- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2687 üzenetére
Megnéztem az HD service manual-ját. ahol részletesen van taglalva a flashelés. Teljes mértekben ugyanazzal az eljárással megy a szervízben is a rom csere. mint itt egy atlag usernél. és usb kábellel. Servizboxonról még emlitést sem találtam. Ettől még lehet hogy van ilyen módszerük is.
-
Nem kicsit durva írás az i8910HD minden bajáról
-
zack
nagyúr
iON_BatteryTimer_v_1.04 nálatok is azt írja ki a remaining és a Discharge-nál hogy "Battery API error"?
-
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2690 üzenetére
Full magyar, még csak nem is hiányos, mint a főzöttek.
2009.07.13. a verziója. Nem friss, de a magyarnál jóval frissebb.
XXIG4.
-
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2687 üzenetére
Van benne magyar.
zero977: Ha pesti vagy akkor a Speedshop-ban célszerű megnyomkodni mind a kettőt. Én lebeszélnélek a Hero-ról, bár ez szigorúan szubjektív vélemény. Nekem nem igazán jön be a meghajlított ház, és multimédiában sem túl erős. Azon felül meg sokaknak nem jön be a Android OS. Minden attól függ mire akarod használni. HTC-k nem multimédiás kütyük, inkább az üzleti szegmenset célozzák.
-
zero977
tag
Valaki megnézte közületek a HTC Hero-t?
Ha választani kellene a HTC Hero és az Omnina i8910 között, merrefelé billenne a mérleg?
(Mobilvásárlás előtt állok, és nem tudok dönteni, hogy a 120 ezer forintot melyikbe fektessem...) -
Quasi_modo
nagyúr
Főzött rom nem, mert amatőr munka.
Másik gyári meg azért nem, mert esetleg mégis garanciavesztéssel jár. Nokiás multam szerint csak akkor nincs nyoma a flasheléseknek, ha az szervízboxon történt. Lehet hogy Samsungéknál nem így van azt nem tudom. Minden esetre szervízbox momentán nincs otthon.
Lehet. hogy később majd rászánom magam, de az még odébb van.
Abban az emlegetett hivatalos bulgárban van magyar nyelv? Mert ha nincs akkor felejtős. -
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2685 üzenetére
Túl szigorú vagy magaddal.
Azért egy Bolgár gyári ROM-ot megérdemelne a telód. Jóval gyorsabb, mint a jelenlegi magyar.
-
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2683 üzenetére
Értem. Egyébként te melyik gyári ROM-ot használod?
-
Quasi_modo
nagyúr
Két dolog. Nekem a mostani Symbian szimpatikusabb mint a mostani WM.
A másik a kijelző. A HD2-é hiába nagyobb még ennél is, és hiába még aprólékosabb a képe, de az i8910-hez képest valami olyan hihetetlen fakók a színek, hogy aki ezekhez a szinekhez szokott, annak az már nem tetszik.
Egyébként a HD2 is ügyes meg okos meg gyors.
Különben is nekem a váltás legfeljebb 2011-ben lehet esedékes. (kb másfél évet tölt nálam egy mobil) -
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2681 üzenetére
Nekem is ez a fő bajom...kipróbálnám a Samu O2 is, de félek megbánnám a cserét.
I8910 HD se tökéletes, de a többi még ennyire se jó, nem hinném hogy érdemes most bármi másra váltani.
Mi volt a gond a HD2-vel?
-
Quasi_modo
nagyúr
Alkalmam volt összehasonlítást tenni egy HTC HD2-vel. Hát nem cserélnék...
-
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2677 üzenetére
Megoldódott...
Fogalmam sincs mitől. Jópárszor formáztam itt is, ott is, és nem lett jó. Majd egyszer csak itt is meg ott is...és egyszer csak jó lett.
Persze ezeken már rég túl voltam amiket írtatok tippként, hogy kártyaolvasóban rejtett fájlok megjelenítése, lassú formatálás...stb. Már én sem hiszem hogy a témáktól volt a gond, inkább a ROM-ra gyankszom. Nem akadhatott összes semmi, mivel semmi sem volt telepítve. Most gyári bolgár ROM van fent, de persze ez nem azt jelenti, hogy az újabb főzött ROM-ot nem fogom kipróbálni.
Persze nem túl jó a nehézségekbe úgy belefutni, hogy 1 hete van meg a telefon. Gondolom minnél mélyebben fogom elsajátítani a használatát, annál könnyebben fogok megoldást találni a felmerülő problémákra. Így hogy helyreállt a rend, és lehiggadtam, folytatom tovább az "ismerkedést" a telefonnal persze mosolygósan.
A gyári bolgár ROM-ot valamiért gyorsabbnak érzem eddig, mint főzött verzióját, de még korai végleges következtetést levonnom, túl rövid ideje van még fent.
-
muveszur
addikt
Új információk HyperX következő ROM-jairól:
(Mivelhogy nem is egy jön, hanem több is)HX 1.7:
1. változat: Gyári béta K4-es (Egyesült Királyság) firmwaren alapul, kinetius böngészővel, és
többnyire javított JAVA motorral.2. változat: Tajwan K1-es firmwaren alapul, kinetikus böngészől nélkül, és teljesen javított JAVA motorral.
Nyelvi csomagok:
K4-es firmwaren alapulnak.
A következő csomagok készülnek el: Arab, bulgár, cseh, német, görög, skandináv, lengyel, portugál, és orosz.HX Speed kiadás 1.4:
Tajwan K1-es firmwaren alapul. Videó róla: [link]A SlideIT nem kerül integrálásra, mert több bugot is okoz a rendszerben. Nemcsak a főzöttekben, de a gyári romokkal is problémás az alkalmazás.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2674 üzenetére
Én gépen csinálnék egy teljes (tehát nem gyors!) formázást....
-
Quasi_modo
nagyúr
zack: Még valami: a kártya formázását a mobillal kellene elkövetni. (Ezt tekinthetjük alapszabálynak is). Ha utána még mindig rajta a hiba, még mindig lehet mással próbálkozni. Ugye ha kiveszed a kártyát akkor nincs hiba?
-
Quasi_modo
nagyúr
Szóval nagyon remélem hogy nem Quasi_modo feltöltött kedvenc témái között volt egy kakukktojás.
Miért lett volna? Nálam mind volt már fenn gond nélkül. Különben nem tettem volna fel őket a netre.
De nálam nincs főzött rom és nincs hack. Pontosan a problémák elkerülése miatt. (Nem bízom semmilyen helyi amatőrben) -
zack
nagyúr
Megformáztam gépen kártyaolvasóval. Telefonba vissza, majd megint hard reset, hogy kialakítsa a könyvtárszerkezetet. De egy nem biztonságos alkalmazás még mindig ott van, és azt mondja lépjek be az alkalmazáskezelőbe. A f@szom kezd kilenni az Omnia HD-vel.
-
zack
nagyúr
Fent van a gyári bolgár. Szoptam ezzel is, mert 1.52 flash tool-al nem ment. 1.50 flash tool-al viszont rendben lezajlott a frissítés.
A gond a következő: Már a főzött ROM-nál is használta valami alkalmazás a memo kártyát. Majd leformáztam és kiírta biztos formázod, mert egy alkalmazás használja. Biztos..Mass memory megformáz, C:// hard reset. Szoftver feltölt, majd amikor nézi a memóriakártyát első bootolásnál, szintén nem formázza mert valami használja.Véleményem szerint ez egy fasza kis vírus, ami a memo kártyára telepedett. Az a furi, hogy csak és kizárólag Quasi_modo kedvenc témáiból mazsoláztam, más alkalmazást nem tettem fel a ROMpatcher-en kívül, de az a főzött ROM mappájában volt, tehát másnak is gondja lett volna vele. Szóval nagyon remélem hogy nem Quasi_modo feltöltött kedvenc témái között volt egy kakukktojás.
Megpróbálom a gépen megformázni...hátha nem vírus, csak a telónak nem sikerül formáznia valamiért. -
muveszur
addikt
Sziasztok! Végre működik a Slide IT verzióka az HD-n is!
Módosított demo
Nyelvi csomagokSzerintem ha kézbevesszük a telefont, és fekvő modban próbálunk írni, nem olyan jó, mert nagyon nagy a teló. Ha asztalon van, már nagyon király. Sőt, az álló billentyűzet egyszerűen tökéletes, bárhogy fogjuk.
Egyébként kombinálható a DayHand Input billentyűzettel is! -
muveszur
addikt
válasz
szhunor #2665 üzenetére
Az 1.5-ös bulgár ROM Chinese alapú, és a Chinese pakk miatt nem tudod felrakni...Ha ki veszed a pipát a chinese pack elől, akkor tovább fog menni, de az ékezekek helyett csak téglalapot fog megjeleníteni.
Olasz alapú HX 1.62-vel vagy gyári rommal tökéletesen menni fog.
Remélem a HX 1.7-es már megoldja ezt a bugot!
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2662 üzenetére
Én is úgy érzem, hogy az lesz belőle...
Egyébként ajánlom figyelmetekbe ezt a videót: Swype
HyperX integrálja a következő ROM-jába, mert eredetileg nem támogatta a telefont.
-
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2656 üzenetére
Ezeket tettem fel, illetve nézegettem, és egyik sem látszik.
Elmondanám a ROM patcher alkalmazás is szőrén-szálán eltünt, pedig ott volt az ikonja. Mi az isten történhetett? -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2658 üzenetére
Mivelhogy főzött ROM, bármiféle telepítéshez szükség van a patchre!
(Nokia cert és egyéb integrálása miatt...) -
Quasi_modo
nagyúr
Az már csak hab a tortán hogy sehol se találom hová telepítette a témákat a mass memory-n
Nálam minden téma látható az alkalmazás kezelőben. Valahol nemrég volt egy link itt. Ezekből 16 van jelenleg feltelepítve és mind látszik. Vagy valami hibás témákat tettél fel vagy egyéb zavar van az erőben. (Reset?)
Ha valami feltelepített izé bezavart, akkor esetleg próbáld a mobilt lenyomott kamerabillentyűvel indítani. Nálam ez már egyszer segített. -
zack
nagyúr
Xplore se telepszik, szintén erre a hibára hivatkozva.
Valószínű valamiért semmit se fogok tudni telepíteni, bár semmi olyat nem csináltam ami ezt indokolná.
-
zack
nagyúr
válasz
muveszur #2653 üzenetére
Köszi! Biztos nagy meló volt!
További problémák:
Eddig még csak a témákat válogatom, telepítem, és szelektálom, de már itt problémákba futottam.
10-15. téma után, 1db-ot se hajlandó telepíteni "unable to install"-ra hivatkozva. Mass Memory-ra tettem tehát nem lehet hely probléma. Újra is indítottam, de ez se segít.
Az már csak hab a tortán hogy sehol se találom hová telepítette a témákat a mass memory-n, tehát le se tudom őket szedni. Alkalmazások, és az application manager-ben nincsenek. De nem is akarnám leszedni őket, mert nehogy már 15 témát lehessen csak rátenni...Esetleg X-plore kell hozzá hogy lássam, és el tudjam távolítani?
-
muveszur
addikt
Magyar kiosztású QWERTY billentyűzet fekvő és álló módban
Szükséges hozzá:
-Hackelt telefon, vagy szignófájlok
-DayHand Input Mr. Milk által módosított változata:
-Általam módosított fájlok
Letöltés: Magyar billentyűzetLeírás:
1. Telepítsd fel a DayHand Input alkalmazást!
(Chinese alapú HyperX ROM-okon nem működik!)
2. Fekvő QWERTY billentyűzet módosításhoz másold be az OperaHugeHU_bymuveszur mappából mind a 4 fájlt a C:\data\dayhandinput\TouchSkinW\OperaHuge_byMilk mappába, és írd felül a korábbi fájlokat!
3. Álló QWERTY billenytűzet módosításához másold be az OperaPortHu_bymuveszur mappából mind a 4 fájlt a C:\data\dayhandinput\TouchSkin\OperaMini_byMilk mappába, és írd felül a korábbi fájlokat!
4. Indítsd újra a telefont, aktiváld a Dayhand Input alkalmazást!
5. A gyári billentyűzet helyett a módosított, magyar kiosztású fog megjelenni!Képernyőképek:
(Fekvő módú QWERTY billentyűzetről nem tudok egyenlőre képet készíteni, mert nem jó a képlopó programom hozzá.)
-
muveszur
addikt
10 percet késni fogok a munkámmal... Elnézést!
-
zack
nagyúr
válasz
muveszur #2647 üzenetére
Már este is kerestem a bolgár linkjét, de amit találtam annak u.a. volt a verziója mint a magyarnak. Talán 100 hsz-t olvastam vissza..
Tudtok működő smstimer nevű progit? Mert az 1.00 nálam nem müxik, pedig ez lenne az egyik legfontosabb amit használnék sms időzítésre.
Mi lesz a meglepi? Új firmware? Mert akkor nem küzdök a gyári bolgárral.
-
muveszur
addikt
Egy kis meglepetést tartogatok Nektek! Remélem örülni fogtok neki!
Kb 21:00 körül leszek kész, és feltöltöm nektek ide! -
zack
nagyúr
válasz
muveszur #2645 üzenetére
A legújabbat tettem fel, a Samsung honlapjáról. A cd-t be se tettem.
De a beállításokat is bepipáltam. El is mentette, de a mail fiókom törlődött, mintha semmit se állítottam volna be.Írtam is hogy a beállításokat is mentettem, és az email-eket is a névjegyzék mellett.
Tudsz olyan ROM-ot ami magyar nyelvű, nem főzött, de újabb mint a hivatalos magyar?
-
Varszegig
veterán
válasz
Quasi_modo #2640 üzenetére
hála, és köszönet!
-
Bdanyy
addikt
Ezt kicsit kevered
1.5-ös ből van 2 féle. Egyik az 1.34-es, a másik pedig a 2.02-es javát tartalmazza. Itt írja, hogy nem működik az ssl és imap böngészőnél : # – In java version SSL/imap related sites are not working.
Névjegyzékes problémára a megoldás: Beállítások/Telefon/Érintők.Bevitel és itt kapcsold ki az Irányított keresést.
-
JanoXP
aktív tag
az email-t én is kérdeztem, hogy miért nem működik, erre az volt a válasz, hogy a gyári és az 1.3-as szoftver támogatja az SSL-t, az 1.5-ös nem...
A többivel nem tudom, mi lehet a bibi: formáztad a C-t és a Mass Storage-et is, mielőtt feltetted a HyperX-et? Nekem működik rendesen a PC Studio is, bár ritkán használom... Adat módban szoktam rádugni a noteszre.
-
Varszegig
veterán
Sziasztok!
Péntek óta én is egy i8910 boldog tulajdonosa vagyok.
Van egy gondom, valószínű, hogy én vagyok a hülye. Ha a névjegyzékben keresek, és Cs betűs embert akarok megtalálni, akkor beütöm a C-t, és utána nem tudom S-t, a listában meg a Cs betűs nem jön fel. Mit csinálok rosszul?
Köszönöm -
zack
nagyúr
Valami nem okés ezzel a HyperX 1.5 Bulgár verzióval...
A magyar hivatalos ROM-mal semmi gondja nem volt a PC Studio-nak, sikeresen be tudtam lépni a névjegyek menüpontba, ill. semmi rendellenes nem történt, adatok mentése közben.Ezzel szemben a HyperX-nél ha kijelölöm a rendszermeghajtót+névjegyeket+beállításokat+email beállításokat 16% megáll a mentés és se jobbra se balra. Ezek után rendszermeghajtó nélkül próbáltam lementeni a többit, ami jól ment, de miután végzett több furcsaságot is tapasztaltam, pedig elvileg csak lementettem az adatokat. Téma beállítás elszállt, újraindítás utám se jött vissza. Többször megjelent egy piros X, hogy "rendszerhiba". Az email beállítások törlődtek valami miatt ami elég aggasztó. Nem tudom mi törlődhetett ezen kívül, látszólag pár perc nyomkodás után azt mondom semmi. De ki tudja..többször csináltam újraindítást, de nem javult meg.
Aztán "megfejelem" ezeket a problémákat még azzal hogy a PC Studio ha csatlakoztatva van a telefon, és a névjegyzéket akarnám megnyitni szerkesztéshez, az "intéző leáll" felirat fogad, és persze utána újra betölti, de a névjegyzéket nem lehet megnyitni a gépen, holott a magyar ROM-mal ez működött. A többi funkció működik a gépen, tehát nem a PC Studio lett hibás.
Nem tudom mi lehet a gond, de én ezt a főzött ROM-ot mielőbb le fogom szedni, mert ez így rendellenes működés. -
No.01
addikt
Sziasztok,
Ha navi progi kell elso sorban itthoni navigalasra akkor mit ajanlotok??
nDrive vagy Garmin? (ritkan azert kulfoldon is hasznalnam).Koszi!
-
muveszur
addikt
Egyébként szeretném felhívni minden kedves kolléga figyelmét, akik nem szimpatizálnak az angollal, hogy az új HyperX ROM az összes nyelven elérhető lesz, így készül magyar verzió is belőle.
Megjelenés: 2009.11.06. -
zack
nagyúr
válasz
muveszur #2632 üzenetére
Köszi!
Egyébként nem a játékokról akarok mentést csinálni. Hanem hardcore júzerhez méltóan, előtte, hogy az összeszemetelt rendszert pikk-pakk vissza tudjam állítani telepítés előtti állapotra. Mindent beállítok amit kell, de igazából a névjegyzék és a beállítások visszaállítása lesz a lényeges.
Erről a firmware-ről tudtok valamit? Jókat írnak róla.. Magyar nyelv van az olasz ROM-okban?
Speed_edition_1.31_Italian_based
-
muveszur
addikt
Szia!
1. Menü--->Beállítások--->Alkalmazás kezelő--->Telepített alkalmazások
2. A biztonsági mentés után létrejön egy rejtett Backup mappa azon a meghajtón, ahova a mentés csinálod. Ha ezt a mappát lemented, és flashelés után visszarakod a telefonra, akkor vissza fogod tudni állítani a mentést.
A biztonsági mentésnél ki tudod választani, hogy milyen tipusokról csináljon mentést. Én játékokról szvsz nem csinálnék, jobban szeretem ha szűsz telefonre visszarakom egyesével. -
zack
nagyúr
Viszik az érintőképernyős Samsung-mobilokat
Ezzel együtt 2 kérdésem is lenne:
1. Melyik menüpontból tudom eltakarítani a telepített alkalmazást, ill. marad e utána "szemét", amit valamelyik progival el kell távolítani?
2. Ha a fájlkezelőben levő biztonsági mentést választom, amit a memó kártyára mentek, meg tudom e csinálni, hogy szoft frissítés után visszarakom? Mert nem biztos hogy egészséges, ha a beállításoktól kezdve mindent visszaállítanék egy új szoftverre. Ugyanakkor ha nem gond, ez lenne az igazi, mert nem kellene tökölni a beállításokkal szoftver csere után, vagy ha leválogatok és kipróbálok 50-100db alkalmazást, egyszerű lesz után formatálni a C és E meghajtót, majd visszatenni a mentésemet memó kártyáról.
-
BitiOne
tag
Na most csak tisztázás képpen.
Melyik az a gyári szoftver amiben van magyar nyelv?
És ezek közül melyik a legfrisebb verziójú? -
zack
nagyúr
Jah...értem. Itt meg se néztem van e ilyen funkció.
Nem vagyok egy nagy mobil net felhasználó. Amire kellhet arra jó a HD is. Iwiw-et, hirkereső-t néztem teszteléshez, és elég jól lehetett kezelni. De talán az egyik legfontosabb funkció az email-ek lekérése...mást nem nagyon szoktam használni, esetleg néha-néha egy kis jutyub.
Minden másra asztali 60/6 netet használok. -
-
zack
nagyúr
Igen.
Biztos a T a hunyó, főleg így, hogy neked is volt hasonló szitud.
A böngészővel kapcsolatban kellemes volt az első benyomásom Arena után. Használható, élvezhető, szórakoztató. Számomra itt kezdődik a mobil net..ennél kisebb kijelzőn, egész egyszerűen nem lehet jó a böngészés. Arena kijelzője ugye 3 col, de kicsike volt...bármire rá akartam bökni, nagyítanom kellett, és csak úgy ment, elég körülményesen. De itt HD-nál ritkán kell nagyítanom, mert alapértelmezett méretben is kijelölhető, és indítható szinte bármi.ui: mi volt a gond a Hero-val?
Nem jött be a droid?
-
zack
nagyúr
Mindenkinek köszönöm a segítséget, az internet kérdésben, megoldódott!
Egész apró hiba volt a megoldás, aminek a miértjét nem tudom, szerintem a T-nél többet is tudtak volna segíteni hibaüzenet alapján, ha akartak volna....ezért nem szeretem az autómatikus beállításokat. Mivel a T-s kártya érzékelte az I8910 HD-t így rajta voltak a beállítások, amik látszólag tökéletesek voltak, és ami Arena-val tökéletesen működött, szintén így, mert azon se lett semmi manuálisan állítva. Ott jó volt itt nem. Van az a jelszó ahova a kisbetüs "wap" szót kell beírni..ennek a helyén valami más jelszó lehetett, de a fura az az, hogy én nem piszkéltam, tehát a kártya auto beállításaival lehetett a gond, lehet rosszul érzékelte a telót és a hiba innen indult. Passz. A lényeg hogy tök véletlenül átírtam a jelszót és jó lett!Mindenre gondoltam, csak erre a hibára nem.
Bár elkeseredésemben úgyis töröltem volna az összes beállítást, és manuális beállításnál kijött volna a hiba, de így a jobb.
-
Quasi_modo
nagyúr
Feltettem ide a kedvenc témáimat. Lehet, hogy valakit érdekel.
Ha már feltöltögetünk... -
Quasi_modo
nagyúr
Az a helyzet hogy a Satio már bekerült a választékba, pedig sokkal később jelent meg. Ebből lehet következtetni...
-
Bandessz
csendes tag
Sziasztok! Ez a teló lenne az egyik kiszemelt álldozatom. De ha jól látom még egyik szolgáltató kínálatában sem találom. Lehetséges hogy lesz?
-
Quasi_modo
nagyúr
A játékcsomag végre fel van töltve. Aki úgy érzi, ne tartsa vissza, és találjon meg priviben link ügyben.
Csak szólok, hogy ezek szinte mindannyian mennek az összes S60 V5 - ös gépen az 5800 -tól a Satio -ig. -
Bdanyy
addikt
Most vettem fel egy videót csöndes környezetben. A videó elején jó a hang, de egyre felreősödik egy sercegés. A rejtett beállítások valamelyik főzött rom után csesződtek el, hiába állítottam át utána úgy ahogy ott leírták mit kell csinálni (főzött rom után még rosszabb volt a hang). Valaki légyszi adja meg a beállításokat a videófelvételhez, amit alapból használ a telefon, mert így totál használhatatlan. Köszi előre is
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2610 üzenetére
Ha megadtad, akkor oda is fog menni... De amint végzett a feltöltéssel, kiírja neked a közvetlen linket, illetve azt a linket, amivel törölheted a tartalmat.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2607 üzenetére
Ajánlom neked a SendSpace.com-t. 300 MB-ig lehet feltölteni, a sebesség is jó.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #2604 üzenetére
Már mindegy, azokkal együtt ment a feltöltés.
De várjuk a tiédet, mert ha jól látom a topicodat, nagy király vagy benne! -
-
muveszur
addikt
zack: Ezt próbáld ki internet ügyben! T-Mobile készülékbeállító
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- League of Legends
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest