Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• grizlisandor

veterán

válasz grizlisandor #36340 üzenetére

Megírtam nekik, hogy a telefon ugyanúgy melegszik, az üzemideje alacsony, meg javítás során szerzett sérüléseket, átolvastattam kolléganővel, aki tud angolul. Azt mondta, hogy ez erős, odamondós levél, inkább írjak újat.(Úgy is lekoptatnak, jó lesz ez így). Megírtam a ticketem folytatását, hát valami oknál fogva, eltűnt az elküldeni gomb, pedig melóhelyről többször írtam nekik. Velem nem csesztek ki, válaszoltam az e-mailra amit folyamat kapok a ticketben leírtakról, csatoltam hozzá képet meg leírtam, hogy oda nem tudok írni.

Meg is jött a válasz és után megnéztem, hogy a ticketbe tudok-e írni és igen... :U
    Ezt írták:
    Hello Sándor,

How are you doing? it's me again Sydney. I understand that you have been waiting for the results of the complaint you raised about your phone having minor flaws when it came back from the service center.

Please know that I will be making a follow up on your initial complaint. We will update you once we get all the information.

Thank you for your time. Please let me know if there is anything else that I can help you with

Regards,
    Sydney

Magyarul kifogás.txt második bekezdése.
    Mi tévő legyek? Vicc, hogy ennyit foglalkoznak az ügyfeleikkel...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés