Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Lehet, hogy most hülye kérdést teszek fel,de azt szeretném megtudakolni Tőletek, hogy az S3 tud FM transmitterként működni?Ha igen melyik progival? Előre is köszi."...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, a lite force 6.0 -t felrakta már valaki ? Ami engem zavar az egy olyan hiba, amikor pl könyvjelzőt vagy bármi linket megnyitok fb on vagy bárhol és ki kell választani hogy mivel nyissa meg, kiválasztom hogy opera vagy chrome, de alul ahol az van alap esetben hogy mindig ott az a felirat szerepel hogy " Az S toll le van választva. Mielőtt " az egyszer felirat helyett pedig az szerepel hogy "Beállítások megnyitása " de ha rájuk nyomok az jön be aminek kell nem a beállítások vagy valami, de akkor is zavaró, ja és ha screenshot készítésnél pedig az villan fel hogy HDMI connected.. fura
-
Intel q8200
senior tag
-
Caaabi
senior tag
-
zoli669
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb a ClockworkMod vagy a Team Win Recovery?
-
pedrobike
aktív tag
sziasztok!
van egy sgs 3-am.a napokban arra lettem figyelmes ha életre keltem a kijelzőt,akkor a beállitott fényerőn bekapcsol,és utána hirtelen pár másodpercre nagyon kivilágosodik mintha a full fényerőnél még lenne lehetőség feljebb állitani.ez pár másodperc lehet csak,de rohadt zavaró,nem volt vizben a telefon.cm 10.1 jelly bean 4.2.2 van rajta,
valakinek igy hirtelen egy ötlet mit lehet megnézni szétszedés nélkül?
esetleg fényérzékelö szenzort valahogy tesztelni?
köszi a segitségetGarmin tactix delta F6x Pro
-
pedrobike
aktív tag
nem is akartam szétszedni,de nem szivesen válnék meg a cm10.1-töl,ha visszatelepitem valamelyik februárit azzal helyre jöhet?,mert mostanában kezdte el.
köszi a segitségetGarmin tactix delta F6x Pro
-
lafaty80
addikt
válasz pedrobike #37517 üzenetére
Próbáld ki a gplay-en lévő Android Sensor Box-ot. A light sensor-nál ha erős fény alá teszed, hamar max. fényerőre áll a kijelző, de vissza már csak 30-40mp múlva áll...legalábbis nálam.
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Ronny3
aktív tag
válasz Intel q8200 #37509 üzenetére
Neked van igazad!
Felesleges naponta 3 ROM-ot letesztelni, mert 1-2 dolog nem olyan a gyárin mint amit elvárnánk!Majd idővel javítja a Samu!
MÁS:
Több bajt és munkát csinál magának az ember, ha feltesz egy nem gyári ROM-ot aztán meg valamiért vinni kell gariztatni és előtte meg felkell pakolni min. 3 dolgot meg össze vissza törölni flashelni a telefont.. van akinek más dolga is van ezen kivül, mint ebben élvezkedjen
Azért mert nem vagyok fanatikus ROM-oló még nem vagyok tudatlan sok mindenben, és a flashelésben sem!
Még mindig nem írta meg egyik forumozó sem, hogy hol van másik 4.2.1.es ROM és esetleg 4.2.2-es, de nyilván nem gyáriak és ezért nem
-
Gizmo94
veterán
válasz pedrobike #37523 üzenetére
Nem ismerem a CM romokat, de amit Lafaty is írt, azt is megpróbálhatod, vagy van a LUX alkalmazás, azzal is sokmindent hangolhatsz a kijelző fényerején és a szenzort is jobban vezérli.
MaCS Sokkal gyorsabb lesz, ha egy Titanium Backup mentést csinálsz előtte és onnan visszadobod az összes appot. Rendszeralkalmazásokat nem éri meg, sőt, nem is lenne jó, de a többi mehet, és az egész pár perc..
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Pusztán kíváncsiságból: Nektek mennyi idő egy FULL wipe utáni rendszerfrissítés után újra életre lehelni a telefont?
Mert nekem bizony azzal, hogy visszateszem a programokat (a gyorsaság kedvéért a webes Play-ről) és visszaállítom a beállítások mentéseit jó 2-3 óra is elmegy. Olyan 150 alkalmazást telepítek, játék és multimédiás cucc egyáltalán nincs, témákat se használok és a legtöbb programnak nincsenek elmentendő beállításai.
Ezért csodálkozom azon, hogy milyen könnyen röpködnek a ROM-próbálgaátsok és csereberék.
Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
natë
nagyúr
Fölraktam a legutolsó angol romot, pár Samsung alkalmazást leszedtem, az Iolo auto memory managere települt, nincs memória elfogyás, nincs launcher redraw. Iphone smooth
Jó lenne az a 2 giga ram... -
zoli669
tag
A ClockworkMod és a Team Win Recovery között van valami működésbeli különbség vagy csak külcsínybe különbözik? Tudom az XDA-n részletesen le van írva mind kettő, de az angol tudásom hiányos.
-
Endless
aktív tag
Valakinek nincs elfekvőben egy headset amit nem használ és eladó esetleg?
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
lafaty80
addikt
válasz zoli669 #37530 üzenetére
Alapból touch-os a TWRP.
S3-nál nem használom, de nexus 7-nél van +Setting menü (time zone beállítással, zip-es extrákkal), valamint Advanced menü (file manager-rel, terminal command-dal(tudsz parancsokat kiadni pl.), és adb sideload-dal(Pc-ről tudsz feltolni a telefonra zip-es telepítőt és telepíteni pl.)Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
MODERÁTOR
Kedves Gizmo94 és Ronny3 - elsősorban hozzátok szólnék.
Nincs két napja, hogy a teljes topikot ki kellett takarítanom a szájkaratétok miatt, most újrakezdtétek. Lenne egy javaslatom, mind a ketten elég jól megfogalmaztatok: ha problémátok van egymással, használjátok a privát üzenetküldés lehetőségét - és ne a fórumot szemeteljétek tele a vitátokkal.
Vagy ennél sokkal jobb, ha egyszerűen ignoráljátok egymást.
A következő ilyennél a legutóbbi 1-1 órát 1-1 napra emeljük.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
natë
nagyúr
Az S Voice nyugodtan törölhető ugye? Folyamatosan fut, értelme meg semmi.
A lockscreenen cserélhető az időjárás widget egy 3rd partyra?
-
siralywarez
csendes tag
Szia Ronny3!
Akkor ha most a gyári 4.1.2. ROM-ra, feltenném a 4.2.1-et ami nem gyári, akkor nem kell mentegetnem, wipe-gatnom, hanem feltolom ODIN-nal és kész? Persze azért csinálok mentést a személyes dolgokról.
Sirály
-
trobi28
addikt
válasz trobi28 #37463 üzenetére
A nagy veszekedés közben nem kaptam választ de rájöttem magamtól,ha valaki még nem tudná megosztom szívesen ha tudja mindenki akkor nem szemetelek
siralywarez: Én a full wipe híve vagyok,abba még nem csalódtam,viszont már jártam úgy hogy nem tettem és csinált érdekes dolgokat a vas
[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
seatone
csendes tag
Sziasztok, itt még szűz vagyok, bánjatok velem finoman :-)
Megcsináltam a legfrissebb ROMomat: Sone 5.5 XXEMB3 (lehet, hogy az öregek ismerik a nevem)
Lehet itt a fórumon publikálni? -
mycso
veterán
válasz siralywarez #37546 üzenetére
De, kell a wipe.
Főleg ebben az esetben, ha custom romot raksz fel, ezt általában említi is minden készítő a saját romjának leírásánál.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Ronny3
aktív tag
válasz siralywarez #37546 üzenetére
Így van
Nekem sem lett semmi bajom belőle, mert gyári ROM-om volt fenn és akkor nem lesz sok szemét amit wipe-olni kéne..
Nem tilos a wipe, de nekem nem volt bajom belőle, hogy nem tettem meg!mycsonak kell a wipe nekem nem kellett, ennyi...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest