- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisbocs06
tag
Sziasztok ! Redmi note 8t telóm van vodafonos kb 3 hete , az utóbbi pár napban észrevettem hogy olyan mintha egyszer csak elmenne a telefon kijelzőjének a kontraksztrja minden világosabb egy kicsit , talán a messengerbol vissza lépés után , újra indítás után újra teltebbek a színek .Ez vajon mitől lehet ? Eddig kétszer csinálta 4-5 napon belül .A másik hogy egyik nap felajánlotta az újabb miui-t 11.0.9 volt asszem ranyomtam hogy letöltés a háttérben , nem is foglalkoztam vele gondoltam csinálja a dolgát bevan állítva hogy mobil neten is frissitse de semmi se történt , beállításokban frissiteseknel csak a 11.0.7 es látja és automatikusan elkezdi letölteni ...ma engedtem neki és gondoltam tegye fel újra , szépen megcsinálta újra is indul a telo stb gondoltam hátha ezt a kijelző dolgok orvosolja , meglátjuk .Mi a véleményetek ? Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
- Könyvajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest