Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csolaca68
tag
Sziasztok!
Tegnap óta használok egy ilyen órát huawei p10 (csere) telefonnal, p20 pro-val (szervizben) fogom. Eddig minden tökéletes. Speedshopnál vettem (SM-R800NZSAXEH), 2 év gyári garanciával hirdették, de egy hozzájuk szóló jótállási jegyet küldtek hozzá. Telefonáltam, küldik a samsungos garancia papírt, állítólag raktáros kolléga rosszat csomagolt. A dobozán lehet e látni, hogy piacra szánt készülék? -
csolaca68
tag
válasz saxoolondon2 #2739 üzenetére
A telefont kell néma lenémítani és akkor érkeznek az értesítések.
-
csolaca68
tag
válasz szokelaszlo #2772 üzenetére
Szerintem "tiszta forrásból". Máskülönben olcsóbb lenne.
-
csolaca68
tag
válasz guriga1234 #3338 üzenetére
Huawei p30 pron hétfő az első nap. Google fiókkal van szinkronizálva vagy a telefon naptár beállítását használja., azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
csolaca68
tag
Sziasztok!
Valaki felrakta e már az új firmwaret? Mi változott? -
csolaca68
tag
Sziasztok! Tegnap frissült a telefonon a galaxy wearable alkalmazás, azóta az órán a viber üzenetek tartalmát nem lehet látni, csak azt, hogy szöveges üzenet érkezett, így az óráról való válaszolásnak nincs értelme. SMS és email esetén nincs gond. Mi lehet a gond? köszi
-
csolaca68
tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni az új szoftver felrakásában?
-
csolaca68
tag
Sziasztok! Ma reggel óta a magasságmérő, légnyomásmérő nem működik. Szervizben mennyi idő alatt javítják?
Köszi -
csolaca68
tag
Sziasztok!
Néhány héttel ezelőtt a magasságmérő-barométer nem mért. Odinnal újratelepítettem a szoftvert, utána ismét működött. Néhány napja ismét megadta magát, de már alvásmonitorozás sem működik. Ma viszem a szervizbe. Az odinnal való frissítést észreveszik? -
csolaca68
tag
Szia! Párom is ilyen órát használ p20 majd p20 pro telefonnal. Tökéletesen működik, 4 db alkalmazást kell telepíteni, ha visszaolvasol megtalálod, és az akkumulátor optimalizációt tiltani kell ezeknél az alkalmazásoknál. Én galaxy watchot használok p30 proval, nincs vele gond. Közben megtaláltam, ez a négy alkalmazás; Galaxy Wearable, Galaxy Watch Plugin, Samsung Accessory Service, Samsung Health
[ Szerkesztve ]
-
csolaca68
tag
-
csolaca68
tag
Sziasztok!
2 héttel ezelőtt adtam le az 1 éves órámat második alkalommal javításra a debreceni samsung üzletben. Első alkalommal barométer, lépésszámláló, alvásfigyelés, második alkalommal a barométer hibásodott meg. Az első javítás 3 nap alatt kész volt szállítással együtt. Ma bementem érdeklődni, mivel már majd 2 hét eltelt, de azt a választ kaptam, hogy most másik szervizzel van szerződésük. Azt nem tudta az ügyintéző megmondani, hogy melyik cég javítja, csak annyit hogy Budapesten van. Elég gáz, hogy 2 hét alatt nincsenek kést. Nem tudjátok, hogy melyik szerviz javítja és mi az elérhetősége?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest