Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2851) b.kov válasza devil-k (#2850) üzenetére


b.kov
senior tag

Ebben igazad van, viszont egy TV-n az esetek többségében szerintem nem túl változatos felhasználói eseteket javarészt lefed a legutolsó (már frissítést nem kapó) szoftver is.

Magamból kiindulva Netflix, YouTube, DLNA, Spotify, HBO Go kombót akkor is vígan használnám évekig, ha sermmilyen egyéb frissítés nem lenne eszközölve a TV-n. Az alkalmazások működnek, a tartalom pedig szokás szerint frissül alkalmazástól függetlenül.

De félre ne értsd, számomra is fontos a hosszú támogatási ciklus. Ebben az esetben viszont kevésbé találom kritikusnak annak hiányát, mint pl. egy jóval bővebb és bonyolultabb felhasználói eseteket lefedő eszköznél (iOS, macOS).

Egyébként mielőtt megszereztem volna a TV-t, totál hülyeségnek tartottam a smart rendszereket, én is csak a legjobb kijelzőt akartam volna kapni adott összegért. VIszont ez a lassan másfél év az ellenkezőjét bizonyította nálam, igenis meg lehet szeretni őket, ha jól össze vannak rakva. :) Ettől függetlenül teljesen meg tudom érteni azt, aki jobban preferálja az ökoszisztémába is jobban beleillő Apple TV-t, és hajlandó kicsengetni a (számomra egyébként túlzó) árát.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.