Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
válasz
gyuri81
üzenetére
nekem 19. decemberében lett watch, ami az első okosórám volt, emiatt ő volt az első
de pár hónapja eladtam
gondolkodtam a huawei gt 2-n, külalakra először az jött be nagyon ,csak valami oknál fogva a watch lett akkoriban
telekomnál a 3-at megtudnám venni havi 5ért újra meghosszabbítva az előfizut, de mondom ha kb. ugyanaz (csak + ekg) akkor tökmindegy -
Diokhan
addikt
válasz
gyuri81
üzenetére
Keresd meg a korábbi [hozzászólásban] leírt helyen. Facer app
-
Diokhan
addikt
válasz
gyuri81
üzenetére
Külön app, ugyanaz, mint a watchmaker, csak ingyenes órára és telefonra egyaránt, viszont vannak benne fizetős számlapok.
Nem lehet, hogy azért akarja veled kifizettetni, mert nem ugyanazzal a google fiókkal akarod megvenni? Vagy lehet, hogy először nem galaxy store-ból vetted meg, hanem play store-ból. Ez a két dolog jut eszembe.
-
-
szabolss1968
csendes tag
Nekem úgy, hogy egész nap be van kapcsolva a mobil rész, és beszélni is szoktam valamennyit, simán kibír egy napot az óra....
(Nyilván az órán csak akkor beszélek, ha a szituációból kifolyólag muszály, a legtöbb beszélgetésre a telefont használom.)
Az óra telefon része csak arra kell, ha muszály hogy elérhető legyek, de a telefont nem tudom - vagy kényelmetlen lenne - magamnál tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch S9 45mm Midnight Cellular, extra szíjakkal, 98% akkuval
- Apple Watch 9 45mm Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4608
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE
- MacSzerez.com - Apple Watch Ultra 2 / Titán szín / 49mm / GPS + Cellular / Apple Garancia!
- újszerű Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok ajándék extra szíj
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de pár hónapja eladtam
de amúgy nem lenne rossz, az árát tuti megéri, aliról volt vagy 3 dollár kb