Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:31:37

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21390) kemdom válasza tylerddd (#21389) üzenetére


kemdom
tag

Bár én most váltottam S21 Ultrára, leírom, mit tettem az aksimért:
- Quick switch panel: Wifi, Mobilnet, BT és NFC always on, Sync szintén, helyszolgáltatások csak ha szükséges ( navi/olyan helyre megyek, ahol esélyes, hogy szükségem lesz a find my samsungra :DDD ). Nekem az Always on Displayem olyanra volt állítva, hogy nem always on, hanem hozzáérek a kijelzőhöz, és asszem 10mp-ig mutatja ( mellesleg ez kicsit olyan, mint a hajtogatós telefonoknál, ha meg akarod nézni, kommittálnod kell hozzá, így nem idegesít a szemed sarkából, hogy "csak meg kéne nezni azokat az értesítéseket, amik ott virítanak az óra alatt" )
- Appok: Samsung weather kilőve, elég 1 értesítés arról, milyen az idő ma. Facebook app letiltva, microsoft appok a számomra szükséges office appokon kívül tiltva/törölve. Minden alkalmazásnál, amit csekkolok sűrűn, de nincs szükségem folytonos értesítésekre, notifocation letiltva, hattérben futás letiltva. ( GMail app az egyik olyan, aminek a szinkronizáció letiltása nekem - bár lehet placebo - úgy tűnt, sokat segített, és amúgy is felnézek a cégesre óránként, a személyesre meg napi ~2-szer.

"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || Honor 8 Midnight Blk. - - > Mate 9, :) - - > Galaxy Note 9/DS 6/128GB --> Galaxy S21 Ultra Phantom Black 12/256GB - Galaxy Buds 2 - Galaxy Watch Active 2

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.