- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kamerán többször reszeltek, rengeteget változott. Az android 12 jobban néz ki és jobban személyre szabható. Ha ezek nem érdekelnek akkor nem égető az upgrade. Kérdés, hogy a kártyás fizetési lehetőségek mennek e két éves security level-en. Ezt nem tudom, eszembe sem jutna nem frissíteni.
-
-
-
-
-
válasz
Diokhan #13850 üzenetére
Picit nehezebb, az biztos. A kijelzője máshogy van kalibrálva, kontrasztosabb, még természetes színbeállításokkal is, nehezen szokom meg. A 120 Hz isten ajándéka, sosem váltanék vissza 60-ra. Nem akadozik, nem dadog, nem akad meg az animáció, vajsima.
Kamera az már más kérdés. Más, de nem igazán jobb. Az ultraszéles jobb egyértelműen, a széles (fő) kb egál, de semmiképp sem jobb. Nappal picit részletesebb képet készít, ami akár szoftveres különbségből is adódhat. 108 mpx-be fényképezni semmi értelme, ez is alapból 12-re méretez. Ugye van még az 5x tele, ami csak kiváló fényviszonyok között kapcsol be, amúgy a nagyításhoz a főkamerát használja, ha egy kicsit is borúsabb az idő. 2x vagy 3x tele nincs benne, ezért a portré fotó 2x módja is kamu digitális, elég béna. Ja és ami nekem a legjobban fáj, hogy a Note 10-el ellentétben ez nem tud Adobe Lightroom-ban HDR képet rögzíteni... FAIL. Front kamera sokkal jobb.
Az üzemidő kb egál. Hangszórókat sem nevezném jobbnak. Én a jótállás közeli lejárta miatt hirdetem a 10-est.
Nem láttam egyéb értelmes alternatívát úgy, hogy ne kelljen 100+ ezreket ráfizetni. Ha vásárolhattam volna még egy év garanciát a 10-re, megtartom. Néztem biztosításokat is, de mivel még egyet sem törtem össze, nem fogok havi 8-9 ezreket biztosításra költeni. -
Srácok végül lecseréltem a jó Note10-et 20U-ra, de nem biztos, hogy megérte. Azért még itt maradok figyelni
-
-
Annyira felmentek az árak, hogy arra az elhatározásra jutottam, hogy a 10+ nem érett meg a cserére és nincs is alternatívája. Egyszerűen semmi nem ér meg 100-150e Ft többletet.
-
Egyébként azt tudtátok, hogy a Teljesítmény mód még benne van a telefonban, csak más a neve és máshol kell kapcsolni?
Most Speciális feldolgozásnak hívják... De ha bekapcsolom olyan fürge a telefon mint régen. -
-
-
-
-
-
Nézd meg, hogy ha kiveszed, meddig tudod vezérelni vele a telefont távolról. Lehetséges, hogy kinyiffant benne a kondi. De itt is láthatod ha gond van: Beállítások\Speciális funkciók\S Pen\Gyorsműveletek. Ha itt a töltöttséged dobálja úgy, hogy közben benne van a telefonban, akkor kuka a toll. Ebben az esetben kikapcsolod a Gyorsműveletek funkciót, és nem fogja többet kiírni.
-
-
válasz
Pioneer #13743 üzenetére
Most komolyan, mit kell ehhez érteni? Nekem is ez a tok van a telefonomon, a második pontnak meg semmihez semmi köze. Nem baszódunk gagyi üvegfóliákkal, mert semmi értelmük az ég világon. Szarok, sosem illeszkednek, vagy ki van vágva egy kör alakban az ujjlenyomat olvasó felett, és ugyan annyit ér mint egy fólia, amiből akármilyet is veszel, előbb utóbb karcos lesz. Inkább te gondolod túl ezt az egyszerű dolgot.
-
-
-
-
-
Figy, most látom, hogy még mindig benne van az összefoglalóban az a megtévesztő 60 vs 120 Hz dolog. Szedjétek már ki pls., volt aki kereste a 120 Hz módot ebben a telefonban
-
-
-
-
válasz
zitrone88 #13710 üzenetére
Nekem ha automatán felvált a legnagyobb fokozatra, amit nem tudok én beállítani, akkor elég a fényerő napon is szemüvegben. De ha valamiért nem akarja beadni, akkor a kézzel beállított maximális nem elég. Régen rá lehetett húzni kézzel az extra kakaót, ami előtt figyelmeztet, most nem.
-
-
-
-
Tudom, hogy hülye kérdés, de nem tűnik úgy mintha Android 12 óta alacsonyabb lenne a maximális fényerő?
-
-
-
-
90 egy kijelző csere kb, akkor már 130-ert találni ép darabokat az apron.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Februári XEH biztonsági kint van. 170 mega.
-
-
-
-
-
Régen volt az androidban kikapcsolható zajszűrés hívásokhoz. Most ilyen nincs?
-
-
válasz
Willanyasz #13440 üzenetére
Olyan nincs, hogy idő előtt megszűnik a garancia
Olyan van, hogy garanciát kizáró tényező miatt megtagadja a gyártó a javítást. Pl törött készülék, vagy beépített nem gyári alkatrész (ha mondjuk 10e forinttal olcsóbban utángyártott kijelzőt rakatsz bele).
-
-
-
-
-
-
-
-
Annyi bugot fedeztem fel, hogy frissítés óta az üzenetben kapott link chrome-ban nyílik meg, de az nem dobja tovább alkalmazásokba. Eddig ez működött. Most választhatok, hogy a messengerben nézem meg a Youtube videót, vagy böngészőben... Másnak jó?
Egyébként fasza a rendszer, gyors. -
válasz
Tommy-1998 #13298 üzenetére
Biztos rengetegen felrakták Odinnal és reprezentatív lesz az információ amit kapsz...
-
-
válasz
Tommy-1998 #13294 üzenetére
Két órája kaptuk meg ember...
-
-
-
-
válasz
Willanyasz #13261 üzenetére
Szerviz. Szerintem olyan 80-90ért cserélik.
-
válasz
bbendre #13243 üzenetére
"Nem beszélve arról, az egyik legnagyobb piacon azaz az USA-ban 41% felett van az iphone aránya és kb mindenkinek iphone-ja van ->
Ha egy csoport chat-ban kék a színed (android) akkor kb azt hiszik, hogy szegény vagy (ott a Samsung a kínaiak és a latinok telefonja, a Google Pixel meg a Iphone olcsó kistestvére).
Olvastam, hogy valaki a Tinderen Samsung telefonnal látszott a tükörben és a csaj írt neki, hogy nem baj ha nincs pénze neki is csak régi Iphone-ja van (Egy Note20Ultra volt a telefon)
Itt a teljes lista a sikerhez: [link] btw."Ez a legnagyobb faszság amit egy telefon mellett fel lehet hozni érvként. Ha ennek a fele igaz, szánom őket, hogy ezen a mentális szinten vannak.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Mivel 150-ért már ki lehet fogni még garos példányt is és nem tud kevesebbet mint egy 20 ultra, így megéri. Persze ebben a topikban nem nagyon fogunk mást válaszolni
Egy 20 ultra meg használtan is 300 ezer. A sima 20 meg egy gagyi műanyag vacak. Nekem ez már a második 10+ telefonom, mert botor módon lecseréltem egy S20fe-re. Sírva menekültem vissza. -
-
-
Másnak is bugzik a fényérzékelö ha nem ébreszti fel a kijelzőt mielőtt feloldja a telefont? Gyakorlatilag ha egyből ujjlenyomattal oldom és ébresztem a telefont, alacsony fenyerőn marad a kijelző.
-
-
válasz
biker12345 #12768 üzenetére
Nem tudok ebben tanácsot adni, nekem vásárlás óta a gyári van rajta amivel kaptam
-
-
-
válasz
Acheron #12720 üzenetére
Fényképezd le minden oldalról/szögből, letakarítva, hogy a fényben látszódjon a burkolat meg a kijelző állapota. Ha véletlenül hajszálkarc kerülne rá ami jól látható, legyen mit mutogatnod. Elég a pucér telefont leadnod, viheted a dobozában. Fényképezd le a kamera plexin keresztül jól látható módon az kamera lencséket és környékét, mert azt szeretik összetapizni, összekoszolni. Kártyák természetesen ne maradjanak benne. Számla, garlevél legyen mellette. Kb enny.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged