Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz scream #66100 üzenetére
Az S4 Mini "csak" kétmagos de szinte hozza az S3 szintjét, a kijelző felbontása is kisebb mint az S3-nak habár tudva levő hogy az S3-nál PenTile AMOLED-et használnak. Azt nem tudom hogy az S4 Miniben milyen van és hogy néz ki. Ja és az S4 Mini csak 4,3"-os ha ez is számít akkor már bőven az S3 a jobb vétel.
ui.: de szerintem hosszútávra ne tervezz mert telefonnál fölösleges.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
-
LouiS22
veterán
válasz ittakary #66110 üzenetére
Pontosan ugyanannyit "adnak ki rá", mint a normál S3ra. Mivel újabb modell, darabszámra érthetően nem lesz ugyanannyi. Hagyjuk már ezt az LTE nem supportált modell urbánus legendát.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
sid87
senior tag
Én mos úgy ahogy meg vagyok elégedve a telóval (CM10.2 temasek).
Vissza olvasgatva én sem vagyok benne biztos hogy hogy legközelebb is Samut vennék. Nem feltétlen azért mert rossz, hanem mert szeretek mást is kipróbálni. Anyagminőség tényleg low budget S4nél is, és úgy éreztem Note 3nál is, amikor kézbe vettem.
Lehet szentségtörés, de én kacsingatok az ios fele. Lehet kezdem kinőni ezt a romolást, és inkább a zártabb, de bitang gyors rendszert választanám.
Jelenleg nincs olyat telefon a piacon amire azt mondanám hogy instant get. G2 hátlap gagyi. Sony kijelző ratyi. HTC sem fogott annyira meg. Nehéz
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
iSonic
addikt
ios-el meg az a baj, hogy 2 év múlva dobhatod a mobilt a szemétbe mert laggolni fog az akkorra kijövő iOS.. mellesleg sajnos én is így vagyok, hogy jelenleg a Note 3, ami tetszik és váltanék rá, de a többi telefon nem tud megfogni.. plusz ugye hála telekom, aki a drága szuper S3 árát levitte a semmibe, emiatt még iszonyat nagy bukás eladni a készüléket..
windows phoneok jók, szépek, de a rendszer számomra még mindig gyerekcipő..
iOS-em volt és még egyszer nem akarok
android-os készülékeknél meg a mostani kollekció olyan "egybesemmineszenekedsnapdragon800"...
blackbery meg igen.. imádnám, ha minden héten újabb csőddel és veszteséggel járó hírről nem kapnék infot... -
sid87
senior tag
Én multitasking fetisiszta vagyok, és ahogy néztem ios ebben verhetetlen egyelőre. Zavar hogy kicsi nekem már a 4"... Mindennek van valami hátránya. Winphone nagyon nem tetszik, számomra élvezhetetlen rendszer. Egyedül a 1020 kamerája amit elfogadnék más telóban.
Kár hogy nincs olyan lehetőség mint pl pólóknál vagy cipőknél, hogy tervezd meg magadnak a telót.
3210-em még mindig megvan, sőt 3330 is.
(#66116) iSonic
2 évig használok egy telefont, szóval nekem ez nem lenne gond.Fura belegondolni amúgy kis (?) offként, hogy anno HOX és ez között vacilláltam. Manapság egy szót sem hallani arról, SIII meg még mindig népszerű. Ott is az volt a gondom hogy nincs fizikai home gomb, ami nekem kell.
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
zlatan77
aktív tag
válasz Gizmo94 #66087 üzenetére
Korrekt vagy nem, sajnos ez az igazság.
Persze vannak itt is nagyon segítőkész emberek, csak az érdemi hozzászólásokat nem győzi az ember kimazsolázni a temérdek off közül.
Azt viszont tartom, hogy ha szakmai fórumnak nevezzük a ph-t, akkor a hsz-ek felének semmi keresnivalója itt.
Aztán érdemes még benézni a "Melyik okostelefont válasszam" topicba.
Na az aztán a csúcs színvonal.
Valóban tagja vagyok a fórumnak,de ha megnézed elég minimális is az aktivitásom már.
Pedig a napokban azt is megtudtam innen, hogy a Samsung jövője is a PH felhasználóitól függ.
OFF vége[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz LouiS22 #66114 üzenetére
Nokia 6310i. Az már majdnem okos
S3 kontra S4mini témában: Én igazi átlagjúzer vagyok, már kétszer leírtam a véleményem, tapasztalataim az S3-al kapcsolatban. Nem akarom ismételni magam, nincs itt annyi hsz-em, hogy ne lehessen fél perc alatt visszakeresni a részletes keresővel.
Én nem úgy fogom fel,hogy ez már egy egy éves telefon, hanem úgy, hogy ez egy éve még csúcstelefon volt...
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
lord.lakli
őstag
iOS-multitasking egy napon sem lehet említeni. 1020-as kamerája? Szeretem az 5-10 MB-es 2x2mm kacatokat, de most meg 41 MB
(#66119) zlatan77: a kettő fórumot nem szabad összehasonlítani, mert ide boldog-boldogtalan beesik, ott meg nagyon szűk a felhasználók köre, így kevesebbszer is teszik fel egy nap ugyanazt a kérdést. Mellesleg egyik sem szakmai, csak önszerveződő segélyegylet
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
egyébként miért kell hogy az Android virtuálisan fusson? Miért jó ez a megoldás?
Ezt tudja valaki?9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
trigorin
aktív tag
Mert így lett kitalálva. Java alapú keretrendszer. És azért a telók hardvere bőven tart már ott, hogy képes legyen könnyedén futtatni a VM-et és a rá épülő rendszert, ráadásul a standard javás környezetekhez képest az Android csökkentett eszközkészlettel dolgozik, bár ez így megfogalmazva elég nagy marhaság
Az előnye például az, hogy a fejlesztéshez nem kell egy hajmeresztő nyelven és keretrendszerben dolgozni, már amennyi csekély ismerettel rendelkezem az Objective-C-ről -
pcsabat
őstag
azt valaki meg tudja mondani, hogy Omega ROM-ból melyik volt az utolsó (v47 vagy v48) ahol még nem volt variálás az új modemmel és az EFS partícióval? A 49-t nem merem felrakni, nem vagyok annyira power user, mint az urak zöme itt, de omega-ra pár fícsör miatt lenne szükségem.
-
trigorin
aktív tag
Az volna a kérdésem, hogy egy 4.2.2-es romról hogyan tudok a legkönnyebben visszatérni egy 4.1.2-re. Nyilván eslősorban az sd kártya átszervezése miatt aggódom, de, ha van egyéb probléma is ezzel kapcsolatban, kérlek, világosítsatok fel. Köszi.
-
znagy69
őstag
válasz trigorin #66127 üzenetére
Ha gyalulni akarsz, akko r3+1 file-s romot töltse le. Én T-s romot szoktam felrakni, és ilyenkor (lehet nem kell) bootloadert is beteszem odinba, valamint pit és repart pipa. Eddig minden alkalommal hibátlanul lefutott, utána azt raktam amit akartam. De a tiszta telepítés soha nem árt szerintem. Időt nem veszítesz, mert 3 perc roottal ha kell.
pcsabat Nem kell félni semmitől, már írtuk itt is többször, ha MGx modem miatt aggódsz, akkor, ha átállsz MGx-ről csak a modemet kell visszarakni és IMEI helyre áll.
[ Szerkesztve ]
-
Gabe123
aktív tag
Szisztok. Gyári 4.1.2-ről független (spanyol) gyári független magyar 4.1.2-re kéne frissítenem egy S3-at(a teló magyar csak ezt a rakták rá). Tudok adni valami leírást ehhez. Eddig ezt találtam, gondoltam rákérdezek jó e. Első hozzászólás nem jelenik meg. Előre is thx.
[ Szerkesztve ]
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
legenda
válasz scream #66130 üzenetére
kérdés, hogy mennyire fontos a moddolt firmware verziók megléte?!?!
azért több dolog is bőven az lte verzió melett szól, például a dupla ram (s3 = 1 gigabyte, s3 lte = 2 gigabyte), hogy csak a legfontosabbat említsem.
az s3 lte kontra s4 mini már más tészta kicsit, mert az s4 mini esetén 1.5 gigabyte ram adott.
amennyiben s3 lte vagy s4 mini van tervben, a sima s3 megvételén már ne gondolkodj, legalábbis szerintem.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
Nekem mindig az a bajom, hogy szivesen nyustolnem az aktualis legdurvabb, legjobban osszerakott cuccot. "Szerencsere" a tesztek/videok hamar el tudjak venni a kedvem, igy mar egy eve S3. Tetszene a notesz3, a meret ellenere is, de meg nem szantam el magam. Neha tenyleg betegnek erzem, mennyi idot/energiat beleolok a temaba, amikor valojaban teljesen jora megcsinaltam az S3-at is, nagyon keves hianyossaga van. Racionalis fejjel elegge hulyeseg ezzel ennyit foglalkozni, meg akkor is, ha "csucstelonal ez mar elvarhato lenne" - miert is? Raadasul nekem ingyen volt, szoval iagazan nem kene sirnom... De a topikot igenis megvedenem, nagyon jo arcok vannak itt, akik sokat segitenek. Xar napja mindenkinek lehet. Na, inkabb ijaszkodom.
-
Icetee
aktív tag
Sziasztok!
Amióta megjelent az allshare cast a gallériában azóta baromira belassult a telefon kép nézegetés közben- Állandóan feldobálja hogy hány eszközön tudom megosztani a képeket, holott kikapcsoltam! Hogy lehet ezt végleg leszedni? Néha a futó alkalmazásokból ki tudom lőni de aztán visszajön
Más nem tapasztalt ilyet? -
vwpolopg
őstag
Sziasztok! S3 gyári fólia kapható kék színben bárhol? Mert a másik két színben találtam, igaz azt is csak ebayon, de kék sehol... vagy tud valaki olyan fóliát mutatni nekem, ami olyan mint a gyári, azaz ez:
-
korcsillio
addikt
Fórum elején ha raklikkelek a gyári visszaállítás fülre,hibát ír ki.Kellene a gyári T-s rom,honnan tudom leszedni?
-
borsodika
őstag
-
maci74
tag
válasz korcsillio #66138 üzenetére
"De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"
-
korcsillio
addikt
Köszi a gyors segítséget!
-
FrankMonzano
őstag
Halal van ?
-
nggabi
félisten
-
Varszegig
veterán
válasz FrankMonzano #66142 üzenetére
Elment mindenki a Note3 topicba
-
MrRL19
senior tag
Hello
Valaki tud segiteni ?
Letezik ez a telefonos ?
Dioszeghy s utca 44 2/51
Pinba ker kftGari miatt kerdezem
Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest