Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
Ha az a cél, hogy a futás teljesítmény alapján edzésmódszert ajánljkon a teló, vagy az óra, milyen proggit ajánlotok?
Meg úgy egyáltalán érdekel, ki milyen sportmonitor programokat használtok?
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz Sirandrish #3455 üzenetére
másik irányban való tévedést irt már másnak is ki. talán a csukló alakja, óra helyzete nem tetszik neki. a másik esetben kiirta, hogy igazitsa meg az órát, mert nem tud jól mérni. neked nem volt ilyen?
se nekem,se páromnak semmi hasonló kilengés. se le, se felfele..
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
Akartam váltani, de végül nem tettem. Nekem pont jó elegy. Forog is a lunetta, szép a készülék, van csomó jó skin. El tudok menni futni, hogy zenét játszik btnek, de közben monitorozza a futást.
Arra rajottem, hogy az a funkció, hogy tud válaszolni uzire, az nekem nem kell, így Huawei lenne az egyik esélyes, de nem találtam egy igazán tetsző skint se. Nemhogy 10et csereberelni.
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz csolaca68 #3722 üzenetére
jó eséllyel ugyanaz a kijelzője, mint a GT 1 nek. ami meg nekem a GW vel volt egyidőben a kezemben, és a GW jól láthatóan szebb kijelzős.
egyébként le a kalappa, messze túlteljesiti elvárásaimat a tipus.
régebben úsztam vele, és 1%pontossággal mérte a távolságot, és sztem jól mérte a pulzust is viz alatt. mostt meg terrepfutok. GPS veszi szépen a koordinátát, pulzust ki lehett elemezni, közben BTre megy az mp3, és még kilóméterenként bemondja pulzust, részidőt, összidőt. Mióta megvan, leadtam 14kilótsokféle és szép számlat elérhető. ami nekem gyengém, a finom másodpercmutató, és pl a GThez nem láttam még se folyamatosat, se recegőt, csak a tak-tak-takot. ez is pusz pont.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
Coupon kódot használva szeretnék óra szamlapot vásárolni.
[link]
Elvileg így kéne működjön, de nem, nekem nem ilyen a menum.Ez a profil gomb nincs nálam, pedig be vagyok jelentkezve. Ha a menu gombra klikelek ez jön fel.
Ami hasonló menu pontot találtam, az meg ilyen
Itt az utalvány kódot be tudtam adni, de utána a terméknél nem jelenik meg a kuponozas..
MI a gond? Már nem Samu a telom, de nem hiszem h ezen múlik.
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz bajnokpityu #3845 üzenetére
Nagyon megkoszonnem, ha valaki elmondása, hova irhatom be úgy a kuponkodot, hogy ne kerüljön pénzbe a számlap. Nagyon szép a designja
eladó topping dac
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz HUTCHDB #4064 üzenetére
Próba kedvéért reseteld le, és figyeld mitől fogy hirtelenebben. Valami van, mert közel dupla olyan gyorsan merulsz,mint kéne.
Mondjuk edzés is sok féle lehet. Nekem egy 2 órás gps futas, végig bt zenével majd 20%. De pl úszni medencében meg Kb semmit se merít.
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
Ezek szerint le lehet butitani Apple szintre.
Aztán toltheted melóból hazaerve..Ez ízlés dolga, csak azt akartam, hogy ne a 2 3 nap legyen az általánosan topic szerint elfogadott uzemideje a 46mm gwnek. Az active tud ennyit, fele akkuval. Utalja is párom ezt a tulajdonsagat.
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
3 napja nálam a curve kártya, de az appba beléve azt irja, hogy postázás alatt. gondolom ez kell ahhoz, hogy továbblépjek, nem?
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz szilasz007 #4284 üzenetére
Nem ugyanannyiba kerülnek. 60a hüvely, és 90korul a watch46mm.
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz Aannddeeee #4490 üzenetére
Talán közé lehet, hogy hányszor kapcsol be a kijelzo. Mert 2 naponta futok, másfél két órát, bekapcsolt gpssel, és így is inkább 4 napot bír. Ertesitesek is jönnek. És sokszor kikapcsolom a telon a btt mert egy a Huawei egy fos, állandóan elveszti a kapcsolatot, óra még feszt rezeg.
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
Furi, nekem jelentősen nőtt az új szofttal az uzemido. Főleg olyankor megy pihenni, amikor nincs kezemen. Éjjel kB semmit se merül..
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz headhunter86 #4641 üzenetére
ez a stresszmérés eléggé becslés szagú. s9 en volt hasonló, de ott elég jól csinálta sztem amit csinált, itt irreálisan nagyok a kilengések.
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz kisdobos0111 #4656 üzenetére
nekem meg durván megnőtt az üzemidőm, ahogy irtam is. a deep sleep prociüzemmódon nagyon sokat faragtak.
illetve a másik, hogy már majdnem kib*sztam az ablakom a huawei mobilom, mert nonstop megszakadt az órával a BT kapcsolata, és rezgett 2másodpercenként. nemtom mit csináltak az óra szoftverével, de ez szinte teljesen meggyógyult. i am happy.
1 veeszteséget tapasztaltam, hogy futásnál a magasságot, ha nem extra pontos üzemmódban használom a GPSt, akkor mintha nem logolná. Ez nem feltétlen baj, mert a google térképekből utána közelitőleg meg tudja a futóprogram határozni, de azért no..
múltkor kipróbáltam extra pontos+nonstop működő kijelzős futó módot, ez kvázi használhatatlan igy együtt, annyira merül.
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz csaba1203 #4919 üzenetére
mate 20pro val 10es droiddal jól működik már. 10re frisssités után volt két hét, amikor nonstop eldobálta a kapcsolatot, aztán az óra is frissitett egyet, azóta hibátlan. azért is meglepő mennyire, mert a kinai telóknak általánosságban igen fosch a BT kapcsolata, mate 20pronak is gyengébb, mint pl a galaxy s8, s9nek, de mára rendeződni látszik.
most már inkább olyanokba futok bele, hogy pár hetente újra kell a telót inditani, mert nem találja BT eszközök egy részét, de határozottan jobb a helyzet, mint 2 éve a mate 10pronál, ami ezért ment a háztól.
oké, a xiaomi meg a hüvely még kinán belül se egy kategória, de hüvely pl már használhatóbb
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz Tybike81 #4926 üzenetére
nekem nem hiszem, hogy nedvesség zavarná, nagyon régóta cisnálja, és mozgásmentes napokon is hasonló, bár nem ennyire. egyszercsak: rossz idő jön, lecsökkent a légnyomás, meg hasonlók. sokaknak ilyenkor napokon belül meghalt, nekeem egy éve ilyen. 2 év garis, a végén beviszem, hátha lessz belőle valami.
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz kenwood #5063 üzenetére
futni szoktam vele, és bármilyen módon mértem pulzust, lépésszámot, kilómétert, 5%alatt van az összes jobb féle mérés egymáshoz képest. huawei és egyéb kinai cuccok szoktak eltérni ettől, de nekem nagyon jól mér.
úszás talán az egyetlen, ahol 5%ot képes meghaladni, de ott ugye nem tud GPSt használni, épületen belül.
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
Ha túra sportuzemmodot választom, akkor a pulzus mérés gyakoriság úgy látom leveszi,es kérdőjelek rák ki a gyari sport program. Ez normális?
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz anonymus89 #5493 üzenetére
ahogy a huawei mate 20pro forditott töltése se tölti a samu cuccokat, ez várható volt.
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz anonymus89 #5495 üzenetére
samut csak samu cuccról tudsz vezeték nélkül tölteni elvileg.
minden más véletlen mák, ha tölti. van töltőpadunk, ami nem samu, és tölti, de ez a ritkábbik.eladó topping dac
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy bontatlan új Apple Watch S10 46mm GPS+cellular Jetblack ora 1ev Apple Garanciáv.
- Apple Watch Ultra 49mm Cell.
- Apple Watch Series 7 45mm+ Cellular Stainless Steel.
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest