Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabes13
tag
Hali! Tud valaki olyan radio app-ot amin tudom hallgatni a class fm-et es a radio 1-et? Amit hasznalok azen van, csak annyira egyszerű, hogy nem talaltam opciot ha wifirol mobilnetre es vissza tortenik a valtas mindig megall elo kell vegyem a telot es el kell inditsam a radiot.
Koszonom!
[ Szerkesztve ]
Stay Free-Stay Rebel! Fuck the systems!
-
t72killer
titán
válasz RaveForce #12842 üzenetére
Ciklus = töltőre feltesz, tölt, levesz, majd merülni hagyja az akksit a töltés előtti szintig. A kicsi szakaszok is ciklusok, csak a kicsikből jóval többet bír az akksi - de nem arányosan többet. Ergo 25%-os ciklusból nem fog 2x annyi darabot bírni, mint 50%-osból, de ahogy nézem, 50%-osból kb több, mint 3x annyit bír, mint 100%-osból, valahol 50 és 100% között lehet a sweet spot.
#12844: A halott akksi definíciója nem az, hogy 0%-ot tud, hanem hogy 70-80%-nál kevesebbet (BU 70%-os akksit nevez halottnak, samu garifeltételek 80%-alattit).
"Amúgy 1 teljes ciklus azt jelenti amikor az aksit ergo 0-ról ami litium esetén 3.6 V /cella -4.2V/cella 100% töltést jelent. " - definíciója válogatja, ez a BU-s táblázatokra nem igaz, máskülönben elég meredekek lennének a 2-3000-es számok.#12852: Nyilván. Az sgs2-mnél lesz@rtam/sz@rom, ott figyel mellette egy 7$-os kínai akksi, amit 10sec alatt bepattintok ha kell (levett hátlappal ül a teló a tokban). szervizben cserélős akksinál egy picit óvatosabb vagyok azért, nekem egy töltés napokig elég, ergo csak a töltés napját kell kiválasztanom. Amit megtehetek (=nem hagyom csontra lemerülni, lehúzom 95%-os töltöttség előtt, és nem töltöm ultragyors módban) azt megteszem.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
600700
senior tag
válasz t72killer #12853 üzenetére
Szerintem nem er ennyit ez a dolog hogy foglalkozzunk vele. Jok ezek az akku val foglalkozo oldalak de ez az egyik oldala az eremnek. Mondok egy peldat amikor kijott az i5 megvettem 2,5even keresztul napi 2-3x toltottem nyuztam a telefont sem kimeltem es az akku igazabol szinte olyan volt mint uj koraban.Volt egy s3 som anno az ugyanettol 1 ev alatt ko lett az akku. Folos ezt tulparazni lemerult feltoltod kesz. Meg nezegessem mikor tegyem toltore meg huzzam le...Ez egy hasznalati targy erted van. Kopik , amortizalodik ennyi. Ha meg rossz az akku kicserelteted.1-1.5 ev mulva szerintem egy 10 esbol megcsinaljak. De tobbet bir ez mint gondolnank szerintem.nehogy mar az uj tulajnak tartogassam vitrinben...persze vigyazok ra normal keretek kozt. De tulzasba sem kell esni
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
600700
senior tag
válasz t72killer #12855 üzenetére
En azt mondom pl az akku olyan dolog hogy ha gari alatt gari alatt ha utana utana. Ennek az elettartalma fugg attol hogy hasznalom. Ha kell fizetek erte, nem akarok mindent gariban csinaltatni.Szerintem gari ido alatt nem fog behalni az akku.
-
t72killer
titán
válasz Cobra652 #12859 üzenetére
Részemről téma lezárva.
"Ha neked egy töltés napokig elég az tökéletesen azt mutatja hogy szinte semmit nem csinálsz a telefonnal." - LaposTV-m is van, mégse ülök napi 10 órát előtte. Akkor és arra használom, amire kell. Ha nincs kényelmesebb eszköz netezésre/játékra/munkára (laptop, asztali), ezenkívül néha megy a VR, de szintén nem napi rendszerességgel. Család is van, nem élhet az ember egy szemüvegben.
[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
válasz kasaf1 #12862 üzenetére
Én külön biztosítást nem kötöttem rá, úgy voltam vele, hogy a prémium garancia gyors megoldást nyújt majd, ha esetleg kell (eddig nem volt egyik S vagy Note szériás telefonomnál sem szükség rá), de nem így lett. Csak azt sajnálom, hogy teljesen karcmentes állapotban adtam be és nem ennek megfelelően bántak vele. Tapasztalatnak jó, a következő telefonnál megfontolom inkább a biztosítást én is.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz taranis #12865 üzenetére
A bencsmark nem sokat ér, az leginkább a szekvenciális írás-olvasást méri. Telóban még nem 4k-ztam, de pl a gopro is 60Mbps videót csinál és eszméletlenül kényes a kártyákra, amikor a kamerát vettem, öszvissz 2félével tudták garantálni, hogy nem lesz framedrop, és a fórumokon jöttek is a panaszok, hogy xy márkás (samsung) zMB/s-el író (de tényleg...) kártyát tettem bele, mégis droppol.
-
Galahed
senior tag
válasz Akidobos74 #12843 üzenetére
Nemigazán frissités probléma,(eddig sem oldotta meg) kicsit olvass vissza ezt sokan és hosszabban is taglalták. (bár szerintem is lehet javitani szoftveresen a helyzeten, általában akkor fordul elő amikor gyenge a 4G...)
Én addig amig a helyzet meg nem javul áttettem 3G/2G-re a 4G ről, azóta nincs gond.
-
600700
senior tag
válasz taranis #12865 üzenetére
Irtal erdekes dolgokat ne haragudj meg : "22.6MB/s-el tudja írni, az 180Mbps."
Nezzuk akkor az alapoktol: 1 MB = 1024 KByte = 1048576 Byte
1 GB = 1024 MB
1 Kilobit = 1024 Bit = 128 Byte
Szoval annak az atvaltasnak fuss neki megegyszer . Bar nem is ertem mit akartal azzal mondani.
A masik hogy az egy dolog hogy a kartyanak jo az olvasasi sebessege, DE irasban ahogy irtad 22mb/s korul van. Nekem is van ilyen kartyam meg is neztem. A 4K hoz hogy idealis legyen a rogzites minimum allando 25-30mb/s kell. De egyebkent koztudott hogy sdhc U3 kartya idealis a 4K rogziteshez az evo+ pedig sdhc U1.
Szoval nem nem idealis hozza. Lehet rogziti de lehet framedrop benne.[ Szerkesztve ]
-
taranis
addikt
válasz 600700 #12871 üzenetére
Sorry, de nem vagy képben. 22.6 megabájt per másodperc az 180 megabit per másodperc. Írd be googleba: "22.6 MB to Mbit". Az S7 Edge nagyjából 48 megabites videókat rögzít UHD módban, ezt nem én találtam ki, hanem tény. Ez pedig lényegesen kevesebb, mint a 180. De úgy is nézhetjük, hogy a 48Mbit az 6MB, ami lényegesen kevesebb, mint a 22.6.
t72killer : abban igazad lehet, hogy a benchmark mérése több, mint amivel a kamera app írna, de akkora a különbség, hogy a dropot nem érzem valósnak, és én sosem vettem észre, sőt, használtam olyan kártyát korábban, ami összesen 8MB/s-el tudott írni, ott elvileg akkor szanaszét kellett volna dropoljon, de ott sem volt észrevehető
[ Szerkesztve ]
colorizer.net
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz 600700 #12872 üzenetére
4K-ra a standard Narancs Samsung EVO is bőven elég.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Gomez86
őstag
válasz taranis #12875 üzenetére
Valószínűleg azért nincs drop mert a kiírás később történik és rögzítéskor magára a készülékre ment valami pufferbe. Ez nem lenne új dolog...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
600700
senior tag
válasz taranis #12875 üzenetére
Akkor javaslom ezt a tablazatot. Mint lathato epphogy eleg 4K hoz az U1 es kartya elviekben , de mint tudjuk a kartyak nem azt hozzak mint ami rajuk van irva. Az evo+ olvasasban jo de irasban eleg gyenge. Neten van eleg teszt. De te is leirtad kb 22, 6 mb/s a 4K hoz minimum konstans 30kell .es ezt az U3 kartyak hozzak. Nekem pl a kartyamra U3 irasra 60mb/s van letesztelve 36-37mb/s ami 4k hoz eleg. De az evo+ csomagolasan sincs hogy 4k hoz idealis lenne....csak U3 kartyakra van rairva.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz 600700 #12878 üzenetére
Elég az U1.
Én egy EVO 64GB-t használok már pár éve.. A note 4-ben is ez volt, és ez van most az S7E-ben is, és teszi a dolgát minden gond nélkül.
Ha megabájt/s-re gondolsz, az MB/s ha megabit/s-re akkor az Mb/s vagy Mbps.. Azért ezeket ne keverjük, mert eléggé zavaró.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
taranis
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz 600700 #12881 üzenetére
Miért olvassak utána?
Itt van a telefonomban a memóriakártya, vígan videóztam már vele többször 4K-ban.
Arról már nem beszélve, hogy közel sem lesz ekkora bitrátával rendelkező a 4K-s videó..
Sőt, erre lapot húzok, volt olyan, aki jelezte, hogy GoPro-val videózott/videózik ilyen kártyára 4K-ban, minden gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
laci0530
senior tag
válasz Szellem. #12869 üzenetére
Amikor részben javítatlanul visszaszállította a futár, tiszta ragasztófoltos volt a hátlapja, nem vettem át, további javításra visszaküldtem. Tegnap egyeztettem a Samsunggal, hogy a munkalap szerint már karcos is a telefon, így panaszt is tettem, kivizsgálják az ügyet. Addig a telefon ott marad. Ilyen minőségű munka mellett mondjuk kíváncsi lennék (bár igazából már nem, gányolt telefont nem akarok visszakapni), hogy az IP 68 védettséggel mi a helyzet. Majd az elbíráláskor kiderül, náluk van a telefon továbbra is.
Ez a kép van most fenn róla a szerviz honlapján. A szkennerük állítólag karcos, tehát nem teljesen irányadó, de amikor nem vettem át, akkor is tiszta ujjlenyomat, ragasztómaradvány és dzsuva volt.
[ Szerkesztve ]
-
taranis
addikt
válasz 600700 #12885 üzenetére
Csak az baj, hogy amiket írsz azzal félrevezetheted a topic olvasóit. Bemásoltál egy táblát ahol a 4K videó mellé 240Mbps-t írnak, amit ez a kártya nyilvánvalóan nem tud. Te ezt hívod 4K-nak, de az S7 Edge közel sem tud ennyit. Az ő 4K (pontosabban UHD) videója csak 48Mbps-es, amihez bőven elég ez a kártya.
colorizer.net
-
Bossi
őstag
válasz laci0530 #12884 üzenetére
Akinek lehetősége engedi vigye a Váci útra a Samsung szervizbe ott van helyszíni javítás nekem volt ott az S6 kamera cserén profi munkát végeztek...
-
lukoz
aktív tag
Hali!
Akinek már fent az új rom, főleg az olasz romra gondolok, azoknál hogy működik, illetve hol található a samsung cloud? /ugye a Note 7 megjelenésével együtt jött és az s7 edge is megkapta a cloud szolgáltatást/
A galéria már a note 7-ből van, ott van is olyan, hogy samsung cloud-ba mentsem-e a képeket, de az egész teló adatait, beállításait is lehetne menteni, de nem találom sehol. Még samsung cloud mappa vagy app sincs. /vagy csak én vagyok vaksi /Oké megtaláltam. Sorry
A beállításoknál van külön Samsung Cloud[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Aha, szóval ilyennel rögzítik a videoklipeket meg reklámfilmeket. Láttam már többször is, de azt hittem, szimpla nagyobb külső kijelző, de a rögzítést a DSLR végzi.
Ezek szerint nem, a DSLR csak a képérzékelést végzi, aztán az egész anyag megy HDMI-n keresztül a rögzítőeszközbe.
Durva ketyere, ehhez képest nem is vészes a 900 dodós ára. -
taranis
addikt
Jaja fasza cucc, nézegettem én is a 4K-st, csak elég sok rosszat olvasni róla, hogy instabil, fagyogat. De lehet, hogy azóta javították.
Keem1: Amikor ilyet látsz, az amúgy sok esetben tényleg csak egy nagyobb külső kijelző, monitoring célra, többet árulnak el az expozícióról, mint a DSLR.
colorizer.net
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eredeti játékok OFF topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs