Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
Nos nálam úgy néz ki , hogy hardveres a probléma Megcsináltam a downgrade et miui10 re és ugyanúgy rossz a proxy szenzor. upgrade 11 re , dettó. Majd feltettem az EU ROM ot, szintén nem működik. Itt viszont ki lehet kapcsolni.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Trooper82
üzenetére
Én is azért vettem ezt, mert az Android one fapados szer volt. MI A1 et használtam ez előtt. A korábbi telefonjaimat állandóan ROM-olgattam, de ma már nem vonz ez. Csak egyszerűen használni szeretném a készülékem. Erre tessék...Most vissza állok MIUI 10 -re és addig maradok is azon, amíg nem olvasok egy jó 12 ről. Sajnos én sem tudom mire váltanék. Talán hüvej, de az is indoklotlanul drágább a Xiaomihoz képest. A Xiaomi besokallt a telefonokkal és ez a használhatóság rovására megy, sajnos.
-
WOT-H-A-C
veterán
Igen, sajnos közbe rájöttem. Megpróbáltam most egy local update-et gyári reeco-val. A downgrade et nem engedi sajnos. Utána ugyanígy local update- el felraktam a teljes 11.09 es ROM-ot , nem csak az ota patch-et. A hiba megmaradt. Úgyhogy én is oda jutottam, hogy ha pc közelbe leszek, akkor fastboot ROM megy fel.
Köszönöm, hogy válaszoltál!

-
WOT-H-A-C
veterán
Urak, tud valaki linkelni egy leírást gyári ROM downgrade -hez? Vissza akarok állni MIUI10 re. Bootloader nyitva, recovery gyári.
-
WOT-H-A-C
veterán
Global 11.09 ...a hajam még mindíg tart...és proxy szenzor bug is meg maradt.

-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
Mi a megoldás erre segítsetek pls
-
WOT-H-A-C
veterán
Sziasztok! 11 esen nekem is előjött a probléma a kijelzővel hívásoknál. global 11.0.7.0 stabil.
Hívásnál lezárja a kijelzőt és ha a másik oldal nem teszi le, akkor csak kikapcsolás segít. Telekom-os garis készülék, elküldtem már szervízbe ezzel a hibával. 3 napja jött vissza, azóta nem jött elő a huiba a mai napig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- További aktív témák...
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest