Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyirigo
senior tag
válasz premete #28074 üzenetére
Nekem nincs bajom velük, elférnek a telón. A gyári launcher tetszik nekem, de lehet megunom majd, akkor kipróbálok valami extrát
(#28077) premete: ebben biztos van igazság. Egyenlőre megfelel nekem így, aztán majd később lehet "kertészkedek" én is.
[ Szerkesztve ]
Pixel 7
-
apaszka
veterán
válasz premete #28607 üzenetére
Jónak tűnik! A fiamnak kinyithatós van, ami jó! Nekem az a kocsi gumis, ami szép az de zsebre tenni nem lehet, mert tapad! A munkába Jó mert nem esik le, viszont itthon nem jó! Amit te linkeltél és a feleségem használ az a jó! Szerintem !
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
nggabi
félisten
-
Piwi
veterán
válasz premete #29155 üzenetére
parancsolj:
I9300XXELLC Download (Thanks To SamMobile!)
Base Firmware: I9300XXELLC (4.1.2)
Region: Europe
Country: Spain
Carrier: Unbranded
Build Date: 28 December 2012
Modem: XXELLA
CSC: PHEELL3
Change List: 764725és még ennél is van újabb...szóval kettőt is tudok
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
zozyk
addikt
válasz premete #29184 üzenetére
Ha S3-as telefonja van,akkor szerintem ezzel meg tudod neki csinálni : TeamViewer QuickSupport
-
p2pp
őstag
-
veterán
válasz premete #29593 üzenetére
a vastagitast sajnos el kell fogadni de ha mar teszek ra egy tokot,akkor az adjon teljes vedelmet a karcok ellen! egyebkent akkufedelet meg lehet hozza szerezni, de ha a kromhatasu keretet megkarcolod, akkor azt eleg sokaig nezheted! na azt nehezen tudnam megemeszteni!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Laraxior
titán
válasz premete #29639 üzenetére
Persze, ne AnTuTu-t futtass, mert ott nem nagyon jelentkezik a többletpont, hanem Quadrantot. Azonfelül az energiatakarékosságot kapcsold ki, mert, hiába van húzva a processzor, akkor csak 1000MHz-en fut. Azonkívül állítsd át performance-ra a pegasusq-t, tehát állandóan járjon a max frekvencián. Teszt után visszaállíthatod. Tesztelni mindig közvetlen restart után tesztelj, ne indíts el előtte semmiféle programot. Így kapsz a legtöbb pontot benne, de egymás után kétszer lefuttatva sosem fogsz AnTuTuval hasonló pontszámot szerezni. Bugos szar. Quadrant az jól mér.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz premete #29659 üzenetére
Nekem kb 1500 pont pluszt hozott az 1400ról, 1600ra való CPU órajelnövelés AnTuTuban.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz premete #29664 üzenetére
Ez az aroma telepítő, hogy lehet válogatni. Az Ultima rom is ilyen amit linkeltek feljebb kicsivel. Kb 20 percet rá kell szánni, mielőtt elindulna a tényleges telepítés. Mondjuk 1.2GB-ba vígan fér minden. Nagyobb mint egy WinXP telepítő
-
Laraxior
titán
válasz premete #29666 üzenetére
Itt elég sokan használják, de panaszt még nem hallottam róla. Lite-ről nem beszélt itt senki, csak te. Normális telepítőről van szó, mert kétlem, hogy ez amit te linkeltél az 3-400MB lenne.
Szerk.: Igen, 1.1GB...
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz premete #29670 üzenetére
végülis lehet benne valami, nem ismerem a perzsát, Gizmo mester ajánlására Siyah-ot használok hónapok óta, és hibátlan. semmi gond, restart, ilyesmi nincs vele.
egyedül nekem a boot anim nem tetszik, meg állítólag fogyiban nem a legjobb.perzsát ajánlották még helyette, de ha tényleg ilyen "bugos", akkor szijá-s maradok
szerk.: amúgy nagyon raj ez a fehér S2... jó kis gép, de azért S3-tól látszik, h "gyengébb", főleg kijelzőben, hiába RGB-s...
meg úgy mindenben. patent teló, csak már hozzászoktam ehhez a nagy döghöz, még ha tokbasn is kell hordanom, meg berepedt is a rohadtja...[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
apaszka
veterán
válasz premete #29664 üzenetére
Nekem abból lett elegem,hogy felraktam az Omegát,és pár napra rá frissítettem! Akkor meg jöttek a BUG_ok!
Inkább vissza tértem a gyári Romra,csak van Recoverym,és Rootom + ba! De míg nem mondjátok,hogy x a tuti jó ROM,és tényleg mindenbe tuti,és akár frissíthető,ha van hozzá valami addig nem fogok kipróbálni mást!Bár ezt nem ígérem! 100% raDe az előző Drioidos telómnál,kipróbáltam minden létező ROM ot,és azt mondtam,hogy mind nem jut az eredeti közelébe! --Na ezt nem akarom! A fiammal együtt nyomjuk ezt a típust,,és ő kicsit jobb nálam,(1000 rel )mivel ezt is tanulja,de tényleg nem jutunk vele dűlőre! Én még a SIM első berakása előtt ROOToltam,és ment rá egyedi ROM! Aztán vissza tértem pár kiruccanás után!
A fiam,meg a gyárit használta,s utána ment rá főzött,aztán a gyári,és most vissza a főzött!
???????????????????????????????[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
agent11
tag
premete
Perseus alpha31 (09/01):
Removed my own security fixes and replaced them with the official Samsung one"Magyarul az a változás, hogy az előző próbálkozása helyett visszatette a hivatalos Samsung cuccot.
A changelist-et olvasva itt az történhetett, hogy ő jóval korábban csinált egy fixet és később amikor a Samsung kiadta a hivatalos verziót akkor cserélte ki a fixet a hivatalosra. Valószínűleg az ő verziójával sem volt gond csak mégis a Samsung verziója a hivatalos...
Nem kötözködésből írom, csak szerintem itt ez történt!
-
Gizmo94
veterán
Nem bántani akarlak, távolról sem.. De amíg nem ismersz fel egy alap aroma telepítőt, addig ne alkoss már ennyire sarkos véleményt publikusan a custom kernelekről, hogy tákolmányok... Ha jól állítják be, tudják is,hogy mit csinálnak, egy custom kernel nagyon jó és stabil tud lenni...
agent11 Jól láttad, pontosan ez történt.
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz premete #29812 üzenetére
Ezzel több baj van.. Ugyan nem drága, de egyrészt az eladó nem szállít Magyarországra, másrészt ettől még távolról sem lesz pebble blue a telefon, mert a kéknél a kijelzőkeret is kék, mígnem a fehérnél ezüst és így az összhatás nem lenne eredeti. De a legfontosabb, hogy szerintem egy színváltás miatt egy üveget szétválasztani a digitizertől, melegíteni, széttrancsírozni a telefont egyenesen őrültség lenne.. Ez szerintem csak végszükség esetére jó azoknak, akiknek összetört a gorilla,de megy a digitizer..
zozyk Hát annyiért én is.... Meg amúgy is.. egy plug nem sokba tart.
PS: most néztem a Sóginak írt kommentedet.. Sógi Igénytelen lenne?? A display meg karcolódó? Na a gorilla az éppen nem.. Túlszaturált? Pff... És hogy jön ide a hátlap? Gratulálok ....
Tapaizo kérdése maximálisan jogos. +1
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz premete #29822 üzenetére
Lejárt a szerk, idő.. Még a nem IPS-esre reagálnék... Ha jól tudom az IPS 8 bitjének a 6-tal szemben főként a látószögnél lenne szerepe amivel igazán nincs baj ennél a telefonnál, sőt, nagyon jó a betekintési szög azz S3-nál.. Valamint elvileg még a színmegjelenítésre kellene még dobnia az IPS-nek, de azt meg ígyis túlszaturáltnak nevezted, bár én inkább élénknek és valósághűnek nevezném.. .. Ez enyhénszólva is képzavar, amit itt összehordtál, per igénytelennek nevezni valakit pedig azután kellene, ha legalább megismerted az életben és ez a benyomásod róla, de publikusan abban az esetben sem illendő..
Ez a kommented téged minősített, nem Sógit. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest