Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz Silent77 #66700 üzenetére
Én elhozattam olyan 890 forintért Pick Pack Pont-ra! Viszont barátom ma meg ment a fővárosba,így el is hozta volna!
Én írtam az előbb nekik,hogy jó lenne postázni is?
Kíváncsi leszek a válaszra! Viszont ne tudd meg,hogy egy nagy dobozban volt 20x 10x8 asba rakva,és kibélelve bubis cuccal.
Azt mondta a feleségem,hogy mit rendeltem? Ebbe fólia? Úgy néz ki mint ha legalább egy teás bögre lenne benne.Tehát nagyon korrektek!
Az előző fóliám igaz többe került,és nagyobb márka volt,de közel nem volt így megóvva szállításkor! Holott nagy márka volt! A hátlapomon fenn van még a telefon megvétele óta ,és semmi baja! Viszont az kijelzőre 2 őt rendeltem annó,hogy legyen ilyen eshetőségre! Azt meg .....
Igaz elcseszte a szervizes! Mondhatom,hogy mindkettőt! De megbocsájtva! Nincs harag! Hibázhat mindenki.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Gaabor80
aktív tag
Sziasztok!
Az NFC-tag-ek csak bekapcsolt kijelzővel működnek?
Így nem sok értelme van, ha feloldom a képernyőzárat akkor azon is eltudok indítani bármit..Azt szeretném megoldani, hogy az autóba beszálláskor bekapcsolja a bluetooth-t.
-
sid87
senior tag
válasz apaszka #66699 üzenetére
Most komolyan egy fóliától nem törik be a kijelző? Akkor minek gyártanak gorilla glasst? Mindenki vesz egy ilyet azt kocsival oda vissza járkálhat rajta. Hihetetlennek tűnik.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Tulku
veterán
Üdvözletem, tegnaptól én is birtoklok egy s3-as készüléket.
Kérdésem (biztosan 100-szor elhangzott már) : milyen launcherre érdemes lecserélni a gyárit?
s2-n a next launchert ajánlották anno...nem tudom ez itt is megfelelő-e...Köszönöm a válaszokat!
-
addikt
Én a Nova-t szoktam használni!
There's a device that I've been using called a whoop.
-
foxymaxy
senior tag
én jelen pillanatban a [TSF Shell-t]
használom a mostani kiadás nagyon ott van
sima futás nem akad nem röccen gyors
régebben az LG-t merítette mint állat, most aku idő is normále pluribus unum
-
Tulku
veterán
Köszönöm, Novát feltettem...figyelem hogy dolgozik...
-
Bubukain
senior tag
ha már launcher
az aviate launcher-hez tud valaki kódot küldeni?
bubu0070@gmail.comköszönöm
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Ha a saját töltője helyett (Output: 1000 mA), egy másik töltővel töltöm, aminek az Outputja 1300mA, lesz valami baja, vagy csak gyorsabban töltődik fel?
-
legenda
válasz gameresboy #66729 üzenetére
szia,
némileg gyorsabban töltődik fel, és hosszabb távon nem feltétlenül tesz jót, hamarabb elhasználódik az akkumulátor, de azért nem néhány hónap viszonylatában kell gondolkodni.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz babhun #66731 üzenetére
elvileg leszabályoz, de az a (többlet)munka is melegedéssel társul, amit nem feltétlenül tesz jót az akkumulátornak, illetve ahogy méregettük, tényleg gyorsabban feltölt, ami nem arra utal, hogy semmivel sem töltené többel, mint a gyárilag hozzáadott töltő.
ezért szokták mondani, hogy a szoftveres mérés nem mérés, négy alkalmazással néztük, és mindegyik más értéket mutatott.fl0werstar; az s4 töltője 2A értékű, a többit lásd fent.
nem tölt fel látványosan gyorsabban az s4 töltőjével, és nem lemegszik jobban töltés közben?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
apaszka
veterán
Érdekes dolog ez. A sok tanácsból is az derül ki, hogy minden launcher jobb mint a gyári.
Ez nem vett jó fényt a samura, de ez az igazság. Kitaláltak mindenféle dologgal megáldott dolgot , azután meg mindenki lecseréli annak ellenére, hogy ezzel reklámozták és adták el.
Persze ha szépen és zökkenőmentesem működne , nem így lenne, de sajnos nem sikerült az optimalizálás megint a samsungnak.
Szerk.
Már csak ezért is érdemes kivárni a frissítést, mert azt ítélték, hogy optimalizálva lesz egy csomó dolog benne.
Hát legyen így, de sokan nem hiszünk nekik már. Amúgy is csak ígérgetni tudnak.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
törölt tag
válasz apaszka #66738 üzenetére
Az tény, hogy bármelyiket is választja az ember, TW-nél bármi jobb. Nem gondolom, hogy ez betenne a bevételüknek, de szerintem jól el.szták az SIII-at szoftveresen. Nem tudom, és nem is érdekel, mi áll emögött, de már ég optimalizálni kellett volna rejta mindent. Nagyszerű telefon, de sokkal jobb is lehetne. Lehet romolni, meg minde, és anélkül sem gáz, de nekem csak mostanában esik le, mekkora potenciálja van, amikor az újabb samuk adataival hasonlítom össze. Semmiben sem marad le a hw, és mégis, a különbségekhez mérten, mintha lehúzná az optimalizálatlanság az egészet. Érdekes, hogy itt már az elején sem volt meg a Note3-nál észlelt wow érzés, mindenki rögtön kosztümös romokat nyomott. Én imádom ezt a telefont, de lassan kezd elegem lenni bizonyos dolgokból, és az utódok száguldását elnézve már az sem tetszik, ami eddig megfelelt az igényeimnek. Messze nem az az SIII, ami az SII volt tavaly ilyenkor. Igazából tudom, hogy nem kéne sírni, nagyon jó ez a telefon, de tudom, hogy lehetne jobb is, és szégyen, hogy ehhez ilyen mértékben herélni kell a rendszert.
-
korcsillio
addikt
Frissítés?Mindig változik a dátum,én már letettem róla.Majd az újabbak kapnak új droidot...
Optimalizálás?Az is csak álom marad(sajnos)... -
Bubukain
senior tag
jelzem hogy elfogyott az öt meghívó kódom, úgy rámugrottak páran privátban
örülök hogy segíthettem. -
Bubukain
senior tag
az mitől lehet hogy némely rom alatt olyan zajos, bugyborékolós a hang amikor beszélek.
engem hallanak rosszul nem én őket.
mintha régebben lett volna szó róla hogy a HD hang okozhatja?
de nem találok semmit, illetve hogy hogyan lehetne megszüntetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- Szólánc.
- LG V30 - vezércsel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Túra és kirándulás topic
- Óvodások homokozója
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest