- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amiga A500 - A régi barátnő
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
válasz
Mikulásbá #11456 üzenetére
Köszönöm a tippet, de eszemben nincs fülest venni. Órát szeretnék venni...
Zenét sem hallgatok, pláne nem futás közben; gyűlölöm, ha be van dugva a fülem (vagy rajta van; mindegy). Kint futok a természetben, imádom, hogy nyugi van körülöttem... Na meg isten ments, hogy felvegye automatikusan... 🙃
Igazából már kinéztem az új órát (ez viszont kell; a diszkrét értesítések miatt - mailek, üzenetek, hívások... oktatás, megbeszélések közben nagyon jó!), és a kiszemelt tudja a hívásfogadást is. Ezért kérdeztem, hogy mire számíthatok. Igazából megvoltam eddig is enélkül, és ha nem jól kezeli a telefon a dolgot (több bt-s kihangosító eszköz), még az is lehet, hogy nézek mást.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest