Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
$atirka
őstag
Sziasztok!
Beszereztem egy Samsung wezetéknélküli gyorstöltőt, az egyel régebbit, amiben nincs venti!
Kérdés az, hogy ez másnak is így melegszik, ez normális, hogy lassú töltéssel is felfűti a telefont, ami ráadásul nem tűnt túl gyorsnak?
Ha rákapcsoltam a gyorstöltést, úgy már elfogadható lenne a sebessége, kb hőre ugyanaz...
Mondjuk időm engedi, tehát felőlem tölthetem lassan is, de ez károsíthatja a telót? -
Mr.Silkó
veterán
válasz
kaisers
üzenetére
Ha bemész a beállításokba, felhő és fiókok, majd Samsung Cloud, jobbra felül 3 pötty, és nyomsz egy szinkronizálást, akkor se?
A 305-ös hibakód egyébként egy korábbi hiba, ami nem konkrétan az S8-hoz kötődik, hanem általános Samsung felhő szinkronizációs hiba, Google-be beírva elég sok fórumos leírást találni róla, de megoldást nem. Mindenhol azt írják, hogy frissítéssel javítják a dolgot a Samsungnál.
-
leslien
nagyúr
pixel kamera app ot. nem találom... vki segítsen pls..
-
kaisers
aktív tag
Szerintetek az miért van, hogy a Samsung cloud szinkronizàlàs nem működik?
-
<Lacy85>
addikt
válasz
siskad
üzenetére
Szia!
5 hónapja van clear cover-ben éjjel-nappal, de nem koptatott meg semmit.

(#21369) ΞlittlecarΞ: Hááá' ja. Ha meg azt mered mondani, hogy egy baromi drága tech demo, meg rohadtul nem ér ennyit, akkor már egyből troll vagy.

Mondjuk az is sokat elárul, hogy kik kaptak nagyrészt tesztpéldányt... -
siskad
őstag
Sziasztok! Csatlakoznék hozzátok.
Van a telefonhoz egy Clear Cover tokom. Olvastam róla az összefoglalóban és több hozzászólásban is, hogy megkoptatja a keretet, ezért nem ajánlott. Én most egyelőre rátettem, és egyáltalán nem mozog rajta. Szerintetek így is le fogja koptatni, vagy így maradhat rajta? -
törölt tag

Megvették a f*sza kis amoled kijelzőt. Átkeresztelték és belevágtak egyet felül. Gratulálok.
-
polonic
félisten
Feltettem apk mirror-rol, na meg a samsung internetet is. És kapja be ezt a meghülyülést a store

Jó dolog ez az apk-ból install. -
badxgirl
aktív tag
Az xda-s oreo beta discussion topikban magyaráztak valami adb parancsot amivel megindul telón a beta program app....azt próbálta valaki? Lehet vele jutni valamire? Vagy megfelelő csc nélkül felejtős? A csc-t sikerült végül megbűvölni valakinek?
Követem ugyan azt a topikot, de sajna elég vacak az angolom nem sokat értek.
Jobb angolos belekukkolhatna az utolsó pár oldalba...https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/how-to/discussion-oreo-beta-t3694534/page104
-
polonic
félisten
Valami itt meghülyült nálam.
Ezt írtam az androidos topikba:
A skype legfrissebb verzióját mi a fenéért nem tudom telepíteni? Nekem csak a 7.4.xxx verzió van. Holott már a legfrissebb 8.xxx verziónál jár.
Letörölve, kakapcsolva, utána rákeresve a play store-on, csak ez a 7.4-es verzió jelenik meg nálam.És egyszerűen nem települ a legfrissebb.
-
hevepapa
őstag
Csak tippelni lehet, hogy meddig lesz frissítés az S8-ra, de talán jó támpont lehet a Galaxy S5 példája. Az S5 2014-ben jelent meg 4.4-es (vagy 4.2-vel?) Androiddal, megkapta az 5-öst és utána a 6-ost is.Idén nyárig volt hozzá rendszeres biztonsági frissítés is. Szóval kb. 3 évig volt support (voda). A Telenornál az utolsó javítás 2016 novemberi. Ez úgy tűnik elég szolgáltató függő is, mert a holland Telekomnál az utolsó 2017. augusztusi. Összességében én azt tippelem, hogy az S8 is 2-3 évig biztos kapja majd a javításokat. Oreo biztos lesz rá, de hogy 9 is? Azt szerintem még a Samsungnál se tudják.
-
polonic
félisten
Skype-ot, aki használ, annak mi a legfrisebb verziója?
-
nji
aktív tag
válasz
alasoh
üzenetére
Köszi az infot.
Azért gondoltam, hogy a Samsung lassabban frissít, mert az oreo kapcsán a béta programról lehet olvasni, míg a sony már két telefont is azzal hozott ki (xz1, xz1 compact).Meddig jönnek még majd az S8-ra frissítések? Mert már eltelt kb. fél év. Buherált romokat szoktatok rá tenni?
-
-
N.otorious
senior tag
Nekem ezzel a német frissítéssel megszünt az a hiba, hogy vezetéknélküli gyorstöltésnél ki-be kapcsolgatott a töltés.
-
viera
őstag
válasz
thamasz
üzenetére
Először nekem is a bétát dobta fel.
"Nem kompatibilis ezzel az eszközzel"szöveg volt odaírva de később már feldobta a play áruház,hogy lehet frissíteni.Nem hiszem,hogy azért mert nekem német DBT rom van fent.
-
Mr.Silkó
veterán
-
viera
őstag
Nekem is most frissült a böngésző Play áruházból.

Szerintem nagyon jó az éjszakai mód,ez már hiányzott!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
üzenetére
Igen, én is, csak lehet kicsit félreérthető voltam. A kollega fentebb írta, hogy ő már megkapta a böngésző update-et, mellesleg TMH romra. Bár lehet, hogy félreértettem én is.

-
CsabaZz
tag
válasz
Mr.Silkó
üzenetére
Van egy app, amit rendszeresen használok, a medium.com oldalhoz tartozik. Abban is van egy olyan opció, hogy sötét háttéren világos betűket jelenít meg, és teljesen jól olvasható - talán még olvashatóbb is, meet nem fárasztja annyira a szemet. Bár egy-egy világosabb kép eléggé el tudja rontani az összképet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest