Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz nggabi #67145 üzenetére
Én nem akarom azt a bizonyos ördögöt a falra
vetítenifesteni, de sajnos az általános magyar szerviztapasztalatok alapján azt lehet előre vetíteni, hogy itt bizony fogják nézni azokat a számlálókat is... Persze van pár ország, ahol a rootolással sem veszíti el a jótállást a termék, de pont nem tartozunk itt sem azon országok közé.Persze ha tudsz némi bennfentes infót, azt nyugodtan megoszthatod itt "négyszemközt"
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Zsolaf #67151 üzenetére
őket, csak nem úgy, ahogy gondolod/sokan gondolják.
sok intézmény/szervezet - akik az ios esetén már régen megadták a szükséges biztonsági minősítést -, android alatt csak a knox mellett látják biztosítottnak a dolgot, a samsung pedig hajt a biztonsági minősítésre, így kell a knox, ami pedig adott mellékhatással jár.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nggabi
félisten
-
apaszka
veterán
válasz nggabi #67153 üzenetére
Nálam mikor kinn volt a szerelő, marhára átnézett mindent többször is. Mindent fényképezett is.
Azért kíváncsi leszek, hogy a használt piacon ez hogy fog érvényesülni?
Én biztosan nem vennék interneten telefont. A garancia soknak csak csicsa, ami semmit sem ér. Ez persze megint leviszi majd az árát szerintem.A múltkor már mondtam, hogy nemsokára ócsó lesz az S4 is a KNOX, és társa miatt?
Persze ez csak az én véleményem,de ne legyen igazam.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
[link]
Ez most off, vagy nem? Mindenki döntse el magának.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz tzsolesz #67167 üzenetére
A vevőkért elég fura módon megy manapság a harc.
1979 -ben én még egész másként tanultam a kereskedelem fortélyait.Ez már egész másról szól. Multinál sem érvényesül ,egy kőbe vésett szabály sem, mit akkor tanultunk.
Ma semmi sem szent, csak a haszon.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
korcsillio
addikt
Amit az alkalmazáskezelőbennem tudok tiltani csak leállítani azt hohyan tudom kiiktatni?
-
mgTerminator
veterán
válasz korcsillio #67172 üzenetére
Titanium Backup, vagy az eltávolítóm, amihez recovery kell.
-
Smylei30
tag
Sziasztok. Pár napja tulajdonosa lettem én is egy S3-nak. Nagyon megvagyok vele elégedve, persze ehhez az is hozzajárult h elötte 1 éve volt 1 also kategóriás Alkatelos androidom, mjad cseréltem a Htc DesireX re és most jött a Galaxy S3. Sajnos nincs tul sok idöm olvasgatni vissza a hsz.eket valaki akinek van 1 kis ideje esetleg pár szót irhatna nekem v privibe v ide h érdemes e rootolni valamit másik romra valtani.
Köszönöm elöre is!
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
törölt tag
De én ezt a knoxot most nem értem. Arról volt szó, hogy egy része egy buheràlàsra behaló alkatrészen alapul, vagyis félig-meddig hardware-es. Most meg hozza az update S3-ra? Ha ez így megy, beledobhatnànak még pàr giga ramot is. De viccet félretéve, nem az van, hogy ami software-es, azt egy idö utàn meg lehet kerülni, csak ki kell vàrni a mod-ot hozzà?
-
korcsillio
addikt
Feltetten a greenify-t de mégsem akar hibernálni rendszer alkalmazásokat.
-
dobobazsy
őstag
válasz korcsillio #67176 üzenetére
ahhoz az xposed nevű app is kell
#67164 kelzsoca: a superuser beállításaiban átállítottam, hogy alkalmazások és adb is kaphasson rendszergazdai engedélyeket. most idáig jut a program:
így már jónak kellene lennie, nem? de nincs efsbackup.img a belső tárhelyen
na mindegy, recoveryvel le van mentve, ha azt mondod az is megbízható akkor ráhagyom.[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz #01696768 #67175 üzenetére
Ha jól olvasom,mi nem fogunk szívni akkorát mint az Amcsi kivitel,és az LTE sek.
Azok mind megkapják,de a Sima csak pár országban. Így azért egyszerű lesz,mert a portolás,és a felrakás nem lesz gond.Az üzleti élet kívánta ezeket meg. Állítólag! Mi meg nem vagyunk jó hírnévvel megáldva,így szerintem megússzuk!
", a secure and comprehensive mobile solution for enterprises and consumers. (*Galaxy S III 3G version will get Samsung KNOX with a platform security only in select countries.)"
(#67176) korcsillio
Ingyenessel nem fog menni hivatalosan a rendszer cucc fagyasztása. Ami soha nem kell töröld!
S.A.R.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Zsolaf
addikt
HTC One megkapta a magyar régiós 4.3-at
[ Szerkesztve ]
-
lafaty80
addikt
-
ittakary
nagyúr
válasz mgTerminator #67188 üzenetére
mégis hogy lehetne?!
Most ment el a Samsung szervízes srác: kaptam filléres sarki GSM boltos fóliát, de jó az, gyorsan feldobtam a vadiúj kijelzőmre ^^
Alighogy ment el a srác, már rajta is volt a telóm USB-n a gépen és már ment is fel a CWMrecovery
Viszont a nem cserélték a hátlapomat... Augusztusban volt nálam utoljára szerviz egy akksicserén, akkor még mondták hogy a +2 hónap az az 1 év garis tartozékokra is él (töltő, kábel, akksi, hátlap..) hát ma kiderült hogy nem Kérdezem, akkor az előző srác miért mondta nekem ezt? Mondja: nem tudja. Kérdezem mikor derült ez ki, hogy nem vonatkozik a +2 hónap a tartozékokra? Mondja augusztus végén... Na mondom
Ennyit az új hátlapomról :c
-
kaisers
aktív tag
válasz korcsillio #67176 üzenetére
Amint megvetted fogod tudni, ha a kísérleti funkciókat is bekapcsolod.
-
apaszka
veterán
Kipróbálom a temasek féle 4.3.1 es ROM ot! Annyira dicsérik,muszáj kipróbálnom. Gyors "tükörmentés" aztán hajrá!
-
Zsolaf
addikt
válasz mgTerminator #67188 üzenetére
Fel, csak utana nehez leszedni
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok!
Most vettem egy galaxy S3at és szeretnék egy romot rárakni amelyik nem foglal akkora memóriát ha lehet gyors legyen és az akkumulátort ne fogyassza.Pár napja olvasom ezt a fórumot próbálok ki okoskodni valamit a romokkal kapcsolatba.Most omega rom van a telefonomon de tegnap megijedtem mert az Android Revolution HD-SGS3 nevezetű romot felraktam de behalt tőle a telefon ezért vissza kellet raknom az omega romot mert ezzel működik. Válaszotokat előre is köszönöm! -
spadge
tag
válasz SteveJobs #67196 üzenetére
Azért halt be a Revolution mert régebbi modemet használ , mint az Omega. Csak mondok valamit: Revolution xxella modemjét, omega meg xxemg4.Ha le tudsz tölteni egy MG4 modemet revolution romra felrakva elvileg jónak kellene lenni.
Lehet, hogy rosszul gondolom, de kellene egy efs backup is..Bocsánat, de lejárt a szerkesztési időm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest