
kennystyle
üzenetére
Voltam a samsung szervízben. Azt mondta a srác, hogy nemsok baj van a HD-vel, csak néhányat hoztak vissza "térerőgondokkal". Azt mondta hardveres hiba:S Ez lehet az? Nagyon félek, hogy az enyém is ilyen :S
-
Tanbá-apó
tag
válasz
kennystyle
üzenetére
Csak magamat ismételném... Olvasni kéne mielőtt írsz!
(mondom én, igaz Quasi?? hdgdgdgd)Azt tapasztaltam h ha csak 3G-n használja az ember akkor nem jelentkezik, csak gsm illetve kettős módban, akkor is csak ha gsm cellában vagy épp. Legtöbbször akkor jelkezik a probléma amúgy ha adótornyot vált a telefon, ez legtöbbször menet közben jön elő, de volt már h otthon miközben a ház egyik végéből átsétáltam a másikra.

Ha van stabil 3g térerő felétek, válts arra, nem vettem észre h számottevően csökkenne az akku üzemidő, viszont a probléma nem jelentkezik többet. Nem tom ez mitől lehet...
Ez nem hangszóró, hanem valamiféle vételi probléma. 
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
kennystyle
üzenetére
Olvastam máshol is, hogy a hangminősége nem az igazi a telónak, de szerintem ez durván szar így, valami tippet tudtok adni ?
1. Szerintem a hangminőséggel semmi baj, sőt kifejezetten jó.
2. Viszont a tiedet lehet, hogy szervízbe kellene vinni. -
silent storm
csendes tag
válasz
kennystyle
üzenetére
sztem a fájlrendszer struktúrájával van összefüggésben. Asztali pc-n is a FAT32 fájlrendszer is csak korlátozott mérettel tud gazdálkodni
-
muveszur
addikt
válasz
kennystyle
üzenetére
1.5-öst használtam, nem ismerem az 1.52-est.
-
Tanbá-apó
tag
válasz
kennystyle
üzenetére
Beléptél a bootloaderbe a készüléken, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!
(mondom én, igaz Quasi?? hdgdgdgd)
Ez nem hangszóró, hanem valamiféle vételi probléma.