Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#122) looser


looser
addikt

Egyébként amiket magyarok árulnak pld. a Vaterán, azok jó eséllyel egy valaha kintről rendelt chili leszármazottai. Érdemes szerintem nem magánszemélyektől, hanem nagyobb forgalmazóktól rendelni, akiknél ezer százalék, hogy nem keveredett a drága 1M+ shu-s sztár chilid egy pörgekalapos hortobágyi jószággal, mert az rendesen levág a capsaicin szintből, már ha az a cél, hogy egy terminátort hozz létre (mi másért? >:>). Virágzáskor egyébként is érdemes elkülöníteni őket, hogy ne keveredjenek, bár én magam pld. fülpucával rásegíttetem a porzásra, lévén a kispesti panelba nem tévedt be egy árva méh sem (aminek másrészről örülök, mert tuti infarktust kaptam volna, ha szeretett kis lakásunk rákerül egy közeli méhkolónia virágtérképére...)
Kezd elkapni újra a láz, ha az új csalánlé sem hoz sikert, akkor még a paradicsom+fokhagyma (ilyen olaszos kombótól állítólag döglenek a tetvek) keveréket megpróbálom és még egy vegyszert (Biosect), de ha nem jön össze, feladom neki az utolsó kenetet...

Mindent tudok a rákászszakmáról...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.