Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz muveszur #4059 üzenetére

Hozzánk minden később jön. :F Elég bika hardver van alatta, kíváncsian várom majd a teszteket. Én azt mondom 2010 még nem az Android éve lesz... :U Bár a droidosok már temetik a Symbian-t és a WinMo-t, én még mindig azt mondom, a 2 legkiforrottabb rendszer. Úgy féltem az Omnia 2-től, hiszen az első WinMo-s PDA-m, és annyira negatív véleményeket hallottam, hogy majdnem ez riasztott el, ill. el is riasztott, mert az i8910-et választottam először. Most már nyugodtan állíthatom, 1 hónapos használat után, hogy számomra jobb, és szerethetőbb mint az i8910. Még mindig csak azt tudom kiemelni negatívumként, hogy nincs annyira süllyesztve a kameravédő lencse mint az i8910-nél. Ezért sérülékenyebb, ill. maszatosabb lehet mint a többi süllyesztettebb megoldás.
    Nálam nem nagyon sérülhet, mert vigyázok rá mint a hímes tojásra, sosem teszem le még az asztalra sem úgy, hogy nincs alatta valami (általában a saját gyári tokját). de a maszatosság akarva-akaratlanul is érint. Hihetetlen jó "buzizni" ill. tesztelgetni a rendszert a különböző progikkal, így megmondom őszintén a fényképezés, videocam, filmnézés háttérbe van szorulva még mindig. :DDD Lassan vége a progik tesztelésének, ami ugye a legidőigényesebb, és utána következhet a fényképek gyártása, és a multimédia jobb kihasználása. Az már biztos, hogy a dupla LED majdnem eléri a Xenon vaku szintjét. :Y

Új hozzászólás Aktív témák