Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2501) aujjobba válasza bon (#2500) üzenetére


aujjobba
addikt

Nekem is ez a zyxel cucc van, teljesen jó, csak a támogatása xar.
Például plexet és egyéb hasznos cuccokat alternatív módon kell rá felhekkelni.
Kezdőknek vagy akinek nincs ilyesmire affinitása nem tudnám jó szívvel ajánlani, az igaz.

Az SMB mondjuk alap, azt tudja, így jól működik az Infuse-zal, de én jobban szeretem a plexet.

[ Szerkesztve ]

(#2502) Viszlát válasza aujjobba (#2501) üzenetére


Viszlát
addikt

Én ezért (is) kardoskodom a HP Microserverek mellett, elég lett a kínlódásból a NAS-okkal, mindenféle egyedi oprendszer a baromságaival sajátosságaival. Ráadásul nem is drágább mint egy hasonló hardveres képességű NAS, sőt, előtte egy szintén 4-bay ReadyNAS-om volt, ami körülbelül kétszer annyiba került anno. Windows van rajta, úgyhogy semmi hekkelés, semmi kínlódás, elérése rémegyszerű bárhonnan, atomstabil, 2 év alatt csak hardvermódosításkor kellett leállítani. Nyilván nem tökéletes és nem is alkalmas minden helyzetben ez sem, de nekem megváltás volt a NAS-os szenvedés után, vettem bele egy SSD-t a rendszernek, úgyhogy bitang gyors is.

[ Szerkesztve ]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#2503) Snoop-y válasza Clemi (#2498) üzenetére


Snoop-y
veterán

Elerhetoek amugy. Infuse tamogat cloud tarhelyrol torteno lejatszast.

New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

(#2504) Clemi válasza galaxys80 (#2499) üzenetére


Clemi
veterán

Na és azzal vajon mi a szenvedés, hogy a routerre van dugva USB csatival mondjuk egy 4TB-os külső HDD, ami a routeren kap egy önálló belső IP címet és a hálózaton belül minden eszközzel eléred mint hálózati meghajtót? Egyszer beállítottam vagy 2 éve már és azóta semmi dolgom vele. Igaz, mivel USB2-es még, nem egy sebesség bajnok, de az ATV még a 3D filmeket is röccenés nélkül lejátssza róla.

(#2505) galaxys80 válasza Clemi (#2504) üzenetére


galaxys80
veterán

Torrentre például teljesen alkalmatlan. Jobban mondva rettentő korlátozottan.Számomra pedig az alapelvárás volt.

Aujjobba és bon

Én utána olvastam a vásárlás előtt. Tudtam, hogy negyed annyi app sincs rá, mint egy synology-ra. ( jobban mondva rá lehet hekkelni mindent) De nekem nincs is rá igényem. Cserébe harmad áron van hasonló speckókkal.

[ Szerkesztve ]

(#2506) devil-k


devil-k
nagyúr

Én is azt az elvet vallom, hogyha csak média lejátszására kell valami vas, akkor felesleges NAS-t venni. Nekem volt Synology-m, épített NAS-om is, szerencsére már egyik sincs meg. Számomra feleslegessé vált. De számos módon lehet hálózatban filmet nézni Apple TV-n:

1. HDD routerre dugva
2. PC-ről fájlmegosztás
3. NAS
4. Felhő
stb.

Én sajnálom, hogy nincs USB port az Apple TV-re, kényelmi szempontból jobb lett volna, de ebbe sem halunk bele.

- mozi bolondéria -

(#2507) puticsricsi


puticsricsi
újonc

Sziasztok!

apple tv t szeretnék vásárolni ma.
egy régebbi tv-m van, köze sincs a 4K-hoz.
a HD verzió meg a mai napig jó, vagy pedig inkább a 4K-sat vegyem meg?
nem lesz tultolt a képe a 4K nak egy régi tv n ?
persze az ár miatt a HD fele húznék.
Koszi!

(#2508) aujjobba válasza puticsricsi (#2507) üzenetére


aujjobba
addikt

Régi fullhd buta tv van nekem, semmi gondja az atv4k-nak vele.

(#2509) Jegesmaci81 válasza puticsricsi (#2507) üzenetére


Jegesmaci81
aktív tag

A jövőt tekintve jobb vétel a 4k, de ha nem tervezel 4k Tv-t venni a következő 1-2 évben akkor felesleges.

(#2510) puticsricsi


puticsricsi
újonc

Végül a 4K-s lett. Köszönöm a segítséget! 😊
imádom

(#2511) djnice


djnice
veterán

Lehet aláírni akit zavar: [link]
Bár úgy néz ki, Apple-n is csak addig működik Netflix alatt a frekiváltás amíg nem váltanak az új app-ra: [link]

(#2512) bandor válasza Clemi (#2395) üzenetére


bandor
tag

Nem tudom milyen dune-t használtál, de biztos nem a pro 4k-t. A dune pro 4k jukeboxa közel van a tökéleteshez. Egy gombnyomásra ott van az újonnan felkerült tartalomhoz a borító , leírás , minden.Semmit nem kell manuálisan keresni. Nem hibázik annyit közel sem , mint az infuse. Soha nem módosítottam át a nevet ( most már igen , az infuse miatt), ahogy letöltöttem úgy megtalálta sample -vel együtt. A dune jukeboxában , ha rákattintok a borítóra , (legyen az sorozat , vagy film , édes mindegy) látható lesz a tartalom leírás , szereplők , készítők stb.Ez ugye az infuse-nál is így működik.

Viszont a dune-nél, ha rámegyek a szereplőkre , vagy készítőkre, azon túl hogy elolvashatom a főbb adataikat, megjeleníti az összes filmet , amiben addig szerepeltek . Mindezt úgy , hogy különválasztja mi van meg a saját gyűjteményembe ezek közül , és mi nincs. Itt ugyanúgy rámehet bármelyik film borítójára, aztán megnézhetem a film összes előzetesét egy gombnyomásra ,ami a neten kering. Aztán van még egy olyan lehetőség is, hogy az adott napig (naponta frissül) megjelent összes film , borítóstól megvan az adatbázisában kb. az 50-es évektől.Ezekre is rá lehet keresni.

Olyan kérdésem lenne, hogy a második bekezdésben leírtakat tudja-e az infuse jukeboxa is, csak én nem találom? Még csak most ismerkedem vele. Esetleg ezeket az extrákat egyáltalán ne keressem?

(#2513) Clemi válasza bandor (#2512) üzenetére


Clemi
veterán

Nem, valóban nem pro4K-t használtam és jukeboxot se használtam soha, és nincs is igényem és nem is volt soha arra az extra dolgokra amiket felsoroltál. Ha le tudok ülni média tartalmat fogyasztani, akkor megnézek egy filmet és nem a háttér infókat olvasgatom :C Ha ilyesmi infóra van nagy ritkán szükségem, arra ott az IMDB :D
Persze attól, hogy nekem nincs ilyesmire szükségem, másnak tudom, hogy van de az az ő dolguk :)

(#2514) bandor válasza Clemi (#2513) üzenetére


bandor
tag

Hát pedig elhiheted , néha nem rossz dolog megnézni egy adott filmről némi infót, előzetest, ( imdb meg google nélkül) hogy érdemes -e egyáltalán letölteni.Sokszor találok olyan filmet is ,ami a borítója alapján megtetszik , megnézem az előzetesét , aztán már szedem is le, pedig nem is hallottam róla. Persze tudom egyeseknek a kevesebb , néha több. Akkor ezek szerint az infuse-ban ezt nem tudom.
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy az apple tv 4k-n,ha filmlejátszás közben rámegyek az infora, akkor a lejátszott műsor tartalmáról ad információt.Hol tudom megnézni az aktuális képfelbontást , bitrátát, videó módot , kodeket, stb? Dune-nél ezek lejátszás közben , az info gombra előjönnek. Gondolom itt is meg lehet nézni ezeket az infokat valahol, csak nem tudom hol keressem. Köszönöm.

(#2515) Clemi válasza bandor (#2514) üzenetére


Clemi
veterán

Ezek amikre még kíváncsi vagy, mind olyan dolgok, amiket a Dune valóban megjelenített, de az ATV-n ezekre nincs szükségem (mondjuk ott se nagyon volt) mivel elindítom a filmet és működik. A háttérben az ATV összehangol mindent. De visszakérdezek. Na és ha megkapod ezeket az infókat mit kezdesz vele? Állítgatod a TV-n a felbontást, vagy videó módot? Vagy kodeket váltasz (amit nem tudsz amúgy sem)? A Dune-vel előfordult, hogy nem volt hajlandó valamit lejátszani, vagy látványosan laggolt.... mióta az ATV a lejátszóm, minden megy röccenés nélkül, tökéletes minőségben. Akkor minek is kellenének a technikai adatok?
De majd a többiek elárulják, hogy van-e olyan szoftveres felület, amivel ki tudod szedni ezt az infót a média tartalomból, lehet hogy az Infuse is megjeleníti, tényleg nem tudom, mert nem érdekel :)
Ja amúgy meg Netflixezek, a torrent filmek csak nagyon nagyon ritkásan jelennek meg nálam, tényleg csak a nagy nevek, amik máshol nem elérhetők.

(#2516) devil-k válasza Clemi (#2515) üzenetére


devil-k
nagyúr

Hiába is gondolja bárki is, nem tökéletes a Jukebox egyik lejátszó alatt sem. Nekem a Popcorn A400-as, a HTPC-n a Kodi, a Apple TV4K sem talál meg mindig mindent. Az utóbbinál kb. 30 filmből 1 db-ot talál meg rosszul, de ilyenkor egy kattintással lehet módosítani a metaadatokat.

Sosem értettem azokat, akik ezzel annyit tudnak szöszmötölni, hogy milyen borító legyen kirakva egy adott filmnél stb. No, mindennek a kulcsa a helyes fájlelnevezés, amit az Infuse honlapján világosan levezetnek. [link]

[ Szerkesztve ]

- mozi bolondéria -

(#2517) bandor


bandor
tag

Az atv-t én kifejezetten netflixhez , hbo go -hoz vettem. Ezekhez számomra tökéletesen meg is felel. Nagyon tetszik.(egyedül az usb hiánya fáj picit) Viszont ha már van , gondoltam kipróbálom úgy is , mint média lejátszó. A dune-hez nekem usb-n van csatlakoztatva 10 tb hdd. Ezt az atv , hálózaton smb-n gyönyörűen kezeli (mit egy nas). Az info-t azért is meg szoktam nézni, mert azért kíváncsi vagyok a bitsebességre, illetve ha nem 4k-s anyagot nézek , ki szoktam próbálni hogy adott esetben jobb-e a minőség felkonvertálva, vagy jobb-e az 1080p-n. Ehhez nem árt látnom a videó adatait. De igazából ez sem érdekes, mert a kép minőségével tökéletesen meg vagyok elégedve. Csak megszoktam.
Az előzőekben egyébként rosszul írtam.A jukeboxban nem található filmek adatbázisa nem az ötvenes évektől van, hanem 1990-től.Csak nehogy valakit megtévesszek. De azért jó dolog. Tudsz keresni filmekre és sorozatokra , műfaj és évjárat szerint is ( pl rákeresel 1978-ra és kidobja az abban az évben megjelent összes filmet-sorozatot) , plusz nézhetsz róla előzeteseket is.

Az atv hálózati megosztásával picit megakadtam. Azt már írtam, hogy a dune-hez csatlakoztatott hdd-ket elérem vele smb-n, Viszont a laptopom hdd-ét nem tudom megosztani, pedig pont annak lenne számomra értelme. Elvileg látja desktop- mpmquqe néven, de amikor rámennék a mentésre, az ön felhasználónév -jelszó párosa helytelen címen kidob. Windows telepítésnél nem adtam meg jelszót , csak nevet. Azt be is írom , de egyszerűen nem működik.Nem értem mi lehet a gond. Tudna valaki ebben segíteni?

(#2518) blakey válasza bandor (#2512) üzenetére


blakey
titán

Olyan kérdésem lenne, hogy a második bekezdésben leírtakat tudja-e az infuse jukeboxa is, csak én nem találom? - egyelőre nem de a közeljövőben tudni fogja.
Esetleg ezeket az extrákat egyáltalán ne keressem? - de keresd csak lehet, hogy másik app-ban találod meg, Emby/Plex tudja, használhatod ezeket adatbázisnak is.Egyébként ezeket az infókat tableten szoktam megnézni, nálam Emby/Plex szolgáltatja az adatbázist így könnyen és sokmindent megtudok oldani, többek között ezt is.
MrMC valamelyik felszínnel szerintem tudja, de most nem vagyok benne biztos.

(#2517) bandor
Viszont a laptopom hdd-ét nem tudom megosztani, pedig pont annak lenne számomra értelme - ez is megy SMB-n, NFS-en vagy ahogy írtam Emby/Plex-el is.
Windows telepítésnél nem adtam meg jelszót , csak nevet. Azt be is írom , de egyszerűen nem működik.Nem értem mi lehet a gond. Tudna valaki ebben segíteni? - ez a Win f@szsága, abban sajnos nem tudok segíteni, de ott kell megfelelően beállítani a megosztást, macOS-t és NAS-t használok, mindegyik eszközt látja és kezeli.

ui.: Közben megnéztem a MrMC-t és ott ha rámész a színészre akkor megkeresi a médiatárban azokat a filmeket amiben szerepel.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#2519) bandor


bandor
tag

blakey köszönöm. Még erre a hálózati megosztásra kéne rájönnöm valahogy.

(#2520) Csabroncka válasza devil-k (#2516) üzenetére


Csabroncka
addikt

Nekem a Netflix és HBO GO esetén tökéletesen működik a jukebox :))

[ Szerkesztve ]

"in medias res"

(#2521) devil-k válasza Csabroncka (#2520) üzenetére


devil-k
nagyúr

Troll ;]

- mozi bolondéria -

(#2522) atirag


atirag
őstag

Jól tudom,hogy a vidoo formatum beállításánál csak akkor jelenik meg a 4k lehetőség ha ki is tud menni rajta?
Mert erősítőt cseréltem és nem akar 4k kép kimenni sehogyan sem. Pedig elvileg tudja.

(#2523) blakey válasza atirag (#2522) üzenetére


blakey
titán

Kábelnek és megjelenítőnek is tudnia kell.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#2524) MasterMark válasza atirag (#2522) üzenetére


MasterMark
titán

Hát meg Apple TV 4K kell hozzá.

Switch Tax

(#2525) atirag válasza blakey (#2523) üzenetére


atirag
őstag

Elvileg mind tudja. És ha direkt van az apple tv a tv-be kötve akkor jó is. És eddig is jó volt. De most vettem egy pioneer vsx510-es erősítpt ami elvileg szintén tudja,de valahogy mégsem akar összejönni. És beállítást sem találok az erősítőn sajnos :(

(#2526) blakey válasza atirag (#2525) üzenetére


blakey
titán

Csak 4K 30 fps-ig
• 4K signal transfer
– This may not operate properly, depending on the connected equipment.
– 4K 24p, 4K 25p and 4K 30p signals are supported
Illetve 4K-hoz ez az erősítő egy rossz választás volt, HDR-t nem küldi tovább, régi gép.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#2527) atirag válasza atirag (#2525) üzenetére


atirag
őstag

Rájöttem mi a baj. Sajnos nem voltam elég körültekintő és a hdcp 2.2-öt nem tudja az erősítő és így a 4k nem is megy át sajnos.

Blakey: igen . Pedig sokat néztem és tudtam is,hogy mi kell. De nagy betükkel rajta volt és nem tünt olyan öregnek :(

[ Szerkesztve ]

(#2528) BaLee


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Az Apple tv-t be lehet valahogy úgy állítani, hogy alvó állapotnál ne kapcsolja ki a tv-t? Vagy ha nem akarom kikapcsolni akkor csak váltsak tv bemenetre és majd kikapcsol az Apple tv magától? Baromi jó feature, hogy elég az Apple-t bekapcsolni és bekapcsolja a TV-t is de visszafelé ez nem mindig jó, mivel nem csak erre használom.

(#2529) MasterMark válasza BaLee (#2528) üzenetére


MasterMark
titán

csak váltsak tv bemenetre és majd kikapcsol az Apple tv magától?

Mi így szoktuk. Átvált másik bemenetre, az Apple TV meg majd elmegy alvásba amikor akar.

Switch Tax

(#2530) Sickboy25


Sickboy25
addikt

Ha valaki nézi a See című sorozatot, esetleg nem tudja mikor folytatják? Sehol nem találok róla semmit, csak azt, hogy ígérik lesz 2. évad...

[ Szerkesztve ]

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#2531) bandor


bandor
tag

Nem találom a kép beállításai között az automatikust. Talán mert nincs is. Vagy 4k vagy 1080p. Ha 4k állítom be, akkor pl. Netflix fhd tartalmakat felskálázza 4k ra. Viszont fhd n szebb a minőség mint konvertálva 4k ra, főleg projektoron . Mi a megoldás hogy a tartalomhoz megfelelő felbontást alkalmazzon? Nincs kedvem állandóan felbontást állítgatni.

(#2532) devil-k válasza bandor (#2531) üzenetére


devil-k
nagyúr

Szerintem semmi. Nem tudsz mit tenni. A
Netflixen belül nem láttam ilyen lehetőséget.

- mozi bolondéria -

(#2533) bandor válasza devil-k (#2532) üzenetére


bandor
tag

Köszi. Nem is a netflixen, hanem az Apple tv n kéne állítani.

(#2534) blakey válasza bandor (#2533) üzenetére


blakey
titán

Az Apple TV-n állítsd be a 1080p-t majd a megjelenítő megfelelően felskálázza ha szükség lenne rá. Nekem nem hiányzik az Auto, még az asztali lejátszón is fix felbontást állítok be.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#2535) Csabroncka válasza bandor (#2533) üzenetére


Csabroncka
addikt

Pontosan, ugyan ez érvényes a hangra, feliratra és annak megjelenítésére is! Érdekes módon a HBO GO app nem így működik...

"in medias res"

(#2536) bandor válasza blakey (#2534) üzenetére


bandor
tag

Az oké. 1080p van beállítva, így viszont a 4k anyag is 1080p. Nem akarom hogy a vetítő vagy a tv nyúljon bele a képbe.

[ Szerkesztve ]

(#2537) blakey válasza bandor (#2536) üzenetére


blakey
titán

Felskálázásban szerintem az ATV nagyon jó. Ha minden anyagot eredeti felbontásban szeretnél megjeleníteni akkor egy másik eszközt kell keresned.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#2538) bandor válasza blakey (#2537) üzenetére


bandor
tag

Vagy marad az állítgatás

(#2539) blakey válasza bandor (#2538) üzenetére


blakey
titán

Vagy átnézed, hogy mi miatt tűnik rosszabbnak. A saját 1080p-s anyagok is rosszabbak? Nálam rendben vannak, sőt a kisebb felbontásokat is szépen skálázza. MRMC vagy Infuse-t használok. Netflixet jelenleg nem használok.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#2540) galaxys80 válasza blakey (#2537) üzenetére


galaxys80
veterán

És ha az erősítőn is be van kapcsolva a felskálázás, akkor melyik végzi el valójában?

(#2541) bandor válasza blakey (#2539) üzenetére


bandor
tag

Ugyanaz az 1080p anyag saját felbontásán tűnik jobbnak. Érdekes módon 4k ra skálázva nem tűnik olyan részletesnek. Minimális alig észrevehető különbségről beszélek. Lehet sokan észre sem vennék.

(#2542) blakey válasza galaxys80 (#2540) üzenetére


blakey
titán

És ha az erősítőn is be van kapcsolva a felskálázás - ott ne legyen semmilyen felskálázás, nem jó ha több eszköz végez különböző beavatkozásokat, az erősítők nem túl jók felskálázásban.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#2543) blakey válasza bandor (#2541) üzenetére


blakey
titán

Tudom miről írsz, a programok között is van különbség, MrMC vs. Infuse vs. Plex vs. Emby viszonylatokban is tapasztalható, azért kérdeztem, hogy minden esetben ez a tapasztalat vagy inkább Netflixnél látod a különbséget?

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#2544) bandor válasza blakey (#2543) üzenetére


bandor
tag

Megnéztem infuse-al is és netflix-el is. Ugyanazzal a forrással 1080p anyag képe szebb ,élesebb 1080p-n mint 4k-n.Tévén és projektoron is .Az erősítő és a megjelenítő sem nyúl bele a képbe , csak az apple tv-t állítgattam.Eddig ugyanazzal a forrással, jelenettel nem próbáltam összehasonlítani a kettőt, de így már látom a különbséget.Érdekes nem gondoltam volna, bár olvastam olyan írásokat, hogy ne skálázzuk fel a forrást, mert nem lesz jobb a minőség , sőt. Most saját magam is ezt tapasztaltam.

(#2545) devil-k


devil-k
nagyúr

Van lehetőség arra, hogy az előző verziót visszaállítsam? Ez a 13.3.1. mindent szétcseszett.

- mozi bolondéria -

(#2546) MasterMark válasza devil-k (#2545) üzenetére


MasterMark
titán

MI mindent?

Switch Tax

(#2547) blakey válasza devil-k (#2545) üzenetére


blakey
titán

Nincs, mi történt?
Én még nem frissítettem.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#2548) devil-k


devil-k
nagyúr

Megjelenítő: Epson EH-TW9400 vetítő
Erősítő: Denon X4400H
Kábelek: 10 méter AQ Cinnamon, 2 méter AQ cinnamon

Bekötés:
vetítő ---> 10 méter AQ cinnamon --> erősítő ---> 2 méter AQ cinnamon --> Apple TV4K.

A tegnapi napig a max. felbontáson (4K HDR) ment az Apple TV 4K, semmi probléma nem volt.
Viszont a frissítés óta nincs kép, csak hang. Ha kikapcsolom az erősítőt, akkor látom az Apple TV képét, de csak 4K SDR-ben, mihelyst átállítanám 4K HDR-re, akkor zöld lesz a kép (eddigi ilyen nem volt). Azt hittem, hogy az erősítőnek van valami baja, de nem. Végigpróbáltam más HDMI portokat is és ugyanez a jelenség, még a TVOS menüt sem hozza be, sőt az erősítőnek a setup menüjét sem. Mihelyst áramtalanítom az Apple TV-t, akkor már az erősítő menüje is megjelenik.

A kíváncsiság kedvéért rádugtam a PC-met, azzal semmi gond nem volt, minden bejött rajta.

Ezt végigzongoráztam:
[link1]

[ Szerkesztve ]

- mozi bolondéria -

(#2549) blakey válasza devil-k (#2548) üzenetére


blakey
titán

Na, a 13.3.1 még csak béta állapotban van, azt tetted fel?
Nálam még csak 13.3 érhető el.
4K/SDR/yCbCr/444-re van állítva? Próbálj ki más módokat/felbontásokat.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#2550) devil-k válasza blakey (#2549) üzenetére


devil-k
nagyúr

Az Apple TV4K újrahúzása megoldotta a dolgot... Valami nem tetszett neki.

- mozi bolondéria -

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.