- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
válasz
gyuri81 #6764 üzenetére
nekem 19. decemberében lett watch, ami az első okosórám volt, emiatt ő volt az első
de pár hónapja eladtam
gondolkodtam a huawei gt 2-n, külalakra először az jött be nagyon ,csak valami oknál fogva a watch lett akkoriban
telekomnál a 3-at megtudnám venni havi 5ért újra meghosszabbítva az előfizut, de mondom ha kb. ugyanaz (csak + ekg) akkor tökmindegy -
Diokhan
addikt
válasz
gyuri81 #5621 üzenetére
Keresd meg a korábbi [hozzászólásban] leírt helyen. Facer app
-
Diokhan
addikt
válasz
gyuri81 #5614 üzenetére
Külön app, ugyanaz, mint a watchmaker, csak ingyenes órára és telefonra egyaránt, viszont vannak benne fizetős számlapok.
Nem lehet, hogy azért akarja veled kifizettetni, mert nem ugyanazzal a google fiókkal akarod megvenni? Vagy lehet, hogy először nem galaxy store-ból vetted meg, hanem play store-ból. Ez a két dolog jut eszembe.
-
-
szabolss1968
csendes tag
Nekem úgy, hogy egész nap be van kapcsolva a mobil rész, és beszélni is szoktam valamennyit, simán kibír egy napot az óra....
(Nyilván az órán csak akkor beszélek, ha a szituációból kifolyólag muszály, a legtöbb beszélgetésre a telefont használom.)
Az óra telefon része csak arra kell, ha muszály hogy elérhető legyek, de a telefont nem tudom - vagy kényelmetlen lenne - magamnál tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest