- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Z3 nálam 4-6 órákat bírt. Újan vettem, szóval nem volt leharcolva az akksi.
Ugyan azzal a használattal az S8+ alsó hangon 7-8 órát hoz(na, ha engedném teljesen lemerülni).
4-5 óra SoT-ok mellett még nem ment soha 50% alá.
Nyilván az amoled fogyasztásának nem gyengén jót tesz, hogy szinte minden fekete a képernyőn.
Most már a weboldalak háttere is.(#21195) racerx: Ja, meg a napi ~2 óra Spotify, átlag 1-2 óra telefonálás, messenger, youtube, meg ami még jön.
De javasolnám a szövegértés fejlesztését is. A Z3 UGYAN ILYEN felhasználás mellett bírta sokkal szarabbul. -
Digiflex
tag
Sziasztok!
Tudna segíteni valaki?
A kislányunk leblokkolta a párom telefonját, amit mintával lehet feloldani. Most hiába húzzuk rá a jó mintát, azt íreja ki, hogy várj 30 másodpercet... és nem oldja fel a telefont.
Más nem volt beállítva, mit lehet csinálni????
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
peterson1190 #21185 üzenetére
Bízzunk benne.
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
blade4 #21180 üzenetére
Szia!
Az S8+ aksiideje hasonló ehhez, megfelelő optimalizálással. Annyira nem ismerem a P10 Plust, hogy arra egyértelműen válaszoljak, hogy megéri-e váltanod, de ha van valamilyen konkrét kérdésed, arra szívesen válaszolok. Illetőleg ha van bármi olyan dolog, amiben a Huawei-nél úgy érzed, hogy az nem annyira erős, akkor azt meg tudjuk mondani, hogy milyen abban az S8.
-
janosibaja
őstag
Használ vki hangfelvevőt S8-on? Olyat, amelyik pár perc hallgatás után nem dob ki egy jó nagy feliratot a zárképernyőre, hogy egy ideje nem észlel hangot, folytassa-e a felvételt, hanem csendben teszi a dolgát? (A gyári sajnos feliratot dob fel.)
Sajnos akad helyzet az életben, amikor az ember kénytelen bizonyítani azt, hogy mi is hangzott el, s mi nem...
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
peterson1190 #21177 üzenetére
Ha biztosítva van, akkor nem a kijelzőt cserélik tudtommal, hanem a telefont, önrész fejében. Egyéb esetben természetesen a kijelző kerül cserére, de nem biztos, hogy gariban vállalják.
-
blade4
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg p10 plust használok, szerintetek megéri váltani s8-ra róla?
Milyen az akkumulátor ideje az s8-nak?
Nekem vegyes használattal a p10 plusson összejön akár 8 óra is.
-
válasz
Nem bírja ezt a hőkülönbséget? Az vicces....
Akkor mindenkinek el fog repedni, aki kimegy a 23 fokos lakásából, akár a +5 fokba? Mi lesz,ha tényleg hid3g lesz? Mondjuk -20 fok, mint tavaly?Nekem nem repedt el,pedig kijárok én is.
-
dnelb
veterán
válasz
Volt ejtve?
-
peterson1190
tag
Sziasztok!
Remek meglepetéssel várt reggel az S8-am
, hosszában egy csíkban elrepedt az üveg.
Gondolom az nem tetszett neki, hogy tegnap este kimentem a hidegbe dolgozgatni, aztán bejöttem a melegbe...
Ilyenkor ha a Voda cseréli biztosítással a kijelzőt, bukom a vízállóságot? -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Misi1980 #21166 üzenetére
Ha vársz egy pár napot, akkor frissülni fog a gyári Internet alkalmazásod (ha még eddig nem a legfrissebb volt), abban elvileg megkönnyítik a könyvjelző-szinkronizációt. Ha nem kaptad még meg az update-et, vagy nincs türelmed várni, akkor a kolléga fenti linkjére nézz rá.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
avlisz80 #21167 üzenetére
Üdv a csapatban!
Tokot valóban célszerű venni a telefonra, igazából ízlés szerint válassz (csak kerüld a gyári Clear Covert, mert az karcolhat). A fólia már macerásabb, mert nagyon megoszlanak a tapasztalatok az üvegek minőségével kapcsolatban.
Ha van rá lehetőséged, esetleg javaslom egy biztosítás megkötését is a készülékre.
-
Deck
titán
Esetleg van valakinek egy TMH-s gyári romja, amit feltudna rakni drivera?
-
tome0001
senior tag
válasz
bigdady #21172 üzenetére
Én az xprotector-nál vásároltam fóliát, ők S8-ra nem is árulnak üveget, mert azt mondták normális még egyelőre nem létezik. Így én is csak sima fóliát rakattam fel.
Garay Üzletközpont és Piac (Garay Center Üzletház)
1076, Budapest, Garay tér 20.Itt vannak. Ha ott vásárolsz, akkor fel is teszik neked helyben a fóliát.
Én csak ajánlani tudok őket. -
bigdady
nagyúr
Fóliát beszerző helyet tudnátok mondani? Ez az üveg valóban elrontja az érintéseket
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Misi1980 #21166 üzenetére
Szia!
Valahogy így. -
<Lacy85>
addikt
válasz
polonic #21114 üzenetére
Egyelőre nálam sem akar frissülni. A 6.2 bétát feltettem, de már most imádom.
A fekete a gyengém telóknál (sötét háttér, fekete téma), és ebben az éjszakai módban valami kegyetlen netezni.
Az előző verzióban, ami a telefonon is van, még nem volt benne ez a funkció.
Az üzemidőnek meg hatványozottan jót tesz. ~40-45 perc netezéssel merült kemény 4%-ot a telefon. -
avlisz80
tag
Sziasztok!Tegnap óta S8+ tulaj lettem Honor 7-et váltott amit nagyon szerettem,remélem ezzel sem lesz gond!Mondanom sem kell hogy mekkora a különbség a 2 közt...
Starter kittel jött de mindenképp szeretnék rá üveg fóliát és tokot is mert elvileg ez a gyári vagy milyen tok nem igazán megfelelő... -
Misi1980
senior tag
Sziasztok!A chrome böngészöből hogyan tudom átmenteni a samsung böngészőbe a könyvjelzőimet?
-
polonic
félisten
Megérkezett az exomount touch air. Hát ez egy vacak. Kicsúszik a telefon szépen lassan a rázkódástól.
Nemtom milyen autós tartót vegyek, amit lehet szellőzőre is rakni, hogy valamennyire hűtve legyen a teló. -
törölt tag
Aki SwiftKey-t (béta) használ annak mondom, hogy saját téma készíthető benne. 👍
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Ez BTU?[kép]
Szerintem nemA fórumban leírtak szerint csináltam pedig.
-
w333
félisten
-
polonic
félisten
Nekem még mindig nem frissült az internet.
És a play store-os linkről sem tudom letölteni, azt írja nem kompatibilis az eszközzel.
-
hunluigi
senior tag
válasz
badxgirl #21128 üzenetére
Passz! Játszani nem játszom, de ugyan úgy megy minden mint a DeX-en. Utána kell nézni. DeXMAX-ot felraktam így elvileg minden fut nagyablakban. Irányítás nem tudom hogy mennyire megoldott billentyűzeten az említett játékban.
Csupán csak azért jeleztem vissza, mert kb. egy hónapja ment a "vita", hogy működni fog-e a dolog egyáltalán... Egyesek specko. chipeket vizionáltak, aminek hiánya miatt a DeX mód nem fog futni. Na ahogy mi azt mondtuk is páran, nincs itt semmi varázslat. Teljesen ok a cucc.
Erröl van szó
-
darkpower
aktív tag
-
hunluigi
senior tag
Na megjött a Melopow M002
Tökéletesen megy a DeX mód minden nemű mókolás nélkül.
-
-
oil120
senior tag
Sziasztok,
S8-on szeretnék hangalapú gépelt jegyzetet létrehozni, melyet később ki szeretnék nyomtatni. Szerintetek ez megoldható?
Előre is köszi. -
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Szeretném letölteni a Google Pixel XL2 Cameráját az S8 ra. Olvastam, hogy lehetséges mert működik az S8 on is. Akinek van már, segítene, hogy melyik működik a legjobban a mi telefonunkon is, ha lehet egy link-el.
Előre is köszönöm! -
polonic
félisten
Én még nem találom se a play store-ban, se a galaxy apps-ban.
-
hunluigi
senior tag
De most tényleg... megér ennyi vesződést egy béta? Még ha problémás volna a jelenlegi, de nem.
-
tome0001
senior tag
válasz
mediumgecso #21100 üzenetére
én is onnan vettem egy hete az EU-s S8-at. Egy év hivatalos Samsung garival+1 év alza garival. Megbízható cég, sokat vásárolok tőlük.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Van ismerősöm aki onnan vásárolt, korrekt " boltnak" írták le. Viszont ha jól tudom, csak egy év lesz a garanciád, nem tudod majd regisztrálni a +1-évre.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Ha itthon is érvényesíthető a garancia, akkor nagy gond nem lehet.
Elvileg EU-s példányok. -
OCTAMD
őstag
válasz
Szerintem cseh telokat árul
Csak jó drágán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest