Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2517) bandor


bandor
tag

Az atv-t én kifejezetten netflixhez , hbo go -hoz vettem. Ezekhez számomra tökéletesen meg is felel. Nagyon tetszik.(egyedül az usb hiánya fáj picit) Viszont ha már van , gondoltam kipróbálom úgy is , mint média lejátszó. A dune-hez nekem usb-n van csatlakoztatva 10 tb hdd. Ezt az atv , hálózaton smb-n gyönyörűen kezeli (mit egy nas). Az info-t azért is meg szoktam nézni, mert azért kíváncsi vagyok a bitsebességre, illetve ha nem 4k-s anyagot nézek , ki szoktam próbálni hogy adott esetben jobb-e a minőség felkonvertálva, vagy jobb-e az 1080p-n. Ehhez nem árt látnom a videó adatait. De igazából ez sem érdekes, mert a kép minőségével tökéletesen meg vagyok elégedve. Csak megszoktam.
Az előzőekben egyébként rosszul írtam.A jukeboxban nem található filmek adatbázisa nem az ötvenes évektől van, hanem 1990-től.Csak nehogy valakit megtévesszek. De azért jó dolog. Tudsz keresni filmekre és sorozatokra , műfaj és évjárat szerint is ( pl rákeresel 1978-ra és kidobja az abban az évben megjelent összes filmet-sorozatot) , plusz nézhetsz róla előzeteseket is.

Az atv hálózati megosztásával picit megakadtam. Azt már írtam, hogy a dune-hez csatlakoztatott hdd-ket elérem vele smb-n, Viszont a laptopom hdd-ét nem tudom megosztani, pedig pont annak lenne számomra értelme. Elvileg látja desktop- mpmquqe néven, de amikor rámennék a mentésre, az ön felhasználónév -jelszó párosa helytelen címen kidob. Windows telepítésnél nem adtam meg jelszót , csak nevet. Azt be is írom , de egyszerűen nem működik.Nem értem mi lehet a gond. Tudna valaki ebben segíteni?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.