Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
Fent van az eredeti samsung fólia, aki felrakta azt mondta eddig ez a legjobb amit látott, én nem mertem neki állni. Minden szép és jó csak sajnos a spigen tok felnyomja a széleit.
Más tokot kell néznem, a fólia jó, szép is, aki ért hozzá könnyen felrakható.
.[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Galahed
senior tag
válasz DominikLázár #12401 üzenetére
Én áttettem 3G/2G-re akkor nincs hiba.
De teljes mértékben igazat adok Plag -nak is, hogy "bekap6ják" a szolgáltatók (vagy a samsung és a többi hasonló LTE modemet használók) hogy egy ilyen drága telefont nem tudok LTE-n használni.
-
-
Sefneni
őstag
válasz vadászcsiga #12376 üzenetére
Jóvanna! Csak félelmetes volt látni reggel, hogy nem annyin van amennyin hagytam.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Joe.36
addikt
válasz 600700 #12403 üzenetére
Sajnos nincs mivel, ezt használom arra is. De szépen rajta van, alig látszik szinte.
(#12407) RicHarD
Én is azt tervezek holnap venni, sajnálnám leszedni, a spigen megmarad tartalékban.
(#12405) DrJaka
Ott nem vállalták, a Speed Shopban rakták fel.
(#12406) leslien
Kipróbáltunk több tokot, nilkin, spigen, ez jó hozzá.
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
t72killer
titán
válasz Richard #12410 üzenetére
Köszi Asszem én is visszatérek hozzá, ezekután fura, h az ultra power saving módban az email appot engedélyezik.
#12409: mégis, mire számítson az ember egy 8magos soc, benne egy aktív moden akár alvó de nem kikapcsolt állapotától? Készenléti állapotban (kikapcsolt képernyő, hívható) a butatelók is ettek ennyit.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
-
harotomi
csendes tag
sziasztok. most komolyan, minek vesz ilyen telefont aki az akku százalákokkal van elfoglalva és mindenféle takarékos módot bekapcsolva butítja a telefonját. komolyan nem értem ezt a remegést.
-
bableves88
csendes tag
Hát én vettem egy 8000 ft-os üvegfóliát és a Spiegen tokom lazán széttörte az egészet. Kemény egy òràt hasznàltam.
-
-
Joe.36
addikt
válasz DrJaka #12419 üzenetére
Én nem szeretem a kinyithatós tokokat, de igen azzal. De ez a fólia arra is jó sztem. Nagyon szépen méret pontos.
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
gyári fólia van most 2 üzletben... Árkád és Westend
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
james008bond
őstag
válasz Richard #12398 üzenetére
Na ezért nem merült, mert hozzá se nyúltál. Mély alvásba került, kilőtt szinte minden háttérben futást, ha jól gondolom. Nálam is ez van, éjszaka, mikor mellettem "alszik" az éjjeli szekrényen...
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
őstag
válasz james008bond #12423 üzenetére
Tisztában vagyok vele. Csak itt mindenki panaszkodik, hogy sokat merül éjszaka. Ezekre írtam.
-
Joe.36
addikt
válasz leslien #12422 üzenetére
Sajnos ha a fóliát felnyomja a tok a sarokban akkor többé nem tapad vissza rendesen. Még azt tapasztaltam hogy picit rontja a használati élményt mert nem olyan jó mint a gyári üveget nyomkodni. Lényeg hogy ha nem gyári a tok ne tedd rá mert lehet hogy a sarokban nem fog tapadni.
-
Burt1793
veterán
válasz james008bond #12423 üzenetére
Bekapcsolt nettel, napközben az Android rendszer és az Android operációs rendszer a sok futó folyamat miatt pörög, pedig a legtöbb google-os és rendszer mentő/helymeghatározó/monitorozó programot kilőttem. Nap végére mégis 3-4 óra futást ír az aksikezelő. Ez ellen tudsz esetleg valamit?
A telenoros telefonok mennyivel később kapják meg a frissítést a függetleneknél?
A kamera 1080p60fps-ben gyengébb minőségű képet vesz fel, mint 30 fps-sel? Vagy csak az nem tetszett neki, hogy biciklizés közben vettem bicikliseket? -
-
torokmate
csendes tag
Sziasztok, napokban gazdája lettem egy s7 edge-nek. Első " problémám" az akkuval van. Tudtok abban segíteni, hogy ~24 h készenlét + 3 óra 20 perc kijelző idő elég kevésnek tűnik nekem. Amiket használok: facebook, messenger, chrome, youtube és kb erre használtam összesen. Előre is köszi a tippeket segítséget. Ez eléggé elmarad a 2 napos készenléttől + 5-6 órás kijelzőidőtől. Telekomos a készülék, lehet megérné feltenni egy független ROM-ot?
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Hozzáértők válaszát szeretném megtudni.Sok videót nézek youtube-n, illetve élőben is tapasztaltam, hogy a fele annyi RAM-al rendelkező Iphone nem tölt újra olyan sűrűn alkalmazást, hanem 'háttérben" tartja, illetve onnan tölti be. Ennek mi az oka, illetve ezen javíthat-e az android?
Nem zavar csak kíváncsi vagyok miért....Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
600700
senior tag
-
600700
senior tag
A teljesen mast ugy ertem hogy mas az elv alapjaiban. Miert kellene ujrairni barmelyiket is?? Googleban olvass utana hogy mukodnek kicsit hosszu lenne ide leirni. Egyebkent en sajat tapasztalatbol azt mondom az S7 multija sokkal jobb mint az 6s- en.Az apple szerintem szoftveresen es hardver ugyileg kicsit elhanyagolta magat. Munka Pityu halala ota boven...
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
james008bond
őstag
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #12435 üzenetére
Névlegesen több is..
-
nordican
tag
Sziasztok, a napokban nálam is befigyelt egy S7 edge. Egyelőre ismerkedünk, de ami rögtön feltűnt, és nagyon hiányzik: A kezdőoldal gombja melletti menügomb eltűnt (S3-ról váltottam), ez nagyon hiányzik, de ami a nagyobb baj, hogy néhány alkalmazást nem tudok használni emiatt (pl. SimpleReminder). Merthogy azzal lehetett a helyi menüt elővarázsolni. Ezt tényleg nem értem, mert hasznos volt, a megnyitott alkalmazások meg rohadtul nem érdekelnek.
A másik - kisebbik - baj, hogy a főkapcsoló gomb hosszú megnyomásakor nem jelenik meg a némítási opció, tehát mindig fel kell oldani a telefont, és úgy levenni a hangját. Még kisebb baj, hogy a hangerőgombbal csak a csengetés hangja jelenik meg, ki kell bontani, ha pl. az értesítéseket akarom némítani. Ezekre van valami gyógyír? -
nordican
tag
válasz vadászcsiga #12448 üzenetére
De jó, a legnagyobb baj megoldva, köszi!
-
Ákkk
addikt
válasz nordican #12449 üzenetére
Ha felrakod a good lock ui-t ott a hangerő le esetében tudod rezgő és néma üzemmódba rakni.
Kicsit hasonlítani fog a stock androidra és személyre lehet szabni.
Itt el tudod érniA technika nem az agy helyettesítő terméke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Huawei Watchfit 3
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
- Apple watch Ultra megkímélt 2026.01.18-ig jótállás névre szóló számlával!!!
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Apple Watch 8 44mm Red Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3795
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest