- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoJoe
senior tag
válasz
Plazmacucci #13393 üzenetére
Ez könnyen lehet, más területeken is gyengélkedik, pl hálózatok. Hiába cseréltem szolgáltatót nem javult.
Megérett az idő a váltásra. -
-
GeoJoe
senior tag
válasz
axlfsi #13374 üzenetére
Nem teljesen értelek, ez a felső kategória, sajna megjelenéskor ennyibe kerülnek.
Az ajándékot arra írtam, hogy 530 helyett 300 körüli árra lehet kihozni, ennyiért szerintem ajándék. Akinek ez sok pénz az majd vár karácsonyig vagy vesz egy A szériát de árakon lovagolni több, mint felesleges.
A note10+ -t már megjelenéskor megvettem így már öreg szegényke. Munkára használom, napi 2-3 töltés is kell neki és mivel lejárt a gari nem szeretném ha megadná magát.
Lassúcska is, egy komolyabb program (vagy pl játék) már megizzasztja rendesen (homeworld mobile már csak low beállítással megy és ott is tud szaggatni).
A kijelző megint szebb lett, azért csak ezt bámulja az ember egész nap. A dinamikus frissítési rátára is kíváncsi vagyok, javulást várok tőle de majd kiderül.
Pénzügyeket is mobilról intézem, ezzel megint megoldva a biztonsági frissítések egy időre.
Tollat minden nap használom, kíváncsi leszek a 3ms-es válaszidőre bár ezzel eddig se volt bajom.
5G - gondolom nem kell magyarázni, KELL a nagyobb sebesség.
DEX gondolom nem változik pedig hasznos, hátha behoznak pár újítást.Engem leginkább az zavar, hogy a telóról való töltés nem gyorsult, ezzel a tempóval sokáig tart a fülest vagy órát tölteni (erre az esetre vettem egy 3-as vezetéknélküli töltőt és azt cipelem ha el kell utazni).
Illetve legyünk őszinték, akiknek imádják a mobilokat azok mindig vágynak egy kis vérfrissítésre
-
GeoJoe
senior tag
Meglestem a bemutatót, itt az idő a váltásra. Tudja vlki h mennyiért számolja be most a TMX a patika 10+-t?
-
GeoJoe
senior tag
Ne feledjétek, 16-kor bemutató
-
GeoJoe
senior tag
Simán ráengedtem, play és galaxy áruház update aztán restart és nincs gond. Mondjuk ha minden jól megy ebben a hónapban már nyugdíjba vonul.
-
GeoJoe
senior tag
-
GeoJoe
senior tag
Nekem csak decemberi biztonsági frissítés érkezett, várakozok tovább.
-
GeoJoe
senior tag
Vagy várj még megjön normál módon :)
-
GeoJoe
senior tag
válasz
Tommy-1998 #12558 üzenetére
Másnapra kész de tanulj a hibámból, hogy ne 2 hét legyen: rendeljék meg előre a kijelzőt és akkor add be ha megjött. (Már ha ezt így engedik persze. Rengeteget vártam arra, hogy szerezzenek egyet és a cseretelefonom egy roncs volt)
-
GeoJoe
senior tag
válasz
Tommy-1998 #12555 üzenetére
Ha összetörik akkor összetartja és nem hullanak szét a darabok
Nekem 100 körül volt a ses-be de teljes házat is cseréltek, nagyon elégedett vagyok. -
GeoJoe
senior tag
válasz
banuszzs79 #12544 üzenetére
Szerintem ez normális, nekem is ilyen.
-
GeoJoe
senior tag
Mivel nem volt rendes utód és picit megugrottak az árak így én is leálltam az évenkénti cserével...
...de azért ne legyen már ördögtől való ha az ember besétál és megjelenéskor teljes áron elhoz egy telefont. -
GeoJoe
senior tag
válasz
gjoco1 #12323 üzenetére
[link]
"During Samsung’s 52nd annual shareholder’s meeting, DJ Koh, co-CEO of Samsung’s IT and Mobile Communications division, mentioned that it might be difficult for the company to launch the Galaxy Note 21 series this year due to a severe shortage of chips and the clash with existing products (the Galaxy S21 Ultra). However, he said that Samsung intends to launch a new Galaxy Note model in 2022. DJ Koh also said that launch timelines for next year’s Galaxy Note might differ from previous launches."Szerintem fényévekkel hitelesebb, mint random noname twitter bejegyzések. Saját magatok keltitek a feszültséget teljesen feleslegesen
-
GeoJoe
senior tag
válasz
Probert75 #12222 üzenetére
Megjelenés körül vettem a watch-ot de azóta lecseréltem a 3-ra.
Az óra velem volt 0-24, bármiféle vizet kibír és a mai napig tökéletesen működik, maradt a családban.
Mire használnád? Zenére nem annyira jó de értesítések kezelésére tökéletes.
Ha megveszed akkor azért egy alapos mosás nem árt nekiAmúgy a Watch Active 2 elég akciós most, [link] , 59 és 66e Ft.
-
GeoJoe
senior tag
Mázli, hogy ma szabadságon vagyok, mert ha a telefonon múlt volna akkor nem érek be a munkahelyre.
22-kor úgy feküdtem le, hogy 75% körül volt az akku de ment a hotspot ami használva is volt. Valószínűleg téves az emlékem de nekem úgy rémlik, hogy a hotspot lekapcsol ha 30%-ra esik az akku. Na ez most nem így történt és nem is találom benne ezt a menüpontot. Mivel keverem? -
GeoJoe
senior tag
Köszi a válaszokat! Baja valóban nincs, teljesít ahogy kell de a megjelenéskor vettem, nem szoktak ezek nálam ilyen sok időt tölteni
Hátha beletömködik már a tollat egy Fold-ba, majd meglátjuk.
-
GeoJoe
senior tag
Lassan kihalunk innen. Sehol egy tokos, fóliás vagy sw update kérdés
Szimplán csak nincs téma vagy sokan már váltottatok? Csernélném már én is de az új note még odébb van... azt vettem észre magamon, hogy a tollat egyre ritkábban használom. Lehet sok-sok év után ideje más szériát is kipróbálni -
GeoJoe
senior tag
Kicsit kísérleteztem, hogy nektek már ne kelljen
Az lett volna a célom, hogy a laptopra csatlakoztatott buds+ kezelje a gépről érkező hangokat (zene, slack) illetve mobilról érkező hívásokat is.
Spoiler, nem sikerült. A DEX és a Your Phone is ilyenkor átadja a vezérlést a telefonnak és mivel a buds a laptopra van csatlakoztatva ezért azt nem érzékeli. Elég szomorúLaptop beépített hangszóróval és mikrofonnal megy de ugye nem hangszórón szeretném megbeszélni a dolgaimat.
Samsung:
Why can't I use my Bluetooth headphone on my PC to get calls from the Your Phone app?
The Your Phone app does not currently support relaying a phone call from your Android device to a headset over Bluetooth.Pedig "üzleti" felhasználásnál szerintem ez egy simán elvárható dolog lenne.
Ui.: a your phone nem rossz, próbáljátok ki. Kicsit macera samsung accountot a microsofttal összekötni de gyorsabb és letisztultabb, mint a Dex ha csak a notifikációkat akarod figyelni. -
GeoJoe
senior tag
Pedig Mike-nál a pont csak felhígult itt a közösség
Ez egy üzleti telefon, nehogy már gond legyen havi 6-7000 Ft (Telekom, bárki által elérhető) korlátlan netre. Pláne ha üzleti akkor gondolom a munkahely állja.
-
GeoJoe
senior tag
-
GeoJoe
senior tag
válasz
golyós #10071 üzenetére
Csak ezt találtam róla:
"Filter Provider alkalmazásadatainak törlése (Beállítások➡️Alkalamazások➡️⋮➡️Rendszeralkalmazások megjelenítése➡️Filter Provider➡️Tárhely➡️Adatok törlése), majd ezek után nyissátok meg a Fényképezőt és a jobb felső "szűrő" ikonra kattintva hozzatok létre 2db saját szűrőt."
Btw én azt se tudtam h vannak szűrők..
-
GeoJoe
senior tag
válasz
Gabbana #9440 üzenetére
Nem kell Samsung tv, én is LG-n használom
Ahogy egeret és billentyűzetet sem használok, ha elindítod a programot akkor a telefont touchpaddá tudod alakítani illetve amikor kell akkor megjelenik rajta a billentyűzet.
Javaslom próbáld ki így, mielőtt bevásárolsz.Persze külső perifériák nélkül macerásabb de én csak ellenőrzéseket végzek, nincs szükségem gyors egérhasználatra.
-
GeoJoe
senior tag
Indítsd el a google maps-et és ha jó helyre mutat akkor nézd meg újra
-
GeoJoe
senior tag
Nagyon tetszik az új vez. nélküli DEX. Tegnap lusta voltam hazavinni a laptopot az irodából, helyette otthon a kanapé karfájára kiraktam a mobilt, dex és touchpad indít és ment minden ahogy kell.
Arra van ötlet, hogyan lehetne asztali chrome-ot rárakni? A CH letöltésnél linuxnak érzi magát de azt ugye nem tudja futtatni.(a tabokat szeretném felül látni mint a gépen) -
GeoJoe
senior tag
2 hét elteltével (igazából 15 nap) elkészült a kijelzőcserém. Nagyon-nagyon lassúak voltak samsungék de cserébe a teljes házat cserélték. Most olyan mintha vadonat új lenne
ami jól is jön, mivel 20-ra tuti nem cserélek
-
GeoJoe
senior tag
Még sosem mondtam ilyet de maradok a jelenleginél. Pláne h talán a héten a kijelzőcsere is elkészül így 2 hét után...
A fülesen és órán még gondolkozom. A fold 2 elég jónak tűnik de max a note 20 árát áldoznám rá :/ -
-
GeoJoe
senior tag
Sikerült betörni a kijelzőt
nem halálos de rosszul néz ki. Nem tudom, hogy cseréltessem vagy húzzam ki a note 20ig. Félek szeptember mire azok elérhetőek lesznek..
-
GeoJoe
senior tag
Tévedésből tilják csak az egyik simet (mindkettőt kellene) de szerintem is ez lesz a gond.
-
GeoJoe
senior tag
válasz
Oposzumtoszó #7403 üzenetére
Van rajta nem gyári fólia?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Samsung LC27F390FHUXEN 27 Full HD Ívelt Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest