Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Ja, ami kimaradt a fényerő csak 4-en, de simán látszik így is. A praktikus analógot használom, nekem az tetszik.
Viszont a szolgáltatásokhoz engedélyezve van a helymeghatározás (edzés, időjárás, magasság). Edzés nem volt, csak egy-két ütemesebb helyváltoztatásom vette automatán annak. AOD-t nem használom, sok értelmét órán nem látom.
Szóval ez az 5 nap én úgy látom hozható mindenféle erőfeszítés nélkül. Ami ugyan nem éri el az elődje Band 2 pro üzemidejét, de nagyon jó. -
konyi79
addikt
Nehéz megítélni Mint írtam én egy Band 2 pro-t váltottam le (ami üzemidőben azért más liga). Ahhoz képest azért meglepődtem -mennyire buta.
Jó, bocs, nem buta a Watch, de a nagyobb színes kijelzőn kívül nem tud sokkal többet. Azon is láttam ki hív, azon is láttam ki és mit üzen, ok, csak az üzenet-mail első sorát, de valljuk be az is elég többnyire. Stopper, visszaszámláló, időjárás, ami érték a karperechez képest.
A Huawei alvásmonitor sokkal jobb, a Watch-é gyakorlatilag semmit nem ér. Leülök a számítógép elé, gépelek 2 órát, amikor felkelek nyújtózni egyet beírja alvásidőnek
Magasságmérés is hasonló, egyik nap direkt számoltam mennyit lépcsőztem, na az se volt közelében sem.
Gyanítom az s3 is hasonló szolgáltatásokkal bír, szóval az üzemidő egyedül ami mérvadó lehet. Megér neked annyit, ritkábban töltsd? Én konkrétan ezért nem vettem eddig okosórát, mert nem voltan hajlandó etetni 1-2 naponta, idegeimre ment volna. Ezt meg 5 nap után ha el is felejtem felrakni, kimegy energiatakarékosba, és jó eséllyel kibírja a hatodikat is.
Sajnos az almás itt kicsit ellépett, ott nagyon vonzó az ekg is belefért, ha már így monitorozzák az órák az egészségünk. Az úgy azért egy sokkal jobb sporttárs, csak ezen az ökoszisztémán az nem opció. Lehet érdemes várni kicsit ha nem olyan égető, droidra is fejlődjön a dolog.[ Szerkesztve ]
-
tothak
tag
Nem kötözködésként, de google keresés ("samsung galaxy watch daily briefing" kifejezéssel) első találat:
"To enable your Daily Briefing, perform the following steps:
Make sure you are signed in to your Samsung Account.
Make sure Theater and Goodnight modes are disabled.
On the Watch, go to Settings>Apps>Permissions>Daily Briefing and turn on the Sensor.
Follow any screen prompts to set up your preferences."Ha már próbáltad, akkor is no offense
[ Szerkesztve ]
-
cantalyaaga
csendes tag
Két QI telefon töltővel próbáltam, az egyikkel működött (Baseus 3 tekercses) a másikkal nem (sima 1 tekercses). Utánaolvasva úgy tűnik hogy a töltőben levő tekercsek mérete a kulcs. Ha a tekercs túl nagy -márpedig a telefonokhoz készült qi töltők jellemzően az óra töltőjéhez képest nagy tekerccsel rendelkeznek- akkor nem tudja tölteni az órát.
-
-
-
Diokhan
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest