Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz
enginev3.0 #16248 üzenetére
Számoljunk azzal , hogy kell és maximum 2
Pomtosabban: 2db Samsung TV Plex Cilent használata, de ha nagyon ki lenne maxolva akkor 3
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
Lokálisan használom a plexet viszont van egy üres szobám ahova az az ötletem támadt, beraknék egy PC-t és vezetéken kiengedném távoli elérése 24/7-ben.
Mi a minimális CPU VGA követelmény ha 4K HDR tartalom is van letöltve? -
blakey
titán
válasz
forintuser #16242 üzenetére
Elég sok tartalom változott, cserélődött, nálam nem jelentkezett probléma. Nekem az van fent több, mint 1 hónapja, amit te csak most telepítettél.
Mindig a legfrissebb van fent.
-
blakey
titán
válasz
forintuser #16239 üzenetére
December 19 óta fent van, alapból a bétákat is telepítem, nincs vele semmi problémám.
-
Mano66
senior tag
válasz
forintuser #16239 üzenetére
Kösz. Pont jó.
Ment egy "Metaadatok frissítése" és minden jólett. -
Mano66
senior tag
válasz
forintuser #16237 üzenetére
Kérhetnék linket.
-
masvilagx3
tag
Sziasztok.
Élő tv-nél van arra mód hogy a tárhelyemen lévő xml file-ról adott idöközönként frissitse az epg-t vagy mindig manualisan kell csinalnom
.
Köszönöm -
Mano66
senior tag
válasz
forintuser #16233 üzenetére
Akkor nem egyedi hiba. Jobban örültem volna ha csak valamit nem állítottam be jól.
-
ErMi0129
csendes tag
Sziasztok!
Minden megjött, faszán dekódol az intel n100-as gpu-ja.
Publikus ip-t is kaptam, tudok portot is nyitni. 32400 pipa
Viszont Samsungban van a File Manager-be hálózati tároló, nyitnom kellett egy 445-os portot hozzá, ment is egy darabig, majd Port 445 is closed.
Ez mitől lehet, hogy nem engedi át és csak egy darabig működött?
Előre is köszönöm és szép napot.
-
Mano66
senior tag
Sziasztok.
Bele futottam egy hibába és nem tudom, hogy mi rá a megoldás. Eddig a Plex megtalált minden film tartalmat a NAS-on. Le töltötte a hozzá való borító képet és tartalom jegyzéket. De pár napja nincs tartalomjegyzék és a borító kép is csak a filmből kivágott kép. Semmit nem állítottam a Plex-ben. -
Redlight2
tag
Van esélyem,hogy mkv-ból DoVi képet kapjak? MP4-el nincs gond, az automat DoVi-ban indul. De olyan mkv-ban ahol van hdr sáv nem csak dovi, ott mindig HDR-ben indul.
Force DoVi Profile 7 support bekapcsolás a tv kliensen, segítene a dolgon? -
ugyes
senior tag
válasz
cintula187 #16221 üzenetére
Írd be a 4 jegyű kódot a weben, a megadott linken. Azzal a felhasználóval kell bejelentkezned, amelyiken használni szeretnéd.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
LG tv-n szeretnék a Plex appot beüzemelni. PC-n, mobilon ugyanaz a user van. A tévén a mobillal lefotózva a linkhez a QR kódot sikeres az összekapcsolás viszont más usert rendel hozzá. Hogy tudom ezt a usert megváltoztatni vagy manuálisan a szervert megadni neki? előre is köszi
-
zsocca81
csendes tag
Sziasztok,
egyik napról a másikra megszűnt a metadata automatikus betöltése. Friss epizódokat nem teszi bele a már beolvasott mappába, és a találatok pontosítására sem csinál semmit. Másnál is jelentkezett a probléma? Van esetleg megoldásotok?
Köszi a segítséget -
ErMi0129
csendes tag
válasz
enginev3.0 #16196 üzenetére
Sziasztok!
Voltam a szolgáltatónál plusz egy ezresért kapok publikus ip-t.
Olyan kérdésem lenne még, hogy helytakarékosság miatt, megéri h.265 rippelni?
(állítólag kisebb bitraten "hasonló" a minőség, mint a h.254-en.)Viszont a Plex a tv-n átkódoltatja hw254-re ,akkor elvesztem ezt az előnyt ,csak natívan jobb a minőség.
-
-
Biga123
addikt
válasz
blakey #16206 üzenetére
Próbáltam még régen kihuzigálni a want és igen akkor az authentikáció nem volt lehetséges, ez a része tiszta, DE a pms a nason sose áll meg. + ha már be volt authentikálva pl a tv , akkor se állt meg a lejátszás. Azóta a lan nekem is be van lőve bypass-ra, de mondjuk szerintem dinamikus mobilnetes ip-nél ez kb lehetetlen.
szkutyi: amúgy nálad a port frankón ki van nyitva? és direktben a saját PMS ről játszod le a filmet hálózaton kívülről, vagy esetleg tényleg a plex egyik relay én keresztül, ami tényleg beleszólhat a lejátszásba.
-
szkutyi
addikt
Tv-n kikapcsoltam mind3 audio formátumot, így transzkodol a szerver hangot sima ACC-re...na mármost...néztem.egy.filmet..minden oké volt...tegnao gyerekek néztek meséket, simán megakadt a mese....proci elbirta a kodolast...
Ahogy vissza nyomtam a tv-n az audio típusokat, ment a közvetlen adatfolyam transzkodolas nélkül és nem akadt meg....Most ez mi?egyes filmeket meseket tudna gond nélkül transkodolni a hangot, egyeseket nem?vagy nálam van valami galiba? Maga a minőséget simán tudja transkodolni,.nincs akadás....
-
blakey
titán
válasz
Biga123 #16205 üzenetére
Ez így elég mókás lenne h h a a plex központ leáll lecsapja a nasomon futó PMS t
-
Sajnos, ezért kell beállítani, hogy mely elérések esetén ne legyen azonosítás és így a csatlakozási kérés nem a központi szerveren keresztül történik, hanem közvetlenül a saját szerveredre. A 10 év alatt nálam 2x fordult elő, mindkétszer nem volt beállítva az azonosítás nélküli elérés, első alkalommal nem tudtam róla, másodiknál meg egy friss telepítés előzte meg és elfelejtettem beállítani. Egyébként kipróbálhatod, leválasztod a WAN-t a routerről, így csak belső elérésed lesz, ha nincs beállítva az azonosítás nélküli csatlakozás, akkor a kliens nem fogja látni a szervert. A Plex központi szervere néha leűll vagy épp a szolgáltatódnál van valamilyen probléma, ezek mind eléréi problémákhoz vezethetnek. -
blakey
titán
válasz
kis.zsolt #16200 üzenetére
Alapértelmezésként a Plex hiába fut a szervereden, az elérése a Plex központi útvonalán csatlakozik a te szerveredhez, tehát nem közvetlenül csatlakozol a szerverhez, hanem egy "közvetítőn" keresztül és ha ott problémák vannak, akkor nálad is. Ennek kiküszöbölésére pl. megadod az adott IP-címeket vagy tartományokat, hogy bejelentkezés nélkül is lássák a szervert (Beállítások/Hálózat/Hitelesítés nélkül engedélyezett IP címek és hálózatok listája). Az, hogy leállt a szerver, valószínűleg a központi leállás miatt történt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER - A teljes nyitányt újraforgatták
- Renault, Dacia topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest